2009. június 26. péntek

jún. 26
0:00
Videó: nézze meg, hogyan lőtte Dani Alves döntőbe a brazilokat! (She)
A Konföderációs Kupa elődöntőjében elmaradt az újabb meglepetés: a házigazda Dél-Afrika nem jutott a fináléba, ugyanis Dani Alves a 88. percben szerzett bombagóljával az Egyesült Államok elleni vasárnapi döntőbe lőtte a brazilokat. Nézze meg a brazil játékos elképesztően nagy gólját!
jún. 26
6:03
A klubok dönthetnek arról, részt vesznek-e a kettős rangadókon (Behaviour)
Sűrű volt a program a Magyar Labdarúgó Szövetség tegnap délelőtti elnökségi ülésén: a grémium elfogadta a Digi Tv NB I-es mérkőzések televíziós közvetítési jogaira tett ajánlatát; Rudolf Gergelynek az év játékosa, Csertői Aurélnak az év edzője díjat adományozták. Mindemellett kiderült, a július 25-én kezdődő 2009/2010-es idényben kettős rangadókat is rendezhetnek.
jún. 26
6:18
Matthäus húzza az időt (Blikk)
A Kamerunba is csábított futballtrénerről senki sem tudja, mikor ír alá Fehérvárott.
jún. 26
6:20
Nagytakarítás Győrött (Blikk)
A focicsapat elnöke szerint eljött az ideje, hogy megszabaduljon a klub megélhetési sztárocskáitól.
jún. 26
6:22
Rudolf az NB I királya (Blikk)
Koeman nem véletlenül válogatta be egyedül a Loki csatárát itthonról.
jún. 26
6:24
MLSZ-egyezség a DigiTV-vel (Blikk)
jún. 26
7:12
Nyíregyháza: Kerényi Diósgyőrből érkezett Szentes csapatához (She)
Szerdán még a Diósgyőr színeiben játszott edzőmeccset a Rimaszombat ellen (0–0), csütörtökön pedig már az ugyancsak a labdarúgó Soproni Ligában szereplő nyíregyháziak edzésén tűnt fel Kerényi Gábor.
jún. 26
7:14
PMFC: az MTK-tól és a Honvédtól is érkezhetnek játékosok Pécsre (She)
Nem hosszabbít szerződést Szalai Tamással a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC, ugyanakkor hat labdarúgóval is tárgyal a vezetőség.
jún. 26
7:30
Libertadores-kupa: minimális előnyt szerzett az Estudiantes (She)
A Libertadores-kupa elődöntőjének első mérkőzésén az argentin Estudiantes hazai pályán Diego Galván góljával 1–0-ra győzött az uruguayi Nacional ellen, így előnnyel utazhat a június 30-i visszavágóra.
jún. 26
7:48
Villa spanyol csapatban folytatja, kikosarazták a Man Unitedet - hírek és pletykák (Infostart)
Megvan a Real Madrid harmadik nyári igazolása, de a királyi klub nem áll le, és újabb labdarúgókkal erősítené meg keretét. David Villa biztosan marad Spanyolországban, míg Patót nem engedi el a Milan. Az Inforadio.hu rendszeresen beszámol a legfrissebb átigazolásokról és pletykákról, így elsőként tudhatja meg, kedvenc csapata kikkel erősítene.
jún. 26
8:06
Marseille: a szurkolók szerint Benoit Cheyrou volt a legjobb (She)
A francia első osztályú labdarúgó-bajnokság második helyén végzett Olympique Marseille-nél Benoit Cheyrou-t választották meg a szurkolók a legutóbbi idény legjobbjának.
jún. 26
8:09
Több mint egymillió euró jutalom a dél-koreaiaknak (Metropol)
Dél-Korea labdarúgó-szövetsége (KFA) 1.110.500 eurónak (308,14 millió forint) megfelelő összegű prémiumot oszt szét a válogatott bő keretének 42 tagja között, mivel kiharcolták a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságon való részvételt.
jún. 26
8:11
Wayne Rooney Bobby Charlton csúcsára tör (Metropol)
Wayne Rooney, a Manchaster United és az angol válogatott népszerű labdarúgója Bobby Charl ton válogatottsági gólrekordjának megdöntését tűzte ki céljául.
jún. 26
8:24
Atlétika: minden idők 7. legjobb idejét futotta Tyson Gay (She)
Erős hátszéllel (3.4 m/sec) támogatva 9.75-öt futott 100 méteren Tyson Gay az amerikai atlétikai bajnokságon, ez minden idők hetedik legjobb időeredménye.
jún. 26
9:18
NBA: Blake Griffin a draftelső, a Clippers játékosa lett (She)
Magyar idő szerint pénteken hajnalban a New York-i Madison Square Gardenben tartották az NBA draftját, melyen a 20 éves erőcsatár Paul Griffin volt az első kiválasztott, aki a Los Angeles Clippers színeiben játszhat a következő szezonban.
jún. 26
9:36
Anglia: brazil tinisztárokkal erősítene a MU és az Arsenal (She)
Két fiatal brazil labdarúgóval is gazdagítaná keretét a Manchester United és az Arsenal: Dentinho és Douglas Costa a két „szerencsés”.
jún. 26
9:38
REAC: Kovács II Zoltánra és Varga Zoltánra is számítanak (She)
A labdarúgó NB I-től búcsúzó REAC-ban maradhat Kovács II Zoltán és Varga Zoltán is, ha a vezetőknek sikerül megegyezniük a játékosokkal.
jún. 26
9:54
Haladás: kerítésbontás és székcsere a szurkolók segítségével (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Haladás engedélyt kapott az MLSZ-től arra, hogy a szombathelyi Rohonci úti stadionban részlegesen lebontsák a nézőteret a pályától elválasztó kerítést – jelentette be a klub hivatalos honlaphja.
jún. 26
9:56
NBA: Vince Carterrel erősít a nagydöntős Orlando Magic (She)
Tovább erősíti egyébként sem gyenge csapatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi döntőse, az Orlando Magic, melynek vezetői csereügylet keretében szerződtették Vince Cartert.
jún. 26
10:12
KTE: a Fradi által hívott Yannick hosszabbított, Ndjodo érkezhet (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó Soproni Liga újonca, a Ferencváros szeretné leigazolni a Kecskeméti TE kameruni támadóját, Yannick Mbengono Ondoát. Könnyen lehet azonban, hogy a 22 éves csatár nem vált csapatot, ugyanis szerződést hosszabbított a KTE-vel.
jún. 26
10:14
Németország: Felix Magath cáfolja, hogy eladná kapusát a Bayernnek (She)
Már májusban felvetődött, hogy az Oliver Kahn visszavonulása után kapusgondokkal küszködő Bayern München a Schalke hálóőrével, Manuel Neuerrel oldaná meg ilyen jellegű gondjait.
jún. 26
10:30
Bundesliga: sérülései miatt visszavonul Bernd Schneider (She)
Egészségügyi problémák miatt felhagy a labdarúgással Bernd Schneider, a Bayer Leverkusen 81-szeres német válogatott, vb-ezüstérmes játékosa.
jún. 26
10:30
Talmácsi veterán motoron (Blikk)
A magyar versenyző első pontjaiért száll harcba új csapatával a MotoGP-ben.
jún. 26
10:32
Anglia: az ukrán csatár nem szeretne klubot váltani (She)
Visszatért a Hertha BSC-től a Liverpoolhoz az ukrán „erőcsatár”, Andrej Voronin, aki nem töltötte hiába az idejét a Bundesligában, hiszen 27 bajnokin 11 gólt szerzett és négy gólpasszt is kiosztott.
jún. 26
10:32
Vége a spanyol csodának (Blikk)
Bloemfontein — Véget ért egy szép fejezet, 35 meccs után kikapott a spanyol labdarúgó-válogatott.
jún. 26
11:06
Nyíregyháza: találkoztak a vezetők az ultrák képviselőivel (She)
A nyírségi egyesület hivatalos honlapjának információi szerint a helyi ultrák és a klub vezetői tegnap találkoztak egymással.
jún. 26
11:08
Kajak-kenu Eb: négy magyar hajó egyből a döntőben 200 m-en (She)
Minden számban lesz magyar hajó a 12:30 órakor kezdődő 200 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon. Nyolc magyar hajó közül négy egyből a döntőibe került.
jún. 26
11:10
Anglia: Cesc Fabregas cáfolja, hogy elhagyná az Arsenalt (She)
Tegnap adtuk hírül, hogy a nem mindig hiteles hírekkel előrukkoló Sun egy interjút közölt Cesc Fabregasszal, az Arsenal futballistájával, és a spanyol játékos elégedetlenségének adott hangot az „ágyúsokat” illetően, impotensnek nevezve csapatát.
jún. 26
11:27
Minden számban döntős a magyar hajó 200 m-en (Metropol)
Minden számban lesz magyar hajó a 12:30 órakor kezdődő 200 m-es döntőkben a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon.
jún. 26
12:00
Talmácsi még nem tud előrébb lépni (Infostart)
Talmácsi Gábor az utolsó, 19. helyen végzett a MotoGP második szabadedzésén pénteken, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján.
jún. 26
12:00
Napoli: a Siena kolumbiai védőjével erősítettek a délolaszok (She)
A Napoli labdarúgócsapata szerződtette a Sienától Danilo Zunigát, a toszkán együttes kolumbiai válogatott jobbhátvédjét.
jún. 26
12:02
DVSC: Madarékkal rendeznek nosztalgiameccset vasárnap este (She)
Vasárnap 18 órától gálameccset játszanak a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban, ahol a jelenlegi DVSC-TEVA a DVSC-nosztalgiaválogatottal csap össze – olvasható a klub hivatalos honlapján.
jún. 26
12:18
Haladás: Nagy Gábor nem lesz a szombathelyiek játékosa (She)
Hiába a Haladás minden erőfeszítése, Nagy Gábor, az MTK játékosa nem lesz a szombathelyi csapat futballistája – tájékoztat a nyugat.hu. Garami József, a budapestiek vezetőedzője állítólag mégis igényt tart a labdarúgó szolgálataira.
jún. 26
12:36
Kerékpár: halálra gázolták edzés közben a világbajnokot (She)
Autóbalesetben életét vesztette Zinajda Sztagurszkaja, 2000-ben országúti világbajnok női kerékpáros.
jún. 26
12:38
Formula-1: Mosley nem fordítana végleg hátat az FIA-nak (She)
Max Mosley levélben utasította vissza a Ferrari elnökének, Luca di Montezemolónak a vádjait, aki szerint a Nemzetközi Aurtomobil-szövetség (FIA) elnöke diktatórikus módszerekkel irányította a szervezetet. Mosley további kifejtette, közel sem biztos még, hogy hátat fordít az FIA-nak.
jún. 26
12:54
MotoGP: Aojama Hirosi volt a leggyorsabb, Tóth Imre a 24. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának második szabadedzésén a negyedliteresek között a japán Aojama Hirosi volt a leggyorsabb, míg Tóth Imre a 24. helyen végzett.
jún. 26
12:56
Spanyolország: négyéves szerződést kínált Villának a Barca (She)
A bajnok, kupagyőztes és Bajnokok Ligája-aranyérmes Barcelona nem esik abba a hibába, hogy elhiggye: tökéletes kerete van. A válogatott gólgyárosa, David Villa például már szinte az ő játékosuknak tekinthető, de nem felejtkeznek el a többi csapatrészről sem.
jún. 26
13:30
Női labdarúgás: az Egyesült Államok vezeti a világranglistát (She)
Megőrizte vezető helyét az Egyesült Államok női válogatottja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáján, megelőzve a brazilokat és a németeket. Magyarország a 39. pozícióban maradt.
jún. 26
13:33
A Bayernnek évi nyolcmillió eurót is megér Ribéry (Metropol)
A Bayern München labdarúgócsapata nyolcmillió euróra akarja emelni Franck Ribéry fizetését, hogy a francia irányító ne szerződjön a Real Madridhoz.
jún. 26
13:48
Marseille: Deschamps bajnoki címet akar nyerni új csapatával (She)
Az Olympique Marseille új trénere, Didier Deschamps kijelentette, hogy a következő szezonban egyértelműen a francia bajnoki elsőség megszerzése a cél csapatával.
jún. 26
13:50
Ferencváros: mégsem érkezik a klubhoz Sitku Illés (She)
Nem ölti magára a Ferencváros mezét Sitku Illés, az FC Fehérvár játékosával és klubjával ugyanis nem tudtak megegyezni a fővárosi egyesület vezetői – adta hírül a 100% Fradi.
jún. 26
14:06
Kajak-kenu Eb: 2004 óta először kapott ki a Kovács, Janics páros (She)
A brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokság pénteki versenyszámaiban eddig két ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők – olvasható a kontinensbajnokság hivatalos honlapján.
jún. 26
14:08
Női labdarúgás: szexuálisan zaklatta játékosait az amerikai edző (She)
Az Egyesült Államok Spanyolország felett aratott 2–0-s remek győzelme mellett egy kellemetlen ügy miatt is fókuszba került a labdarúgás a tengerentúlon. A New York állambeli Baldwinsville-ben letartóztattak egy futballedzőt, aki szexuálisan zaklatta az általa irányított női csapat játékosait.
jún. 26
14:24
Aranyérmes a női kajak négyes (Infostart)
Egy arany- és három ezüstéremmel zárták a magyar kajakos lányok a brandenburgi Európa-bajnokság első napját. Jól szerepelnek a férfiak is.
jún. 26
14:24
Ausztria: Waltner Róbert távozik a ZTE-től, aláírt a Mattersburghoz (She)
Meggyengül a Zalaegerszeg labdarúgócsapata: a házi gólkirály Waltner Róbert aláírt az osztrák élvonalbeli Mattersburghoz.
jún. 26
14:26
MotoGP: Cortese indul az első helyről a 125-ösök között Assenben (She)
A német Sandro Cortese nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának időmérő edzését, így ő indulhat az élről a szombaton 11 órakor kezdődő futamon.
jún. 26
14:28
Ajka: Pátkai Gergőt az NB I-be is hívták, mégis marad (She)
Noha a ZTE és a Szombathelyi Haladás is csábította Pákai Gergőt, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának hatodik helyen végző FC Ajka egyik legértékesebb labdarúgóját, a középpályás mégis marad, és egy évvel meghosszabbította a szerződését.
jún. 26
14:42
Premier League: Givet négy évre aláírt a Blackburn Rovershez (She)
A francia válogatott Gaël Givet négyéves szerződést kötött az angol Premier League-ben szereplő Blackburn Roversszel.
jún. 26
14:44
Kajak-kenu Eb: 200 méteren aranyérmes a női négyes (She)
A brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokság pénteki, 200 méteres döntőiben az eddigi két ezüstérem mellett egy arany-, egy újabb ezüst és egy bronzérem került a magyar gyűjteménybe.
jún. 26
14:45
Bronzérmes a férfi kajaknégyes! (Behaviour)
Bronzérmes lett a Kadler Viktor, Gyertyános Gergely, Dombi Rudolf, Boros Gergely összeállítású férfi kajaknégyes 200 méteren

Keresés