2009. június 4. csütörtök

jún. 4
0:39
Irány a Real! (Blikk)
MILÁNÓ — Hatalmas csatát vív egymással a Real Madrid és a Chelsea.
jún. 4
0:43
Koeman kémkedik (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott holland edzője döntetlennek örülne Stockholmban.
jún. 4
0:47
Aranyerőmű (Blikk)
PAKS — A Paks kosárlabdacsapata a magyar férfibajnokság történetének legeredményesebb vidéki együttese.
jún. 4
0:51
Király Gábor müncheni lesz (Blikk)
Az angol labdarúgó-élvonalba most feljutott Burnley a honlapján hétfőn tette közzé, hogy nem hosszabbít szerződést a tavasszal kölcsönben a német Bayer Leverkusenben szerepelt játékossal, ám a kapusnak már kedd este új klubja volt: a német 2. ligás 1860 Münchenhez igazolt.
jún. 4
0:55
Vegyes csapat (Blikk)
TATA — Szlovák napok várnak kézilabdázóinkra.
jún. 4
1:15
Klubvilágranglista: a Barca és az MU holtversenyben az élen (She)
A két Bajnokok Ligája-döntős klub, a Barcelona és a Manchester United áll a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS legfrissebb klubvilágranglistájának élén.
jún. 4
4:33
"Amelyik sportág nem tűz ki magának nemzetközi célokat, az elveszett…" (Behaviour)
Nincs még egy olyan sportág, ahol a bajnoki döntőben egy szerb és egy montenegrói születésű edző vezényli a zömében amerikai légiót, ám a magyar férfi kosárlabda épp ilyen. A bajnokságot végül a Paks söpréssel nyerte a Pécs ellen, de azt nem tudjuk, hogy a magyar arany mennyit ér és hogy hol a helye a sportágnak: az eligazodásban Mészáros Lajos, a válogatott szakmai igazgatója segített.
jún. 4
7:15
Milan: a szurkolók ismét tüntettek Kaká eladása ellen (She)
Az AC Milan szurkolói tegnap este a klub székháza előtt tüntettek, követelve, hogy az olasz együttes vezetői ne adják el a csapat brazil sztárját, Kakát a Real Madridnak.
jún. 4
7:51
Vasas: Orosz Péter a hét elején Dél-Koreába utazott (She)
A Vasastól távozó Orosz Péter a hét elején elutazott Dél-Koreába, hogy csatlakozzon a K-League-ben jelenleg 12. helyen álló Ulszan Horang I csapatához.
jún. 4
8:09
Vb 2010: Costa Rica az élen, legyőzte az Egyesült Államokat (She)
Costa Rica magyar idő szerint szerda éjjel 3–1-re legyőzte az Egyesült Államokat világbajnoki selejtezőn, így az élre állt a CONCACAF-zóna utolsó selejtezőkörének negyedik fordulójában.
jún. 4
8:11
Osasuna: a Vadóczékat benntartó Camacho marad még egy évet (She)
Az Osasuna hivatalos honlapján tette közzé, hogy José Antonio Camacho marad a csapat vezetőedzője a következő idényben is.
jún. 4
8:27
MTK: Végh Zoltán Újpestre készül, Lambulics is távozhat (She)
Noha egyre többször hallani hírt arról, súlyos anyagi gondokkal küzd a labdarúgó Soproni Ligában szereplő MTK Budapest, arról szó sincs, hogy a csapat ne indulna el a legjobbak között. A szakmai munka irányítása továbbra is Garami József feladata marad, ugyanakkor a szakembernek a kapus Végh Zoltán és a védő Mladen Lambulics játékáról szinte bizonyosan le kell mondania.
jún. 4
8:27
Plafontól a padlásig (Metropol)
A pénzügyi válság tavalyi kirobbanása után a csapatok is egyetértettek abban, hogy szükséges a költségek csökkentése. Ekkora érvágásra azonban nem számítottak.
jún. 4
9:03
Brazil Kupa: Ronaldóék az Internacional ellen játsszák a döntőt (She)
A Brazil Kupa elődöntőjének visszavágóján a Ronaldóval felálló (a csatár végigjátszotta a mérkőzést) Corinthians hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Vasco da Gamával, így idegenben lőtt góllal biztosította továbbjutását. A másik ágon az Internacinal a Coritibát búcsúztatta.
jún. 4
9:21
NHL: Hossa hétéves szerződést köthet csapatával, a Detroittal (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő Detroit Red Wings szlovák sztárja, Marián Hossa hétéves szerződést köthet csapatával a CNN információi szerint.
jún. 4
9:21
Koeman kémkedni indul (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott holland edzője döntetlennek örülne Stockholmban
jún. 4
9:39
Real Madrid: Juande Ramos szívesen folytatta volna munkáját (She)
Juande Ramos, a Real Madridot a 2008–09-es idény második felében irányító szakember elbúcsúzott a csapat szurkolóitól, és elárulta, nagyon szívesen maradt volna.
jún. 4
9:41
Franciaország: dél-koreai játékossal erősíthet a PSG (She)
A dél-koreai Kheun-Ho lehet a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG néhány napja kinevezett vezetőedzője, Antoine Kombouaré első nyári igazolása.
jún. 4
9:57
Eredivisie: Bodor gólja is kellett a Roda bennmaradásához (She)
Bodor Boldizsár csapata, a Roda rendkívüli izgalmak közepette harcolta ki a bennmaradást a Cambuur Leeuwarden elleni osztályozó mérkőzésen, miután az első két találkozón döntetlen született.
jún. 4
9:57
Tizenheten neveztek az NB I-be (Metropol)
A licenckérelem ügyében másodfokon is elutasított Gyirmót - amely az élen áll az NB II Nyugati csoportjában - nem adta le nevezését az élvonalba.
jún. 4
9:57
Labdarúgó NB I. - 16 helyre 17 jelentkező (Behaviour)
Tizenhét csapat adta le a nevezését a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ) az NB I következő idényére.
jún. 4
9:59
PMFC: a tulajdonos bezáratja az ultrák szektorát a Győr II ellen (She)
Szurkolói botrányok miatt Matyi Dezső, a PMFC tulajdonosa úgy döntött, az NB II Nyugati csoportjának utolsó mérkőzésén zárva lesz a pécsi stadionban a B-közép szektora.
jún. 4
10:15
Dakar-rali: tizennégy szakaszból áll majd a 2010-es viadal (She)
A Dakar-rali szervezői bejelentették, hogy a jövőre is Dél-Amerikában (Argentínában és Chilében) sorra kerülő verseny 14 szakaszból áll majd 2010-ben, és ebből összesen 5000 kilométer hosszú lesz a gyorsasági.
jún. 4
10:33
Birkózás: Budapestre látogat a nemzetközi szövetség főtitkára (She)
Kétnapos látogatásra Budapestre érkezik ma Michel Dusson, a Nemzetközi Birkózószövetség főtitkára.
jún. 4
10:35
Bayern: Van Gaal Madridból hozna holland válogatott játékost (She)
Német sajtóértesülés szerint Louis van Gaal, a Bayern München újonnan kinevezett vezetőedzője honfitársát, a spanyol Atlético Madrid holland védőjét, Johnny Heitingát akarja megszerezni.
jún. 4
10:51
Real Madrid: ajánlatot tesznek az MU szerb válogatott védőjéért? (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a Real Madrid a nyári átigazolási időszak során ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Nemanja Vidics megvásárlására. Az információ nem az angol bulvárlapok valamelyikében, hanem az Independentben jelent meg.
jún. 4
11:09
Franciaország: kirabolták az U21-es argentin válogatott játékosait (She)
Kirabolták az U21-es argentin válogatott játékosait, miközben a csapat Hollandia ellen játszott a franciaországi Toulonban.
jún. 4
11:11
NS Magazin: megjelent a júniusi szám, keresse az újságárusoknál! (She)
A június 4-én megjelenő Nemzeti Sport Magazinban olvashat Dárdairól, Stadlerről, Biros Péterről, megismerheti a Ferencvárost A-tól Z-ig és a világ ötven legjobb sportautóját!
jún. 4
11:13
Dopping: ismét tiltott szereket találtak a román határon (She)
Rövid időn belül már a negyedik alkalommal találtak doppingszereket a vámosok a magyar–román határon, ezúttal a nagylaki átkelőnél próbálták áthozni a teljesítményfokozókat – tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség dél-alföldi regionális parancsnokságának sajtóreferense az MTI-t csütörtökön.
jún. 4
11:15
Argentína: fegyveres fenyegetés a kiesőjelölt futballedzésén (She)
Fegyveres „szurkolók” fenyegették meg szerdán edzés közben az argentin élvonalbeli San Martin-Tucuman labdarúgóit.
jún. 4
11:17
Tenisz: Stepánek bokája sérült, kétséges wimbledoni szereplése (She)
Lehet, hogy ki kell hagynia az angol nemzetközi teniszbajnokságot Radek Stepáneknek, a csehek legmagasabban jegyzett teniszezőjének.
jún. 4
11:19
Atlétika: Bolt nem vállal három egyéni számot Londonban (She)
Lehűtötte a kedélyeket a jamaicai sprinter, Usain Bolt, miután bejelentette: nem indul három egyéni számban a 2012-es londoni olimpián.
jún. 4
11:27
Porto: Maiconnal erősítettek a „sárkányok”, hosszabbított az edző (She)
Az FC Porto csapata ötéves szerződést kötött a brazil Maiconnal, aki – „becenév-rokonához”, az Interben futballozó jobbhátvédhez hasonlóan – a hátsó alakzatban bevethető, igaz, középhátvédként.
jún. 4
11:29
Milan: Galliani elmondta, anyagiak miatt engedhetik el Kakát (She)
Adriano Galliani, a Milan elnöke a Gazzetta dello Sportnak elmondta, anyagiak miatt engedheti el az olasz klub Kakát a Real Madridhoz.
jún. 4
11:31
Bayern München: José Bosingwát is szerződtetné Van Gaal (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Bayern München új szakvezetője, a holland Louis van Gaal szerződtetné a Real Madridtól Wesley Sneijdert és Rafael van der Vaartot, míg a Bild azt közölte, hogy a portugál válogatott José Bosingwa neve is szerepel a kívánságlistán.
jún. 4
11:42
Manchesterbe kerülhet a Barcelona sztárja (Infostart)
Ahogy az várható volt, a Manchester City az egyik legaktívabb csapat a nyári átigazolási szezonban. A dúsgazdag arab tulajdonos kezében lévő klub már megszerezte Gareth Barryt, az Aston Villa angol válogatott középpályását, most pedig a BL-győztes Barcelona támadójára, Samuel Eto'óra csapna le.
jún. 4
11:45
Konföderációs-kupa: végleges a dél-afrikaiak kerete is (She)
Joel Santana, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is kihirdette huszonhármas keretét a júniusi Konföderációs-kupára. Mint beszámoltunk róla, Benni McCarthy már a bő keretbe sem fért be.
jún. 4
11:47
Formula-1: az N.Technology is jelentkezett a 2010-es idényre (She)
Újabb istállóról derült ki, hogy elküldte nevezését a 2010-es Formula–1-es világbajnoki idényre: az eddig jobbára túraautó-bajnokságokon szereplő olasz N.Technology Racing Team is pályázik a három szabad hely egyikére.
jún. 4
11:49
1860 München: Király az élvonalba segítheti az „oroszlánokat” (She)
Mint már arról beszámoltunk, két plusz egy éves szerződést kötött a német másodosztályú 1860 München labdarúgócsapatával Király Gábor. A rutinos kapus elmondta: vissza szeretné segíteni a klubot az élvonalba.
jún. 4
11:51
Konföderációs-kupa: kellemetlen új-zélandi vereség Tanzániától (She)
Kellemetlen vereségbe szaladt bele a Konföderációs-kupára készülő, Óceániai Nemzetek Kupája-győztes új-zélandi labdarúgó-válogatott.
jún. 4
12:03
Bayern München: horvát balszélsővel erősítenek a bajorok (She)
A német Bild értesülései szerint a Bayern München labdarúgócsapata szerződteti a Heerenveentől a horvát válogatott balhátvédként és balszélsőként is bevethető klasszisát, Danijel Pranjicot.
jún. 4
12:05
Tenisz: tenisziskolát nyit a férfi világelső, Rafael Nadal (She)
A Reuters hírügynökség beszámolója szerint a férfiak világranglistáját vezető spanyol Rafael Nadal tenisziskolát nyit Indiában.
jún. 4
12:21
Soproni Liga: lemondott a győriek edzője, Dragoljub Bekvalac (She)
Ma délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Győri ETO FC vezetősége, amelyen bejelentették, hogy távozik a csapattól Dragoljub Bekvalac vezetőedző.
jún. 4
12:39
Kambodzsa: televíziós szakértő a szövetségi kapitány (She)
A Kambodzsai Labdarúgó-szövetség a televíziós szakértő Scott O’Donnellt nevezte ki a válogatott élére – miután ismét elég pénz van a fizetésére…
jún. 4
12:41
Inter: tárgyalnak a Cityvel Elanóról, aki örömmel futballozna Milánóban (She)
Jól haladnak a tárgyalások az angol Manchester City és az olasz Internazionale között, így a brazil Elano jó eséllyel Milánóban folytatja pályafutását. Erről maga az érintett számolt be a Times újságírójának.
jún. 4
12:57
MU: C. Ronaldo a nagy rivális Chelsea játékosának húgával jár (She)
Bár nem szokásunk Cristiano Ronaldo nőügyieről beszámolni a Nemzeti Sport Online oldalain, ezúttal kivételt teszünk, hiszen a portugál válogatott támadó legújabb hódítása a sporthoz közeli személy.
jún. 4
12:59
NSSZ: Gémesi György tiltakozik a sportlétesítmények kiárusítása ellen (She)
A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) tiltakozik az állami tulajdonban lévő sportlétesítmények kiárusítása ellen.
jún. 4
13:01
Ökölvívás: Nyikolaj Valujev lehet Vladimir Klicsko ellenfele (She)
Lehet, hogy mégis megrendezik június 20-án a profi boksz idei nehézsúlyú csúcstalálkozóját – csak éppen új szereposztásban, miután Vladimir Klicsko, a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) ukrán világbajnoka szerdán ellenfél nélkül maradt kihívója kényszerű visszalépése miatt.
jún. 4
13:03
Svédország: Zlatan Ibrahimovic a vb-selejtezőkre koncentrál (She)
Zlatan Ibrahimovic, a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő svéd labdarúgó-válogatott csatára egyelőre nem foglalkozik vele, hogy marad-e az Internazionalénál, egyelőre a soron következő, Dánia elleni vb-selejtező mérkőzésre koncentrál.
jún. 4
13:15
Haladás: Sipos Norbert két évig marad Szombathelyen (She)
Sipos Norbert a Szombathelyi Haladásnál marad. Ma délelőtt a többségi tulajdonos képviselőjével erről állapodott meg a futballista – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Keresés