2009. június 22. hétfő

jún. 22
0:18
Konföd. Kupa: Lippi szerint válogatottja jelenleg ennyit tud (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Olaszország nagyon sima, 3–0-s vereséget szenvedett a Konföderációs Kupa B-csoportjában Brazíliától, és ezzel búcsúzott a tornától. A világbajnoki címvédő olaszok szövetségi kapitánya, Marcello Lippi szerint csapata jelenleg nem versenyképes Brazíliával.
jún. 22
1:48
Brazília: Adriano három gólt lőtt az Internacional elleni meccsen (She)
A Flamengo válogatott csatára, Adriano három gólt lőtt az Internacional elleni meccsen a brazil első osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, ezzel főszerepet vállalt csapata 4–0-s sikerében. A másik nagy hazatérő, Ronaldo végigjátszotta a Corinthians Sao Paulo elleni győztes mérkőzését, gólt nem szerzett.
jún. 22
3:18
Megvan a 15. spanyol siker (Blikk)
BLOEMFONTEIN – Egy világrekordot be-, egyet pedig felállított a spanyol labdarúgó-válogatott, miközben beverekedte magát a Dél-Afrikában zajló Konföderációs Kupa elődöntőjébe.
jún. 22
3:22
Federer a rekordért játszik (Blikk)
Csúcsot dönthet a ma kezdődő wimbledoni nyílt teniszbajnokságon a svájci klasszis
jún. 22
3:26
Női futsalklubnál dolgozik Várhidi (Blikk)
Váltott a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya
jún. 22
3:30
Klicsko, a király (Blikk)
A nehézsúlyú profi ökölvívó kilenc meneten keresztül püfölte Csagajevet, míg az fel nem adta
jún. 22
6:00
Abramovics 100 millió eurót kínál David Villáért és Fernando Torresért (Infostart)
A spanyol lapok csodálkozással vegyes hitetlenkedéssel hozták a legújabb szenzációt: a Chelsea százmillió eurót hajlandó fizetni a Fernando Torres, David Villa kettősért. Roman Abramovics versenyre kel Florentino Pérezzel és a Manchester United tulajdonosaival? Egyáltalán van realitása egy ilyen ügyletnek?
jún. 22
7:12
Ecuador: egy szurkoló meghalt a rangadót követő csetepatéban (She)
Halálos áldozatot követelt a hétvégi fővárosi derbi Ecuadorban, egy szurkolót halálra késeltek az LDU Quito–El Nacional első osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés (2–0) után.
jún. 22
7:14
Vb: Karembeu tanácsadóként segíti a belga-holland pályázatot (She)
Tanácsadóként igyekszik hozzájárulni a 2018-as, illetve 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogáért benyújtott belga-holland közös pályázat sikerességéhez Christian Karembeu.
jún. 22
7:15
A világbajnok kiesett a Konföderációs Kupából (Metropol)
A világbajnok olasz válogatott három góllal kikapott a brazil együttestől a Konföderációs Kupa csoportküzdelmeinek harmadik, egyben utolsó fordulójában, vasárnap, ezzel búcsúzott a tornától, miközben az Egyiptom alakulatát ugyancsak három góllal felülmúló amerikaiak - a százszázalékos brazilok mögött - bejutottak az elődöntőbe.
jún. 22
7:30
Újpest: Bükfürdőn készül a keret, kedden a St. Pölten az ellenfél (She)
Az Újpest FC a héten Bükfürdőn készül a 2009–2010-es szezonra. Erről az ujpestfc.hu adott tájékoztatást. A 25 tagú keret a hétfői edzés után utazik el.
jún. 22
7:32
Férfi vízilabda: Montenegró nyerte meg a Világligát (She)
Montenegró férfi vízilabda-válogatottja nyerte meg a Világligát, miután a hazai medencében, Podgoricában rendezett szuperdöntőben 8–7-re legyőzte Horvátországot. A finálé egyik játékvezetője a magyar Kiszelly Gábor volt.
jún. 22
7:34
Pápa: három kölcsönadott játékos tért vissza a csapathoz (She)
Újabb három játékossal bővül a Lombard Pápa Termál FC kerete.
jún. 22
7:48
Flamengo: Adriano nem alkoholista - saját bevallása szerint (She)
A Flamengo brazil játékosa, Adriano elmondta: nincsenek alkoholproblémái.
jún. 22
8:06
BKV Előre: Rácz Lászlóval folytatja a budapesti csapat (She)
Megállapodást kötött Rácz László, így a vezetőedző további egy évig irányíthatja az NB II Keleti csoportjában szereplő BKV Előre SC-t.
jún. 22
8:08
Atlétika: Usain Bolt a berlini világbajnokságon is triplázna (She)
Az augusztusi, berlini atlétikai-világbajnokságon megismételné tavalyi triplázását Usain Bolt, a jamaicaiak sprintere, aki a pekingi olimpián 100 és 200 méteren, valamint a 4x100-as váltó tagjaként is aranyérmet nyert, ráadásul mindhárom számban világcsúccsal.
jún. 22
8:24
Kerékpár: Fabian Cancellara nyerte meg a svájci körversenyt (She)
A papírformának megfelelően a svájci Fabian Cancellara nyerte meg hazája körversenyét, miután az utolsó szakaszon, a Bernben rendezett 38.5 kilométeres időfutamon a komplett mezőnyt „agyonverte”.
jún. 22
8:24
Lothar a nejével pihen (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – Bár az aláírása még hiányzik a készülő szerződésről, a Fehérvár NB I-es focicsapatának vezetői szerint már az volna a meglepetés, ha nem a német Lothar Matthäus (48) lenne az együttes új vezetőedzője.
jún. 22
8:26
Portugália: Paciencia követi Jesust a Braga kispadján (She)
Domingos Paciencia lesz a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Braga vezetőedzője, miután a csapatot korábban irányító Jorge Jesus a Benfica kispadjára ül át.
jún. 22
8:28
Kerékpár: visszatérése óta első versenyét nyerte meg Armstrong (She)
Lance Armstrong nyerte meg a Nevada City Classicot, az Észak-Kaliforniában rendezett egynapos kerékpárversenyt.
jún. 22
8:30
Vietnam: Denílson az 1. percben becsavart egy szabadrúgást (She)
Noha első két mérkőzését „különös sérülésre” hivatkozva lemondta, a harmadikon már szerelést húzott Denílson, a vietnami bajnokságban szereplő Hai Phong hónap elején szerződtetett brazil világbajnoka.
jún. 22
8:42
Tenisz: Wimbledon előtt is Nadal vezeti a világranglistát (She)
Továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezeti a férfi teniszezők világranglistáját, a második helyen pedig fő riválisa, a svájci Roger Federer áll. Érdekesség, hogy a lista első tizennyolc helyén nem történt változás az egy héttel ezelőtti állapothoz képest.
jún. 22
8:42
Vajda és Kovács lázad a buszozás ellen (Blikk)
SZEGED – Busszal utazik a magyar kajak-kenu csapat nagy része a hét végi brandenburgi Európa-bajnokságra, mert a szövetségnek nincs pénze.
jún. 22
9:00
Konf. Kupa: az egyiptomiak után a brazilokat is kirabolták (She)
A brazil labdarúgó-válogatott a második csapat a 2009-es Konföderációs Kupán, amelynek játékosait kirabolták a torna alatt.
jún. 22
9:18
Harmadik kalapban a magyar női kézilabda-válogatott (Infostart)
A harmadik kalapból húzzák majd a ki a magyar válogatottat a decemberi női kézilabda-világbajnokság július 15-i sorsolásán.
jún. 22
9:18
Női kézilabda-vb: a harmadik kalapban a magyar válogatott (She)
A harmadik kalapból húzzák ki a magyar válogatottat a decemberi, női kézilabda-világbajnokság július 15-i sorsolásán.
jún. 22
9:20
Profi ökölvívás: Haye szerint Klicsko szörnyen bunyózott (She)
Bár szinte a teljes nemzetközi bokszsajtó és a szurkolók jelentős része is nagy elismeréssel beszél Vladimir Klicsko hétvégi győzelméről, mindezek ellenére David Haye nincs elájulva az ukrán klasszis teljesítményéről.
jún. 22
9:36
Vasas: a Ciprusról hazatérő Vezér Ádám érkezhet az angyalföldiekhez (She)
Hosszú légióskodás után visszatért Magyarországra Vezér Ádám, aki legutóbb Cipruson védett, és könnyen lehet, hogy kilencévnyi távollét után ismét a magyar bajnokságban véd majd a 34 éves kapus: a Vasas (is) érdeklődik iránta.
jún. 22
9:38
Videó: nézze meg Adriano Internacional elleni mesterhármasát! (She)
A Flamengo válogatott csatára, Adriano három gólt lőtt az Internacional elleni meccsen a brazil első osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, csapata pedig 4–0-ra nyert. Nézze meg a találkozó összefoglalóját, benne Adriano mesterhármasával!
jún. 22
9:54
Inter: Moratti nem zárkózik el kulcsjátékosainak eladásától (She)
Massimo Moratti, a milánói Internazionale labdarúgócsapatának elnöke szerint 50 százalék az esélye annak, hogy Zlatan Ibrahimovic és Maicon elhagyja jelenlegi klubját.
jún. 22
9:56
Kazincbarcika: továbbra sincs meg Keller József tulajdonos utódja (She)
Továbbra sincs meg Keller József tulajdonos utódja a Kazincbarcikai SC-nél, az anyagi nehézségek ellenére azonban a borsodiak beadták nevezésüket az NB II következő évadjára.
jún. 22
9:58
Tenisz: Szávay egy helyet javított a világranglistán, így a 28. helyen áll (She)
Szávay Ágnes egy helyet javított a női teniszezők világranglistáján, így jelenleg a 28. pozíciót foglalja el. Czink Melinda továbbra is az 54. helyen áll. Marosi Katalin tartja 157. helyét, míg Arn Gréta egy helyet hátracsúszva jelenleg 203.
jún. 22
10:12
Videó: Denílson első percben szerzett szabadrúgásgólja (She)
Mint már beszámoltunk róla, a vietnami Hai Phonghoz szerződő Denílson már az 1. percben becsavart egy szabadrúgást a Gia Lai Plei Ku ellen. Íme, a korábbi brazil válogatott középpályás gólja videón!
jún. 22
10:30
Konföd. Kupa: Juan megsérült, véget ért számára a torna (She)
A brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dunga nem számíthat Juan játékára a Dél-Afrikában zajló Konföderációs Kupa hátralévő meccsein. Az AS Roma védője a selecao Olaszország elleni csoportmeccse során szenvedett combsérülést.
jún. 22
10:48
Real Madrid: Cristiano Ronaldo újabb rekordja - már 200 milliót ér? (She)
A hamarosan a Real Madridhoz igazoló Cristiano Ronaldo újabb rekordot dönt: 200 millió euró lesz a kivásárlási ára.
jún. 22
10:50
Lyon: sokallják a franciák Lisandro López 20 milliós árát (She)
A Olympique Lyon vinné Lisandro Lópezt, ám sokallják a Porto által érte kért 20 millió eurót.
jún. 22
11:06
Cseh Lászlóék is csodadresszben úszhatnak (Infostart)
Engedélyezte a FINA, a Nemzetközi Úszószövetség az összes olyan, úgynevezett csodadressz használatát, amelynek módosítását és felülvizsgálatát még májusban rendelte el.
jún. 22
11:06
Rögbi: börtönbe vonul a nőt bántalmazó ausztrál válogatott (She)
Legalább nyolc hónapos börtönbüntetést kapott hétfőn otthoni erőszakért Gerg Bird ausztrál válogatott rögbis.
jún. 22
11:08
Lovassport: Kákonyi Norbert győzött az összetettben Zánkán (She)
A Zánkán megrendezett országos fogathajtó-bajnokság újabb fordulójában Kákonyi Norbert – aki vasárnap hibátlanul teljesítette az akadályhajtást – magabiztos versenyzéssel, mindvégig vezetve győzött az összetettben.
jún. 22
11:10
Labdarúgás: olimpikonparádé zárta a gödi utánpótlástornát (She)
Vasárnap befejeződött a gödi juniális keretében megrendezett kétnapos Hibridmotors gyermeklabdarúgó-torna. A második napi küzdelmekben a 6–7 évesek mérték össze ügyességüket, összesen 19 csapat nevezett.
jún. 22
11:45
Cseh Laciék is csodadresszben úszhatnak (Metropol)
Engedélyezte a FINA, a Nemzetközi Úszószövetség az összes olyan, úgynevezett csodadressz használatát, amelynek módosítását és felülvizsgálatát még májusban rendelte el. A FINA illetékes szakértői testülete hétfőn áldását adta többek között az Arena cég X-Glide elnevezésű versenyruhájára is, amelyet a legjobb magyar úszók már teszteltek.
jún. 22
12:00
Játékvezetés: bővült a bírói keret az első és másodosztályra (She)
Öt játékvezetővel bővült az NB I-es és NB II-es bírói keret: Barna Gábor (Somogy megye), Berke Balázs (Zala), Farkas Tibor (BLASZ), Radványi Ádám (Borsod-Abaúj-Zemplén) és Sándor Csaba (Szabolcs-Szatmár-Bereg) a 2009–2010-es szezonban a legjobbak között is vezethet bajnokit.
jún. 22
12:18
Szörf: Detre Diána 15. helyen zárt az Európa-bajnokságon (She)
Detre Diána a 15. helyen végzett vasárnap a Tel-Avivban rendezett szörf Európa-bajnokságon.
jún. 22
12:36
BL: a svéd Kalmarral sorsolták össze a magyar bajnok DVSC-t (She)
A svéd Kalmarral találkozik a magyar bajnok DVSC-TEVA a labdarúgó Bajnokok Ligája 2009–2010-es kiírásának 2. selejtezőkörében.
jún. 22
12:38
Póker: újabb duplázó a Las Vegas-i világbajnokságon (She)
A Las Vegasban zajló World Series of Pokeren Jeffrey Lisandro második karkötőjét nyerte meg, a stud specialista a harmadik duplázó az idén.
jún. 22
12:40
Diósgyőr: Benczés Miklós beugróként irányítja a csapatot (She)
A zavaros diósgyőri jövőkép felülírt valamennyi előzetes forgatókönyvet; a vezetők csütörtökre ígértek új edzőt és munkakezdést, a csapat (már ami maradt belőle…) mégis csupán négy nappal később, hétfőn veti bele magát a felkészülésbe, a kispadra pedig házon belül találtak beugrót. Az „ügyeletes helyettes” Benczés Miklós, akinek immár nem ismeretlen a szerepkör – inkább kellemetlen…
jún. 22
12:57
Svéd ellenfelet kapott a BL-ben a Debrecen (Metropol)
A svéd Kalmar FF lesz a magyar bajnok Debrecen ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. Az európai szövetség (UEFA) hétfői sorsolása alapján a DVSC-TEVA hazai pályán játssza a párharc első mérkőzését július 14-én vagy 15-én, a visszavágóra pedig Svédországban kerül sor egy héttel később.
jún. 22
13:12
Formula-1: a FOTA csak Mosley távozása esetén maradna (She)
Az angol Guardian értesülései szerint a Formula–1-ből kilépni készülő nyolc csapat csak akkor hajlandó tárgyalni a folytatásról, ha távozik a Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke, Max Mosley.
jún. 22
13:30
Európa-liga: kazah ellenfelet kapott a Haladás (She)
A kazah Irtisz Pavlodar lesz a Soproni Liga legutóbbi bronzérmesének, a Haladásnak az ellenfele a labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőfordulójában.
jún. 22
13:32
Real: Ronaldo még senkinek sem nyilatkozott, mióta szabadságon van (She)
A Cristiano Ronaldo menedzsmentjével foglalkozó cég, a Gestifut hivatalos honlapján kiadott közleményben cáfolta, hogy a portugál futballista nyilatkozott a News of the World angol napilapnak.

Keresés