2009. június 3. szerda

jún. 3
0:03
Vasas: Sowunmi és másik három játékos távozik a csapattól (She)
A Vasas labdarúgócsapata nem hosszabbít szerződést Marius Unierzyskivel, illetve Thomas Sowunmival – tudatta a klub honlapja.
jún. 3
0:39
Roma: Spalletti azt mondja, nem áll kapcsolatban a Juvéval (She)
Luciano Spalletti tagadja, hogy megkeresték volna a Juventustól. A Roma vezetőedzőjét is a lehetséges Juve-edzők között emlegetik, ám ő cáfolta a híreket, miszerint kapcsolatba léptek volna vele.
jún. 3
4:33
Döbbenet! Biztonságiak ütötték Andicot (Blikk)
BUDAPEST — Vajon sikerül-e felelősségre vonni azokat a biztonsági embereket, akik a múlt pénteki Újpest– Fehérvár NB I-es futballmeccs után rudakkal, viperákkal(?) verték a vendégszurkolókat?
jún. 3
4:37
Ferenczi elnyerte Dzsudzsák óráját! (Blikk)
BUDAPEST — Veszített Dzsudzsák Balázs (22).
jún. 3
4:41
Telkiben táboroznak (Blikk)
TELKI — Birtokba vette a labdarúgó-válogatott a telki edzőtábort, amely egy hónapja nyitotta meg kapuit.
jún. 3
4:45
Dinara Szafina megállíthatatlan (Blikk)
PÁRIZS — Újabb győzelmet aratott a francia nyílt teniszbajnokságon Dinara Szafina (23).
jún. 3
4:49
Görbicz és Mraviková mankóikkal csatáztak (Blikk)
GYŐR — Egymást segíti a bajban Görbicz Anita (25) és Katarina Mraviková (31).
jún. 3
6:21
Rasszizmus miatt perelnek egy focistát (Behaviour)
Oguchi Onyewu, az amerikai válogatott és a belga Standard Liege labdarúgója rasszista megnyilvánulásai miatt kedden beperelte Jelle van Damme-ot, a Juhász Rolandot is foglalkoztató Anderlecht futballistáját.
jún. 3
6:57
NHL, döntő: első hazai meccsét megnyerte a Penguins, szépített (She)
Már csak 2–1-re vezet a Stanley Kupa nagydöntőjében a Detroit Red Wings, miután a michiganiek 4–2-es vereséget szenvedtek a Pittsburgh Penguins otthonában. A Pens a 12. percben még 1–2-es hátrányban volt, azonban az első harmadban egyenlíteni tudott, majd a záró játékrészben Szergej Goncsar emberelőnyös és Maxime Talbot üres kapus góljával a győzelmet is megszerezte.
jún. 3
6:57
Vietnamba szerződött a világ korábbi legdrágább futballistája (Behaviour)
Vietnamba szerződött a brazil Denilson, akit korábban a világ legdrágább futballistájaként tartottak számon.
jún. 3
7:15
Paris Saint-Germain: az elnök szívesen látná Vieirát (She)
A Paris Saint-Germain újabb sokszoros francia válogatott középpályást csábítana haza Claude Makelele után. A párizsi klub elnöke arról beszélt, hogy ha lehetőségük nyílik rá, mindent megtesznek Patrick Vieira leigazolásáért.
jún. 3
7:17
Magyar válogatott: Halmosi megsérült a keddi edzésen (She)
Combizomhúzódást szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott keddi edzésén Halmosi Péter, az angol Hull City légiósa.
jún. 3
7:51
Wolverhampton: a Crvena zvezda kapitányával erősíthet a Wolves (She)
Az angol élvonalba feljutott Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapata szerb válogatott középpályással akar erősíteni: a Wolves már tárgyal is Nenad Milijassal és ügynökével.
jún. 3
7:51
Életben tartotta a reményt a Pittsburgh (Metropol)
A Pittsburgh Penguins nagy csatában, Jevgenyij Malkin három gólpasszával 4-2-re nyert a címvédő vendég Detroit Red Wings ellen, és így összesítésben 2-1-re szépített az NHL Stanley Kupa-döntőjében.
jún. 3
7:53
Chelsea: az AZ Alkmaar klasszisát is vinnék a londoni „kékek” (She)
Nem csak Kaká a téma a Chelsea-nél: belga sajtóértesülések szerint a „kékek” a holland bajnok AZ középpályásként és csatárként is bevethető labdarúgójával, Moussa Dembelével erősítenének.
jún. 3
7:55
Konföderációs Kupa: Piqué utazhat a spanyol válogatottal (She)
A kisebb combsérüléssel küszködő Gerard Piqué vállalja a játékot a dél-afrikai Konföderációs Kupán.
jún. 3
8:09
Maldív-szigetek: szerződést bontott Dzurjákkal a Valencia (She)
A pénzügyi válságra hivatkozva közös megegyezéssel szerződést bontott a tavalyi maldív bajnok Club Valencia Dzurják József vezetőedzővel.
jún. 3
8:11
Kazincbarcika: bajban a klub, távozik a tulajdonos (She)
Eldőlt, hogy a bajnokság végén távozik az NB II Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcikai BSC tulajdonosa.
jún. 3
8:27
Anglia: Gary Cahill Rio Ferdinand helyett a keretben (She)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Bolton hátvédjét, Gary Cahillt hívta be keretébe a sérült Rio Ferdinand pótlására.
jún. 3
8:29
Férfi kosárlabda: kölcsönt kap a várostól a Kaposvár (She)
Jó hír az öt évvel ezelőtti bajnoknak: 30 millió forintos kölcsönt szavazott meg rendkívüli ülésén a kaposvári önkormányzat az NB I A-csoportjában szereplő Kaposvári KK férfi kosárlabdacsapatának a talpon maradáshoz.
jún. 3
8:45
Spanyolország: De la Red újra pályára lépett, és gólt lőtt (She)
Rubén de la Red, a Real Madrid szívproblémák miatt hosszú ideje hiányzó játékosa tegnap este újra pályára lépett egy jótékonysági mérkőzésen.
jún. 3
8:47
Argentína: Messi szerint Maradonához hasonlítani őt tiszteletlenség (She)
Lionel Messi, a Barcelona klasszisa elmondta, tiszteletlenségnek tartja, ha Diego Maradonához hasonlítják, mivel senki nem lesz olyan, mint az argentin szövetségi kapitány.
jún. 3
9:03
CONMEBOL: egyezség született, ott lesz Mexikó a Copa Américán (She)
Részt vesz Mexikó labdarúgó-válogatottja a Copa Américán, valamint indulnak a mexikói csapatok a Libertadores-kupában: jelentette be a Dél-Amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBOL).
jún. 3
9:05
Kaposvár: Prukner László és kulcsemberek távozhatnak (She)
Vezetőedzőjét és kulcsjátékosait vesztheti a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata: Prukner Lászlónak és öt meghatározó embernek ugyanis lejárt a szerződése.
jún. 3
9:07
NBA: öt óra alatt távolították el LeBron James daganatát (She)
LeBron James sikeresen átesett egy ötórás műtéten, mely során eltávolítottak az állkapcsából egy jóindulatú daganatot.
jún. 3
9:09
NAC Breda: egy évvel hosszabbított Fehér Csaba (She)
A szóbeli egyezség már régebben megszületett, most viszont már az aláírás is rákerült a papírokra: Fehér Csaba további egy évig a holland élvonalbeli NAC Breda labdarúgója marad.
jún. 3
9:18
Chelsea csere: Kaká helyett Pato? (Infostart)
Noha a Marca honlapja például a jövő hétre ígéri csak a hivatalos bejelentést (El fichaje de Kaká se hará oficial la próxima semana), az olasz, a spanyol és immár az angol sajtó nagy része is biztosra veszi: Kaká a Real Madrid játékosa lesz.
jún. 3
9:21
AC Milan: a piros-feketék szerint Galliani vacsorázni ment Madridba (She)
Az AC Milan hivatalos honlapján kiadott közlemény szerint az olasz klub vezetője, Adriano Galliani csak és kizárólag Florentino Pérez beiktatási vacsorájára látogatott Madridba.
jún. 3
9:23
Brazília: Adriano a technika ördöge miatt került bajba a Flamengónál (She)
Adriano menedzsere, Kléber Leite elmondta, hogy védence miért nem szólt, hogy kihagyja a Flamengo tegnapi edzését: a brazil csatár próbált telefonálni, de se edzője, se a sportigazgató nem volt elérhető.
jún. 3
9:39
Overdose augusztusban térhet vissza (Metropol)
Nagyon jól mozgott az új patkókkal Overdose – mondta a veretlen magyar csodaló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán. Kiemelte: a patkókat Max Fournier, a francia kovács tette fel. Ha a newmarketi July Cup nem jön össze, talán augusztus 19-én, York-ban térhet vissza Overdose. A ló még május elején sérült meg.
jún. 3
9:41
Huszonegy olimpiai bajnok pólós egy medencében (Metropol)
Egymás ellen játszanak az elmúlt 12 év olimpiai bajnok vízilabdázói június 19-én este a Hajós Alfréd Uszodában. A Vodafone Aranygála célja az elmúlt 12 évben maradandót alkotó, mára példaképpé vált játékosok ünneplése, a válogatottságtól visszavonult játékosok méltó köszöntése.
jún. 3
10:15
Skócia: nem fizet a kluboknak a közvetítési jogok tulajdonosa (She)
Anyagi nehézségei miatt nem tudja kifizetni a skót élvonalbeli labdarúgókluboknak járó hárommillió fontot a Setanta, a közvetítési jogok tulajdonosa.
jún. 3
10:51
Légióssors: szinte biztos, hogy Szélesi nem marad a Strasbourgnál (She)
Szélesi Zoltán a Nemzeti Sportnak elmondta, nem sok esélyt lát arra, hogy a Strasbourgban folytassa pályafutását, hanem Angliában, Hollandiában vagy Németországban szeretne játszani.
jún. 3
10:53
Vb 2010: Kjaer egészséges, vállalhatja a svédek elleni meccset (She)
A Palermo vasárnapi bajnokiján sérülés miatt cserét kérő Simon Kjaer ismét teljes intenzitással edzhet, így egy gonddal kevesebb terheli a svédek elleni vb-selejtező előtt Morten Olsent, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
jún. 3
10:55
Ausztria: 1.6 millió drukker látta az élvonal meccseit (She)
1.6 millió drukker látogatott ki a 2008–2009-es szezonban az osztrák labdarúgó Bundesliga mérkőzéseire, ez minden idők második legmagasabb nézőszáma a liga történetében. Az első- és a másodosztály meccseire összesen közel kétmillióan mentek ki, ez rekordnak számít.
jún. 3
10:57
Profi ökölvívás: Brähmer már az Erdei Zsolt elleni meccsre készül (She)
Fontos mérkőzés vár a hétvégén Jürgen Brähmerre, aki az olasz Antonio Brancalion ellen száll szorítóba Oberhausenben. Az Universum német bunyósa első ízben védheti meg félnehézsúlyú EBU címét, de ami sokkal fontosabb számára, győzelmével valószínűleg ismét világbajnoki meccsen bizonyíthat majd Klaus-Peter Kohl kedvenc bokszolója.
jún. 3
10:59
Liverpool: Németh 3. az év tartalékjátékosa szavazáson (She)
Megszavazták a Liverpool labdarúgócsapatának szurkolói a 2008–2009-es szezon legjobb tartalékjátékosait. A szavazáson Németh Krisztián – sok sérülése ellenére – a harmadik helyen végzett.
jún. 3
11:01
Anderlecht: a Portsmouthból hoznák Juhász helyettesét (She)
Az Anderlecht hivatalos honlapja szerint a belga élcsapat Noé Pamarot-val, a Portsmouth labdarúgójával erősítene Juhász Roland távozása esetén.
jún. 3
11:03
Törökország: Juande Ramos a Galatasaray vezetőedzője lehet (She)
A spanyol As értesülései szerint nagy valószínűséggel a Real Madridtól távozó Juande Ramos lesz a török Galatasaray vezetőedzője.
jún. 3
11:09
Mönchengladbach: Michael Frontzeck a Borussia új edzője (She)
A Borussia Mönchengladbach vezetősége Michael Frontzecket nevezte ki a csapat trénerének.
jún. 3
11:09
Kaká a jövő héten ír alá a Real Madridhoz (Behaviour)
Kaká, a brazil válogatott és az AC Milan aranylabdás középpályása a jövő héten írja alá szerződését új csapatához, a Real Madridhoz, és akkor mutatják be őt hivatalosan mint a spanyol királyi klub friss szerzeményét.
jún. 3
11:11
FIFA: a magyar válogatott továbbra is a 43. a világranglistán (She)
A magyar válogatott továbbra is a 43. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség legfrissebb világranglistáján.
jún. 3
11:13
Póker: McEvoy nyerte a bajnokok tornáját a WSOP-n (She)
Az 1983-as világbajnok, Tom McEvoy nyerte a Champions Invitational elnevezésű speciális tornát a WSOP-n.
jún. 3
11:27
Real Madrid: felkészülés az Egyesült Államokban és Kanadában (She)
A Real Madridnak kezd körvonalazódni a nyári felkészülése, legalábbis két mérkőzést már lefoglaltak a „királyiak”, melyeket a tengerentúlon játszanak majd le.
jún. 3
11:27
Kaká a jövő héten ír alá a Real Madridhoz (Metropol)
Kaká, a brazil válogatott és az AC Milan aranylabdás középpályása a jövő héten írja alá szerződését új csapatához, a Real Madridhoz, és akkor mutatják be őt hivatalosan mint a spanyol királyi klub friss szerzeményét.
jún. 3
11:45
Panathinaikosz: Metzelder a görög élklub legújabb kiszemeltje (She)
A görög Panathinaikosz labdarúgócsapata az As információi szerint szerződtetni akarja a Real Madrid német válogatott hátvédjét, Christoph Metzeldert.
jún. 3
12:00
De La Red ismét futballozhatott (Infostart)
Féléves kényszerszünet után először játszhatott megint Rubén De La Red, a Real Madrid Európa-bajnok labdarúgója, akit szívbetegsége miatt tavaly október végén tiltottak el a futballtól az orvosok.
jún. 3
12:03
Magyarország 43. a FIFA-világranglistán (Metropol)
Magyarország továbbra is a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek élén Spanyolország őrzi vezető pozícióját.
jún. 3
12:21
Milan: Leonardo első nyári szerzeménye Amauri lehet a Juvétól (She)
Az olasz Gazzetta dello Sport napilap értesülései szerint Leonardo, a Milan vezetőedzője Amaurit szeretné megszerezni a Juventustól.
jún. 3
12:21
Ismét pályán a szívbeteg Reálos (Metropol)
Féléves kényszerszünet után először játszhatott megint Rubén De La Red, a Real Madrid Európa-bajnok labdarúgója, akit szívbetegsége miatt tavaly október végén tiltottak el a futballtól az orvosok.

Keresés