2009. június 28. vasárnap

jún. 28
0:00
Brazília: Ronaldo nem játszott, a Corinthians kikapott (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Barueri otthonában szenvedett 4–2-es vereséget az Atlético Mineiro, amely a kudarc ellenére vezeti a pontvadászatot.
jún. 28
2:06
Német Kupa: Dárdaiék és Hajnalék is verhető ellenfelet kaptak (She)
Elkészítették a labdarúgó Német Kupa 1. fordulójának párosítását.
jún. 28
2:10
Profi ökölvívás: „Arthur király” továbbra is a trónon ülhet (She)
Arthur Abraham 10. alkalommal védte meg a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) középsúlyú világbajnoki címét, miután a Max Schmeling Sportcsarnokban technikai K.O.-val nyert a német Mahir Oral ellen.
jún. 28
4:48
Matthäus kész átverés volt! (Blikk)
Mégsem lesz edző a német sztár a Fehérvár focicsapatánál. .
jún. 28
4:52
Fiatalít a Honvéd (Blikk)
BUDAPEST ‒ Alaposan megváltoztatta kupagyőztes focicsapatát Sisa Tibor (48).
jún. 28
4:56
Kajakos, kenus aranycsapat (Blikk)
BRANDENBURG — A magyarok sikereitől hangos a kajak-kenu Európabajnokság helyszíne.
jún. 28
5:00
Talma: 10 kör a mezőnnyel (Blikk)
ASSEN ‒ Második királykategóriás futamát is befejezte Talmácsi Gábor (28) a gyorsasági motoros világbajnokságon.
jún. 28
5:04
Lemaradt a Barca a bevételi listán (Blikk)
NYON ‒ A Manchester United mégis legyőzte a Barcelonát a labdarúgóBajnokok Ligája idei döntőjében.
jún. 28
6:54
Vitorlázás: Wossala Györgyék nyerték meg a soling ob-t (She)
A soling hajóosztály részére megrendezett Ramada Nagydíjat, a soling nyílt országos bajnokságot a Wossala György kormányozta magyar egység nyerte meg.
jún. 28
6:56
NHL: világbajnok védővel erősítette meg keretét a Calgary Flames (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Calgary Flames csapata megszerezte a világbajnok Jay Bouwmeestert a Florida Pantherstől.
jún. 28
7:12
Konföderációs Kupa: svéd bíró vezeti az esti döntőt (She)
A svéd Martin Hansson vezeti a labdarúgó Konföderációs Kupa ma este 20.30-kor kezdődő döntőjét, a Brazília–Egyesült Államok mérkőzést.
jún. 28
8:06
Konföderációs Kupa: fázó brazilok, Maicon zoknikkal megy a vb-re (She)
Alaposan próbára teszi a szokatlan hideg a brazil válogatott tagjait a dél-afrikai labdarúgó Konföderációs Kupán.
jún. 28
8:08
Profi ökölvívás: Juan Manuel López nyerte a veretlenek csatáját (She)
A Puerto Ricó-i Juan Manuel López megnyerte a veretlenek csatáját, és megőrizte a WBO kispehelysúlyú világbajnoki övét, miután a magyar idő szerint hajnalban, Atlantic Cityben rendezett címmérkőzésen legyőzte kihívóját, a kanadai Olivier Lontchit.
jún. 28
8:24
Anglia: a Man. United után az Arsenal is rámozdult Benzemára (She)
Könnyen lehet, hogy a Manchester United erős ellenfelet kap a Karim Benzema kegyeiért folyó harcban, angol lapértesülés szerint ugyanis az Arsenal is szívesen szerződtetné az Olympique Lyon francia válogatott támadóját.
jún. 28
8:42
Franciaország: Zidane már nem bírja a nagypályás focit (She)
A korábbi világbajnok francia klasszis, Zinedine Zidane szombaton Montrealban szerepelt bemutató mérkőzésen, amely a „Zidane és barátai” elnevezésű turné második kanadai állomása volt.
jún. 28
9:00
Baja: az NB III-ban is Nagy Tamás marad a vezetőedző (She)
Nagy Tamás marad a Bajai LSE-Kalo-Méh edzője. A szakember megkezdte az egyeztetést a klub vezetőivel, s napokon belül aláírják a megállapodást.
jún. 28
9:02
Soproni Liga: a Vasas vinné a Honvédtól elköszönő Genitót? (She)
Elképzelhető, hogy a Vasasban folytatja pályafutását a Budapest Honvéddal szombaton szerződést bontó mozambiki válogatott középpályás, Genito.
jún. 28
9:03
Ha már a brazilok is fáznak... (Behaviour)
Alaposan próbára teszi a szokatlan hideg a brazil válogatott tagjait a dél-afrikai labdarúgó Konföderációs Kupán.
jún. 28
9:36
NHL: Selänne közel a 39-hez sem adja fel, még egy évet marad (She)
A következő szezonban is játszik, és az Anaheim Ducksot erősíti a kiváló finn jégkorongozó, Teemu Selänne. Ezt a már nyári szabadságát töltő csatár a klubnak küldött levelében jelentette be.
jún. 28
9:39
A Milan célja a dobogó (Metropol)
Kaká eladása, Carlo Ancelotti vezetőedző távozása, valamint a játékosok fizetésének csökkentése ellenére is az olasz bajnokságban az első három hely valamelyikének megszerzését tűzte ki célul az AC Milan labdarúgócsapatának vezetősége.
jún. 28
10:12
Besiktas: hazacsábították Nihat Kahvecit a Villarrealtól (She)
A Villarreal hivatalosan is bejelentette, hogy 29 esztendős török csatárukat, Nihat Kahvecit 4.5 millió euróért eladták a Besiktasnak.
jún. 28
10:14
Ligue 1: Lucho González az OM-ben folytatja - lapértesülés (She)
A L’Équipe francia sportnapilap értesülései szerint a portugál FC Porto és a francia Olympique Marseille vezetői megegyeztek Lucho González átigazolásáról, így a 28 éves argentin középpályás minden bizonnyal a Ligue 1-ben folytatja pályafutását.
jún. 28
10:30
Mainz: 7000 néző várta Lőwék nyári bemutatkozását (She)
Több mint harmadháznyi drukker, 7000 néző volt kíváncsi a Bundesliga-újonc Mainz 05 nyári bemutatkozására a Bruschwegstadionban.
jún. 28
10:32
Atalanta: végleg megszerezték Garics Györgyöt a Napolitól (She)
Garics György az előző idényben az Atalanta csapatában szerepelt kölcsönben, és a kék-feketék most végleg megvásárolták a jobbhátvédet a Napolitól. Tavaly nyáron az Atalanta már megszerezte Garics játékjogának felét 1.8 millió euró értékben, most pedig végleg megvették, érvényesítve opciójukat.
jún. 28
10:34
AC Milan: a 37 éves Favalli szerződést kapott, egy évet írt alá (She)
Hosszas alkudozás után az utolsó pillanatban új, egyéves szerződést írt alá az AC Milan veterán hátvédje, Giuseppe Favalli – jelentette be Adriano Galliani. A 37 éves védőnek június 30-án lejárt volna a kontraktusa a piros-feketékkel.
jún. 28
10:48
Atlétika: Usain Bolt 9.86-tal nyerte a jamaicai bajnokságot (She)
A 100 méteres síkfutás férfi és női olimpiai bajnoka is megnyerte a klasszikus számot a jamaicai országos atlétikai bajnokságon.
jún. 28
10:50
Videó: a brazil kihasználta a lyukas kezű kapus hibáját, majd kiállították (She)
Az 1–0-s végeredmény ellenére mozgalmas meccset tudhat maga mögött a brazil másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Guaraní FC csatára, Ricardo Gomes Xavier.
jún. 28
11:06
PSG: már csak az orvosi vizsgálat van hátra Grégory Coupet-nek (She)
A Parisien francia napilap értesülései szerint minden akadály elhárult az elől, hogy Grégory Coupet a PSG-nél folytassa pályafutását.
jún. 28
11:08
Dél-Afrika: Franz Beckenbauer szerint a Bafana meglepetést okozhat (She)
A német futball szent embere, Franz Beckenbauer véleménye szerint a dél-afrikai labdarúgó válogatott, a Bafana meglepetést okozhat a jövő évi világbajnokságon – feltéve, ha addig találnak egy gólerős csatárt.
jún. 28
11:09
Molnár nem jutott döntőbe 500-on (Behaviour)
A kajak egyesek között szereplő Molnár Péternek nem sikerült beverekednie magát a döntőbe 500 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ez azt jelenti, hogy a hét számból hatban lesz magyar hajó a táv vasárnap délutáni fináléiban.
jún. 28
11:10
Világjátékok: akrobatikus magyar ezüstérem Olaszországból (She)
A Horváth Márk, Szabó Kata kettős ezüstérmet szerzett a Rimini Open keretein belül megrendezett akrobatikus rock and roll versenyen.
jún. 28
11:24
Kajak-kenu Eb: Molnár Péter nem jutott döntőbe 500 méteren (She)
A kajak egyesek között szereplő Molnár Péternek nem sikerült beverekednie magát a döntőbe 500 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, s ez azt jelenti, hogy a hét számból hatban lesz magyar hajó a táv vasárnap délutáni fináléiban.
jún. 28
11:26
Sporting: chilei középpályással erősített az ezüstérmes (She)
Az elmúlt idényben a portugál bajnokságban a dobogó második fokán végzett Sporting Lisszabon egy fiatal támadó középpályással erősített: a chilei Matías Fernándezt a Villarrealtól szerezték meg.
jún. 28
11:42
Real Madrid: július 26-án mutatkozhat be Kaká és C. Ronaldo (She)
Július 26-án, az al-Ittihad elleni mérkőzésen léphet először pályára hivatalosan a Real Madrid színeiben a királyi gárda két frissiben megvásárolt világklasszisa, Kaká és Cristiano Ronaldo.
jún. 28
12:00
Férfi vízilabda: a férfiválogatott 15-2-re verte meg Oroszországot (She)
Győzelemmel búcsúzott a bukaresti nemzetközi tornától, a Románia-kupától a magyar férfi vízilabda-válogatott. Kemény Dénes együttese fölényesen, 15–2-re verte meg az orosz válogatottat.
jún. 28
12:02
Internazionale: Zlatan Ibrahimovic végre döntött jövőjéről (She)
Az Inter svéd zsenijét ezen a nyáron több spanyol és angol élcsapat is megkörnyékezte, ám a Serie A gólkirálya úgy döntött, marad Milánóban, mégpedig az Interben.
jún. 28
12:18
Atlétika: esélyesek sikerei 400-on az amerikai bajnokságon (She)
A férfiaknál a táv olimpiai bajnoka, LaShawn Merritt, míg nőknél a Pekingben bronzérmes Sanya Richards nyerte a 400 métert az Egyesült Államok atlétikai bajnokságán.
jún. 28
12:54
Bayern München: újabb két évért cserébe megdupláznák Ribéry bérét (She)
A Bayern München igyekszik magához láncolni legfőbb ékét: a francia középpályásnak, Franck Ribérynek készek megduplázni éves fizetését, ha újabb két évvel hajlandó meghosszabbítani 2011-ig szóló szerződését.
jún. 28
13:12
Kovács Katalin és a női kajak páros is Eb-győztes (Infostart)
Kovács Katalin aranyérmes lett a női kajak egyesek 500 méteres döntőjében a németországi Európa-bajnokságon. Szintén aranyérmes lett a Szabó Gabriella, Kozák Danuta női kajakpáros.
jún. 28
13:12
Kajak-kenu Eb: Kovács Katalin megint aranyérmes! (She)
Kovács Katalin nagy riválisát, a német Katrin-Augustin Wagnert megelőzve rajt-cél győzelmet aratott a kajak egyesek 500 méteres döntőjében a brandenburgi kajak-kenu Eb-n. Ez volt a magyar világklasszis 20. Eb-aranyérme, a kontinenstorna 5. magyar elsősége. A dobogó harmadik fokára a brit Rachel Cawthorn állhat fel.
jún. 28
13:14
Kajak-kenu Eb: Vajda Attila 5., fehérorosz győzelem (She)
Rossz rajtja után az 5. helyen végzett Vajda Attila a kenu egyesek 500 méteres döntőjében a kajak-kenu Eb-n.
jún. 28
13:16
Blog: olvassa el Szabados Gábor írását a „Konfigurációs Kupáról” (She)
Szabados Gábor sportközgazdász blogjának legújabb bejegyzésében a Konföderációs Kupáról ír. Hogy miért nevezi a szerző Konfigurációs Kupának a tornát? Ide kattintva elolvashatja!
jún. 28
13:30
A Manchester City belehúz: csillagászati ajánlat Eto'óért (Infostart)
A Barcelona elnöke, Joan Laporta elismerte, hogy a Manchester City óriási ajánlatot tett Samuel Eto'óért. Ha létrejön az üzlet, a kameruni csatár lehet a legjobban fizetett futballista.
jún. 28
13:30
Kajak-kenu Eb: remek győzelmet aratott Szabó és Kozák kajak kettesben (She)
Parádés versenyzéssel szerezte meg a magyar csapat 6. aranyérmét a női kajak kettesek 500 méteres döntőjében Szabó Gabriella és Kozák Danuta.
jún. 28
13:48
Kajak-kenu Eb: C-2-ben megvan az első vasárnapi német arany (She)
A német Robert Nuck, Stefan Holtz kenu kettes szerezte meg az 500 méteres döntő aranyérmét, ezzel megvan a házigazdák első vasárnapi győzelme az Európa-bajnokságon. A magyar Széles Gábor, Vajda Dávid duó a 9. helyen végzett.
jún. 28
13:50
Kajak-kenu Eb: Kammerer és Kucsera ezüstérmes (She)
Ezüstérmet szerzett a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak kettes ötszázon a brandenburgi Európa-bajnokságon. A finálét a Roman Pjatrusenko, Vagyim Maknov fehérorosz egység nyerte.
jún. 28
14:06
Ökölvívás: Vető Gábor hetedik profi mérkőzésén sem hibázott (She)
Vető Gábor sima, első menetes K. O.-val abszolválta profi karrierje 7. mérkőzését – értesítette a profiboksz.hu internetes oldalt a várpalotai öklöző svájci menedzsere, Oliver Duetschler.
jún. 28
14:08
Vízilabda: a románok nyerték a bukaresti nemzetközi tornát (She)
Bukarestben lejátszották a Románia-kupa férfi vízilabdatorna utolsó mérkőzését: a házigazda román válogatott szoros meccsen 8–7-re legyőzte Németországot.
jún. 28
14:09
A Kemény-csapat diadala az oroszok ellen (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott vasárnap kiütéses 15-2-es győzelmet aratott az oroszok felett a bukaresti négyes tornán, amelyen így második helyen zárt.
jún. 28
14:10
Real Madrid: 32 millió plusz Huntelaar vagy Robben Benzemáért (She)
A Marca értesülései szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke 32 millió eurót ajánl Karim Benzemáért, a Lyon csatáráért, akit a Barcelona, az Arsenal és a Manchester United is csábít.

Keresés