2009. június 25. csütörtök

jún. 25
0:03
35 meccs után kikaptak a spanyolok (Metropol)
Bombameglepetésre 35 veretlenül megvívott mérkőzés után a Konföderációs Kupa szerdai elődöntőjében az Egyesült Államok csapatától kikapott a spanyol labdarúgó-válogatott.
jún. 25
6:18
Talmácsi most már pontra hajt (Blikk)
Talmácsi Gábor bizakodva várja a motoros Holland Nagydíjat.
jún. 25
6:20
Mire vár Lothar Matthäus? (Blikk)
Matthäus még mindig nem írta alá a szerződését a Fehérvárnál.
jún. 25
6:22
Leharapta a ló a kapus ujját (Blikk)
jún. 25
6:24
Keletre hívják Bajzátot (Blikk)
A gólkirályi cím emelt a csatár árán
jún. 25
6:54
Argentína: Carlos Téveznek három hivatalos ajánlata van (She)
Kia Joorabchian, Carlos Tévez tanácsadója az argentin Radio Del Platának elmondta: a Manchester Unitedtől távozó klasszis támadónak három hivatalos szerződésajánlata van.
jún. 25
7:12
NHL: a 47 éves Chelios még egy szezont le akar húzni (She)
Nem foglalkozik a visszavonulás gondolatával az NHL nagy öregje, Chris Chelios: a 47 éves bekk még játszani akar legalább egy szezont.
jún. 25
7:30
Real Madrid: Raúl Albiol 15 millió euróért a „királyiaké” (She)
A madridi Marca és As napilap egybehangzó beszámolója szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke már mindenben megállapodott a Valenciával Raúl Albiol átigazolásáról. A fiatal védőért 15 millió eurót fizetnek a „királyiak”, és a játékos öt évre szóló szerződést ír alá.
jún. 25
7:48
Feröer: Sinkó Balázs gólja sem volt elég a sikerhez (She)
Három mérkőzést rendeztek szerdán a feröeri első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a két magyar légióssal a soraiban felálló Fuglafjördur 3–2-es vereséget szenvedett a KÍ Klaksvik otthonában.
jún. 25
8:06
Jégkorong: Szuper Levente elhagyja az Alba Volán 19-et (She)
Hétfő délelőttre sajtótájékoztatóra hív Szuper Levente menedzsmentje. A kapus képviselője, Tamás Krisztina elmondta, természetesen átigazolás lesz a tájékoztató apropója, tehát Szuper nem marad az Alba Volán 19-ben.
jún. 25
8:42
Libertadores-kupa: kétgólos Cruzeiro-előny és balhé az elődöntőn (She)
Kétgólos, 3–1-es győzelmet aratott hazai pályán a Cruzeiro csapata a Grémio ellen a labdarúgó Libertadores-kupa brazil házi elődöntőjében. A mérkőzés nem maradt incidens nélkül, az exbarcelonás Maxi López ugyanis makákónak nevezte Elicarlost, a Cruzeiro középpályását – folytatás a fegyelmi bizottság előtt.
jún. 25
8:44
NBA: Shaq O’Neal LeBron James mellett köthet ki a Cavsnél (She)
A Yahoo!Sports és az AP hírügynökség értesülései szerint a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata csereüzlet keretében megszerezné a Phoenix Suns veterán centerét, Shaquille O’Nealt.
jún. 25
9:18
Ferihegyen ünnepelte a szülinapját Janics Natasa (Blikk)
BUDAPEST — Tegnap, a brandenburgi Európa-bajnokságra való utazás napján töltötte be 27. életévét a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa, akit tortával leptek meg a társak.
jún. 25
9:36
Augsburg: Szabicsra a kispad vár, albán lehet Torghelle társa (She)
A német Kicker információi szerint a Karlsruhétól érkező Edmond Kapllani lesz Torghelle Sándor csatártársa az Augsburgban – persze csak miután a magyar válogatott csatár felépül súlyos sérüléséből.
jún. 25
9:54
"Olasz melóra" készülhet az Arsenal sztárja (Infostart)
A két milánói csapatnak, az Internek és a Milannak kínálja csatárát, Emmanuel Adebayort az Arsenal. Arsene Wenger egyetlen célja, hogy ne vetélytársához, a Chelsea-hez kerüljön a támadó.
jún. 25
9:54
Felkészülési mérkőzés: Giovani vezetésével tarolt Mexikó (She)
A mexikói válogatott 4–0-ra legyőzte Venezuela csapatát Atlantában felkészülési mérkőzésen. Javier Aguirre csapata a júliusi Arany-kupára készül.
jún. 25
10:12
Wimbledon: Keothavong szerint a közönség csak kritizál, nem szurkol (She)
Meglehetősen éles kritikát kapnak a wimbledoni teniszbajnokságon pocsékul szereplő brit játékosok – közülük most Anne Keothavong „visszalőtt”, mondván: a közönség elsősorban kritizál ahelyett, hogy buzdítaná a hazaiakat.
jún. 25
10:48
Úszás: Britta Steffen világcsúcsot úszott 100 m gyorson (She)
Britta Steffen 52.85 másodperccel világcsúcsot ért el 100 méteres női gyorsúszásban a német bajnokságon.
jún. 25
10:50
Formula-1: Mosley szerint akár Jean Todt is az utódja lehet (She)
Az FIA elnöki székéből októberben távozó Max Mosley szerint elképzelhető, hogy Jean Todt váltja posztján.
jún. 25
11:24
Arsenal: Cesc Fábregas impotensnek nevezte csapatát? (She)
A nem éppen megbízható híreiről ismert Sun napilap mai számában interjút közöl Cesc Fábregasszal, az Arsenal futballistájával, amelyben a spanyol játékos elégedetlenségének adott hangot az „ágyúsokat” illetően.
jún. 25
11:42
Real: a Lyon sajtófőnöke elárulta, a „királyiak” Benzemát akarják (She)
A Lyon sajtófőnöke, Olivier Blanc a Marca napilapnak elárulta, hogy a Real Madrid már felvette a kapcsolatot a francia csapattal Karim Benzema átigazolásának ügyében.
jún. 25
11:42
Turisták helyett F1 a budai Várban (Blikk)
BUDAPEST – Ilyen még nem volt: Forma–1-es száguldás a budai Vár körül. Felejthetetlen élményt ígér a júliusi (23– 26.) magyar versenyhétvége, hiszen amellett, hogy a pilóták a mogyoródi pályán küzdenek a világbajnoki pontokért, a közúton is felbőgnek a motorok. A tavaly visszavonult David Coulthard (38), és a terepralibajnok Palik László (47) vezeti majd a Red Bull Racing autóit – az utcai parádé…
jún. 25
12:00
Portugália: a Benfica kölcsönvenné Saviolát a Real Madridtól (She)
A portugál Record napilap értesülései szerint a Benfica egy évre kölcsönvenné Javier Saviolát a Real Madridtól, a két klub már elkezdte a tárgyalásokat.
jún. 25
12:02
Póker: Lisandro triplázott a World Series of Pokeren (She)
Jeffrey Lisandro a 2500 dolláros razz döntőben sem talált legyőzőre, idén már harmadik, összességében pedig negyedik karkötőjét szerezte.
jún. 25
12:04
Franciaország: válogatott kapussal erősítene a Lille (She)
A PSG 11-szeres francia válogatott portása, az elmúlt idényben gyenge formát mutató Mickael Landreau bejelentette, hogy szívesen elhagyná a párizsiakat a Lille kedvéért.
jún. 25
12:06
Brazília: nem mehet próbajátékra az MU-hoz a szupertehetség (She)
A Grémio labdarúgócsapata nem engedi próbajátékra a Manchester Unitedhez legnagyobb tehetségét, a 18 éves Douglas Costát.
jún. 25
12:18
Stuttgart: két fiatal tehetséggel erősített a sváb csapat (She)
A VfB Stuttgart labdarúgócsapata két fiatal tehetséget szerződtetett: Stefano Celozzi a Karlsruhétól, Matthias Schwarz az Ingolstadttól érkezik.
jún. 25
12:20
Spanyolország: a Villarreal megtalálta Diego López cserekapusát (She)
Az Európa-liga küzdelmeiben érdekelt spanyol Villarreal leigazolta a 33 esztendős portást, Xavi Olivát a másodosztályú CD Castellón gárdájától.
jún. 25
12:36
Újpest: Willie McStay Malone-t és Stokest is tesztelné (She)
Az Újpest FC hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csapat (reménybeli) edzője, a skót Willie McStay kíváncsi a tavasszal kölcsönben a liláknál szereplő Scott Malone és Tony Stokes teljesítményére, így a két fiatal angol labdarúgó visszatérhet.
jún. 25
12:54
Videó: a fiatal norvég futballista csodagólja is kellett a sikerhez (She)
Mads Stokkelien. Érdemes megjegyezni az ifjú norvég labdarúgó nevét, a szakemberek ugyanis fényes jövőt jósolnak a fiatalembernek. Az IK Start csatára ismét bizonyított, parádés gólt szerzett a Sandefjord elleni szerda esti bajnokin, amelyen 3–2-re nyert csapata. Nézze meg az ollózós találatot!
jún. 25
12:56
Görögország: a Láriszához szerződhet Vennegoor of Hesselink (She)
Görög és skót sajtóértesülések szerint a Lárisza labdarúgócsapatához szerződhet a Celtic holland támadója, Jan Vennegoor of Hesselink.
jún. 25
12:58
Kosárlabda: határozatképes a küldöttgyűlés, maradhat az elnök (She)
Megkezdődött és határozatképesnek bizonyult csütörtökön a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) küldöttgyűlése, amely várhatóan nem hoz változást az elnöki poszton.
jún. 25
13:00
Kerékpár: ötvenévesen 56. bajnoki címét szerezte Jeannie Longo (She)
Az ötvenéves Jeannie Longo nyerte a női kerékpárosok francia időfutam-bajnokságát, ezzel pályafutása 56. bajnoki címét gyűjtötte be.
jún. 25
13:02
NHL: Sutter Suttert nevezte ki a Calgary Flames edzőjének (She)
Darryl Sutter, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Calgary Flames főigazgatója testvérét, Brentet nevezte ki a csapat vezetőedzőjének.
jún. 25
13:04
Barcelona: Villa lehet a katalánok történetének legdrágább játékosa (She)
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint a Barcelona 43 millió eurót ajánlott a Valenciának David Villáért.
jún. 25
13:12
Real Madrid: hivatalosan is bejelentették Raúl Albiol érkezését (She)
A Real Madrid és a Valencia hivatalos honlapján jelentette be, hogy Raúl Albiol a „királyi gárdánál” folytatja pályafutását.
jún. 25
13:30
Olaszország: az Internazionalénál erősödik az angol vonal (She)
Az olasz bajnok Inter együttesénél egyre erősebbek az angliai szálak: több játékosukat csábítják szigetországi egyesületek, és viszont.
jún. 25
13:32
Debrecen: szerződést ajánlott a klub Adamo Coulibalynak (She)
A bajnokcsapatnál próbajátékon részt vevő francia támadó, Adamo Coulibaly jó benyomást tehetett a csapat vezetőire és szakembereire, mert szerződést ajánlottak a futballista számára, amelyet már el is juttattak a labdarúgó menedzserének.
jún. 25
13:48
Kerékpár: elhagyta a kórházat a Girón szakadékba zuhanó Horrillo (She)
Jó hír érkezett Spanyolországból: a Giro d’Italián rendkívül súlyos sérülést szenvedő Pedro Horrillo hosszú lábadozás után elhagyhatta a kórházat.
jún. 25
13:50
India: túlkoros volt az U16-os válogatott fele (She)
Általában a kínai sportolók életkorával kapcsolatos híreszteléseket kapja fel a világsajtó, de most India is kapott némi, nem kívánt nyilvánosságot: az U16-os Ázsia-bajnokságra készülő indiai labdarúgó-válogatott harmincas keretéből tizenhat játékos bizonyult túlkorosnak.
jún. 25
14:06
MotoGP: Simon volt a leggyorsabb az első gyakorláson (She)
Julian Simon volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság első szabadedzésén a nyolcadliteresek között a Holland Nagydíjon. A második legjobb időt Sergio Gadea, a harmadikat Nicolas Terol érte el.
jún. 25
14:08
Kecskeméti TE: búcsú Vidictől, szerződésajánlat Veselicnek (She)
A labdarúgó Soproni Liga ötödik helyezettje, a Kecskeméti TE két próbajátékost tesztelt hétfő óta. A bosnyák Velimir Vidictől elköszöntek, a szlovén csatár, Uros Veselic azonban ajánlatot kapott a KTE-től – adta hírül a kecskemetite.hu.
jún. 25
14:09
Íme, Talmácsi Gábor álma (Behaviour)
Év végére az első tíz közé szeretne kerülni a futamokon, s bár dobogóban nem gondolkodik, azért így is nagyon motivált - többek között erről beszélt Talmácsi Gábor a francia hírügynökségnek, amely nagy terjedelmű írásban számolt be a 125 kcm-es kategória 2007-es világbajnokának idény közbeni váltásáról.
jún. 25
14:10
Lovassport: már csak egy minősítés kell Ácsnak a díjlovagló Eb-re (She)
Ács Róbert nyerte meg a díjlovaglók Brnóban megrendezett világkupa-fordulójában a nagydíjkűrt 69.90%-os eredménnyel, s ezzel minősítést szerzett az augusztusi windsori Európa-bajnokságra.
jún. 25
14:24
Kerékpár: a megnyitóval kezdetét vette a Balaton Bike Fest (She)
Csütörtök délben az ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a térség legjelentősebb kerékpáros fesztiválja, a Balatonfüreden és Tihanyban sorra kerülő Balaton Bike Fest.
jún. 25
14:26
MLSZ: Rudolf a legjobb játékos, Csertői az év edzője (She)
A labdarúgó Soproni Liga sorsolása előtt kiosztották a 2008–2009-es idény legjobbjainak járó díjakat az MLSZ telki edzőközpontjában.
jún. 25
14:42
Az MLSZ elfogadta a Digi TV ajánlatát (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége elfogadta a Digi TV NB I-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, de a következő két hétben a korábbi jogtulajdonos Sport TV élhet opciós lehetőségével, ha ugyanazokat a feltételeket tudja vállalni, akkor megtarthatja a jogokat - közölte Kisteleki István, az MLSZ elnöke.
jún. 25
14:42
Újpest: William McStay megtartotta első edzését a csapatnak (She)
Megtartotta első edzését az Újpest FC Bükön edzőtáborozó labdarúgócsapatának William McStay.
jún. 25
14:44
Wimbledon: Kuznyecova könnyedén jutott a harmadik fordulóba (She)
Szvetlana Kuznyecovának a második fordulóban sem kellett igazán elfáradnia az angol nemzetközi teniszbajnokságon Wimbledonban: két sima szettben győzött a francia Pauline Parmentier ellen.
jún. 25
15:00
Rudolf Gergely az év legjobbja (Infostart)
Rudolf Gergelyt, a bajnok Debrecen csatárát választották meg a 2008-2009-es szezon legjobb játékosának a Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki, Telkiben megtartott elnökségi ülésén.

Keresés