2009. június 10. szerda

jún. 10
0:03
AC Milan: Pato nem eladó, marad a piros-feketéknél (She)
Kedd reggel felröppentek olyan hírek, amelyek arról szóltak, hogy Kaká után Pato is elhagyhatja a Milan csapatát. Adriano Galliani, a piros-feketék elnöke szerint azonban ennek semmi alapja sincs.
jún. 10
0:39
Bayern München: holland válogatott védőt igazolnak a bajorok (She)
Az FC Twente elfogadta a Bayern München ajánlatát, így Edson Braafheid – akinek még egy év hátra volt a szerződéséből – a bajor csapatnál folytathatja pályafutását.
jún. 10
0:43
Videó: így gálázott az Eb-győztes spanyol válogatott (She)
Azzal, hogy Azerbajdzsánban hatot vágott az Európa-bajnok Spanyolország a házigazdának, eldőlt, hogy David Villáék megdöntik az Aranycsapat legendás veretlenségi rekordját, hiszen sorozatban 32 mérkőzésen nem találtak legyőzőre. Tekintse meg a kiütéses hispán sikert!
jún. 10
1:15
U21: kínos vereséget szenvedtek az oroszok Feröeren (She)
Kínos vereséget szenvedett el az orosz válogatott az U21-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtező1. csoportjában, ugyanis Feröertől kapott ki 1–0-ra. A hazaiak győztes gólját Jóan Símun Edmundsson szerezte a találkozó első percében.
jún. 10
5:09
Pólósok gálája (Blikk)
A legutóbbi három olimpia győztesei egymás ellen szállnak majd vízbe az év mérkőzésén jövő pénteken
jún. 10
6:57
NBA: az Orlando Magic megnyerte a Lakers elleni harmadik meccset (She)
Az Orlando Magic hazai pályán már nem szenvedett vereséget a Los Angeles Lakerstől az NBA nagydöntőjében: kiváló játékkal győzött 108–104-re, így 2–1-re alakult az összesített állás.
jún. 10
6:59
NHL: egyenlített a Penguins, a 7. meccs dönt a Stanley-kupáról (She)
A Pittsburgh Penguinsnek két gól is elég volt, hogy mindent eldöntő hetedik mérkőzésre mentse a Red Wings elleni nagydöntőt: a Pingvinek 2–1-re nyerték meg a hatodik találkozót, így 3–3 az összesített állás.
jún. 10
7:15
Feyenoord: barcelonai nevelésű védő érkezik Rotterdamba (She)
A Feyenoord leigazolta a 25 éves, barcelonai nevelésű Daniel Fernándezt.
jún. 10
7:51
Real Madrid: Pérez hajlandó kifizetni Ronaldo kivásárlási árát (She)
Az As napilap értesülései szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke mindenképpen szeretné már június 30. előtt megszerezni a Manchester United klasszisát, Cristiano Ronaldót.
jún. 10
8:09
Hamilton: jól jönne már egy futamgyőzelem (Metropol)
Lewis Hamilton szerint nagyon fontos lenne, hogy nyerjen vagy legalább a dobogón végezzen a következő Forma-1-es futamon.
jún. 10
8:09
Az átigazolás 67,2 millió eurójába kerül a Madridnak (Behaviour)
Minden idők második legnagyobb pénzösszegű átigazolási ügyleteként a brazil Kaká az AC Milantól a Real Madridhoz szerződött. A klubváltást európai idő szerint szerda hajnalban, brazíliai sajtótájékoztatóján jelentette be elsőként maga a játékos. A transzfer emocionális hatásánál jelentősebb a gazdasági: a királyi gárda költekezése a kontinens labdarúgásának erőviszonyait is megváltoztathatja.
jún. 10
8:45
Formula-1: Hamilton már szeretné megszorongatni Buttont (She)
Lewis Hamilton szerint nagyon fontos lenne, hogy nyerjen vagy legalább a dobogón végezzen a következő Forma–1-es futamon.
jún. 10
8:47
Arsenal: Fabregas fejsérülést szenvedett Azerbajdzsán ellen (She)
Miközben a spanyol válogatott legtöbb tagja nagy örömmel ünnepelte az Azerbajdzsán legjobbjai fölött aratott 6–0-s győzelmet kedd este Bakuban, a középpályás Cesc Fabregas nem élvezhette felhőtlenül a sikert, mert fejsérülést szenvedett a találkozón.
jún. 10
9:03
ZTE: elviekben megállapodtak Csank Jánossal a folytatásról (She)
Az élvonalban negyedik helyen végzett ZTE csapatánál a játékosok és a szakmai stáb ugyan a szabadságát tölti, ám a klub vezetősége nem pihen, javában azon dolgozik, hogy a következő idényre minél előbb sikerüljön kialakítani a játékoskeretet és a szakmai stábot. Utóbbin persze sok alakítani való nincs, egyértelmű a szándék, hogy a június végén lejáró szerződésű Csank Jánost szeretné megtartani a…
jún. 10
9:05
Newcastle: szingapúri befektető érdeklődik az eladó klub iránt (She)
Mint beszámoltunk róla, Mike Ashley, a Newcastle tulajdonosa 100 millió euróért el akarja adni az angol klubot.
jún. 10
9:21
Barcelona: Laporta nem aggódik a Real Madrid erősítései miatt (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke elmondta, nem aggódik amiatt, hogy a Real Madrid megszerezte Kakát a Milantól, és úgy véli, hogy az ilyen nagyságrendű összegek nem tesznek jót a piacnak.
jún. 10
9:23
Anglia: Agüero lehet Ancelotti első szerzeménye a Chelsea-nél (She)
A Times beszámolója szerint a Chelsea 45 millió fontot ajánlott az Atlético Madridnak Sergio Agüeróért.
jún. 10
9:39
Tenisz: fűre lépni szabad! Czink ma kétszer is játszhat (She)
A cseh Barbora Zahlavová-Strycová ellen lép ma fűre Czink Melinda a 220 ezer euró összdíjazású birminghami tenisztorna második fordulójában. A torna hivatalos honlapja szerint a magyar játékos egyesmeccse a harmadik lesz a hármas pályán, ami azt jelenti, hogy körülbelül délután 15.00 óra körül kezdődhet.
jún. 10
9:39
Kaká: Mars Madridba! (Blikk)
MADRID–RECIFE – A Real Madrid vezető orvosa Brazíliába utazott, és a hazai labdarúgó-válogatott edzőtáborában megvizsgálta klubja leendő sztárját. Miután mindent rendben talált, Florentino Pérez (62) klubelnök európai idő szerint hétfő éjszaka hivatalosan is közzétette, hogy Kaká (27) a Real Madridba igazolt a Milanból.
jún. 10
9:54
Újabb játékos miatt csatázik a Real Madrid és a Chelsea (Infostart)
Villát mindenképpen el kell adni - s vevő is van rá. A Real Madrid 37 millió eurót kínál (esetleg olyan konstrukcióban is, hogy 24 millió euró készpénz mellett átengedi az előző idény második leggólerősebb spanyol csatárát, Alvaro Negredót, aki visszatért a királyi klubhoz az Almeríától), a Chelsea, ellenben még ennél is többet, körülbelül 42-43 millió eurót.
jún. 10
9:57
DVSC: három próbajátékos vett részt a keddi edzésen (She)
Bár az első csapat szabadságát tölti, a DVSC vezetői nem pihennek: keresik azokat a labdarúgókat, akikkel a csapat keretét meg lehetne erősíteni. Kedden három külföldi próbajátékos vett részt a második csapat, az NB II-es DVSC-DEAC, illetve a Létavértes délutáni közös edzésén – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
jún. 10
10:15
Matthäus visszatér Magyarországra? (Blikk)
A német trénert szeretnék a Fehérvár edzőjének
jún. 10
10:15
AC Milan: Dzeko a lapok szerint szóban már igent mondott (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Edin Dzeko szóban elkötelezte magát az AC Milanhoz.
jún. 10
10:17
Vb 2010: a metrósztrájk miatt félház előtt játszhat az angol válogatott (She)
A londoni kétnapos metrósztrájk miatt elképzelhető, hogy félház előtt kell játszania az angol válogatottnak a Wembleyben az Andorra elleni vb-selejtezőn.
jún. 10
10:19
Törökország: német középpályással erősít a bajnok és kupagyőztes (She)
Pályafutása során először szerepel külföldön a legutóbbi idényben az Eintracht Frankfurtot erősítő német középpályás, Michael Fink.
jún. 10
10:33
Világbajnoki selejtezők: a szerdai program tv-műsorral (She)
Folytatódnak a világbajnoki selejtezők, a szombati mérkőzések után szerda este és éjjel is lesznek találkozók. Tekintse meg a programot!
jún. 10
10:51
Talma utódján vitatkoznak (Blikk)
BUDAPEST – Áll a bál a gyorsasági motoros világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában szereplő Balatonring Team új magyar versenyzője körül. A csapattal május 11-én a médiajogok miatt szerződést bontó Talmácsi Gábor (28) helyén Németh Balázs (21) versenyzett az Olasz Nagydíjon. A hét végén Barcelonában folytatódik a vb-sorozat, s Németh ott is rajthoz kíván állni. Kérdés, megteheti-e ezt.
jún. 10
11:09
Barca: lapértesülés szerint létrejön az Eto’o, Ibrahimovic csere (She)
A spanyol El Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona és az Inter már mindenben megállapodott Zlatan Ibrahimovic átigazolásáról.
jún. 10
11:11
NBA: Paul Westphal lett a Sacramento Kings új edzője (She)
Paul Westphalt nevezték ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Sacramento Kings új vezetőedzőjének. A Phoenix Sunsot 1993-ban nagydöntőbe vezető szakember kettő plusz egy évre szóló szerződést kötött a mostani szezonban nagyon gyengén szereplő Kingsszel.
jún. 10
11:13
Ökölvívás: Valujev lett a WBA nehézsúlyú világbajnoka (She)
A Bokszvilágszövetség (WBA) Nyikolaj Valujevet nyilvánította a nehézsúly hivatalos világbajnokának azt követően, hogy a múlt hónap végén elmaradt az orosz óriás vb-címért kiírt meccse Ruszlan Csagajevvel az üzbég ökölvívó egészségi állapota miatt.
jún. 10
11:27
Brazília: Adriano már megint lógott egy edzésről a Flamengónál (She)
Ismét Adrianóról szóltak a brazil lapok hírei: a Flamengo támadója ugyanis már megint lógott a brazil csapat edzéséről.
jún. 10
11:27
Háború az F1-ben (Blikk)
LONDON – Befellegzett a Forma–1-nek? A költségcsökkentés mellett kardoskodó Nemzetközi Automobil-szövetségnek (FIA) és a csapatoknak szerdáig kellene megegyezniük a jövő évi nevezésben.
jún. 10
11:29
Vívás: Varga Gabriella a 3. helyen végzett a havannai vk-n (She)
Varga Gabriella a harmadik helyen végzett a Havannában zajló vívó világkupa női tőrversenyében.
jún. 10
11:45
Real Madrid: Pérez lemondott Franck Ribéry megszerzéséről (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke elmondta, nem harcol Franck Ribéry megszerzéséért, mivel a Bayern München nem akarja eladni a francia támadót.
jún. 10
11:47
PSG: visszatérhet a klubhoz a Real Madrid argentin védője (She)
Francia lapértesülés szerint a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság 2008–2009-es szezonjának 6. helyezettje, a Paris Saint-Germain nagy durranásra készül, a fővárosi klub a Real Madrid argentin válogatott hátvédjével, Gabriel Heinzével erősítene.
jún. 10
12:03
Bayern: Toni elképzelhetőnek tartja, hogy távozik a csapattól (She)
Luca Toni, a Bayern München olasz támadója elmondta, elképzelhetőnek tartja, hogy elhagyja a német csapatot.
jún. 10
12:05
Vitorlázás: Detre Diána szörffel vesz részt a Kékszalagon (She)
Korábban már többször volt rá példa, hogy – versenyen kívül – szörffel tették meg a Kékszalag közel 150 kilométeres versenytávját. Gádorfalvi Áron 2003-ban célba is ért, sőt megelőzött minden vitorlás hajót, és elsőként futott be a balatonfüredi kikötőbe. Idén Detre Diána is megpróbálja teljesíteni a távot, így tehát versenyen kívül, de a mezőnnyel rajtol el 2009. július 3-án.
jún. 10
12:21
FIFA: Budapesten született meg a szervezet első jelentős döntése (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos magazinjának múltidéző rovatában a szervezet első jelentős döntésére emlékszik vissza, amelyet száz éve éppen Budapesten hozott meg a FIFA-kongresszus.
jún. 10
12:23
PSG: a nyolc perc alatt lőtt gól új szerződést ért a tehetségnek (She)
A francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain 2012-ig meghosszabbította Loris Arnaud szerződését.
jún. 10
12:25
Női kosárlabda: Rátgéber még nem döntött a folytatásról (She)
Még nem döntött a folytatásról Rátgéber László, a női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, akinek tanítványai három vereséggel már a csoportkör után búcsúztak a Lettországban zajló Európa-bajnokságtól.
jún. 10
12:39
Serie A: fiatal edző veszi át Zenga helyét a Catania kispadján (She)
Fiatal trénere lesz a nyártól az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Cataniának, a klub vezetői ugyanis a 38 éves Gianluca Atzorit nevezték ki a csapat vezetőedzőjének.
jún. 10
12:41
Jégkorong: Ladányi, Peterdi, Vas Márton és Mihály a Voláné (She)
Hétből négy biztos: Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton az Alba Volán 19-ben folytatja, akárcsak Mihály Árpád. Kóger Dániel a hónap végéig válaszol, Magosi Bálint és Vas János azonban nem szerződik a magyar bajnokhoz.
jún. 10
13:15
Inter: Maicon boldogtalan Milánóban, távozni szeretne (She)
Az Inter brazil védője, Maicon a Gazzetta dello Sport olasz lapnak adott nyilatkozatában elmondta: nem érzi jól magát az Internél, ezért kérte ügynökét, keressen megoldást problémájára.
jún. 10
13:17
Vizes vb: öt héttel a rajt előtt komoly előkészületi gondok Rómában (She)
Jó öt héttel a római vizes világbajnokság rajtja előtt főhet a fejük az olasz szervezőknek, mert jócskán akadnak gondok a létesítményekkel, és személyi viták is nehezítik a július 16. és augusztus 2. között esedékes csúcstalálkozó előkészületeit.
jún. 10
13:19
Wolfsburg: a bajnokcsapat hallani sem akar Dzeko eladásáról (She)
A német bajnok Wolfsburg vezetői hallani sem akarnak Edin Dzeko eladásáról, akit a Milan akar megszerezni.
jún. 10
13:33
Formula-1: Max Mosley fiának halálát drogtúladagolás okozta (She)
Egy hónappal ezelőtt találták holtan egy londoni lakásban a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke, Max Mosley fiát. Azóta elvégezték Alexander Mosley boncolását, s beigazolódtak az első feltevések: a harmincas évei végén járó Alexander halálát kábítószer-túladagolás okozta.
jún. 10
13:51
Póker: „durrrr” Las Vegasban is az interneten tarol (She)
Bár már javában zajlik a Las Vegas-i World Series of Poker, nem csökken az érdeklődés az interneten zajló készpénzes játékok iránt.
jún. 10
13:53
Milan: Maldini szerint Kaká nélkül nincs esély a BL-sikerre (She)
Paolo Maldini, a Milan visszavonuló védője mai sajtótájékoztatóján elmondta, úgy véli, hogy az olasz csapatnak nincs esélye Bajnokok Ligáját nyerni a Real Madridba igazolt Kaká nélkül.
jún. 10
13:55
Női kézilabda: Jókai távozik Vásárhelyről, végleges a keret (She)
Az ASA-Consolis Hódmezővásárhelyi NKC első osztályú női kézilabdacsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Jókai Nórával, a játékos érvényben lévő szerződését szakították félbe az érintett felek. Ezt a klub hivatalos oldala adta hírül.
jún. 10
14:09
Formula–1: a svájci parlament döntött, az ország nem kér a sorozatból (She)
Svájcban nem lesznek Formula–1-es autóversenyek az alpesi ország parlamentjének döntése nyomán.

Keresés