2009. június 8. hétfő

jún. 8
0:39
Vb 2010: Ecuador idegenben győzött a sereghajtó Peru ellen (She)
Ecuador idegenben verte meg 2–1-re a sereghajtó Perut a dél-amerikai vb-selejtező zóna 13. fordulójában.
jún. 8
3:03
Koeman a dánokat másolná (Blikk)
STOCKHOLM – Mivel csapatunk szabadnapos volt, ellenfélnézőben járt és pozitív tapasztalatokkal gazdagodott Svédországban Erwin Koeman (47), a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 8
3:07
A hollandok már kijutottak a vb-re (Blikk)
REYKJAVÍK – Hollandia ünnepelhet. A 2010-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjéből elsőként a narancsosok kvalifikálták magukat. A továbbjutást Izland elleni idegenbeli 2-1-es győzelemmel harcolták ki, Nigel De Jong (24) és Mark van Bommel (32) góljaira csak Kristiján Sigurdsson (28) tudott válaszolni.
jún. 8
3:11
Janics mindent vitt (Blikk)
SZEGED – Teljesítették vállalásukat a magyar kajak-kenu válogatott jelenlegi legjobbjai: a Maty-éri pályán megrendezett Mol Világkupa-viadalról is szállították az aranyérmeket. Janics mind a négy számában nyert a szegedi Világkupán.
jún. 8
3:15
Egy gól a fór a szlovák válogatott ellen (Blikk)
SIMONY – Nagy lépést tett a decemberi, Kínában megrendezendő világbajnokság felé a női kézilabda-válogatott. A mieink idegenben 22-21-re győztek a Szlovákia elleni selejtezőn, így kedvező helyzetből várhatják a szombati nyíregyházi visszavágót, amelyen már a döntetlen is elég lenne a sikerhez.
jún. 8
5:27
A Brawn GP pilótája beállította Jim Clark és Michael Schumacher rekordját (Behaviour)
Nyugodtan írhatjuk: a Török Nagydíjon nem történt semmi különös – megint nyert Jenson Button. Mivel csapattársa betlizett, a kettős siker helyett a két Red Bull ért oda a dobogóra.
jún. 8
6:00
Kaká: Hamarosan minden kiderül (Infostart)
Brazíliába utazott a Real Madrid vezető orvosa, hogy elvégezze Kaká orvosi ellenőrzését, így a spanyol média biztosra veszi, hogy a királyi gárda leigazolja AC Milan aranylabdás labdarúgóját.
jún. 8
7:15
NBA: már kettővel vezet a Lakers a nagydöntőben a Magic ellen (She)
A második összecsapást is a Los Angeles Lakers nyerte meg az Orlando Magic ellen – ezúttal hosszabbításban 101–96-ra – az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság nagydöntőjében. Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc harmadik mérkőzését kedd este rendezik.
jún. 8
7:17
Kosárlabda: Dragan Alekszics újra a Szolnoki Olajban (She)
A legutóbbi három évadban a PVSK soraiban szereplő Dragan Alekszics elfogadta a Szolnoki Olaj KK ajánlatát, s egyéves szerződést kötött a klubbal.
jún. 8
7:19
Vízilabda: a németekkel készül a magyar női válogatott (She)
Keddtől csütörtökig a német válogatottal készül közösen a magyar női együttes.
jún. 8
7:48
A síró bajnok döbbenetes rekordjai (Infostart)
Háromszor egymás után kikapott a Roland Garros döntőjében a svájci Roger Federer. A szakírók úgy vélték: idén negyedszer is legyőzi őt majd a fináléban a spanyol Rafael Nadal. Nos, a szakemberek ezúttal tévedtek: a szinte teljesen ismeretlen svéd Robin Söderling már a sorozat korai szakaszában kiejtette a világelsőt és magabiztosan jutott a döntőbe.
jún. 8
7:51
DVSC: csatárokat várnak próbajátékra Debrecenbe (She)
Négy külföldi futballistát vár a hét elején tesztelésre a DVSC-TEVA, amelynek szakmai stábja az első körben támadót keres.
jún. 8
8:09
Haladás: visszarendeli a klub Pölöskey Pétert a Fraditól (She)
Pölöskey Péter kölcsönben az FTC csapatánál szerepelt, a bajnokság befejezése után azonban visszarendeli őt a Szombathelyi Haladás.
jún. 8
8:09
„Az ember érzi, hogy a világ tetején áll” (Metropol)
Ugyan Anita hegymászó, aki az első magyar nőként feljutott a világ legmagasabb csúcsára, a Mount Everestre.
jún. 8
8:27
Espanyol: a csapat Giovani dos Santosszal erősítene (She)
Az első, nem túl sikeres szezon után Giovani dos Santos, a Tottenham mexikói játékosa visszatérhet Spanyolországba.
jún. 8
8:29
Olimpia 2016: Japán hulladékból létesítene erdőt a játékokra (She)
A Tokiói-öbölben erdővé varázsolná a tenger kiszivattyúzásával és szemétlerakással létesített mesterséges szigetet a lovasversenyek befogadására a japán főváros, amely pályázik a 2016-os olimpiai játékok megrendezésére.
jún. 8
8:45
Angol válogatott: David Beckham Theo Walcottot dicsérte (She)
David Beckham elismerően szólt az Arsenal angol válogatott játékosáról, Theo Walcottról.
jún. 8
8:47
Bőcs: kameruni középpályással erősít a másodosztályú csapat (She)
Tóth László, az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcs KSC vezetőedzője megállapodott a kameruni Abdourahman Mohamadouval.
jún. 8
8:49
Tenisz: Szávay a huszonkilencedik a női világranglistán (She)
Szávay Ágnes két helyet javítva a 29. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Czink Melinda öt helyet előrelépve az 57. pozícióban szerepel. Az első továbbra is az orosz Dinara Szafina.
jún. 8
9:03
Vesztes rajt a kosár-EB-n (Blikk)
Az legyőzhetőnek tartott Görögországtól kaptunk ki 59-43-ra
jún. 8
9:05
Egymás ellen a két Klicsko? (Blikk)
Szóba került a napokban, hogy egymást püfölné Vlagyimir és Vitalij
jún. 8
9:39
Pécs: Botos Antal egy évvel meghosszabbította szerződését (She)
A Pécsi MFC ugyan nem lesz bajnok a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, a vezetőség elégedett a közelmúltban kinevezett Botos Antal munkájával.
jún. 8
9:41
Profi ökölvívás: könnyen lehet, hogy Erdei Brähmerrel bokszol (She)
Több német napilap is kész tényként kezeli, hogy a hétvégén az olasz Antonio Brancallion felett kiütéses győzelmet arató Jürgen Brähmer szeptemberben csapattársa, Erdei Zsolt ellen lép szorítóba Németországban. A dátum egyelőre kérdéses, némely forrás szeptember 12-ét, mások szeptember 26-át jelölik meg az összecsapás időpontjaként.
jún. 8
9:57
A Lakersre másodszor sem hatott a Varázslat (Metropol)
A Los Angeles Lakers kiélezett küzdelemben, hosszabbításos mérkőzésen másodszor is legyőzte az Orlando Magicet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjében.
jún. 8
10:15
Portugália: elválnak a Benfica és Quique Sánchez Flores útjai (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság bronzérmese, a Benfica és vezetőedzője, Quique Sánchez Flores közös megegyezéssel szerződést bontott.
jún. 8
10:17
Tenisz: Söderling 13 helyet lépett előre a világranglistán (She)
A svájci Roger Federer Roland Garros-győzelmével csökkentette hátrányát az éllovas spanyol Rafael Nadallal szemben, döntőbeli riválisa, a svéd Robin Söderling a 25. helyről a tizenkettedikre jött fel.
jún. 8
10:51
NBA: Los Angeles lesz a 2011-es All Star-meccs házigazdája (She)
Los Angeles városa ad otthont a 2011-es NBA-szezon All Star-mérkőzésének.
jún. 8
10:51
Ribéry fél lába is többet ér 50 millió eurónál (Metropol)
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke szerint vagy meg kell hosszabbítani a futballcsapat francia karmesterének, Franck Ribérynek a szerződését, vagy el kell őt adni.
jún. 8
10:51
Elképesztő! Ribéry fél lába is többet ér 50 millió eurónál (Behaviour)
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke szerint vagy meg kell hosszabbítani a futballcsapat francia karmesterének, Franck Ribérynek a szerződését, vagy el kell őt adni.
jún. 8
10:53
Jégkorong: a hokisok tovább tárgyalnának a pályák ügyében (She)
A jégkorong-, a korcsolyázó- és a kerékpáros-szövetség közötti tárgyalásokat kezdeményezi a Hokisok Érdekvédelmi Társasága (HÉT), mert nem tudja elfogadni, hogy a budapesti Gyakorló Jégcsarnokból kiszoruljanak a hokisok.
jún. 8
10:55
Videó: nézze meg, hogyan kapott ki a Ferencváros Makón! (She)
A Ferencváros 26 mérkőzés után szenvedett vereséget Makón az NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában rendezett mérkőzésen. A vezetőedzője és az angol légiósok nélkül vendégszereplő zöld-fehérek 2–1-re kaptak ki. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
jún. 8
11:09
Blog: Hosnyánszky Norbert is naplót vezet az NSO-n (She)
A római világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatottunk jobbkezes átlövője Hosnyánszky Norbert is blogot indított az NSO-n. Az olimpiai bajnok pólós írásait a hosnyanszky.blogzona.hu olvashatják.
jún. 8
11:27
Póker: a WSOP-n elmaradt a vegasi profi újabb sikere (She)
Az elmúlt héten a vegasi nagyágyúk közül Phil Ivey tudott karkötőt nyerni, a hétvégén Daniel Negreanunak lett volna erre lehetősége, ám a kanadainak nem jött össze a siker.
jún. 8
11:29
FTC: Morrisonnak sikerült beilleszkednie a Fradiba (She)
Jason Morrison, a Ferencváros jamaicai középpályása elmondta, úgy érzi, a kezdeti nehézségek ellenére sikerült beilleszkednie a zöld-fehéreknél.
jún. 8
11:45
Barcelona: Eto’o 65 millió eurót kér, hogy az Interbe menjen (She)
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Samuel Eto’o, a Barcelona támadója 65 millió eurót kér azért, hogy elhagyja a katalán együttest, és az Interben folytassa pályafutását.
jún. 8
12:03
West Ham United: új tulajdonosa van a londoni klubnak (She)
A Premier League-ben szereplő West Ham United a CB Holding vagyonkezelői csoport tulajdonába került – jelentette be a londoni klub hétfő délelőtt
jún. 8
12:05
Strandfoci: veszített a magyar csapat, így nem sok esélye maradt (She)
Második mérkőzését, egyben alighanem nyolcaddöntőbe jutási esélyét is elveszítette a magyar strandlabdarúgó-válogatott a castellóni világbajnoki selejtezőn.
jún. 8
12:21
Lyon: a francia gólkirály is a 3. helyezett célkeresztjében (She)
A francia L’Equipe napilap értesülései szerint a bajnokság harmadik helyén záró Lyon legújabb kiszemeltje a Stuttgart kívánságlistáján is szereplő toulouse-i Andre-Pierre Gignac.
jún. 8
12:39
Kézilabda: a női vb-selejtezők 1. meccseinek eredménye (She)
A 2009-es Kínában megrendezésre kerülő női kézilabda-világbajnokság európai selejtezőiben a a hétvégi első mérkőzéseken a következő eredmények születtek. A visszavágókat a hétvégén rendezik.
jún. 8
12:39
Eladó a Newcastle United (Metropol)
Százmillió fontért eladná a Newcastle United labdarúgócsapatát Mike Ashley tulajdonos, miután a klub a szezon végén kiesett a Premier League-ből.
jún. 8
12:41
Newcastle: a tulajdonos százmillió fontért válna meg a klubtól (She)
A Newcastle szurkolói körében nem túl népszerű Mike Ashley klubtulajdonos százmillió fontért válna meg az angol csapattól.
jún. 8
12:57
Azerbajdzsán: 750 ezer eurót fizetnek a spanyoloknak a meccsért (She)
Azerbajdzsán labdarúgó-szövetsége 750 ezer eurót utal át a spanyol szövetség számlájára a selecciónnak az azeri válogatott elleni felkészülési meccséért.
jún. 8
12:59
Barcelona: Iniesta a katalánoknál akarja befejezni karrierjét (She)
Andrés Iniesta, a Barcelona középpályása elmondta, a katalán csapatnál képzeli el jövőjét, ott szeretné befejezni pályafutását.
jún. 8
13:15
Románia: a CAS elnapolta a döntést; lehet, hogy csak csütörtökön avatnak bajnokot (She)
Bár az utolsó fordulót szerdán játsszák a román első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a liga hivatalos végeredménye csak csütörtökön lesz ismert. A lausanne-i Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ugyanis a temesvári klub kérésére elnapolta a – múlt péntekre várt – döntéshozatalt abban a vitatott ügyben, amely bajnoki pontokról, ezzel együtt pedig a bajnoki címről és az európai kupaindulásról is…
jún. 8
13:15
Már Londonra gyúr a válogatott (Metropol)
Kemény Dénes szerint nem kötelező jól szerepelni az újjáalakuló magyar férfi vízilabda-válogatottnak a nyári, római világbajnokságon, mert sokkal inkább a 2012-es londoni olimpia a cél.
jún. 8
13:17
Marosi Ádám második az öttusázók világranglistáján (Metropol)
Az idén három Világkupa-versenyen dobogós Marosi Ádám a második helyen áll a férfi öttusázók legfrissebb világranglistáján.
jún. 8
13:30
Egy patinás angol klub elkelt, egy másikat árulnak (Infostart)
Százmillió fontért eladná a Newcastle United labdarúgócsapatát Mike Ashley tulajdonos, miután a klub a szezon végén kiesett a Premier League-ből. Egy másik patinás klub, a West Ham United egy vagyonkezelői csoport birtokába került.
jún. 8
13:33
Soproni Liga: Tököli Attila még két évig Pakson folytatja (She)
A labdarúgó Soproni Liga 11. helyén végző Paksi FC házi gólkirályának, Tököli Attilának a szezon végén lejárt a szerződése. Hiába hívta számos klub, hosszabbított együttesével – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a paksifc.hu.
jún. 8
13:51
Hertha: Michael Preetz lett Dárdai csapatának új menedzsere (She)
A korábbi válogatott csatár, Michael Preetz lett a Dárdai Pált is foglalkoztató Hertha BSC labdarúgócsapatának új menedzsere, miután Dieter Hoeness vasárnap lemondott posztjáról.
jún. 8
14:09
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hétvégén a 29. fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében; mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!

Keresés