2009. június 9. kedd

jún. 9
0:39
Real Madrid: hivatalos, Kaká hat évre írt alá a királyi klubhoz! (She)
Hivatalossá vált, amit a múlt hét közepe óta egyre inkább sejteni lehetett: Kaká a Real Madridban folytatja a pályafutását. A hírt a spanyol klub a saját honlapján megerősítette.
jún. 9
1:30
Kaká a Real Madrid játékosa lett! (Infostart)
Egyszerre, hajnali fél egykor jelentette be hivatalos közleményben az olasz AC Milan és a spanyol Real Madrid (az európai futball két legeredményesebb klubja), hogy megegyeztek Ricardo Izecson dos Santos Leite, ismertebb nevén Kaká ügyében. A brazil futballista, miután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, szerződését is aláírta a Real Madridhoz, amely a következő 6 évre szól.
jún. 9
2:45
Real Madrid: Kaká a második legdrágább labdarúgó a világon (She)
A Real Madrid Kaká szerződtetésével kibérelte a legnagyobb kifizetett átigazolási összeg kategória dobogós helyeit, a brazilért fizetett 67.2 millió eurós összeg ugyanis a második legnagyobb transzferdíj a világon (az összegeket természetesen abszolút és nem reálértéken számolva).
jún. 9
2:49
Real Madrid: Kaká a Milanban szeretett volna maradni (She)
A hétfő éjjel a Real Madridba igazoló Kaká elárulta, hogy szíve szerint a Milanban maradt volna, de a klub pénzügyi helyzete miatt nem dönthettek másképp.
jún. 9
5:09
Talmácsi visszatér? (Blikk)
Öthetes kényszerpihenő után akár már a hét végi Katalán GP-n rajthoz állhat a vb-első motoros
jún. 9
5:11
Már világbajnokként ünneplik Buttont (Blikk)
Az ellenfelei szerint az idény első hét Forma—1-es futamából hatot megnyerő Buttont nem lehet utolérni
jún. 9
5:13
Federer megkönnyezte a győzelmet (Blikk)
Roger Federer minden idők legkiválóbb teniszezője lett vasárnap párzsban
jún. 9
6:21
Ez már biztos! A Real Madrid leigazolta Kakát (Behaviour)
A Real Madrid bejelentette hétfőn késő este, hogy leigazolta Kakát, az AC Milan aranylabdás labdarúgóját. A hírt a Milan megerősítette saját honlapján.
jún. 9
6:57
Női röplabda: a riválishoz igazolt a válogatott csapatkapitánya (She)
Kilenc év után távozik a Vasas Duna Autó Óbuda együttesétől a magyar válogatott csapatkapitánya, Pék-Tormási Orsolya. Ezt a szakosztály hivatalos oldala, a vasasvolley.hu adta hírül.
jún. 9
7:15
Vietnam: Denílson 30 ezer embernek okozott bosszúságot (She)
Igencsak hoppon maradt az a 30 ezer néző, amely a Hszi Mang Haj Pong–Danang vietnami labdarúgó-mérkőzésre látogatott ki abban a reményben, hogy megtekintheti a hazaiak friss igazolását, a brazil Denílsont.
jún. 9
7:33
Lecce: a kiesés ellenére bíznak Buzsáky korábbi edzőjében (She)
Luigi De Canio további négy évig marad a Lecce vezetőedzője – döntött a 2008–2009-es szezonban a Serie A-tól búcsúzó klub vezetősége a trénerrel való egyeztetést követően.
jún. 9
7:51
FC Fehérvár: Matthäusszal ismét tárgyalnak a klubvezetők (She)
Eldőlt, hogy nem lesz a német második ligába feljutó Düsseldorf edzője Lothar Matthäus, akivel információink szerint ismét felvette a kapcsolatot a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár vezetősége.
jún. 9
7:51
A Real Madrid leigazolta Kakát, aki letörné a Barca szarvait (Metropol)
A Real Madrid bejelentette hétfőn késő este, hogy leigazolta Kakát, az AC Milan aranylabdás labdarúgóját.
jún. 9
8:09
Hibernian: a klub korábbi labdarúgója lett Rósáék edzője (She)
A Hibernian vezetői azt a John Hughest nevezték ki a csapat élére, aki több mint hat évet húzott le a Falkirk szakvezetőjeként, és a legutóbbi szezonban bent tartotta a gárdát az első osztályban, valamint a Skót Kupa döntőjébe vezette.
jún. 9
8:27
Saint-Étienne: hosszabbítottak a csapatot bent tartó edzővel (She)
Egy évvel meghosszabbította a labdarúgócsapat vezetőedzője, Alain Perrin szerződését a Saint-Étienne vezetősége.
jún. 9
8:45
Tenisz: Czink Melinda 11 órakor kezd a birminghami tornán (She)
A birminghami tenisztorna hivatalos honlapja szerint Czink Melinda ma 11 órakor kezd a női egyes első fordulójában. Ellenfele a selejtezőből felkerült spanyol Arantxa Parra Santonja lesz.
jún. 9
8:47
Real: Kakának Beckham is azt tanácsolta, menjen a „királyiakhoz” (She)
Mint tegnap éjszaka beszámoltunk róla, Kaká, valamint a Real Madrid és a Milan hivatalosan is bejelentette, hogy a brazil futballista a „királyi gárdában” folytatja pályafutását.
jún. 9
9:00
Kaká maradt volna a Milanban, de a válság Madridba hajtotta (Infostart)
A Milanban kívánt volna maradni Kaká, de belátta, hogy azzal segít a klubon, ha a Real Madridhoz igazol - ezt maga a brazil aranylabdás futballista közölte klubváltása utáni első nyilatkozatában. A 27 éves támadóért 67,2 millió eurót fizetett a spanyol egyesület, amely évente 9 millió eurós fizetést biztosít Kakának. A brazil sztár hangsúlyozta: reméli, megtörik a Barcelona uralmát.
jún. 9
9:21
1. FC Köln: két évet hosszabbított a francia középpályás (She)
Két évvel meghosszabbította francia középpályása, Fabrice Ehret szerződését a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő 1. FC Köln.
jún. 9
9:39
FC Fehérvár: Koller egyelőre nem hosszabbított szerződését (She)
Továbbra sem fogadta el klubja szerződéshoszszabbítási ajánlatát Koller Ákos, az FC Fehérvár 34 éves védője.
jún. 9
9:57
Bulgária: Fehér Zoltán hazatérhet a Vihren Szandanszkitól (She)
Szerződése felbontását kérte Fehér Zoltán, a bolgár első osztályú Vihren Szandanszki labdarúgója.
jún. 9
9:59
REAC: Lisztes Krisztián még nem döntött, de hazatérhet (She)
Bár marasztalják a német másodosztályú Hansa Rostocknál, Lisztes Krisztián még nem egyezett meg a hosszabbításról.
jún. 9
10:15
Kézilabda: a sportszakma szavazatai alapján lapunk munkatársa lett a szezon szakírója (She)
A sportszakma szavazatai alapján Simon József, a Nemzeti Sport újságírója kapta a 2008–2009-es szezon kézilabda szakírója címet és az ezzel járó ajándékokat a Budapest Bank jóvoltából.
jún. 9
10:15
Újabb vereség a kosár-EB-n (Blikk)
A görögök után a lettek is elpáholták a magyar női válogatottat
jún. 9
10:17
Real Madrid: nincs megállás, Pérez Kaká után C. Ronaldóra vadászik (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke számára csak a kezdet volt Kaká tegnap éjjel hivatalossá váló megszerzése. A „királyi gárda” az Onda Cero televíziós műsorban elmondta, mindent megtesz Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosának megszerzéséért.
jún. 9
10:17
25 éve nyertek EB-t Bicskeiék (Blikk)
BUDAPEST – A magyar labdarúgás Európa-bajnokait ünnepelték a szövetség vezetői tegnap a SYMA rendezvényközpontban. Éppen negyedszázada, hogy a Bicskei Bertalan (64) által vezetett U18-as ifjúsági válogatott megszerezte a kontinensbajnoki címet, miután a döntőben 75 ezer néző előtt 0-0-s rendes játékidő után tizenegyespárbajban 3-2-re legyőzte a szovjet korosztályos nemzeti együttest.
jún. 9
10:33
Anglia: Ruud van Nistelrooy a Tottenhamhez szerződhet (She)
A Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy Kaká érkezésével többen is létszámfölöttivé válhatnak a csapatnál. A tekintélyes angol lap, a Times információi szerint közéjük tartozhat a holland Ruud van Nistelrooy is, aki a Tottenhamhez szerződhet.
jún. 9
10:33
Kiss Gergő: Jöhet a negyedik arany! (Blikk)
BUDAPEST – Kiss Gergely visszatért tegnap a válogatotthoz, és reméli, hogy a megfiatalított csapat győz az idei római világbajnokságon.
jún. 9
10:35
Real Madrid: David Villa 38 millióért érkezhet a Valenciától (She)
A Marca című napilap információi szerint a Real Madrid Kaká tegnap éjjel hivatalossá váló átigazolása mellett David Villa megszerzéséről is megállapodott a Valenciával.
jún. 9
10:37
Palermo: további két évet írt alá a veterán középpályás (She)
A korábbi híradásokban szereplő egy év helyett két évvel hosszabbította meg 37 éves középpályása, Giovanni Tedesco szerződését az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo.
jún. 9
10:51
Férfi kézilabda: három légióst is igazolt a Debrecen (She)
Három külföldi játékossal bővült az élvonalban szereplő DKSE-Airport Debrecen férfi kézilabdacsapatának kerete: a hajdúsági klub szlovákiai irányítót, román jobbszélsőt és ukrán beállót igazolt. Erről az egyesület hivatalos oldala, a dkse.hu számolt be.
jún. 9
10:53
Csepel: az egyesületek támogatják a 62 milliárdos beruházást (She)
A Csepelen működő 11 sportegyesület közös nyilatkozatban tudatta: támogatja a Csepel SC Alapítványnak a klub otthonául szolgáló tízhektáros területre vonatkozó 62 milliárdos beruházási tervét. Az egyesületek vezetői és neves kerületi sportolók a koncepciót ellenző politikusokat álláspontjuk megváltoztatására kérik.
jún. 9
11:09
Kosárlabda: Déri Csaba veszi át Szekulovics helyét a Falcónál (She)
Ma megállapodott egymással a Falco-SZOVA KC-Szombathely és a csapat egykori játékosa, Déri Csaba. A következő szezontól a 48 éves szakember veszi át Szrecsko Szekulovicstól az együttes irányítását – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 9
11:11
Ligue 1: fiatal szakember ül majd az újonc Boulogne kispadján (She)
Ifjú szakember kezébe adta a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságba (Ligue 1) újonnan feljutott Boulogne-sur-Mer csapatát a klub vezetősége.
jún. 9
11:27
Úszás: a H1N1-vírus miatt törölték a melbourne-i versenyt (She)
Az ausztrál házigazdák törölték a hagyományos melbourne-i úszóversenyt, a Telstra Grand Prix-t a mexikói eredetű új influenza által keltett félelmek miatt.
jún. 9
11:27
Grosics Gyula jobban van! (Blikk)
Javult az állapota az Aranycsapat focistájának, aki vasárnap egy családi bulin esett hatalmasat
jún. 9
11:27
Influenzaveszély miatt törölték a melbourne-i úszó GP-t (Metropol)
Egy nappal korábban vesztegzár alá helyezték a teljes Victoria állami rögbiligát, amelynek egyik játékosánál kimutatták a H1N1 vírust.
jún. 9
11:29
Tenisz: Nadal ma dönt véglegesen a wimbledoni szerepléséről (She)
Továbbra sem tudni biztosan, hogy a világelső teniszező, Rafael Nadal vállalja-e az indulást a június 22-én kezdődő wimbledoni Grand Slam-tornán, amelyen a férfiaknál ő a címvédő.
jún. 9
11:31
Ferencváros: Pisanjuk számára elkezdődött a nyári szabadság (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának legutóbbi fordulójában, Makón még pályára lépett a Ferencváros kanadai utánpótlás-válogatott csatára, Igor Pisanjuk, de az utolsó játéknapon már nem játszik, mert megkezdődött a nyári szabadsága.
jún. 9
11:45
Strandfoci: pont nélkül búcsúztak a mieink a vb-selejtezőtől (She)
Pont nélkül búcsúzott a castellóni világbajnoki selejtezőtől a magyar strandlabdarúgó-válogatott, miután a harmadik meccsén, Svájctól is kikapott.
jún. 9
11:45
Vereség a lettektől is, marad a számolgatás (Metropol)
Kikapott a házigazda lettektől hétfőn, így a továbbjutás szempontjából nehéz helyzetbe került a magyar válogatott a női kosárlabda Európa-bajnokságon.
jún. 9
11:47
Újpest: Lipták Fehérvárra, Bozsics Szlovákiába szerződhet (She)
Információink szerint az Újpest FC védője, Lipták Zoltán Fehérvárra szerződhet, míg Mario Bozsics a Slovan Bratislavához tart.
jún. 9
12:00
Bodnár távozik Salzburgból (Infostart)
Bodnár László, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje nem hosszabbította meg szerződését klubcsapatával, az osztrák Red Bull Salzburggal.
jún. 9
12:03
Floorball: a Phoenix a bajnokság után a kupát is elhódította (She)
A bajnok és a kupa címvédője feszült egymásnak a női floorball-kupadöntőben. A fiatalság vagy a rutin, ez volt a kérdés, melyre a mérkőzés hajrájában kaphattunk csak választ.
jún. 9
12:03
Az állam magára hagyta a fogyatékos sportot (Metropol)
A magyar állam hozzáértés hiánya miatt magára hagyta és lehetetlen helyzetbe hozta a honi fogyatékos sportot. Az erre az évre szerződésekben garantált állami támogatásból egyetlen fillért sem kaptak.
jún. 9
12:05
Kézilabda: a szegedi tulajdonos kitart Vladan Matics mellett (She)
Szerdán a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata elnökségi ülést tart, amelyen eldőlhet, hogy ki lesz a gárda vezetőedzője. A klub többségi tulajdonosa, Pistrui László ragaszkodik Vladan Maticshoz.
jún. 9
12:21
Anglia: akár Gera csapattársa is lehet Ruud van Nistelrooy (She)
Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Tottenham élénken érdeklődik a Real Madrid holland csatára, Ruud van Nistelrooy iránt. Egyes szigetországi források úgy tudják, hogy nem a Spurs az egyetlen londoni csapat, amely vinné a 32 éves támadót.
jún. 9
12:39
Kosárlabda: jogerősen is Berényi János az MKOSZ elnöke (She)
Biztossá vált, hogy Berényi János marad a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke.
jún. 9
12:41
AC Milan: Pato is elszerződhet, de a döntése előtt Ancelottival egyeztet (She)
Eddigi edzőjével, a szezon végén az olasz AC Milantól az angol Chelsea-hez szerződő Carlo Ancelottival egyeztetne jövőjét illetően a milánói együttes brazil válogatott támadója, Alexandre Pato.
jún. 9
12:54
A Real mindent bedob Ronaldo megszerzéséért (Infostart)
Kaká megszerzése után máris újabb sztárok leigazolásán dolgoznak a Real Madrid vezetői. A legfőbb kiszemelt továbbra is Cristiano Ronaldo, de hamarosan eldőlhet David Villa sorsa is.

Keresés