2009. június 20. szombat

jún. 20
3:18
Pánik a ringnél Csagajev hepatitise miatt (Blikk)
GELSENKIRCHEN – Az év egyik legjobban várt bokszeseményévé nőtte ki magát az ukrán Vlagyimir Klicsko (33) és az üzbég Ruszlan Csagajev (30) ma esti (Sport1, 21.30) összecsapása. Csagajev hepatitise azonban beárnyékolja az eseményt. Klicsko nem fél a fertőzéstől, ám a mai meccsen akár még a nézők is veszélyben lehetnek.
jún. 20
3:22
Leégtek az olaszok Egyiptom ellen (Blikk)
JOHANNESBURG – Kijózanító pofont kapott az olasz labdarúgó-válogatott a Konföderációs Kupán.
jún. 20
3:26
Matthäus titkolózik (Blikk)
FELCSÚT – Tegnap fél tizenkettőkor egy nagy fekete autóval érkezett a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára Lothar Matthäus (48). A kocsi – amikor a volt magyar szövetségi kapitány meglátta az udvaron várakozó nyolc újságírót – megfordult, és elviharzott Pest felé.
jún. 20
3:30
Vettel nyerte a szabadedzést (Blikk)
SILVERSTONE – A Forma–1-es világbajnokság Brit Nagydíjának első napján Sebastian Vettel (21) volt a leggyorsabb 1:19.400 perces idővel.
jún. 20
3:34
Andic nem tesz feljelentést (Blikk)
A Fehérvár bosnyák focistája elfogadta az őt megütő biztonsági őr bocsánatkérését
jún. 20
6:54
Röplabda: az eddigi alelnök lett az új elnök Kaposváron (She)
Hamar megtalálták a Kométa-Kaposvár elnöki tisztségéről távozó Laszczik Iván utódját: az új vezető Fonai Tibor, a Magyar Államkincstár informatikai igazgatója lett.
jún. 20
6:56
Jégkorong: ismét gyakorolhatnak az újpestiek a Megyeri úti jégpályán (She)
Török Ottónak, a NUSI igazgatójának és Őze Istvánnak, az UTE klubigazgatójának egy héttel ezelőtti tárgyalásai eredményre vezettek: péntek délelőtt lekerült a lakat a Megyeri úti jégcsarnokról.
jún. 20
7:12
Lovassport: jól sikerült az új zánkai versenypálya főpróbája (She)
Fintha Gábor fogathajtó szövetségi kapitány szerint jól sikerült a Zánkán újonnan felépített versenypálya, amelyen jövőre nemzetközi viadalt lehet rendezni.
jún. 20
7:48
Kézilabda: két kapus, Pálinger és Liszkai lett május hónap legjobbja (She)
A kezi.hu internetes portál szavazásán a szurkolók és a szakma voksai alapján a győri Pálinger Katalint és a veszprémi Liszkai Szilvesztert választották meg május hónap legjobb kézilabdázójának.
jún. 20
8:06
Labdarúgás: ötéves kitiltás Hollandiában a gyászszünet megsértéséért (She)
Öt évre kitiltották az Utrecht stadionjából azt a futballszurkolót, aki a Feyenoord elleni bajnokin megzavarta az egyperces gyászszünetet.
jún. 20
9:18
India: nem játszhat a labdarúgó, mert valóságshow-ban szerepelt (She)
Az indiai Mohun Bagan együttese hat hónapra felfüggesztette Bhaichung Bhutia játékjogát.
jún. 20
9:20
Hollandia: Kluivert az újbóli pályára lépésen gondolkozik (She)
Elképzelhető, hogy az előző idényt kihagyó és a bajnok AZ Alkmaar labdarúgócsaptának edzői stábjában dolgozó Patrick Kluivert folytatja profi pályafutását.
jún. 20
9:36
Elefántcsontpart: Drogba és Touré érdekvédelmi szervet alapított (She)
Didier Drogba (Chelsea) és Kolo Touré (Arsenal) megalapította az elefántcsontparti labdarúgók érdekvédelmi szervezetét.
jún. 20
10:12
A Chelsea fellebbez Drogba és Bosingwa eltiltása miatt (Infostart)
Fellebbez az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA) Didier Drogba és José Bosingwa eltiltása miatt a Chelsea.
jún. 20
10:12
Vb-selejtezők: a japán játékos szerint „pizzaevőktől” kaptak ki (She)
A japán labdarúgó-válogatott szerdán az ázsiai világbajnoki selejtezők utolsó fordulójában 2–1-re kikapott Ausztráliától. A találkozónak nem volt különösebb tétje, ugyanis mindkét válogatott már korábban biztosította továbbjutó helyét. A japánok védője, Nakazava Judzsi a mérkőzést követő egyik nyilatkozatában érdekesen kommentálta a vereséget.
jún. 20
10:14
Kerékpár: Boonen bíróságra viszi a Tour de France szervezőit (She)
Bírósághoz fordul Tom Boonen, a kokainbotránya miatt reflektorfénybe került belga kerékpáros, akit a szervezők nem engednek indulni a július 4-én rajtoló Tour de France-on.
jún. 20
10:30
Tenisz: Bartoli valószínűleg nem indulhat el Wimbledonban (She)
A két éve wimbledoni döntőt játszó francia Marion Bartoli valószínűleg nem indulhat el a hétfőn kezdődő angol nemzetközi teniszbajnokságon.
jún. 20
10:33
A Chelsea fellebbez Drogba és Bosingwa eltiltása miatt (Behaviour)
Fellebbez az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA) Didier Drogba és José Bosingwa eltiltása miatt a Chelsea.
jún. 20
10:48
Bayern: Klinsmann szerint az ő tanácsait követik a klubnál (She)
A Bayern München korábbi edzője, a szezon hajrájában távozó Jürgen Klinsmann láthatólag még nem dolgozta fel teljesen, hogy a müncheni vezetők megváltak tőle – legalábbis ismét azt bizonygatta, hogy nem csak ő a felelős a bajorok sikertelen szezonja miatt.
jún. 20
10:50
BL: a Chelsea megerősítette, hogy fellebbez Drogba és Bosingwa miatt (She)
A Chelsea labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy fellebbez az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA) Didier Drogba és José Bosingwa eltiltása miatt.
jún. 20
11:06
Evezés: Simonék döntőbe jutottak a müncheni világkupán (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes bejutott a döntőbe az evezősök idei második világkupaversenyén, Münchenben, miután a szombati reményfutamban negyedik lett.
jún. 20
11:42
Wimbledon: nem lesz első kiemelt a férfiak mezőnyében (She)
Alaposan átrendeződött a férfi egyes sorsolása a hétfőn kezdődő wimbledoni teniszbajnokságon, miután a világelső, egyben címvédő Rafael Nadal pénteken bejelentette a visszalépését. Távollétében az erősebb nem tornájának nem lesz első kiemeltje.
jún. 20
11:48
Rekordot dönthet Wimbledonban Federer (Metropol)
A címvédő Rafael Nadal visszalépése miatt átrendeződött a sorsolás, és nem lesz első kiemeltje a tornának. A Wimbledonban eddig ötször diadalmaskodó svájci Federer a rekordot jelentő 15. GS-trófeáját gyűjtheti be.
jún. 20
12:18
Max Mosley elnök maradna (Infostart)
Mandátumának októberi lejárta után is a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke maradna Max Mosley, aki biztosítani szeretné, hogy a Forma-1 2010-es idénye gond nélkül és a nyolc "renitens" csapattal elinduljon.
jún. 20
12:18
Formula-1: Rosberg a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A Williams-Toyota pilótája, a szabadedzéseken hagyományosan jól szereplő Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Brit Nagydíj harmadik szabadedzésén. A második helyen a német versenyző csapattársa, Nakadzsima Kazuki, míg a harmadikon a toyotás Jarno Trulli végzett. A világbajnoki éllovas Jenson Button (Brawn-Mercedes) a 12. pozícióban zárta a gyakorlást.
jún. 20
12:20
Wimbledon: Markosz Bagdatisz sem indul sérülés miatt (She)
Térdsérülése miatt nem indul a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokságon Markosz Bagdatisz.
jún. 20
12:22
Formula-1: Max Mosley október után is az FIA élén maradna (She)
Mandátumának októberi lejárta után is a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke maradna Max Mosley, aki biztosítani szeretné, hogy a Formula–1 2010-es idénye gond nélkül és a nyolc „renitens” csapattal elinduljon.
jún. 20
12:24
Mosley október után is a FIA élén maradna (Metropol)
Mandátumának októberi lejárta után is a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke maradna Max Mosley, aki biztosítani szeretné, hogy a Forma-1 2010-es idénye gond nélkül és a nyolc "renitens" csapattal elinduljon.
jún. 20
12:54
Brit Nagydíj: Rosbergé a harmadik szabadedzés (Infostart)
A Williams német pilótája, Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Formula-1-es Brit Nagydíj szombati, összesítésben harmadik szabadedzésén, Silverstone-ban.
jún. 20
13:12
A Man United visszavág: Iker Casillast akarja a Real Madridból (Infostart)
Lassan már azon lepődünk meg, hogy Florentino Pérez nem igazolt senkit a héten. Alkalmasint nem lesz ez így mindig, szorgalmasan dolgoztak az emberei. Zinedine Zidane elsősorban Franck Ribéry, Jorge Valdano pedig David Villa megszerzésén fáradozott. Mindketten azt mondják, nem reménytelen az ügy, de a kettő együtt aligha fog menni. Különösen, hogy a Valencia elnöke megmakacsolta magát, s…
jún. 20
13:12
Konföderációs Kupa: Zidan kihagyja az amerikaiak elleni meccset (She)
Az egyiptomi válogatott nem számíthat egyik legjobbjára, Mohamed Zidanra az Egyesült Államok elleni Konföderációs Kupa-mérkőzésen.
jún. 20
13:14
MU: Carlos Tévez visszautasította a „vörös ördögök” ajánlatát (She)
Carlos Tévez elhagyja az angol bajnok Manchester United együttesét. Az argentin támadó péntek este visszautasította a klub neki tett ajánlatát, a klub pedig ezt követően a hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem kínál új szerződést a csatárnak.
jún. 20
13:30
Formula-1: Schumacher szerint jó megoldás az új versenysorozat (She)
A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher azt szeretné, ha véget érne a FOTA és az FIA között zajló, a sportág jövőjét megkérdőjelező vita, de úgy véli, jó megoldása lenne a problémának, ha a csapatok új versenyszériát indítanának.
jún. 20
13:32
Sopron: Héger József reméli, befogadja a város az FC Alpokalját (She)
Győrből Sopronba költözött az egykori Dunaújváros: Héger István üzletember és befektetői csoportja – a magyar futballban nem épp ritkaságnak számító módon – már a harmadik városban próbál csapatot építeni. Az FC Alpokalja valószínűleg az NB II-ben indulhat, és az üzletember reméli, befogadja őket a város.
jún. 20
13:48
Törökország: Jürgen Röber az Ankarasporhoz szerződött (She)
Kétéves szerződést írt alá az Ankaraspor török élvonalbeli labdarúgócsapatával Jürgen Röber, a Hertha BSC volt edzője.
jún. 20
13:54
Tevez távozik Manchesterből (Metropol)
Az angol bajnok, BL-döntős Manchester United labdarúgócsapata közölte, hogy az argentin Carlos Tevez nem kíván új szerződést kötni annak ellenére, hogy az egyesület által felkínált, öt évre szóló megállapodás a csapat egyik legjobban fizetett futballistájává tette volna.
jún. 20
14:06
NBA: Bryant biztosan marad a Lakersnél, de Jackson távozhat (She)
Egy jó és egy rossz hír a Los Angeles Lakers szurkolóinak: a friss NBA-bajnok legnagyobb sztárja, Kobe Bryant bejelentette, hogy nem lesz szabadügynök, hanem a jövőben is a csapat játékosa marad – elképzelhető viszont, hogy az együttes edzője, Phil Jackson visszavonul.
jún. 20
14:08
Konföderációs Kupa: a holland kapitány nem akar vuvuzelaszót (She)
Lassan már tényleg mindenki megszólal a dél-afrikai labdarúgó Konföderációs Kupa abszolút „sztárjává” váló hangszerrel, a vuvuzelával kapcsolatban: Bert van Marwijk, a holland válogatott szövetségi kapitánya szívesen maradna „zümmögés” nélkül.
jún. 20
14:24
Brazília: menesztette volt sikeredzőjét a Sao Paulo (She)
A Sao Paulo labdarúgócsapatának vezetősége – Dél-Amerikában szokásosnak számító módon – az első nagyobb kudarc után megszabadult a gárda vezetőedzőjétől, Muricy Ramalhótól.
jún. 20
14:42
Tenisz: Tanasugarn Wickmayer ellen is nyert, így tornagyőztes (She)
Tamarine Tanasugarn nyerte meg a ’s-Hertogenboschban rendezett női tenisztornát, miután a fináléban két játszmában felülmúlta a belga Yanina Wickmayert.
jún. 20
15:00
Női kosárlabda Eb: a házigazda lettek a hetedik helyen zártak (She)
A hetedik helyen zárta a házigazda Lettország a női kosárlabda Európa-bajnokságot, miután 67–59-re legyőzte Szlovákiát.
jún. 20
15:18
Formula-1: eltörhetett a balesetet szenvedő Sutil keze (She)
A Premiere német televíziós csatorna értesülései szerint eltörött a keze a Brit Nagydíj időmérő edzésén csúnya balesetet szenvedő Adrian Sutilnak.
jún. 20
15:36
Button csak hatodikként rajtolhat Silverstone-ban (Infostart)
A Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel indulhat az élről a Forma-1-es Brit Nagydíjon. A második helyről a brazil Rubens Barrichello, a harmadikról az ausztrál Mark Webber rajtolhat Silverstone-ban. A pontversenyben élen álló angol Jenson Button a hatodik rajtkockát szerezte meg.
jún. 20
15:42
Vettel rajtol az élről Silverstone-ban (Metropol)
A német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte a Forma-1-es Brit Nagydíj szombati időmérőjét. A második helyről a brazil Rubens Barrichello (Brawn GP), a harmadikról pedig az ausztrál Mark Webber (Red Bull) indulhat.
jún. 20
15:54
Németország: Bernd Schuster visszatérne a német bajnokságba (She)
A Real Madrid korábbi edzője, Bernd Schuster szívesen vállalna ismét munkát hazája bajnokságában, a Bundesligában.
jún. 20
16:12
Belgium: Tőzséréknél folytatja karrierjét a „Google-csatár” (She)
Hároméves szerződést kötött a belga élvonalbeli Genk labdarúgócsapatával a Kortrijk csatára, Istvan Bakx.
jún. 20
16:14
AS Roma: svájci befektetőcsoport kezébe kerülhetnek a „farkasok” (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma labdarúgócsapata a jövő hét elején bejelenti, hogy a Svájcban bejegyzett, Vinicio Fioranelli által képviselt konzorcium megveszi a „farkasok” tulajdonjogának nagy részét.
jún. 20
16:16
Arsenal: az új védő minden idők 2. legdrágább belga labdarúgója (She)
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) legutóbbi negyedik helyezettje, az Arsenal a belga válogatott Thomas Vermaelennel erősítette meg a keretét.
jún. 20
16:18
Real Madrid: Sneijdernek nem áll szándékában elhagyni a klubot (She)
Wesley Sneijdert, a Real Madrid középpályását szigetországi források az angol Premier League negyedik helyén végző Arsenallal boronálták gyakran össze az elmúlt hetekben, ám a játékos kijelentette, hogy továbbra is maradna a „királyi gárdánál”.
jún. 20
16:20
Evezős-vk: a férfiak a 9., a nők a 10. helyen végeztek Münchenben (She)
A Varga Tamás, Galambos Péter kettős kilencedik, az Alliquander Anna, Hajdú Zsuzsa duó pedig tizedik lett a könnyűsúlyú kétpárok versenyében az evezősök idei második világkupa-viadalán, Münchenben.

Keresés