2009. június 15. hétfő

jún. 15
0:03
Bp. Honvéd: ingyen és alacsonyabb osztályból jöhetnek új játékosok (She)
A Budapest Honvéd honlapján hosszabb beszélgetés olvasható a labdarúgó csapat vezetőedzőjével, Sisa Tiborral, aki többek között azt is elárult a hétfőn kezdődő felkészülés kezdete előtt, hogy alacsonyabb osztályból és csak szabadon igazolható játékosokat fog tudni „megfizetni” a klub a nyári átigazolási időszakban – adta hírül a honvedfc.hu
jún. 15
0:39
Női kézilabda vb: a hétvégi selejtezők összes eredménye (She)
A hétvégén rendezték a decemberi női kézilabda világbajnokság európai selejtezőinek visszavágóit. Összegyűjtöttük az összes eredményt, a továbbjutókat vastagon szedtük.
jún. 15
1:15
Férfi kézilabda Eb: a hétvégi selejtezők összes eredménye (She)
A hétvégén újabb fordulót rendeztek a jövő évi férfi kézilabda Európa-bajnokság selejtezőinek európai zónájában. Összegyűjtöttük az összes eredményt!
jún. 15
5:09
Talmácsi a királyok közt (Blikk)
A pilóta 17. helyen ért célba a MotoGP katalán vb-futamán
jún. 15
5:11
Pápa: Irány az NB I! (Blikk)
Az első osztályban is az élmezőny tagja lenne Véber György csapata.
jún. 15
5:13
A pénz nem számít Reálnál (Blikk)
A madridi fociklub elnöke komolyan beszélt: 83 milliárdért akar erősíteni
jún. 15
6:57
NBA: ismét nyert Orlandóban, így bajnok a Lakers (She)
A Los Angeles Lakers lett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2008–2009-es szezonjának a bajnoka, miután a nagydöntő ötödik mérkőzésén 99–86-ra győzött az Orlando Magic otthonában, így 4–1-re megnyerte az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot. A Lakers 2002 után lett ismét a liga legjobbja, összességében pedig ez már a franchise 15. bajnoki címe.
jún. 15
6:59
Tenisz: Czink Melinda párosban kiesett, egyesben visszalépett (She)
Czink Melinda a dél-afrikai Natalie Grandin oldalán 6:4, 6:2-es vereséget szenvedett az olasz Flavia Pennetta, Sara Errani duótól a hollandiai ’s-Hertogenboschban zajló női teniszverseny párosának 1. fordulójában.
jún. 15
7:12
Phil Jacksonnak minden ujjára jut gyűrű - a Lakers nyerte az NBA-t (Infostart)
A Los Angeles Lakers nyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaligát. Phil Jackson együttese a döntő 5. mérkőzésén 99-86-ra győzött az Orlando Magic otthonában, ezzel összesítésben 4-1-gyel hódította el a bajnoki aranygyűrűt.
jún. 15
7:15
Real Madrid: már nem csúcstartó, ezért megkönnyebbült Zidane (She)
Zinedine Zidane azt nyilatkozta, megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy már nem ő az átigazolások csúcstartója.
jún. 15
7:33
NHL: Goncsar szakadt térdszalaggal játszott a döntőben (She)
Szergej Goncsar részleges térdszalag-szakadással játszott az NHL rájátszásának utolsó két körében. A bajnok Pittsburgh Penguins orosz hokisa a Washington elleni főcsoport elődöntőben sérült meg, amikor ütközött Alekszandr Ovecskinnel.
jún. 15
7:33
Tizenötödször bajnok a Lakers (Metropol)
A Los Angeles Lakers fennállásának 15. bajnoki címét szerezte meg az Orlando Magic legyőzésével. A mérkőzés után szurkolók randalíroztak Los Angeles utcáin.
jún. 15
7:51
Drámai vereség Horvátországban (Metropol)
Drámai, 26-25-ös vereséget szenvedett a jól játszó magyar férfi kézilabda-válogatott a vb-ezüstérmes horvátok otthonában vasárnap, az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.
jún. 15
8:09
AC Milan: Beckham Ancelotti távozása ellenére is visszatérne (She)
A féléves kölcsönszerződése lejárta után a Los Angeles Galaxyhoz visszatérő David Beckham annak ellenére szeretne újra a Milanban játszani, hogy Carlo Ancelotti idő közben a Chelsea szakvezetője lett.
jún. 15
8:45
Tenisz: Czink Melinda már az 54. a világranglistán (She)
Szávay Ágnes maradt a 29. helyen, a birminghami füves pályás versenyen negyeddöntős Czink Melinda viszont ismét előrelépett a női teniszezők világranglistáján, és már az 54. helyen áll.
jún. 15
8:47
Bulgária: Luboszlav Penev 42 évesen térne vissza a pályára (She)
Újra futballozna Luboszlav Penev, a CSZKA Szófia vezetőedzője.
jún. 15
8:49
Ökölvívás: Mayweather megsérült, csúszik a Marquez elleni meccs (She)
Újabb nagy jelentőséggel bíró ökölvívó-mérkőzést gátol meg egy sérülés. Ezúttal Floyd Mayweather szenvedett bordasérülést egy edzésen, aminek következtében nem rendezik meg a július 18-ra tervezett Juan Manuel Marquez elleni szupermeccset.
jún. 15
9:03
Strandfoci: meglepetésre Cantonáék nem jutottak ki a vb-re (She)
Kevesen gondolták volna előzetesen, hogy a tavalyi vb-ezüstérmes olasz és a 2005-ös világbajnok francia válogatott ki-ki meccsen, az ötödik helyért rendezett helyosztón vív majd meg az utolsó kiadó pozícióért a dubai vb-re, márpedig vasárnap estére az egyik nagy favorit bizony hoppon maradt. A találkozót jobban kezdték a gallok, akik 1–0-ra és 2–1-re is vezettek, ám a szívósan küzdő taljánok az…
jún. 15
9:21
Spanyolország: Aragonés újra szövetségi kapitány akar lenni (She)
Luis Aragonés, a spanyol válogatottat 2008 nyarán Európa-bajnoki címig vezető tréner elmondta, a Fenerbahcénél töltött egy év után újra szövetségi kapitány szeretne lenni, de külföldön.
jún. 15
9:57
NHL: a korrekorder Chelios nem marad a Detroitban (She)
Sajtóértesülés szerint Chris Chelios, az aktív jégkorongosok legidősebbike nem marad az észak-amerikai profiliga (NHL) fináléjában elbukott Detroit Red Wingsnél.
jún. 15
9:59
Portugália: Queiroz szerint az MU a megfelelő klub Ronaldo számára (She)
Carlos Queiroz, a portugál válogatott szövetségi kapitánya, aki dolgozott a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is, nem helyesli, hogy Cristiano Ronaldo a „királyi gárdához” igazol.
jún. 15
10:15
Finnország: Gruborovics góljával ikszelt az IFK Szentpéteriék ellen (She)
Gruborovics Tamás, az IFK magyar légiósa fontos gólt szerzett a finn bajnokság 10. fordulójában: a 90. percben elért találatával egyenlített csapata a Lahti ellen.
jún. 15
10:51
Úszás: Phelps két számban is vereséget szenvedett (She)
Michael Phelps két számban is csak második lett a Santa Barbarában rendezett nemzetközi úszóversenyen. 100 méter gyorson a kanadai Brent Hayden (48.44 másodperc) előzte meg Phelpst (48.87), míg 100 méter háton Ryan Lochte (54.15) volt nála gyorsabb 16 századdal.
jún. 15
11:09
DVSC: a bajnokcsapat ma reggel elkezdte a felkészülést (She)
Ma reggel 8 órától az Oláh Gábor utcai orvosi rendelőben találkoztak először a DVSC-TEVA játékosai. Az orvosi vizsgálatok után pedig elkezdték az első edzést is.
jún. 15
11:09
Phelpset két számban is legyőzték (Metropol)
Két döntőben is alulmaradt, és egyformán csak második lett a világ legjobb úszójaként számon tartott amerikai Michael Phelps.
jún. 15
11:11
NBA: zavargások törtek ki Los Angeles utcáin a döntő után (She)
Zavargások törtek ki hétfőn Los Angelesben, miután a Lakers 99–86-ra győzött az Orlando Magic vendégeként, és 4–1-re megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) négy sikerig tartó döntőjét. Az ötezer kilométere lévő Floridában aratott diadal után több százan gyülekeztek a Lakers otthonául szolgáló Staples Centernél – ahol a korábbi finálékkal ellentétben nem állítottak fel kivetítőt –,…
jún. 15
11:11
Zavargások Los Angeles utcáin (Metropol)
Zavargások törtek ki hétfőn Los Angelesben, miután a Lakers 99-86-ra győzött az Orlando Magic vendégeként, és 4-1-re megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) négy sikerig tartó döntőjét.
jún. 15
11:45
Bulgária: véget ért a bajnokság, Sándorék a negyedikek lettek (She)
Hétvégén véget ért a bolgár labdarúgó-bajnokság. A nagy kérdések már az utolsó előtti fordulóban eldőltek, amikor is a CZSKA Szófia vereséget szenvedett Sándör György csapatától, a Litex Lovecstől. Így a Levszki Szófia az utolsó játéknap eredményétől függetlenül már bajnoknak mondhatta magát. A magyar játékos végigjátszotta azt a mérkőzést, és egy sárga lapot kapott.
jún. 15
12:21
Újpest: brit források megerősítették, McStay érkezhet (She)
Minden jel arra mutat, hogy – amint arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt – a skót Celtic tartalékcsapatának szakvezetője, Willie McStay lesz az Újpest FC új vezetőedzője. Ezt különböző szigetországi internetes források is megerősítették.
jún. 15
12:23
Profi ökölvívás: Mayweather megsérült, később bokszol Marquezzel (She)
Bordasérülést szenvedett edzésen, így későbbre halasztódik az egyetemes profi boksz egyik legjobbjának számító Floyd Mayweather Jr. összecsapása a mexikói Juan Manuel Marquezzel. A sokszoros világbajnok amerikai ökölvívó maga tudatta a hírt, hogy a Las Vegasba tervezett, július 18-i meccs új időpontra csúszik át. A 32 éves Mayweather, aki korábbi mind a 39 mérkőzését megnyerte – 25-öt kiütéssel –,…
jún. 15
12:39
Nigéria: meggyilkolták az újdonsült bajnokcsapat kapitányát (She)
Szomorú esemény árnyékolta be a nigériai Bayelsa United hétvégi ünneplését. Nem sokkal azután, hogy a csapat a Warri Wolfes elleni 2–2-es döntetlennel története során első alkalommal megnyerte hazája labdarúgó-bajnokságát, ismeretlenek meggyilkolták az együttes hazafelé tartó kapitányát, Abel Tadort.
jún. 15
12:57
Soproni Liga: Bozsics Újpestről a Slovanhoz szerződött (She)
Az Újpest FC és Mario Bozsics is megállapodott a Slovan Bratislavával, így a középpályás Szlovákiában folytatja pályafutását – jelentette be a lila-fehér klub hivatalos honlapja.
jún. 15
13:15
Inter: Figo a milánói csapatnál folytatja, a klub nagykövete lesz (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint eldőlt, hogy a visszavonulását néhány hete bejelentő Luis Figo marad az olasz bajnok Internél, és a klub utazó nagykövete lesz.
jún. 15
13:17
Juventus: Heinze és Drenthe érkezhet Trezeguet-ért cserébe (She)
Ügynöke szerint David Trezeguet iránt komolyan érdeklődik a Real Madrid.
jún. 15
13:19
FC Fehérvár: a klub tulajdonosa megvette a Felcsút SE-t (She)
Egyesül az élvonalbeli FC Fehérvár és az NB II Nyugati csoportjában szereplő Felcsút, miután Garancsi István, a fehérváriak tulajdonosa megvásárolta a Felcsút SE Sportszolgáltató Kft-t. A Fehérvár ezzel általános jogutódként megszerezte a 2008–2009-es bajnoki szezonban az NB II Nyugati csoportjában szerepelt felcsúti sportvállalkozás indulási jogát is. A másodosztályban a fehérváriak…
jún. 15
13:21
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hétvégén a 30. fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében; mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
jún. 15
13:30
Lelőtték a nigériai bajnokcsapat kapitányát (Infostart)
Nigériában lelőtték a Bayelsa United labdarúgócsapat kapitányát. Abel Tador autójára néhány órával azután nyitottak tüzet az országúton, hogy csapata megnyerte a nigériai bajnoki címet.
jún. 15
13:33
PSG: megegyeztek a Madridból elkívánkozó Coupet-val (She)
A Le Parisien szerint a Paris Saint-Germain mindenben megegyezett Grégory Coupet-val, így már csak az Atlético Madriddal kell dűlőre jutnia a francia klubnak a kapus leigazolásával kapcsolatban.
jún. 15
14:09
Stuttgart: Pavljucsenko pótolhatja a Münchenbe távozó Gomezt (She)
A VfB Stuttgart vezetői a Tottenhamben játszó Roman Pavljucsenko leigazolásán gondolkodnak, miután úgy néz ki, hogy Demba Bát nem sikerül megszerezniük a Hoffenheimtől.
jún. 15
14:11
AC Milan: Senderos nem szeretne visszatérni az Arsenalhoz (She)
Bár néhány napja Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője még úgy nyilatkozott, hogy a svájci Philippe Senderos a nyáron visszatér az Arsenalhoz, de a védő elmondta, maradni szeretne Milánóban.
jún. 15
14:13
Kézilabda: selejtezőt játszanak a BL-szabadkártyára pályázók (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség hétvégi döntése értelmében a férfi Bajnokok Ligája következő szezonjában selejtezőt kell játszania a szabadkártyát kérő négy csapatnak (León, Lemgo, Celje, Schaffhausen).
jún. 15
14:27
Honvéd: nem hosszabbítanak a kapitánnyal, Dobos Attilával (She)
A Honvéd nem hosszabbítja meg az együttes csapatkapitánya, Dobos Attila hónap végén lejáró szerződését – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 15
14:29
FTC: a búcsúzó Szkukalek sosem felejti el az utolsó meccset (She)
Szkukalek Igor, a Ferencváros hátvédje a szombati Vecsés elleni hazai bajnokin (5–1) góllal búcsúzott a zöld-fehér gárdától. A futballista a 100% Fradinak elmondta, az utolsó találkozóját sosem felejti el.
jún. 15
14:45
Ferencváros: Sitku Fehérvárról visszatérhet az Üllői útra (She)
A Ferencváros tárgyalásokat kezdeményezett az FC Fehérvárral Sitku Illés átigazolásáról. A 31 éves támadót megvásárolnánk a fővárosiak, míg a horvát középpályás, Milan Pavlicic kölcsönbe kerülhet az Üllői útra.
jún. 15
14:47
Tenisz: Nadal esélyei csökkentek a wimbledoni címvédésre (She)
Rafael Nadal wimbledoni szereplése eleve kétséges a térdsérülése miatt, de a címvédésre edzője szerint nemcsak emiatt csökkentek az esélyei.
jún. 15
14:49
Vitorlázás: magyar siker született a Bodeni-tavon (She)
A Király Zsolt kormányozta Raffica nyerte meg a nagy hagyományokkal rendelkező Rund Um elnevezésű vitorlás versenyt a németországi Bodeni-tavon.
jún. 15
15:00
AC Milan: a klub most fizette ki a 2007-es bírságát (She)
Több mint két évvel a „tett” elkövetése után az AC Milan labdarúgóklub befizette a tiltott reklámozásért rá kiszabott százezer eurós bírságot.
jún. 15
15:02
Peru: a csatár meg sem lepődött, hogy Kolumbiában felejtették (She)
A perui válogatott Kolumbiában felejtette egyik támadóját a nemzeti csapat múlt heti világbajnoki selejtezője után.
jún. 15
15:18
Lazio: sajtóhírek szerint Davide Ballardini lesz az új edző (She)
A Sky Sport Italia hírei szerint a Lazio holnap hivatalos sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy a Palmerótól távozó tréner, Davide Ballardini veszi át a csapat irányítását.
jún. 15
15:20
Kézilabda: Kulcsár Anita emlékmérkőzést rendeznek Győrben (She)
Augusztus 25-én Kulcsár Anita emlékmérkőzést rendeznek Győrben, amelyen a bajnok, Magyar Kupa-győztes, Bajnokok Ligája-finalista Audi ETO KC és a román Oltchim Valcea csap össze.

Keresés