2009. június 27. szombat

jún. 27
0:18
Siófok: Magasföldi Svájcban folytathatja pályafutását (She)
Orvosi vizsgálatra és egy edzőmérkőzésre utazik vasárnap az FC Wilhez Magasföldi József.
jún. 27
0:36
Európa-liga: albán játékvezetők a Haladás Irtis elleni meccsén (She)
Albán játékvezetői hármast küld az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a július 2-án megrendezésre kerülő Szombathelyi Haladás–Irtis Pavlodar Európa-liga-mérkőzésre – olvasható a szombathelyi klub hivatalos honlapján.
jún. 27
0:54
Zalaegerszeg: távozott a klubtól a csapatkapitány Szamosi (She)
Szakmai indokok alapján a Zalaegerszeg vezetői pénteken szerződést bontottak az együttes csapatkapitányával, Szamosi Tamással – adta hírül a dunántúli együttes hivatalos honlapja.
jún. 27
0:58
Kecskemét: érdekes fordulat, Koller a KTE játékosaként folytatja (She)
Furcsa fordulatot vett Koller Ákos ügye: bár péntek délután a Pápa hivatalos honlapja hírül adta, hogy a korábbi fehérvári védő az élvonal újoncával kötött két évre szóló megállapodást, a játékos mégis a Kecskemét csapatánál kötött ki.
jún. 27
6:03
Overdose luxus körülmények közepette utazott Franciaországba gyógyulni - Íme! (Behaviour)
A júliust még biztos a franciaországi Nantes-ban tölti Overdose, a verhetetlen paripa, akinek tulajdonosa amondó, talán a nyár végén már újra futhat Magyarország kedvence. A hét elején kivitelezett több ezer kilométeres utazást nyugodtam viselte Overdose, ami nem annyira meglepő, tudniillik Mikóczy Zoltán "luxuskörülményeket" teremtett a szállításhoz.
jún. 27
6:18
Ferenczi álma Horváth Éva (Blikk)
A Blikk segítségével teljesült a Fradi-focista álma: megismerkedett a volt szépségkirálynővel.
jún. 27
6:20
Matthäus Fehérváron: Blöff vagy valóság? (Blikk)
A német tréner válaszára váró focigárdát Varga István irányítja a mai edzőmeccsen.
jún. 27
6:22
Talmácsinak gyorsulnia kell (Blikk)
Javított csütörtöki eredményén, de így is az utolsó helyről rajtol
jún. 27
6:24
Kovács-Janics: Az első vereség 1766 nap után (Blikk)
Megszakadt a kajakpáros szenzációs sikersorozata.
jún. 27
6:26
Cseh Lacinak nem kell az új dressz (Blikk)
"Nemcsak nagyon szorít a hosszabb szerelés, hanem nehezemre esik a levegővétel is"
jún. 27
7:12
NHL: a Wayne Gretzky utódjának tartott John Tavares a draftelső (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) magyar idő szerint szombat hajnalban a montreali Bell Centerben tartották a draft első körét, melynek első számú kiválasztottja a várakozásoknak megfelelően a 18 éves kanadai csatár, John Tavares lett. A Wayne Gretzky utódjának tartott hokist a New York Islanders szerződteti.
jún. 27
7:14
Légióssors: Kovács Béla a ciprusi élvonalban folytatja (She)
Mindenben megegyezett Kovács Béla a Nea Salamina Famaguszta vezetőivel, s a korábbi egyszeres válogatott már csak a szerződés aláírására vár.
jún. 27
8:24
Atlétika: jubileumi Honvéd-kupa az Iharos Sándor pályán (She)
Nagy ünnepre készül a 60 éves Budapesti Honvéd SE atlétika szakosztálya, amely július 5-én 25. alkalommal rendezi meg a Honvéd-kupát.
jún. 27
8:42
Hollandia: a Roda visszavárja magyar játékosát, Bodor Boldizsárt (She)
A magyar válogatott védője, Bodor Boldizsár már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy a nyáron, szerződése lejártával távozik csapatától, a holland Rodától. A klub vezetői ennek ellenére jelezték, számítanának a 27 éves játékosra.
jún. 27
8:44
Real Madrid: a portugál védő, Ricardo Carvalho is érkezhet (She)
A spanyol hátvéd, Raúl Albiol megszerzése után (Valencia) újabb védővel erősödhet a Real Madrid: a klub szeretné leigazolni a portugál Ricardo Carvalhót a Chelsea-től.
jún. 27
9:18
Hegyi kerékpár: nincs veszélyben a jövő heti Duna Maraton (She)
A levonuló árhullám ellenére nem került veszélybe a július 4-i hegyi kerékpáros MVM Duna Maraton megrendezése – ezt Harangvölgyi András, a T-Mobile Top Maraton sorozat második állomásának főszervezője közölte.
jún. 27
9:20
Tenisz: 13 év után ismét lesz ATP-torna Malajziában (She)
A jövő évtől ismét rendeznek profi férfi tenisztornát Malajziában, ahol legutóbb 13 éve volt ATP-viadal.
jún. 27
9:54
MotoGP: Tóth Imre a 21. időt motorozta az utolsó edzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának utolsó bemelegítő edzésén a nyolcadliteresek között a spanyol Nicolas Terol volt a leggyorsabb, míg a 250 kcm-ben az olasz Marco Simoncelli érte el a legjobb időt.
jún. 27
9:56
Debrecen: kialakult a felkészülési mérkőzések menetrendje (She)
Kiderült, hogy kikkel vív ezen a nyáron felkészülési mérkőzést a DVSC-TEVA, és természetesen Nyíregyháza is szerepel a névsorban – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
jún. 27
10:12
MotoGP: Lorenzo a leggyorsabb, Talma 19. a bemelegítésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának utolsó bemelegítő edzésén a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo érte el a legjobb időt, Talmácsi Gábor ezúttal is a 19., utolsó lett.
jún. 27
10:30
Atlétika: Gay nem indult, Rodgers nyerte meg a 100 m-es síkfutást (She)
Michael Rodgers és Carmelita Jeter nyerte meg a 100 m-es síkfutást pénteken az Egyesült Államok idei atlétikai bajnokságán.
jún. 27
10:48
Olaszország: nem nő az EU-n kívüli játékosok száma a Serie A-ban (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség, a FIGC elnöke, Giancarlo Abete kijelentette, hogy nem ért egyet azzal a törekvéssel, amely szerint növelni lehetne a Serie A-s csapatok kereteiben az Európai Unión kívüli játékosok számát.
jún. 27
10:50
NHL: nő a fizetési sapka, már 56.8 millió dollárt költhetnek a klubok (She)
A gazdasági világválság ellenére nő a fizetési sapka az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): a liga és a játékosok ugyanis csekély 100 000 dolláros emelésről egyeztek meg. A csapatok így 56.8 millió dollárt fordíthatnak bérezésre.
jún. 27
11:24
Győri ETO: meggyógyult a gólkirály, hétfőn ismét edzésbe áll (She)
Az előző szezon gólkirálya, az elmúlt napokban vastagbélgyulladással bajlódó Bajzát Péter már jobban van, és hétfőtől újra elkezdi az edzéseket – olvasható a Győri ETO hivatalos honlapján.
jún. 27
11:27
Cristiano Ronaldo aláírt - az eddigi legdrágább átigazolások (Metropol)
Aláírta pénteken mesés szerződését Cristiano Ronaldo portugál futballsztár, akiért a Real Madrid világrekordot jelentő 93,6 millió eurót fizet a Manchester Unitednek. A Real csaknem húszmillió euróval fizetett többet Ronaldoért, mint annak idején Zinedine Zidane-ért.
jún. 27
11:29
Cristiano Ronaldo portré (Metropol)
Cristiano Ronaldo névjegykártyája: -------------------------------- Neve: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro Született: 1985. február 5., Funchal (Portugália)
jún. 27
11:42
NBA: O’Neal visszatért régi mezszámához, 33-asban játszik (She)
A 33-as mezben lép majd pályára az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers új centere, Shaquille O’Neal.
jún. 27
12:00
MotoGP: a spanyolok és az Apriliák dominálták a 125-ös futamot (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentiméteres géposztályának Holland Nagydíját az Apriliával versenyző spanyol Sergio Gadea nyerte meg. A dobogóra két honfitársa, a szintén apriliás Nicolas Terol és Julian Simon állhatott fel.
jún. 27
12:02
Kajak-kenu Eb: Kucserán kívül minden magyar döntős 1000-en (She)
A négy magyar hajóból három vette sikeresen a szombat délelőtti középfutamot 1000 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ez azt jelenti, hogy a táv délutáni döntőiben hét egységnek szoríthatnak a szurkolók. Egyedül Kucsera Gábor (K–1) nem tudta beverekedni magát a fináléba.
jún. 27
12:03
Hét magyar hajó az 1000 m-es döntőkben (Metropol)
A négy magyar hajóból három vette sikeresen a szombat délelőtti középfutamot 1000 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ez azt jelenti, hogy a táv délutáni döntőiben hét egységnek szoríthatnak a szurkolók.
jún. 27
12:04
Férfi röplabda: bécsi csapattal játszik a Kaposvár a CEV-kupában (She)
A Kométa-Kaposvár az osztrák aon hotVolleys Wien csapatával találkozik a férfi CEV-kupa első fordulójában – olvasható a Magyar Röplabdaszövetség honlapján.
jún. 27
12:18
Konföderációs Kupa: Gaxát Európába röpítheti jó teljesítménye (She)
A dél-afrikai Siboniso Gaxa iránt, aki bekerült a Konföderációs Kupa eddigi álomcsapatába is, európai csapatok érdeklődnek.
jún. 27
12:54
Vitorlázás: spanyol siker a Volvo Ocean Race utolsó szakaszán (She)
A spanyol Telefonica Black nyerte meg szombaton a Volvo Ocean Race föld körüli vitorlásverseny utolsó szakaszát, az összetettbeli sikerét már korábban bebiztosító Ericsson 4 ötödikként ért a szentpétervári célba.
jún. 27
12:56
Manchester United: 47 milliós ajánlat David Villáért (She)
Az elmúlt hetekben pont került, remélhetőleg jó pár évre, a Kaká- és a C. Ronaldo-sagára, így ennek a nyárnak az egyik, ha nem a legnagyobb slágere átigazolási fronton a David Villa-saga. Amelyben újabb nem várt fordulat következett be…
jún. 27
12:58
Honvéd: szlovák másodosztályú csapatot vert meg a kupagyőztes (She)
Felkészülési mérkőzésen 3–2 győzött a Budapest Honvéd csapata a szlovák másodosztály legutóbbi kiírásában negyedik helyen záró FK Losonc ellen.
jún. 27
13:12
Világjátékok: kihirdették a válogatott keretét a sárkányhajósoknál (She)
Véglegesítették a magyar sárkányhajó-válogatott keretét. A csapat a dél-koreai világbajnokságra és a tajvani világjátékokra készül.
jún. 27
13:30
MotoGP: Aojama nyerte meg a negyedliteresek versenyét (She)
A Hondával versenyző Aojama Hirosi végzett az élen a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentiméteres géposztályának Holland Nagydíján. Második a spanyol Hector Barbera, harmadik az olasz Marco Simoncelli. A világbajnoki pontversenyben a futam előtt élen álló Alvaro Bautista Hirosival vívott nagy csatát, de az utolsó körben bukott, így végül nem fejezte be a versenyt – a japán pedig átvette a…
jún. 27
13:32
Aston Villa: megszerezhetik az Arsenal U16-osainak kapitányát (She)
Kivételes eset történt az Arsenal háza táján: egyik fiatal tehetségüket elhappolhatják az „ágyúsoktól”. A tettes az Aston Villa.
jún. 27
13:34
Kajak-kenu Eb: Kovács hatalmas fölénnyel aranyérmes (She)
A brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon női K–1 1000 méteren Kovács Katalin végig vezetve aranyérmet szerzett.
jún. 27
13:48
Kajak-kenu Eb: nagyon bekezdtünk, Vajda is nyert (She)
A brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon szombat délután az 1000 méteres számokat rendezik. Az első két szám után két magyar aranyérem a mieink mérlege: Kovács Katalin (K–1) után Vajda Attila is győzött!
jún. 27
13:50
Fehérvár: Matthäus mégsem lesz a csapat vezetőedzője (She)
Mégsem lesz az FC Fehérvár vezetőedzője Lothar Matthäus, a klub vezetői ugyanis nem tudtak megegyezni a német világsztárral – olvasható a dunántúli csapat hivatalos honlapján.
jún. 27
14:06
Milan: két fiatal labdarúgóval erősített Leonardo (She)
A Milan nemrégiben kinevezett edzője, a brazil Leonardo két fiatal olasz játékossal erősített: megszerezte az U21-es válogatott két támadóját, Davide Di Gennarót és Gianmarco Zigonit.
jún. 27
14:24
Ukrajna: eltiltották a válogatott labdarúgót (She)
Egészen 2009. augusztus 25-ig nem léphet pályára a Metaliszt Harkov válogatott labdarúgója, Valentin Szljuszar. Az angolok elleni vb-selejtezőn is pályára lépő középpályás olyan gyógyszert használt, amely tiltott anyagot tartalmaz.
jún. 27
14:42
Matthäus mégsem lesz a Fehérvár edzője (Infostart)
Mégsem lesz a Fehérvár labdarúgó-csapatának vezetőedzője Lothar Matthäus, ugyanis a klub vezetői nem tudtak megegyezni a német szakemberrel - olvasható az egyesület hivatalos honlapján.
jún. 27
14:42
Wolfsburg: Martins érkezhet, Grafite marad a német bajnoknál (She)
A Wolfsburger Allgemeine Zeitung értesülései szerint a VfL Wolfsburg vezetőedzője, Armin Veh Angliában tárgyalt a Newcastle United vezetőivel Obafemi Martins megszerzéséről. A nigériai válogatott támadó az újság szerint hétmillió euró ellenében költözhet az alsószász városba.
jún. 27
14:45
Matthäus nem lesz a Fehérvár edzője (Metropol)
A több hetes tárgyalássorozat ellenére mégsem lesz a Fehérvár FC labdarúgóklub vezetőedzője Lothar Matthäus.
jún. 27
15:00
MotoGP: Rossi győzött, Talmácsi a 16. Hollandiában (She)
Valentino Rossi sikerével ért véget a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának Holland Nagydíja. Az olasz klasszis pályafutása századik futamgyőzelmét szerezte meg, a második helyen Jorge Lorenzo, a harmadikon Casey Stoner végzett. Az élete második MotoGP-futamán rajthoz álló Talmácsi Gábor a 19., utolsó helyről rajtolva végül a 16. helyen ért célba.
jún. 27
15:02
Tottenham: 18 millió fontot kérnek Darren Bentért (She)
A Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szerint 18 millió fontot ér csatára, Darren Bent, akit a Sunderland új menedzsere, Steve Bruce szeretne megszerezni.
jún. 27
15:18
Pick-Szeged: Valentin Ghionea az elmúlt szezon legjobb játékosa (She)
A román Valentin Ghioneát választották meg a Pick-Szeged szurkolói a 2008–2009-es bajnoki szezon legjobb szegedi játékosának a csapat hivatalos honlapján folytatott szavazáson. A román válogatott jobbszélső hatalmas fölénnyel győzött, második helyen Dragan Marjanac, a harmadikon Danijel Andjelkovics végzett.
jún. 27
15:36
Három-három arany- és ezüst 1000 m-en a kajak-kenu Eb-én (Infostart)
A magyar versenyzők nagyszerű teljesítményt nyújtva három-három arany- és ezüstérmet gyűjtöttek a szombat délutáni 1000 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Keresés