2009. június 11. csütörtök

jún. 11
0:03
Férfi kézilabda Eb-selejtezők: a szerdai mérkőzések eredményei (She)
Nemcsak a magyar válogatott játszott ma Eb-selejtezőt, a többi csoportban is pályára léptek a csapatok. Montenegró Törökország legyőzésével tartotta életben továbbjutási reményeit. Szerbiának nem okozott gondot Svájc felülmúlása, Norvégia és Izland fej fej mellett áll a 3. csoport élén, Németország továbbra is százszázalékos, Szlovénia pedig Fehéroroszország legyőzésével tapad rájuk. A 6.…
jún. 11
0:39
Videó: nézze meg, hogyan vágtak hatot Wayne Rooneyék Andorrának! (She)
Fabio Capello együttese derekasan megdolgozott a nézők kegyeiért: 6–0-ra ütötte ki a Wembleyben Andorra labdarúgó-válogatottját világbajnoki selejtezőn: Wayne Rooney és Jermain Defoe kétszer-kétszer, míg Frank Lampard és Peter Crouch egyszer volt eredményes. Tekintse meg a „háromoroszlánosok” góljait!
jún. 11
0:57
Vb 2010: a szerdai játéknap eredményei egy helyen (She)
A labdarúgó világbajnoki selejtezők európai zónájában hét mérkőzést rendeztek a szerdai napon. Tekintse meg az összes eredményt egy helyen!
jún. 11
1:15
Vb: 2010: az argentin válogatott kikapott Ecuadorban (She)
Labdarúgó világbajnoki selejtezőn szenvedett vereséget Argentína. Diego Maradona együttese Ecuadorban kapott ki 2–0-ra.
jún. 11
5:09
Tetoválással őrzi nagyapja emlékét Isabela Puskás (Blikk)
Öcsi bácsi spanyol unokája egyre több időt szeretne Magyarországon tölteni
jún. 11
5:11
Kemény miatt megy a főtitkár (Blikk)
Az edző szerint a bajnokság rossz szervezése miatt két héttel kevesebb idő jut a vb-felkészülésre
jún. 11
5:13
Ladányi Balázs a Volánba igazolt (Blikk)
Alba Volán 19 szakosztály-igazgatója a fehérvári jégkorongcsapathoz csábította Ladányi Balázst.
jún. 11
5:15
Rajtengedély Némethnek (Blikk)
Hiába akarják letiltatni, a magyar motoros ott lehet a Katalán Nagydíj szabadedzésén
jún. 11
6:00
Már a Real orvosai döntenek Ronaldo műtétjéről? (Infostart)
Hamarosan tárgyalni kezd Cristiano Ronaldo átigazolásáról a Manchester Uniteddel a Real Madrid elnöke. A portugál klasszis klubcseréjét valószínűsíti az is, hogy sajtóhírek szerint a királyi klub orvosai is megvizsgálják az aranylabdás sztár lágyéksérülését.
jún. 11
6:57
Kaposvár: ma dől el, hogy Prukner marad-e a klubnál (She)
Az egyesület ügyvezetője, Illés János szerint ma dől el a Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi vezetőedzője, Prukner László sorsa.
jún. 11
7:15
Vb 2010: Brazília 1-0-s hátrányból fordított Paraguay ellen (She)
A labdarúgó-világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájában a brazil válogatott hazai pályán 1–0-s hátrányból fordított, és győzött 2–1-re Paraguay ellen. Kolumbia Perut, Chile Bolíviát győzte le, a Venezuela–Uruguay meccsen döntetlen született.
jún. 11
7:33
Wolfsburg: rekordot dönthetnek a jövő évi bérletek árusításával (She)
Még csak nemrég ért véget a német labdarúgó-bajnokság 2008–09-es szezonja, a következő pedig nyolc hét múlva startol, a bérleteladásokkal már így is jól áll az aranyérmes Wolfsburg. Jelenleg 12 ezer eladott bérletnél tartanak, és reális esély van rá, hogy túlszárnyalják a most véget ért szezonra értékesített 18 és fél ezres darabszámot.
jún. 11
7:51
Vb 2010: Mexikó nehezen győzött Trinidad és Tobago ellen (She)
A labdarúgó-világbajnoki selejtezők CONCACAF-zónájában Mexikó már az első percben vezetett Trinidad és Tobago ellen a Villarrealban légióskodó Guille Franco góljával, a vendégek a szünet előtt egyenlítettek, de végül ha nehezen is, a hazaiak 2–1-re megnyerték a találkozót.
jún. 11
8:09
Kitekintés a nagy észak-amerikai sportligák helyzetére (Behaviour)
Leszámítva a mindig felbukkanó kivételeket, és az évszakhoz szervesen kötődő sportágakat, az európai téli időszakban takarékon fut a komolyabb sportélet. A tengerentúlon ugyanakkor nincs semmiféle holt idény, a négy nagy ligából három - az amerikai futball (NFL), a kosárlabda (NBA), és a jégkorong (NHL) - teljes fordulatszámon üzemel (a baseballt >>MLB<< áprilisban kezdik), és az események még…
jún. 11
8:45
MotoGP: Talmácsi a hétvégén Barcelonában térhet vissza (She)
A legújabb hírek szerint elképzelhető, hogy a gyorsaságimotoros-vb barcelonai versenyén nemcsak Tóth Imrét és Németh Balázst (mindketten 250 kcm) láthatjuk a vasárnapi rajtnál, hanem talán Talmácsi Gábor is visszatér. Erről a pilóta menedzsere, Stefano Favaro beszélt a Nemzeti Sportnak.
jún. 11
8:47
Honvéd: Kouemaha érkezhet, Rabóczki a Fradiba készül (She)
Nem volt igazán hosszú a nyári szünet a kispesti labdarúgók számára: június 15-én, hétfőn a Budapest Honvéd máris megkezdi a felkészülést a következő szezonra és persze az Európa-ligára. A csapat már megállapodott Németh Gáborral (Vasas), érkezhet a korábbi tatabányai és debreceni csatár, Dorge Rostand Kouemaha (Duisburg, kameruni), míg Rabóczki Balázs a Ferencvároshoz távozhat.
jún. 11
8:49
Egyiptom: Zaki sérülése miatt kihagyja a Konföderációs Kupát (She)
Térdszalagsérülése miatt az egyiptomi Amr Zaki kihagyja a Konföderációs Kupát.
jún. 11
9:03
Férfi kézilabda: Lele Ákos visszatér a kölcsönből Szegedre (She)
Visszatér a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatához a legutóbbi szezonban kölcsönben Tatabányán szereplő Lele Ákos – adta hírül a Tisza-parti együttes hivatalos oldala.
jún. 11
9:21
Videó: Brazília hátrányból fordított, Argentína kikapott (She)
Felemásra sikerült a „nagyok” mérlege a dél-amerikai vb-selejtező zóna szerdai fordulójában. Míg a brazilok hátrányból fordítottak és nyertek 2–1-re Paraguay ellen, Maradona fiainak ezúttal sem ment a játék, Ecuadorban simán kikaptak 2–0-ra. Tekintse meg a meccsek összefoglalóit!
jún. 11
9:39
Primera División: az Atlético Madrid támadótriója nem eladó (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik helyén végző Atlético Madrid sportigazgatója, Jesus García Pitarch szerint hiába hozták hírbe együttese három támadóját – az aranycipős uruguayi Diego Forlánt, az argentin Sergio Agüerót és Maxi Rodríguezt – angol klubokkal, nem igazolnak el a Bajnokok Ligájára készülő együttestől.
jún. 11
9:57
Spanyolország: a Real Madrid hajlandó lemondani Ribéryről (She)
Úgy tűnik, a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez felhagy Franck Ribéry „üldözésével". A német rekordbajnok Bayern München francia játékosát a Barcelona és Real Madrid is nagy erőfeszítésekkel szándékozott leigazolni, ám a madridiak tudomásul veszik a müncheniek szándékait.
jún. 11
10:15
Guinea: korábbi Liverpool-játékos lett a szövetségi kapitány (She)
A korábban a Liverpoolban is megforduló Titi Camara lett a guineai válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 11
10:17
Ajax: Jol dühös, mert Vermaelen az Arsenalban folytathatja (She)
Röviddel munkába állása után Martin Jol vezetőedző máris összekülönbözött az Ajax elöljáróival.
jún. 11
10:19
Atlétika: Pars Krisztián legyőzte az olimpiai bajnokot (She)
Az idén még veretlen Pars Krisztián szerdán ismét nagy győzelmet aratott, miután a Bydgoszczban rendezett atlétikai versenyen legyőzte az olimpiai bajnok szlovén Primoz Kozmust kalapácsvetésben.
jún. 11
10:21
Atlétika: Kazi Tamás világbajnoki szintet futott 800 méteren (She)
A Vasas Pasaréti úti pályáján szerdán rendezett atlétikai viadalon Kazi Tamás remek, 1:46.15 perces idővel nyerte a férfi 800 métert, s teljesítette az indulási szintet a berlini világbajnokságra.
jún. 11
10:33
Felkészülés: három angol csapat vesz részt a kínai tornán (She)
A házigazda Peking Guoan mellett három angol csapat, a Hull City, a Tottenham és a West Ham United vesz részt a nyári felkészülési tornán.
jún. 11
11:06
Ronaldo leléphet: elfogadta az MU a Real 80 milliós ajánlatát (Infostart)
Világcsúcsnak számító összeget: 80 millió fontot kínál a Real Madrid Cristiano Ronaldóért a Manchester Unitednek - jelentette be a brit klub.
jún. 11
11:09
MU: a klub elfogadta a Real 80 milliós ajánlatát Cristiano Ronaldóért! (She)
Az angol bajnok Manchester United elfogadta a spanyol Real Madrid 80 millió fontos ajánlatát Cristiano Ronaldóért – ezt az angol klub hivatalos honlapja adta közre.
jún. 11
11:09
Az argentinok szerint igazságtalan eredmény született (Behaviour)
Az argentin labdarúgó-válogatott immár másodszor szenvedett vereséget Diego Maradona irányítása alatt a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozatban, de ezúttal igazságtalan eredményről beszélnek.
jún. 11
11:27
Férfi vízilabda: Molnár Tamás a Szeged Betonnál folytatja (She)
A 2005-ös junior-vb gólkirálya, Somogyi Balázs után újabb játékossal erősödött a LEN-kupa-győztes Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapata. A klub két évre szóló szerződést kötött Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok pólóssal – adta hírül a delmagyar.hu
jún. 11
11:45
Románia: a Temesvár a második, indulhat a BL-selejtezőben (She)
A meglepetésgyőztes Unirea Urziceni mögött az FC Timisoara végzett a második helyen a román labdarúgó-bajnokságban, miután a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése nyomán a temesváriak visszakapták azt a hat pontot, amelyet korábban a nemzetközi sportági szövetség (FIFA) vont le tőlük.
jún. 11
11:45
Ronaldo a Realba tart (Metropol)
A Real Madrid rekord összegű, 80 millió fontos (94 millió eurós) vételi ajánlatot tett Cristiano Ronaldóért a Manchester United labdarúgócsapatának, amely ezt elfogadta.
jún. 11
11:47
Argentína: Maradona szerint igazságtalan eredmény született (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az argentin válogatott világbajnoki selejtezőn 2–0-ra kikapott Ecuadorban. Diego Maradona szerint ellenfelük szinte helyzet nélkül lőtt két gólt, és csak a véletlennek köszönheti sikerét. A szövetségi kapitány azonban előretekint, és már a brazilok elleni szeptemberi meccsre készül.
jún. 11
11:49
Sakk: Anand a következő idényben játszik a magyar bajnokságban (She)
A világbajnok Viswanathan Anand a következő idényben biztosan asztalhoz ül a magyar bajnokságban – erről csütörtökön az indiai nagymester és Nádasi Tamás, az Aquaprofit Nagykanizsa sakk-klub elnöke szerződést írt alá.
jún. 11
11:51
Győri ETO FC: Pintér Attila ma délután írja alá szerződését (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Pintér Attila lesz a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC új vezetőedzője. A szakember ma 14 órakor írja alá szerződését.
jún. 11
12:21
Cristiano Ronaldó a "drága" (Behaviour)
A Real Madrid rekord összegű, 80 millió fontos (94 millió eurós) vételi ajánlatot tett Cristiano Ronaldóért a Manchester United labdarúgócsapatának, amely ezt elfogadta.
jún. 11
12:39
Nyíregyháza: Szentes Lázár ma írja alá a szerződését (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza szóban már megállapodott Szentes Lázárral, így a következő szezontól ő irányíthatja a nyírségi gárdát. A szakvezető a Nemzeti Sportnak elmondta, ma írja alá szerződését új csapatával.
jún. 11
12:41
Real: a sportigazgató szerint Szalaiék gyengék a nagycsapathoz (She)
Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója egy interjúban lesújtóan vélekedett a „királyi gárda” utánpótlásáról, melynek magyar tagja is van Szalai Ádám személyében, aki a Castilla támadója.
jún. 11
12:43
Real Madrid: Cristiano Ronaldo évi 9,5 millió euróért írhat alá (She)
A spanyol Razón rádió értesülései szerint Cristiano Ronaldo – a napokban az olasz AC Milantól megszerzett Kakához hasonlóan – hatéves szerződést köt új klubjával, a Real Madriddal, s évi 9,5 millió eurós fizetést kap a királyi gárdától (csak érdekességképpen jegyezzük meg, hogy Kaká 9 millió eurót tehet majd zsebre évente).
jún. 11
13:15
Ökölvívás: csak Vladimir Klicsko teszi kockára vb-öveit (She)
A Ruszlan Csagajev–Vladimir Klicsko profi nehézsúlyú ökölvívó-mérkőzés tétje Klicsko Bokszvilágszervezet- (WBO),Nemzetközi Bokszszövetség- (IBF) és Nemzetközi Bokszszervezet- (IBO) koronája lesz, mert a Bokszvilágszövetség (WBA) nem járult hozzá, hogy az üzbég Csagajev mint a szervezet világbajnoka lépjen szorítóba a június 20-i németországi összecsapáson.
jún. 11
13:17
NB II: ismét Bene Ferenc lesz a Kozármisleny vezetőedzője (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Bene Ferenc lehet az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny edzője. Mára eldőlt, a felek megállapodtak egymással, és két évig valóban Bene lesz a csapat edzője.
jún. 11
13:19
Inter: Ibrahimovic annyit ér, mint Kaká és C. Ronaldo együtt (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A bajnoka, az Internazionale nem egyezett meg a Barcelonával Zlatan Ibrahimovic átigazolásában, ezt ügynöke, Mino Raiola is megerősítette, aki szerint ügyfele annyit ér, mint Kaká és Cristiano Ronaldo együtt.
jún. 11
13:33
Porto: a gólerős védő, Bruno Alves a Barcelonához szerződhet (She)
Az FC Porto 27 éves védőjét, Bruno Alvest szeretné leigazolni a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona – erről a futballista édesapja nyilatkozott újságíróknak.
jún. 11
13:51
NHL: menesztették a Dallas Stars vezetőedzőjét, Dave Tippettet (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Dallas Stars vezetősége bejelentette, hogy menesztették Dave Tippett vezetőedzőt.
jún. 11
13:53
Póker: megvan az idei világbajnokság első duplázója (She)
Brock Parker a Las Vegasban zajló WSOP-n a 14. után a 19. viadalon sem talált legyőzőre.
jún. 11
14:09
Újpest: két zárt kapus meccs és egymilliós büntetés (She)
Az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy millió forintra, és két zárt kapus meccsre büntette meg az Újpestet az FC Fehérvár elleni mérkőzés után történt szurkolói rendbontás miatt. Az FC Fehérvárnak 150 ezer forintot kell befizetnie a szövetség számlájára, és egy bajnoki mérkőzést kell zárt kapuk mögött rendeznie, de ez utóbbi ítéletet augusztus 31-ig felfüggesztették.
jún. 11
14:27
Ferencváros: Baranyai megsérült a Hévíz elleni meccsen (She)
Nagy a valószínűsége, hogy az idei bajnokságban már nem lép pályára Baranyai Tibor, az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencváros védője, mert megsérült a Hévíz elleni „hírverő mérkőzésen” – számolt be róla a 100% Fradi.
jún. 11
14:27
Két meccset kell zárt kapuk mögött játszania az Újpestnek (Metropol)
Két hazai bajnoki mérkőzésének zárt kapuk mögötti megrendezésével, továbbá egymillió forintos pénzbírsággal sújtotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága az Újpestet.
jún. 11
14:45
Tenisz: Czink Melinda a legjobb 16 között Birminghamben (She)
A hétfőn kiadott legfrissebb világranglistán 57. és így pályafutása eddigi legjobb helyezését elfoglaló Czink Melinda tartja nagyszerű idei formáját, és továbbra is kiválóan teniszezik. Ez alkalommal a világranglista 84. helyén álló cseh Barbora Zahlavová-Strycová ellen bizonyította ezt, amikor a birminghami füves pályás tenisztornán két szettben legyőzte az eső miatt szerdáról áthúzódott…
jún. 11
14:45
Miniszterek és polgármesterek Portisch ellen (Metropol)
Döntetlenre végződött az önkormányzatok csapata és Portisch Lajos közötti sakkparti, amelyen Viswanathan Anand volt a főbíró.

Keresés