2009. június 12. péntek

jún. 12
0:57
Barcelona: Amerikában túráznak a katalánok augusztus elején (She)
A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona augusztus elején az Egyesült Államokba látogat, és két felkészülési mérkőzést játszik MLS-ben szereplő csapatok, a Los Angeles Galaxy (augusztus 1.) és a Seattle Sounders (augusztus 5.) ellen.
jún. 12
6:03
Matthäus magyar bajnok szeretne lenni (Blikk)
A korábbi aranylabdás futballista a magyar bajnoki címet akarja elnyerni.
jún. 12
6:05
Anand a Nagykanizsáé (Blikk)
Sakkvilágbajnokkal erősített a vidéki együttes
jún. 12
6:07
UTE: Óriási balhé, kis büntetés (Blikk)
A Fehérvár játékosát és drukkereit megverő lilák 1 milliót fizetnek a futballszövetségnek.
jún. 12
6:09
Izmai miatt kerülik Serenát a férfiak (Blikk)
Bár egyesek szerint túl nagy izmai miatt kerülik el őt a férfiak, Serena Williams elégedett az alakjával.
jún. 12
6:39
Hamburgerek miatt maradt le a vb-ről a válogatott (Behaviour)
Többek között a rendszeres hamburgerfogyasztásnak tulajdonítja Szaleh Obaid, az Egyesült Arab Emírségek válogatott labdarúgója, hogy csapata nem jutott ki a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra.
jún. 12
6:57
Vb 2010: nem volt „skót” az angolokra fogadó skót (She)
Olyannyira bízott az angol válogatott szerdai, Andorra elleni sikerében egy skót futballszurkoló, hogy 157.288 eurónak megfelelő fontot tett fel a hazaiak győzelmére.
jún. 12
6:59
NBA: a Lakers hosszabbítás után nyert Orlandóban (She)
A Los Angeles Lakers hosszabbítás után legyőzte a házigazda Orlando Magicet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének negyedik mérkőzésén. A 99–91-es diadallal Kobe Bryanték összesítésben 3–1-re vezetnek, így már csak egy győzelem választja el őket a végső sikertől.
jún. 12
7:01
Triatlon: Csomor második lett a fél távú vasemberversenyen (She)
Csomor Erika a második helyen végzett a világ egyik legnehezebb fél távú vasemberversenyén Zürichben.
jún. 12
7:15
Röplabda: 2009-ben elmarad az Uniós Strandjátékok rendezvény (She)
A szervezőbizottság hivatalos közleményben tudatta, hogy elmarad a 2. Uniós Strandjátékok rendezvény.
jún. 12
7:51
Férfi kézilabda NB I: három új játékos Debrecenben (She)
A DKSE-Airport Debrecen edzőjétől, a vb-ezüstérmes Bíró Imrétől megtudtuk, hogy a csapat friss szerzeménye az irányító Vadkerti Gabriel (Érsekújvár), a jobbszélső Adrian Vasile (Székelyudvarhely) és a beállós Jevgenyij Kravcsenko (Kijev).
jún. 12
7:53
Vb 2010: hamburgerek miatt maradt le az Arab Emírségek csapata (She)
Többek között a rendszeres hamburgerfogyasztásnak tulajdonítja Szaleh Obaid, az Egyesült Arab Emírségek válogatott labdarúgója, hogy csapata nem jutott ki a jövő évi dél-afrikai világbajnokságra.
jún. 12
7:55
Kaposvár: 224 millió forintos támogatás a négy klubnak (She)
Kaposvár megyei jogú város közgyűlése csütörtöki ülésén tárgyalta és jóváhagyta négy kiemelt klubjának a következő bajnoki évre tervezett költségvetési támogatását.
jún. 12
8:09
Orosz válogatott: Arsavinnak adták a kapitányi karszalagot (She)
Guus Hiddink szövetségi kapitány döntése értelmében a hátralévő világbajnoki selejtezőkön Andrej Arsavin lesz az orosz válogatott csapatkapitánya.
jún. 12
8:11
Manchester City: Barry az elmaradt BL-indulás miatt váltott (She)
Az Aston Villa szurkolói által árulónak nevezett Gareth Barry bevallása szerint azért hagyta el a birminghami együttest, mert a csapat nem tudta kiharcolni a Bajnokok Ligája-részvételt a Premier League-ben.
jún. 12
8:45
Inter: Zlatan Ibrahimovic már tudja, hol fog játszani (She)
Svéd újságírók kérdésére válaszolva Zlatan Ibrahimovic, az Inter svéd válogatott támadója elmondta: tudja, hol fog játszani a következő szezonban.
jún. 12
9:03
Arsenal: ügynöke szerint Yaya Touré nem igazol az „ágyúsokhoz” (She)
A Barcelonában futballozó Yaya Touré nem lesz az Arsenal játékosa. Legalábbis ezt állítja az elefántcsontparti játékos ügynöke.
jún. 12
9:05
Atlétika: nem indul a vb-n az 50 km-es gyaloglás címvédője (She)
Elhúzódó térdsérülése miatt nem indul az augusztusi, berlini atlétikai világbajnokságon Nathan Deakes, az 50 km-es gyaloglás ausztrál címvédője.
jún. 12
9:39
Tenisz: Czink 14 órakor kezdhet Birminghamben Mirza ellen (She)
A birminghami tenisztorna hivatalos honlapja szerint Czink Melinda ma 14 órától léphet pályára az angliai füves pályás tornán a női egyes negyeddöntőjében.
jún. 12
9:39
Itt a legújabb fejlemény a Talmácsi-ügyben (Behaviour)
Talmácsi Gábor akkor indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Katalán Nagydíján, ha a pénteki szabadedzés előtt két órával aláírt szerződése van - mondta az MTI-nek Stefano Favaro, a versenyző menedzsere.
jún. 12
9:41
DVSC: a FIFA elnöke is gratulált a Loki bajnoki címéhez (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) svájci elnöke, Joseph Blatter csütörtökön faxüzenetben gratulált a Debrecen bajnoki címéhez – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jún. 12
9:57
Bundesliga: a horvát Zvonimir Soldo lett a Köln új edzője (She)
A horvát Zvonimir Soldo lesz a német élvonalban szereplő 1. FC Köln labdarúgócsapatának új vezetőedzője – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
jún. 12
9:57
Edzés előtt két órával meg kell állapodni (Metropol)
Talmácsi Gábor akkor indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Katalán Nagydíján, ha a pénteki szabadedzés előtt két órával aláírt szerződése van - mondta Stefano Favaro, a versenyző menedzsere.
jún. 12
10:15
Haladás: két Európa-liga-meccs között Király-kupa-szereplés (She)
A Haladás labdarúgócsapata július 2-án és 9-én lép pályára a nemzetközi porondon az Európa-ligában, míg a két találkozó között a Király-kupa felkészülési tornán vesz részt Csertői Aurél csapata – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jún. 12
10:15
Bárdosi Sándor Japánban verekedhet (Behaviour)
Már az idén Japánban, rangos küzdősportgálákon juthat szerephez a birkózásban olimpiai ezüstérmes, szumóban világ- és Európa-bajnok, újabban az MMA-ban, a vegyes harcművészetben jeleskedő Bárdosi Sándor.
jún. 12
10:33
Kerékpár: rákos a Tour de France kétszeres győztese (She)
Laurent Fignon, a franciák kétszeres Tour de France-győztes kerékpárosa bejelentette, hogy rákban szenved.
jún. 12
10:33
Külön falu a kajak-kenusoknak és evezősöknek (Metropol)
Több tízmillió forintos megtakarítást jelenthet a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB), ha megvalósul a 2012-es londoni játékok szervezőbizottságának (LOCOG) elképzelése, mely szerint külön falut biztosítanak a kajak-kenusoknak és evezősöknek.
jún. 12
10:33
Bélrákos a kétszeres Tour de-France-győztes (Behaviour)
Bélrákos Laurent Fignon, a franciák kétszeres Tour de France-győztes kerékpárosa.
jún. 12
10:35
Bayern München: a Fenerbahce szívesen leigazolná Tonit (She)
A Bild német napilap szerint a Fenerbahce is szeretné megszerezni Luca Tonit, a Bayern München olasz válogatott játékosát.
jún. 12
11:09
Világjátékok: teljes a magyar csapat, 74-en mennek Tajvanra (She)
Újabb magyar induló a világjátékokon! Gyenge Zsófia a csigásíj kategóriában szabadkártyát kapott, így kialakult a Tajvanra utazó magyar csapat – adta hírül a júliusi világverseny hazai koordinációját ellátó Nemzeti Sportszövetség (NSSZ).
jún. 12
11:11
Küzdősport: Bárdosi Sándor Japánban verekedhet (She)
Az olimpiai ezüstérmes birkózó, újabban az MMA-ban jeleskedő Bárdosi Sándor két hétig Hollandiában, Európa egyik legjobb küzdősportműhelyében leshette el a bunyó kulisszatitkait. A karfiolfülű szemei előtt továbbra is a japán megaversenyeken való részvétel lebeg, kijelentette, készen áll a küzdelemre!
jún. 12
11:27
Hegyi kerékpár: Európa-bajnok versenyző a Duna Maratonon (She)
A német hegyi kerékpáros profi csapat, a Multivan Merida Biking Team a hét elején nyilvánosságra hozta: a 2005-ös Európa-bajnokság első két helyezettjét, a német Hannes Genzét és a svájci Andreas Kuglert nevezik a július 4-én megrendezésre kerülő, jubileumi MVM Duna Maratonra, amely a T-Mobile TOP Maraton sorozat második állomása.
jún. 12
11:29
Videó: nézze meg Vass Ádám Empoli elleni bombagólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Brescia hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Empolit az olasz másodosztály feljutásért rendezett rájátszásában. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját, benne Vass Ádám góljával.
jún. 12
11:45
Póker: újra nyílt a küzdelem a „durrrr Challenge”-ben (She)
Tom „durrrr” Dwan és Patrik Antonius folytatta párbaját, az amerikai játékos néhány leosztás alatt kiegyenlítette korábbi tetemes hátrányát.
jún. 12
11:47
Ökölvívás: Vladimir Klicsko Ausztriában készül Csagajev ellen (She)
A jövő hétvégén az üzbég Ruszlan Csagajev ellen ringbe lépő, három szervezetnél (WBO, IBF, IBO) is világbajnok ukrán Vladimir Klicsko Ausztriában összesen hét kesztyűpartnerrel, napi 10-12 menetes sparringedzésekkel igyekszik áthangolni magát balkezes ellenfelére (az ukrán világbajnok eredetileg a jobbkezes David Haye ellen készült, aki sérülés miatt lemondta a meccset).
jún. 12
11:49
Kosárlabda: ötezer gyerek a Kenguru- és a Gyermek-kupában (She)
Április végétől június elejéig lezajlottak az ifjú kosárlabdázók tornái, a Gyermek- és Kenguru-kupa döntői. Az érmekért négy helyszínen összesen 56 csapat játszott.
jún. 12
11:51
Nantes: Darbionnal erősített az élvonaltól búcsúzó gárda (She)
A francia élvonaltól búcsúzó Nantes labdarúgócsapata szerződtette a másodosztályú Ajaccio 25 éves támadóját, Stéphane Darbiont.
jún. 12
12:00
A tíz leggazdagabb futballista Nagy-Britanniában (Infostart)
Bár Cristiano Rolando a legdrágább játékossá lépett elő azzal, hogy rekordösszegért a Real Madridhoz szerződött, a világ legerősebbnek tartott bajnokságában, a Premier League-ben játszó focisták között nem ő a legvagyonosabb.
jún. 12
12:03
Moto GP: Talmácsi Gábor a királykategóriában folytatja (She)
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben folytatja pályafutását. A magyar versenyző a Scot Racing Team színeiben indul.
jún. 12
12:03
Legerősebb csapatával érkezik a Hertha BSC Budapestre (Behaviour)
Legerősebb összeállításában érkezik Budapestre a Dárdai Pált is foglalkoztató német Hertha BSC labdarúgócsapata, amely július 14-én, az Üllői úton játszik barátságos mérkőzést az NB I-be visszajutott Ferencvárossal.
jún. 12
12:05
Tudják, hogy hol folytatja Talmácsi? Íme! (Behaviour)
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja a pályafutását.
jún. 12
12:21
Moto GP: Talmácsi szerint a motorozás ünnepe lesz a hétvége (She)
Ahogy azt megírtuk, Talmácsi Gábor a Scot Racing Team színeiben a királykategóriában folytatja pályafutását. A magyar versenyzővel madarat lehetett volna fogatni a megegyezés után.
jún. 12
12:21
Talmácsi a MotoGP-ben folytatja (Blikk)
a gyorsasági motoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja a pályafutását. A motoros már a hétvégi Katalán Nagydíjon is rajthoz áll Barcelonában.
jún. 12
12:21
Legerősebb csapatával érkezik a Hertha BSC Budapestre (Metropol)
Legerősebb összeállításában érkezik Budapestre a Dárdai Pált is foglalkoztató német Hertha BSC labdarúgócsapata, amely július 14-én, az Üllői úton játszik barátságos mérkőzést az NB I-be visszajutott Ferencvárossal.
jún. 12
12:23
NSSZ: regionális sportgazdasági konzultáció indult útjára (She)
A Nemzeti Sportszövetség kezdeményezésére valamennyi régióban a sport és a gazdaság, a sport és az üzlet kapcsolódási lehetőségeit áttekintő, a közeledési folyamatokat hatékonyan ösztönző konzultációs fórum szervezése kezdődött meg.
jún. 12
12:23
Talmácsi a MotoGP-ben folytatja (Metropol)
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja pályafutását.
jún. 12
12:36
Talmácsi a MotoGP-ben folytatja (Infostart)
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja a pályafutását. Ezt a 125 kcm-es kategóriában 2007-ben világbajnok magyar versenyző menedzsmentje közölte pénteken az MTI-vel. Talmácsi már a hétvégi Katalán Nagydíjon is rajthoz áll Barcelonában.
jún. 12
12:39
Formula-1: 13 csapat a 2010-es szezon rajtlistáján (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) pénteken közzétett, jövő évi Formula–1-es rajtlistáján tizenhárom csapat szerepel.
jún. 12
12:39
Talmácsi a MotoGP-ben folytatja (Behaviour)
Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, a MotoGP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja pályafutását. Ezt a 125 kcm-es kategóriában 2007-ben világbajnok magyar versenyző menedzsmentje tudatta pénteken az MTI-vel. Talmácsi már a hétvégi Katalán Nagydíjon is rajthoz áll Barcelonában.
jún. 12
12:41
Juventus: Dossena menedzsere megerősítette, hogy tárgyalnak (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Liverpool védője, Andrea Dossena iránt érdeklődik a Juventus. Ezt olasz újságíróknak a futballista menedzsere is megerősítette.

Keresés