2009. június 6. szombat

jún. 6
0:03
Konföderációs Kupa: megvan az Egyesült Államok kerete (She)
Nyilvánosságra hozták az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának Konföderációs Kupára utazó keretét.
jún. 6
0:39
Manchester United: Gattuso ismét Ferguson célkeresztjében (She)
A Manchester Evening News szerint a Manchester United ismét megpróbálkozhat Gennaro Gattuso leigazolásával.
jún. 6
4:33
Ezt a karórát nyertem (Blikk)
BUDAPEST — Dzsudzsák Balázs (22) betartotta ígéretét.
jún. 6
4:37
Ma temetik az elhunyt bunyóst (Blikk)
GYőR — Ma temetik Nagy Andrást (†23), a május elején Ausztráliában tragikus körülmények között elhunyt magyar ökölvívót.
jún. 6
4:41
Szuper Real (Blikk)
MADRID — Újra világsztárokból álló futballcsapatot akar összehozni a Real Madridnál Florentino Pérez (62).
jún. 6
4:45
Szurkolóvadászat Újpesten (Blikk)
BUDAPEST — Szurkolói segítségét kéri az Újpest labdarúgócsapata.
jún. 6
4:49
Puljezevics búcsúzik Szegedtől (Blikk)
Szerbiába, a Kolubarába szerződik a válogatott kézikapus.
jún. 6
4:53
Janicsék együtt és külön is remekeltek (Blikk)
SZEGED — Futamgyőzelemmel mutatkozott be mindkét magyar női négyes a szegedi kajak-kenu Világkupa-viadal 500 méteres olimpiai távján, így várhatja a ma délután esedékes kilences döntőt.
jún. 6
5:09
A Török Nagydíjon megtörhet Felipe Massa isztambuli egyeduralma (Behaviour)
Akár nagy összegben is lehet arra fogadni, hogy idén megszakad a ferraris Felipe Massa isztambuli sikersorozata. A brazil ugyan megnyerte az elmúlt három Török Nagydíjat, ám monacói remeklése ellenére szinte semmi esélye sincs az olasz csapatnak a Brawn GP és a Red Bull ellen.
jún. 6
6:57
Betis: a Málagából igazolt kapust az élvonalból kieső csapat (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból a 2008–20009-es szezon végén kieső Betis szerződtette Inaki Goitiát, a Málaga kapusát.
jún. 6
6:59
NEC: belga válogatott kerettag csatárral erősítettek Babosék (She)
A holland labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen (Babos Gábor csapata) leigazolta a Mechelen csatárát, a belga Bjorn Vleminckxet.
jún. 6
7:33
Belgium: két évet hosszabbított a Germinal vezetőedzője (She)
A belga labdarúgó élvonalban szereplő Germinal Beerschot meghosszabbította vezetőedzóje, Aime Anthuenis szerződését.
jún. 6
7:35
Labdarúgó NB II: Kozármislenyben kaphat munkát Bene Ferenc (She)
Ismert, ifjabb Mihalecz István a bajnokság végén távozik az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE-től, így új edző érkezik a csapathoz.
jún. 6
7:37
Kecskemét: Schindler és Yannick a következő szezonban is marad (She)
Eldőlt, hogy Schindler Szabolcs és Mbengono Yannick a következő szezonban is a Kecskeméti TE-Ereco csapatában futballozik.
jún. 6
8:27
Debrecen: Varga Zoltán továbbra is a REAC-ban futballozhat (She)
Nem zárkóznak el a Soproni Liga bajnokcsapatának vezetői attól, hogy Varga Zoltán továbbra is a REAC kölcsönfutballistája legyen.
jún. 6
8:45
Kajak-kenu: Kucsera Gábor nem jutott döntőbe 1000 méteren (She)
Középdöntős futamában a negyedik helyen végzett, így nem jutott tovább Kucsera Gábor a szegedi Mol világkupa férfi kajak egyes 1000 méteres számában.
jún. 6
9:00
Több gól, mint meccs - Az Aranycsapat legendás csatára vezet (Infostart)
Kocsis Sándor, az Aranycsapat legendás csatára vezeti azon futballisták listáját, akik több gólt szereztek a válogatottban, mint ahány mérkőzésen pályára léptek - olvasható a FIFA honlapján. A Ferencváros, a Honvéd és a Barcelona korábbi játékosa 68 válogatott meccsén 75 gólt szerzett, ezzel megelőzi Gerd Müllert, Gunnar Nordalht és Just Fontaine-t is. Az összeállításban több magyar labdarúgó is…
jún. 6
9:03
Világbajnoki selejtezők: a hétvégi program tv-műsorral (She)
Ugyan a topligák bajnokságai már véget értek, ám a labdarúgás kedvelőinek a hétvégén sem kell unatkozni, ugyanis világbajnoki selejtezők következnek. Igaz, a magyar válogatott nem lép pályára, ám így is akadnak érdekesnek ígérkező mérkőzések a programban.
jún. 6
9:05
Labdarúgó NB II: Vágó a következő idényben is marad Szolnokon (She)
Ferencz Gábor a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Szolnoki MÁV FC elnöke megegyezett Vágó Attilával, e szerint a következő idényben is a Diósgyőrből érkező edző irányítja a kék-fehérek szakmai munkáját.
jún. 6
9:21
Női kézilabda: balkezes átlövőt igazolt a Ferencváros (She)
Balkezes átlövőt igazolt a női kézilabda NB I-ben szereplő Budapest Bank-FTC-Rightphone.
jún. 6
9:23
Férfi kosárlabda: Fodor Márton Körmend után Szolnokon folytatja (She)
Alakul a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatának kerete a következő szezonra.
jún. 6
10:12
Három válogatott már megválthatja repülőjegyét Dél-Afrikába (Infostart)
Szombaton 14 labdarúgó-világbajnoki selejtezőmérkőzést rendeznek Európában, s a kontinensről elsőként Hollandia együttese kvalifikálhatja magát a 2010-es dél-afrikai csúcseseményre, amennyiben győz Izlandon. Már most hétvégén bebiztosíthatja vb-részvételét az ausztrál és a japán válogatott is.
jún. 6
10:15
Meghódította a Mount Everestet! (Blikk)
BUDAPEST—NEPÁL — Hazatért egy harcos, kemény nő! A magyar férfiak után végre május 21-én reggel hat órakor egy hölgy is kitűzhette a Mount Everest csúcsára a nemzeti lobogót.
jún. 6
10:33
Asztalitenisz: Tóth ismét a top húszban a világranglistán (She)
Hosszú idő után újra a legjobb húsz között jegyzik a világranglistán az asztaliteniszező Tóth Krisztinát, aki a nemzetközi szövetség (IITF) júniusi rangsorában két helyet javítva éppen a 20.
jún. 6
10:33
Tóth Krisztina ismét a top húszban a világranglistán (Behaviour)
Hosszú idő után újra a legjobb húsz között jegyzik a világranglistán az asztaliteniszező Tóth Krisztinát, aki a nemzetközi szövetség (IITF) júniusi rangsorában két helyet javítva éppen a 20.
jún. 6
10:35
Zenit: Eric Gerets szívesen menne Dick Advocaat helyére (She)
Az Olympique Marseille korábbi edzője, Eric Gerets úgy nyilatkozott, ha megkeresik, szívesen átvenné a belga válogatott irányítását is elvállaló Dick Advocaat helyét az orosz Zenitnél.
jún. 6
10:51
Anderlecht: újabb pénzügyi csoport támogatja Juhászékat (She)
Új mezszponzora lesz a következő szezontól az Anderlecht együttesének. Juhász Roland együttesének fő támogatója a párizsi központú pénzügyi csoport, a BNP Paribas lesz.
jún. 6
10:51
Tóth Krisztina ismét a top húszban (Metropol)
Hosszú idő után újra a legjobb húsz között jegyzik a világranglistán az asztaliteniszező Tóth Krisztinát, aki a nemzetközi szövetség (IITF) júniusi rangsorában két helyet javítva éppen a 20.
jún. 6
10:53
Törökország: a Genclerbirligihez hívják Bölöni Lászlót (She)
A török élvonalbeli bajnokság 14. helyén végzett Genclerbirligi hivatalos internetes oldalán bejelentette, hogy tárgyalásokat kezdtek a Standard Liege szakvezetőjével, Bölöni Lászlóval, mert szeretnék, ha Törökországban folytatná pályafutását.
jún. 6
11:09
Serie A: a Catania megvette Campagnolót a kieső Regginától (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Catania szerződtette Andrea Campagnolót, az első osztályból kiesett Reggina kapusát.
jún. 6
11:11
Nyíregyháza: Apostu, Ramos, Mboussi és Dosso is távozhat (She)
A házi gólkirály, a tizenegy találatig jutó Bogdan Apostu, valamint Yves Simplice Mboussi, Luis Ramos és Sindou Dosso játékjogának értékesítésével igyekszik némi pluszbevételre szert tenni a lanbdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus, amelynek ugyanakkor a távozók helyére igazolnia is kell.
jún. 6
11:27
Kajak-kenu: Bara és Benedek is döntős női 1000 méteren (She)
Egy kiadós éjszakai vihar után napfényre ébredt a Maty-ér, ahol szombaton kora reggel az 1000 méteres középfutamokkal folytatódtak a Mol világkupa versenyei. A magyar depó előtt csak elvétve lehetett látni versenyzőt, amelynek persze nem az az oka, hogy sportolóink elfelejtettek volna felkelni, hanem sokkal inkább az, hogy a tegnapi nap folyamán – ahol lehetett – már mindenki kvalifikálta magát a…
jún. 6
11:27
Kucsera csak B döntős 1000 m-en (Metropol)
Kucsera Gábor a negyedik legjobb idővel is csak a B döntőbe tudta kvalifikálni magát K-1 1000 m-en a szegedi MOL kajak-kenu Világkupa-versenyen, s mivel a másik hazai induló sem végzett középfutamában az első három között, a szám szombat délutáni fináléjában nem lesz magyar hajó.
jún. 6
11:45
Vb 2010: kijelölték az őszi pótselejtezők időpontjait (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség kijelölte az őszi világbajnoki pótselejtezők időpontjait. Az európai pótselejtezőket november 14-én és 18-án rendezik.
jún. 6
11:45
Vettel rajtol az élről vasárnap (Metropol)
A harmadik, egyben utolsó szabadedzésen Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája érte el a legjobb időt az isztambuli Forma-1-es Török Nagydíjon, szombaton. A szombati időmérőt Vettel nyerte.
jún. 6
11:47
F1: Massa volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A Formula–1-esTörök Nagydíj harmadik szabadedzésén a brazil Felipe Massa (Ferrari)volt a leggyorsabb, a második helyen az olasz Jarno Trulli végzett a Toyotával, a harmadik pedig csapattársa, a német Timo Glock lett.
jún. 6
12:00
Massa volt az utolsó szabadedzés legjobbja (Infostart)
A harmadik, egyben utolsó szabadedzésen Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája érte el a legjobb időt az isztambuli Forma-1-es Török Nagydíjon, szombaton.
jún. 6
12:03
Vb 2010: tovább csökkentek az iráni esélyek, döntetlen Phenjanban (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget az Észak-Korea–Irán világbajnoki selejtező Phenjanban, így a vendég irániak esélye tovább csökkent a 2010-es dél-afrikai részvételre.
jún. 6
12:39
Vb 2010: Koeman Stockholmban figyeli meg a svédeket (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Svédországba utazott, hogy élőben figyelje meg a „háromkoronás” nemzeti tizenegy Dánia elleni világbajnoki selejtezőjét. A svéd válogatott lesz a mieink következő ellenfele tétmérkőzésen, szeptember 5-én.
jún. 6
12:41
Profi ökölvívás: Csagajev lesz Vladimir Klicsko ellenfele (She)
Az üzbég Ruszlan Csagajevvel csap össze június 20-án, Gelsenkirchenben Vladimir Klicsko, a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoka.
jún. 6
12:43
Úszás: Gyarmati Dezső sportuszoda Hódmezővásárhelyen (She)
Szombattól Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nevét viseli a hódmezővásárhelyi fedett sportuszoda.
jún. 6
12:57
Gyarmati Dezső sportuszoda Hódmezővásárhelyen (Metropol)
Szombattól Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nevét viseli a hódmezővásárhelyi fedett sportuszoda.
jún. 6
13:15
Formula-1: 2011-től bizonytalan a Török Nagydíj jövője (She)
Az f1-live.com információi szerint 2011 után bizonytalan a Formula–1-es Török Nagydíj jövője. A szervezők részéről Mumtaz Tahinciouglu elmondta, még zajlanak a tárgyalások a száguldó cirkusz vezetőjével, Bernie Ecclestone-nal.
jún. 6
13:33
Férfi kosárlabda: Ivkovics lesz a Kecskemét szakmai igazgatója (She)
Sztojan Ivkovics lesz a Kecskemét NB I-es férfi kosárlabdacsapatának szakmai igazgatója. Elvárjuk, hogy a következő bajnoki szezonban az első nyolc között végezzen a gárda – jelentette be Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere szombaton, a városi sportcsarnokban tartott sajtótájékoztatón.
jún. 6
14:09
Roland Garros: Babosék nagyot küzdöttek, ám elbukták a döntőt (She)
Egy hajszállal ugyan, de Babos Tímea és brit társa, Heather Watson vereséget szenvedett a francia nyílt nemzetközi teniszbajnokság junior párosának fináléjában. A román Elena Bogdan, thaiföldi Noppawan Lertcheewakarn duó 3:6, 6:3 után 10–8-ra megnyerte a szuper tie-breaket, és így elhódította a juniorok trófeáját is.
jún. 6
14:11
F1: Sebastian Vettel rajtolhat az élről Törökországban (She)
A Török Nagydíj időmérő edzésén a német Sebaistan Vettel végzett az élen. A második helyet Jenson Button (Brawn GP) szerezte meg, harmadik Rubens Barrichello lett (Brawn GP). A világbajnok Lewis Hamilton csak a 16. helyen végzett.
jún. 6
14:27
Roland Garros, juniorok - Babosék kikaptak a döntőben (Metropol)
A juniorok között szereplő Babos Tímea a brit Heather Watsonnal az oldalán - harmadik kiemeltként - kikapott a szombati fináléban a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyében.
jún. 6
14:42
Vettel mögül indul Button a Török Nagydíjon (Infostart)
A német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte a Formula-1-es Török Nagydíj szombati időmérőjét, így vasárnap ő rajtol az élről.
jún. 6
14:44
Roland Garros: Babos és párja kikapott a döntőben (Infostart)
A juniorok között szereplő Babos Tímea a brit Heather Watsonnal az oldalán - harmadik kiemeltként - kikapott a szombati fináléban a francia nyílt teniszbajnokság párosversenyében.
jún. 6
14:45
Portugália: új elnöke van a Sportingnak, Paulo Bento marad (She)
José Bettencourt személyében új elnöke van a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Sportingnak. Az új elnök a szavazatok 89 százalékát szerezte meg a szavazáson, s ezzel legyőzte az eddigi presidentét, Filipe Soares Francót.

Keresés