2009. június 23. kedd

jún. 23
4:33
Az osztrák szervezők ujjonganak a magyar kézilabda-válogatott Eb-kvalifikációja miatt (Behaviour)
Telefon és e-mail-üzenetek sokaságával lepték meg osztrák barátai és ismerősei Sinka Lászlót, a Magyar kézilabda Szövetség elnökét a férfi válogatott vasárnapi győzelme után. Az indíték persze pusztán gazdasági jellegű, de akkor is szép: a 2010-es Európa-bajnokság szervezői biztosak abban, hogy a bécsújhelyi meccsekre minden jegyet el tudnak majd adni a magyar válogatottat kísérő több ezerfős…
jún. 23
6:18
Ronaldo keddtől a Realnál (Blikk)
Jövő kedden hivatalosan is bemutatja a Real Madrid focicsapata legújabb igazolását
jún. 23
6:20
Fazekas, a csodakapus! (Blikk)
Bravúrjainak köszönhető, hogy ott lesz a válogatott a jövő évi kézilabda-EB-n.
jún. 23
6:22
Vettel: Utolérem Buttont! (Blikk)
Az idei Forma–1-es vb-sorozatban az éllovas angol pilótán kívül csak a német nyert futamot.
jún. 23
6:24
154 millióért fociznak (Blikk)
Ha a svédek után még két csapatot legyőz, 2 milliárdot kaszál a DVSC.
jún. 23
7:12
Amkar: Gaálék a szomszédban készülnek, játszanak az ETO-val is (She)
A hosszabb bajnoki szünetet kihasználva Ausztriába utazott edzőtáborba a Gaál Miklóst is a soraiban tudó orosz élvonalbeli labdarúgócsapat, az Amkar Perm.
jún. 23
7:30
Belgium: Juhászék a Kortrijk ellen kezdik az idényt, megvan a sorsolás (She)
Elkészítették a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2009–10-es idényének sorsolását. A bajnoki címvédő Standard Liege az újonc Sint-Truiden ellen kezdi a szezont augusztus elsején, míg Juhász Roland a Kortrijk ellen léphet pályára az első fordulóban, ha marad az Anderlechtnél.
jún. 23
7:32
Peru: kirabolták az Universitario öltözőjét, nincs felszerelés (She)
Meglehetősen kellemetlen ténnyel kellett szembesülnie az Universitario Lima vezetőinek és játékosait: a perui csapat öltözőjét ugyanis kifosztották és elvittek 90 pár stoplist és 50 mezt.
jún. 23
7:34
Konföderációs Kupa: Foe emléke előtt tisztelegnek a döntő előtt (She)
A 2003-ban pályán elhunyt Marc-Vivien Foéra emlékeznek majd a labdarúgó Konföderációs Kupa vasárnapi döntője előtt.
jún. 23
7:48
Barcelona: Laporta szerint Guardiola igényt tart Eto’óra (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke az Onda Cero rádió műsorában elmondta, nem csak ő szeretné megtartani a katalán klub támadóját, Samuel Eto’ót, hanem a csapat vezetőedzője, Josep Guardiola is.
jún. 23
8:06
Formula-1: elképzelhető, hogy jövőre is lesz futam Silverstone-ban (She)
Richard Phillips, a silverstone-i pálya ügyvezető igazgatója elmondta, bízik benne, hogy a 2010-es Formula–1-es világbajnokságon is ők rendezhetik a Brit Nagydíjat, nem pedig Donington.
jún. 23
8:09
Sundin nem lesz ott Vancouverben (Metropol)
Nem játszik a februári, vancouveri téli olimpián címvédőként induló svéd jégkorong-válogatottban Mats Sundin.
jún. 23
8:24
Manchester United: Ferguson már az „új Cristiano Ronaldót” keresi (She)
A Manchester United tárgyalásokat kezdett a brazil Grémióval a 18 éves Douglas Costa átigazolásáról, akit az angol sajtó csak az „új Cristiano Ronaldónak” nevez.
jún. 23
8:26
Ferencváros: a kecskeméti Yannick is a kiszemeltek között van (She)
Arról már korábban beszámoltunk, hogy a labdarúgó NB I újoncánál, a Ferencvárosnál felvetődött a kaposvári Nemanja Nikolics szerződtetése, és információink szerint a kecskeméti Yannick Mbengono Ondoáé neve is szerepel a zöld-fehérek vezetőedzőjének, Bobby Davisonnak a kívánságlistáján.
jún. 23
8:42
Paks: Lisztes Krisztiánnal egyeztetnek a klubvezetők (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Paksi FC vezetői megbeszélést folytatnak Lisztes Krisztiánnal, aki az elmúlt fél évet a német másodosztályú Rostocknál töltötte – erről a tolnai klub ügyvezetője tájékoztatta a Nemzeti Sportot.
jún. 23
8:44
Peru: büntetések a Kolumbiában felejtett futballista miatt (She)
A Perui Labdarúgó-szövetségben nem maradt következmények nélkül a válogatott legutóbbi kínos esete, amikor a nemzeti csapat Kolumbiában felejtette az együttes támadóját, Hernán Rengifót a vb-selejtező után.
jún. 23
9:00
Férfi röplabda: hazatért a brazil válogatott klasszisa, Giba (She)
Nyolc év európai légióskodás után visszatér Brazíliába az egyszeres olimpiai és kétszeres világbajnok brazil röplabdázó, Giba.
jún. 23
9:00
Federer győzelemmel rajtolt (Blikk)
Roger Federer megkezdte győzelmi sorozatát az év harmadik nagy Grand Slam-viadalán Wimbledonban
jún. 23
9:02
Leégtek az olaszok a Konföderációs Kupán (Blikk)
A Dél-Afrikában zajló tornán Olaszország 3-0-s vereséget szenvedett Brazíliától, és kiesett.
jún. 23
9:18
Újpest: bemutatták McStayt a lila-fehér klub játékosainak (She)
Bár a hivatalos sajtótájékoztató elmaradt, tegnap este Bükfürdőn bemutatták William McStayt az Újpest futballistáinak – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 23
9:20
Kézilabda: Balic marad Zágrábban, Duvnjak kölcsönben a Kielé (She)
Ivano Balic és menedzsere, David Caballero többórás tárgyalás után megállapodott a CO Zagreb férfi kézilabdacsapatának vezetőségével, hogy bár húsz százalékkal csökkentik a fizetését, további három évig marad a klubnál.
jún. 23
9:36
FIFA: Blatter szerint meg kell szokni a vuvuzela hangját (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke elmondta, diszkriminációnak tartaná a vuvuzela betiltását a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 23
9:54
Ökölvívás: Vladimir Klicsko Valujevet és a WBA övét akarja (She)
A szombati, Ruszlan Csagajev elleni győzelmét követően a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) nehézsúlyú világbajnoka, Vladimir Klicsko nyílt kihívást intézett a Bokszvilágszövetség (WBA) övét védő orosz Nyikolaj Valujevhez.
jún. 23
9:56
Pápa: a ZTE-től távozó Nagy Mihály a szakmai stáb tagja lesz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Nagy Mihály visszatér a Lombard Pápa Termál FC-hez.
jún. 23
10:12
NB II: a soproni székhelyű Alpokalja Kft. beadta a nevezését (She)
Beadta nevezését az NB II-re a soproni székhelyű Alpokalja Futball Kft. Héger József, a tavasszal a győri Integrál-DAC-ot működtető gazdasági társaság képviselője továbbra is egyeztet a városi önkormányzattal a létesítmény használatáról, illetve az utánpótlás fenntartásáról.
jún. 23
10:30
Bp. Honvéd: Hrepka Ádám mellett Bori Gáborral is tárgyalnak (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd szeretné leigazolni az MTK két futballistáját, Hrepka Ádámot és a legutóbb kölcsönben Újpesten szereplő Bori Gábort.
jún. 23
10:32
Videó: Ronaldinho parádés szabadrúgása - jótékonyságból (She)
Fantasztikus szabadrúgásgólt szerzett Ronaldinho egy jótékonysági mérkőzésen, melyre a Chelsea középpályása, Deco hívta meg néhány szabadságát töltő társát. Szintén részt vett a gálán Zé Roberto, Luizao, Cafú, Roberto Carlos, valamint Zico is. Íme, Ronaldinho varázslata videón!
jún. 23
10:48
Real: C. Ronaldo kivásárlási ára 1 milliárd euró lesz az arabok miatt? (She)
A spanyol Marca napilap érdekes hírről számolt be a keddi számában: az újság információi szerint a 200 millió euróról szóló korábbi beszámolókkal ellentétben 1 milliárd euró lesz Cristiano Ronaldo kivásárlási ára a Real Madridnál.
jún. 23
10:50
Zalaegerszeg: a DVTK-tól távozó szerb Bogunovics érkezhet (She)
A DVTK szerb légiósa, Milan Bogunovics a ZTE együttesében folytathatja pályafutását – adta hírül a Borsod Online.
jún. 23
11:06
Légióssors: Csepreginek tartozik a Valencia, ezért hazatért (She)
Csepregi Richárd visszatért az NB III Duna-csoportjában szereplő Szigetszentmiklósi TK-hoz. A középpályás tavaly ősszel már futballozott a zöld-fehéreknél, ám decemberben a maldív-szigeteki Club Valenciához igazolt.
jún. 23
11:09
Diósgyőrben a pályaedző dirigál (Metropol)
Bő egy hónappal a labdarúgó NB I rajtja előtt még nincs vezetőedzője a Diósgyőrnek. A felkészülés hétfőn kezdődött meg, a foglalkozásokat Benczés Miklós pályaedző irányítja.
jún. 23
11:24
Egymilliárd euróért vásárolható ki Ronaldo a Realtól (Infostart)
Szinte felfoghatatlan összegű, egymilliárd eurós kivásárlás árat határoz meg Cristiano Ronaldo szerződésében a Real Madrid. A spanyol egyesület elnöke ezzel akarja elvenni az arab sejkek kedvét a portugál klasszis leigazolásától. Az aranylabdás sztár bemutatása július 6-án lehet.
jún. 23
11:42
Hegyikerékpár: négy magyar a világ egyik legnehezebb versenyén (She)
A németországi Erbachból indulva hét napon keresztül tekernek a hegyikerekesek, hogy eljussanak a cseh határ közelében fekvő Seiffenbe. Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő több napos mountain bike maratoni szakaszai során összesen 658 kilométert és 15 300 méter szintkülönbséget küzdenek le a sportolók. Magyarországot a Merida TEAM-CST-BikeMag négyfős alakulata képviseli.
jún. 23
12:00
DVSC: felkészülését megszakítva visszatért Debrecenbe a Loki (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint félbeszakította felkészülését, és egy nap után visszautazott Balmazújvárosból Debrecenbe a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, mert az esőzések miatt az edzőpálya használhatatlanná vált.
jún. 23
12:02
Póker: Traply Péter ma világbajnok lehet Las Vegasban (She)
Kedden megszülethet a várva várt első magyar világbajnoki karkötő a Las Vegas-i póker vb-n, a World Series of Pokeren. Traply „Bélabácsi” Péter magyar idő szerint este tizenegy órakor száll harcba az 5000 dolláros nevezési díjú „shootout” verseny döntőjében, ahol már csak négy ellenfelét kell legyőznie.
jún. 23
12:04
KTE: Szivics szerint „érdekes” a próbajátékosok teljesítménye (She)
Kedd délelőtt megtartotta idénybeli második gyakorlását a Soproni Ligában szereplő Kecskemét. A tréning után Tomiszlav Szivics vezetőedző az új próbajátékosok teljesítményét a kecskemetite.hu-nak adott nyilatkozatában értékelte.
jún. 23
12:18
Hearts: László Csaba kiszemeltjei között szerepel Rósa Dénes is (She)
A Scotsman napilap információi szerint László Csaba kívánságlistáján öt név szerepel, köztük Rósa Dénes, a Hibernian magyar légiósa is, rajta kívül pedig Maurice Rosst, Lee Millert, Paul Hartleyt és Stephen Hughest szeretné megszerezni a magyar tréner.
jún. 23
12:20
Ökölvívás: megvan a vereség oka, Garay 25 kilót adott le 25 nap alatt (She)
Könnyen lehet, hogy megvan az oka Hugo Hernán Garay hétvégi vereségének; az argentin bunyós óriási meglepetésre nem tudta megvédeni a WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét Gabriel Campillo ellen.
jún. 23
12:36
Anglia: Gyepesék negyedosztályú ellenféllel találkoznak a Ligakupában (She)
Elkészítették az angol Ligakupa első körének sorsolását. A Gyepes Gábort is foglalkoztató Cardiff a negyedosztályú Dagenham & Redbridge-dzsel találkozik az augusztus második hetében esedékes fordulóban.
jún. 23
12:38
Chelsea: Malouda Guyanán jelentette be, hogy 2013-ig marad (She)
Különleges információt tartogatott szülőföldje, Francia Guyana sportsajtójának Florent Malouda, a Chelsea francia válogatott balszélsője.
jún. 23
12:54
Skócia: „saját nevelésű” edzővel vág neki a szezonnak a Falkirk (She)
Kialakult az edzői stáb a skót első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Falkirknél: az Európa-liga-induló gárda menedzsere a 41 éves Eddie May lett.
jún. 23
12:56
Wolfsburg: a bajnok 15 millió eurót ajánl Eduardóért a Hoffenheimnek (She)
A Bild értesülései szerint a Wolfsburg is bejelentkezett a Hoffenheim fiatal brazil játékosáért, Carlos Eduardóért.
jún. 23
12:57
Az Újpest nem lesz a Celtic fiókcsapata (Metropol)
Újpesten várhatóan még a héten megkötik a szerződést William McStayjel, a labdarúgócsapat kiszemelt vezetőedzővel.
jún. 23
13:12
Videó: jobb felsőbe lőtt bombagól döntött a brazil bajnokin (She)
Fantasztikus gól döntötte el az Avaí FC–Fluminense brazil bajnoki mérkőzést. A 90. percben Leo Gago mintegy 30 méterről hatalmas gólt lőtt a vendégek hálójába, beállítva a 3–2-es végeredményt. Íme, a találat videón!
jún. 23
13:14
Internazionale: Patrick Vieira tárgyalásokat folytat a PSG-vel (She)
Patrick Vieira, az Internazionale francia válogatott középpályása tárgyalásokat folytat a Paris Saint-Germain vezetőivel az esetleges klubcseréjéről.
jún. 23
13:30
AC Milan: Galliani elmondta, nem kaptak ajánlatot Pirlóért (She)
Adriano Galliani, a Milan elnöke tagadta azokat az értesüléseket, melyek szerint a Chelsea bejelentkezett Andrea Pirlóért az olasz klubnál.
jún. 23
13:48
Olaszország: Pavel Nedved visszatérhet a Lazióhoz (She)
Elképzelhető, hogy az elmúlt idény végén visszavonuló Pavel Nedvedet mégis további két évig a futballpályán láthatják a szurkolók, ugyanis egyik korábbi csapata, a Lazio olyan ajánlattal kereste meg, amely felkeltette az érdeklődését.
jún. 23
14:06
Megmenekül a csődtől a Liverpool (Infostart)
Nem kerül csődbe a Liverpool futballklubot működtető gazdasági társaság, ugyanis az egyik hitelező bank hajlandó átütemezni a tartozást.
jún. 23
14:06
Real: az 54 percet játszó Faubert szerint ő volt a bűnbak Madridban (She)
A Real Madridban fél év alatt mindössze 54 perc játéklehetőséghez jutó Julien Faubert úgy érzi, hogy ő volt az egyik bűnbak a „királyi gárda” gyengén sikerült idénye miatt.
jún. 23
14:08
Olaszország: Antonio Conte szerződést bontott a Barival (She)
Az olasz bajnokság élvonalába feljutó Bari közös megegyezéssel szerződést bontott a csapatot a Serie A-ba feljuttató Antonio Conte vezetőedzővel – jelentette be a klub hivatalos honlapja.

Keresés