2009. június 13. szombat

jún. 13
6:03
Újjászületett a focipályán - videó (Blikk)
Anthony van Loo összeesett a focimeccsen, de a szívébe ültetett szerkezet megmentette az életét.
jún. 13
6:03
A MOL lehet a magyar világbajnok új csapatának, a Scot Racing Team-nek a főszponzora (Behaviour)
Felszállt a fehér füst, így mindenki nagy örömére már a hétvégén ismét versenyezni láthatjuk Talmácsi Gábort. Gyorsaságimotoros világbajnokunk nem akárhol, a királykategóriában folytatja, hiszen a Scot Racing Team versenyzőjeként a MotoGP-ben száguldhat már a mostani Katalán Nagydíjon. A szerződés létrejöttében óriási szerepe volt Talmácsi egyik fő támogatójának, a MOL-nak, hiszen a magyar…
jún. 13
6:05
Káosz az NB I közvetítése körül (Blikk)
jún. 13
6:07
Becker megnősült (Blikk)
A korábbi német teniszcsillag néhány hónapja egy tévéműsorban fogadta ezt meg
jún. 13
6:09
Ronaldo meghódította Parist (Blikk)
A focista egy éjszaka alatt 3,9 millió forintot pezsgőzött el a Hilton lánnyal.
jún. 13
6:57
NHL: detroiti győzelmével a Penguins nyerte a Stanley-kupát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nagydöntőjének hetedik meccsén a Pittsburgh meglepetésre 2–1-re győzött Detoritban, ezzel megszerezte története harmadik bajnoki címét.
jún. 13
6:59
Újpest: a skót McStay vagy Aczél Zoltán lesz a vezetőedző (She)
Legkésőbb hétfőn bemutatják az Újpest FC új vezetőedzőjét: Szentes Lázár távozása után Aczél Zoltán vagy William John McStay ülhet le a megüresedett kispadra. Aczél Zoltán mindenképpen visszatér a lilákhoz, ha a skót edző visszautasítja az ajánlatot, vezetőedzőként, ellenkező esetben segítőként.
jún. 13
7:15
Haladás: július 17-én jöhet az Arsenal, új székek a stadionban (She)
Korábban már írtunk róla, hogy újra Szombathelyen játszhat az Arsenal. A tervek szerint július 17-én lesz a mérkőzés.
jún. 13
7:15
Chilei tehetség érkezhet Cristiano Ronaldo helyére (Behaviour)
Olasz internetes források szerint az angol bajnok Manchester United az Udinese chilei játékosával, Alexis Sanchezzel pótolhatja az aranylabdás Cristiano Ronaldót, aki várhatóan a Real Madridba igazol.
jún. 13
8:09
MU: chilei tehetség érkezhet Cristiano Ronaldo helyére (She)
Olasz internetes források szerint az angol bajnok Manchester United az Udinese chilei játékosával, Alexis Sanchezzel pótolhatja az aranylabdás Cristiano Ronaldót, aki várhatóan a Real Madridba igazol.
jún. 13
8:45
Paks: nem javul a térdével műtött Horváth Sándor állapota (She)
Nem javul Horváth Sándor állapota, a Paksi FC 35 éves játékosát három hete operálták meg.
jún. 13
8:47
NB II Keleti csoport: Vácon bizonytalan Tóth János jövője (She)
Bizonytalan Tóth János vezetőedző jövője a Vác-Újbuda LTC-nél: a szakemberrel még nem tárgyaltak a vezetők.
jún. 13
9:18
A Pingvinek kupával a kézben csúszkáltak a detroiti jégen (Infostart)
A Pittsburgh Penguins nyerte a Stanley Kupát az észak-amerikai profi jégkorongligában.
jún. 13
9:21
Hévíz: Glázer Róbert betegsége miatt nem ülhet a kispadon (She)
Huszonöt év után először hiányzik csapata tétmérkőzéséről Glázer Róbert, a Hévíz FC vezetőedzője.
jún. 13
9:39
Roma: Daniele De Rossi örök hűséget fogadott csapatának (She)
Az AS Roma világbajnok középpályása, Daniele De Rossi a Tuttosport című lapnak nyilatkozott Kaká és Cristiano Ronaldo Madridba szerződése kapcsán. A 25 éves futballista elmondta, nincs az a pénz amiért elhagyná klubját.
jún. 13
9:39
Megvan Cristiano Ronaldo utódja (Metropol)
Olasz internetes források szerint az angol bajnok Manchester United az Udinese chilei játékosával, Alexis Sanchezzel pótolhatja az aranylabdás Cristiano Ronaldót, aki várhatóan a Real Madridba igazol.
jún. 13
9:41
Real Madrid: nyáron Írországban edzőtáboroznak Kakáék (She)
A korábban a szezon előtti edzőtáborát rendszeresen az ausztriai Irdningben teljesítő Real Madrid az idén nyáron Írországban készül.
jún. 13
10:33
Labdarúgás: hamarosan élvonalbeli csapata lesz Várpalotának? (She)
Lehetséges, hogy hamarosan első osztályú, Soproni Ligában szereplő labdarúgó-csapata lesz Várpalotának. Az indexveszprem.hu információi szerint egy dubaji befektető hatalmas összeget, tízmillió dollárt is áldozna arra, hogy a harmadosztályba feljutott csapat három éven belül az élvonalban szerepelhessen.
jún. 13
10:48
"Magyarországnak bele kell nyugodnia, hogy sosem lesz érdekes a focija" (Infostart)
Miközben az angol focirajongók azon vitáznak, hogy Cristiano Ronaldo távozása mennyiben jelent csapást majd a Manchester Unitednek, egy szakértő azt állítja: nem a nagy összegű transzferekkel lehet eredményes egy klub. Stefan Szymanski professzor szerint ami számít, az a fizetés. A gyengébb csapatokkal rendelkező országoknak pedig bele kell nyugodniuk, hogy másoknál izgalmasabb a foci, mint náluk.
jún. 13
11:09
Rali-vb: Sébastien Loeb nem folytatja a görögországi versenyt (She)
Nem folytatja az Akropolisz-ralit, a világbajnoki sorozat hetedik versenyét Sébastien Loeb.
jún. 13
11:11
MotoGP: Lorenzo volt a leggyorsabb, Talma javított az idején (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának második szabadedzésen a MotoGP-ben a spanyol Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb. Talmácsi Gábor javított tegnapi idején, de így is a 19. helyen végzett.
jún. 13
11:27
Konföderációs Kupa: Cannavaro kihagyja az olaszok első meccsét (She)
Fabio Cannavaro, a világbajnok olasz válogatott csapatkapitánya sérülés miatt kénytelen kihagyni együttese első mérkőzését a vasárnap kezdődő Konföderációs Kupán.
jún. 13
11:27
Cannavaro kihagyja az olaszok első meccsét (Metropol)
Vádlisérülés miatt kihagyja az olasz labdarúgó-válogatott hétfői első mérkőzését a dél-afrikai Konföderációs Kupán Fabio Cannavaro.
jún. 13
12:03
MotoGP: halálosan megfenyegették a spanyol Jorge Lorenzót (She)
A spanyol Jorge Lorenzo a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján eddig mindkét edzést megnyerte a MotoGP-ben, de nemcsak ezért került a figyelem középpontjába, korábbi menedzsere ugyanis halálosan megfenyegette.
jún. 13
12:03
Talmácsi 19. a második szabadedzésen is (Behaviour)
Akárcsak a pénteki elsőn, úgy a MotoGP szombati második szabadedzésén is a 19. helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján.
jún. 13
12:05
Internazionale: ha Ibrahimovic távozni akar, nyitva áll előtte az ajtó (She)
Ha akar, Zlatan Ibrahimovic távozhat az Internazionale csapatától – legalábbis így nyilatkozott az olasz bajnok sportigazgatója, Ernesto Paolillo.
jún. 13
12:21
Anglia: Paolo Maldini lehet Ancelotti segítője a Chelsea-nél (She)
Az olasz Gazzetta dello Sport értesülései szerint Paolo Maldini pénteken Londonban járt, hogy tárgyaljon Carlo Ancelottival, a Chelsea menedzserével, mert a hírek szerint ő lehet a szakember egyik segítője az angol csapatnál.
jún. 13
12:23
Juventus: Giuseppe Rossi hazatérhet a spanyol Villarrealból (She)
A Juventus szeretné leigazolni Giuseppe Rossit, a spanyol Villarreal olasz támadóját – ezt a válogatott futballista ismerte el a Tuttosport című lapnak adott nyilatkozatában.
jún. 13
12:39
MotoGP: Bautista volt a leggyorsabb a negyedliteresek között (She)
A spanyol Alváro Bautista motorozta a leggyorsabb időt (1:46.122) a Katalán Nagydíj második szabadedzésén a negyedliteres géposztályban. A második leggyorsabb kört az olasz Mattia Pasini érte el, a harmadik helyen honfitársa, Marco Simoncelli végzett.
jún. 13
12:39
David Villa is a Real Madridba tart (Metropol)
Spanyol sajtóértesülés szerint az FC Valencia és a Real Madrid megegyezett David Villa átigazolásáról, így a válogatott labdarúgó hamarosan a fővárosba költözhet.
jún. 13
12:41
Svájc: létszámemelés, 12 csapatos lesz az első osztály (She)
A jövőben 12 együttes szerepel majd a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Super League) küzdelmeiben. Erről a svájci ligát alkotó csapatok döntöttek Bernben.
jún. 13
13:15
Ökölvívás: Dawson és Johnson összecsap Erdei súlycsoportjában (She)
Immár aláírásával is hitelesítette a visszavágóról szóló megállapodást a két félnehézsúlyú bunyós, Chad Dawson és Glenn Johnson, így Dawson bebizonyíthatja, hogy 2008 áprilisi, vitatott győzelme csak egy kisiklás volt, vagy a veterán Johnson mutathatja meg, hogy nem véletlenül beszél azóta ő és a közvélemény is, némi „hazapontozásról”.
jún. 13
13:15
Talmácsi 19. a második szabadedzésen is (Metropol)
Akárcsak a pénteki elsőn, úgy a MotoGP szombati második szabadedzésén is a 19. helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján.
jún. 13
13:30
Maszkkal érkeztek a japánok Ausztráliába vb-selejtezőre (Infostart)
Maszkkal az arcukon érkeztek meg a japán labdarúgó-válogatott tagjai, illetve vezetői Ausztráliába, a soron következő világbajnoki selejtezőre.
jún. 13
13:33
Férfi röplabda: hat játékossal erősíthet a Szolnoki RK-SI (She)
Kiváló játékosokkal erősítheti meg keretét a Szolnoki RK-SI csapatának vezetősége. A férfi Extraligában szereplő együttesben folytathatja pályafutását Tomanóczy Tibor, Szalai Szabolcs, Tóth I Gábor, Kecskeméti Péter, Csépke Gábor és Kovács Sándor is.
jún. 13
13:51
Real Madrid: megegyeztek a Valenciával Villáról - lapértesülés (She)
Spanyol sajtóértesülés szerint a Valencia és a Real Madrid megegyezett David Villa átigazolásáról, így a válogatott labdarúgó hamarosan a fővárosba költözhet.
jún. 13
13:53
PSG: Luis Fernandez hajlandó demonstrálni volt klubjáért (She)
Luis Fernandez kijelentette: a Paris Saint-Germain vezetői, sőt Claude Makelele csapatkapitány is hiába buzdította egységre a PSG szimpatizánsait, ő viszont demonstrációra is hajlandó egykori klubja érdekében.
jún. 13
13:55
Videó: így nyerte meg a Pittsburgh Penguins a Stanley-kupát! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nagydöntőjének hetedik meccsén a Pittsburgh meglepetésre 2–1-re győzött Detroitban, s ezzel megszerezte története harmadik bajnoki címét. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját!
jún. 13
13:57
MotoGP: Simon indulhat az élről a 125 kcm-esek mezőnyében (She)
A spanyol Julian Simon indulhat az élről a Katalán Nagydíjon a nyolcadliteres géposztályban, miután ő motorozta a legjobb köridőt (1:51.448) a szombat kora délutáni időmérő edzésen. A második helyen a szintén spanyol Pol Espargaró, a harmadikon a német Jonas Folger végzett.
jún. 13
14:09
Vb 2010: maszkkal érkeztek a japánok Ausztráliába a selejtezőre (She)
Maszkkal az arcukon érkeztek meg a japán labdarúgó-válogatott játékosai és vezetői Ausztráliába, a soron következő világbajnoki selejtezőre. A távol-keleti ország küldöttségének tagjai az új influenzavírus (H1N1) elleni védekezésül tették fel a fertőződést megnehezítő eszközt.
jún. 13
14:27
Parasport, asztalitenisz: Eb-bronzérmes Csonka és Zborai (She)
Bronzérmes lett a Csonka András, Zborai Gyula összeállítású magyar együttes a csapatversenyben a mozgáskorlátozottak genovai asztalitenisz Európa-bajnokságán.
jún. 13
14:29
Manchester City: Robinho szívesen játszana együtt Tévezzel (She)
Az elmúlt szezonban a Manchester Unitedben jobbára csak csereként szerephez jutó argentin Carlos Tévezt csábítja a városi rivális City brazil támadója, Robinho. Az angol Sunnak adott interjújában Robinho a reményét fejezte ki, hogy a nyári átigazolási időszakban klubja megpróbálja majd megszerezni Tévezt.
jún. 13
14:45
MLB: Muhammad Ali fia profi szerződést kaphat a ligában (She)
Asaad Ali, a legendás ökölvívó-világbajnok, Muhammad Ali legkisebb fia profi baseballjátékosnak állhat.
jún. 13
14:47
Tenisz: Sarapova számára az elődöntő jelentette a végállomást (She)
A birminghami női tenisztorna elődöntőjében a korábbi világranglista-vezető orosz Marija Sarapova két szettben vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt kínai Li Nától.
jún. 13
15:00
A Ferrari tovább harcol a FIA-val (Infostart)
A Ferrari továbbra sem fogadja el a Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) szabálymódosításait, s újra azzal fenyegetőzik, hogy nem indul a jövő évi Forma-1-es sorozatban.
jún. 13
15:36
Talmácsi 19. az időmérőn (Infostart)
Akárcsak a szabadedzéseken, úgy a MotoGP időmérőjén is a 19., azaz utolsó helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján.
jún. 13
15:39
Talmácsi 19. az időmérőn (Behaviour)
Akárcsak a szabaedzéseken, úgy a MotoGP időmérőjén is a 19., azaz utolsó helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján. A magyar pilóta, aki péntek délelőtt írt alá új csapatához, a Scot Racing Teamhez, 800 kcm-es Hondáján javított időeredményén a szombat délelőtti szabadedzéshez képest, míg az élcsoportban végzettek lassultak.
jún. 13
15:57
Tenisz: Andy Murray jutott elsőként a döntőbe a Queens Clubban (She)
A londoni Queens Clubban zajló teniszverseny elődöntőjében az első helyen kiemelt brit Andy Murray az esélyeknek megfelelően két szettben legyőzte a spanyol Juan Carlos Ferrerót.
jún. 13
15:59
Formula-1: a Ferrari tovább harcol az FIA-val a szabályok miatt (She)
A Ferrari továbbra sem fogadja el a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) szabálymódosításait, s újra azzal fenyegetőzik, hogy nem indul a jövő évi Formula–1-es sorozatban.
jún. 13
16:15
Női kosárlabda Eb: a görögök simán megverték a cseheket (She)
Görögország 62–45-re legyőzte Csehországot a Lettországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában. Az E-csoportban a találkozó előtt az utolsó két helyet foglalta el a két együttes, a csehek pedig újabb vereségükkel gyakorlatilag lemondhatnak arról, hogy bejutnak a legjobb nyolc csapat közé.

Keresés