2009. június 21. vasárnap

jún. 21
0:00
Ökölvívás: Vladimir Klicsko technikai K. O.-val győzött (She)
A WBO és az IBF nehézsúlyú világbajnoki övét birtokló Vladimir Klicsko megvédte címét, miután technikai K. O.-val megverte az üzbég Ruszlan Csagajevet.
jún. 21
0:54
Férfi kézilabda: a lengyelek kijutottak az Európa-bajnokságra (She)
Négy mérkőzést játszottak szombaton a 2010-es férfi kézilabda Eb selejtezői során. Az 1. csoportban a lengyeleknek Románia ellen egy döntetlen is elég lett volna a kvalifikációhoz, ám ezt jóval túlteljesítették, ugyanis 34–22-re nyertek.
jún. 21
5:06
Aranyünnep a Szigeten (Blikk)
BUDAPEST – A magyar férfi vízilabda utóbbi 12 évének hőseit ünnepelték a Margitszigeten. Három olimpiai, két Európa-bajnokság és egy világbajnokság győztesei egymás ellen játszottak, de a gálán nem a „kéksapkások” 18-17-es győzelmén volt a hangsúly.
jún. 21
5:08
Legyen a foci a gyerekeké is! (Blikk)
A nemzetközi szövetség is támogatja a hazai gyerekfocit
jún. 21
5:10
A szakadás árnyékában a Forma–1 (Blikk)
SILVERSTONE – Megrázta a Forma–1 világát a csapatok érdekvédelmi szövetségének, a FOTA-nak a bejelentése. Két nappal azután, hogy a nyolc istállót tömörítő szervezet bejelentette, nem fogadja el a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szabályváltoztatásait, és jövőre új sorozatot indít, teljes a káosz a száguldó cirkuszban.
jún. 21
5:12
Kovács Katalin mindkét 500-as számban nyert (Blikk)
SZEGED – A legjobbnak járó méltó díszkíséretet kapta Kovács Katalin (33) a Maty-éri pályán zajló világ- és Európa-bajnoki válogató olimpiai távú, 500 méteres számában.
jún. 21
7:12
Tévez távozik a Man Unitedtől, Mascheranót és Youngot akarja a Barca (Infostart)
A Manchester United szombaton közleményben tudatta, hogy nem tudja megtartani az eddig kölcsönben lévő Carlos Tévezt, hiába ajánlott neki ötéves szerződést, s hiába emelte volna a klub egyik legjobban kereső játékosává. Az argentin így a Chelsea-ben,, vagy a Man Citybe tart. Utóbbinál az arab tulajdonosok Samuel Eto'ót akarják a klub arcának megnyerni. A Barcelona továbbra is akarja Mascheranót, s…
jún. 21
7:12
Fehérvár: a csapat elköszönt román próbajátékosától (She)
Nem tart igényt Laurentiu Rusra az FC Fehérvár. A Liberty Oradeától érkezett 24 esztendős hátvéd már el sem kezdi a hétfői felkészülést a csapattal.
jún. 21
7:30
Siófok: visszatért, de nem kell a klubnak Gajda István (She)
Visszatért a BFC Siófokhoz Gajda István, ám vélhetően csak június végéig marad az élvonalból kiesett klubnál.
jún. 21
7:32
Labdarúgás: Várhidi Péter újra bajnokesélyes csapat kispadján (She)
A korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter lett a Vesta-City Line edzője.
jún. 21
8:24
Pécs: Rabi Csabát menesztették, mert nem hisz a bajnoki címben (She)
Matyi Dezső elnök-tulajdonos menesztette Rabi Csabát, mert a Pécsi MFC klubigazgatója – információnk szerint – nem látta garantáltnak a bajnoki címet a következő szezonban sem Botos Antal vezetőedzővel.
jún. 21
9:00
Sao Paulo: a Monacótól távozó Ricardo Gomes az új edző (She)
A Libertadores-kupa-búcsú után elbocsátotta szakvezetőt, Muricy Ramalhót a Monaco kispadjáról felálló Ricardo Gomes váltotta a Sao Paulo kispadján.
jún. 21
9:39
Klicsko megtartotta világbajnoki öveit (Metropol)
A profi nehézsúlyú bokszban őrzött mindhárom világbajnoki övét megőrizte az ukrán Vlagyimir Klicsko, aki a szombat késő esti mérkőzésen technikai KO-val győzött az üzbég Ruszlan Csagajev ellen.
jún. 21
9:54
Profi ökölvívás: legyőzték Garayt, elvesztette világbajnoki címét (She)
Hatalmas meglepetésre elvesztette WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét Hugo Hernan Garay. Az argentin bunyós Santa Fe-ben lépett ringbe Gabriel Campillo ellen, aki eddigi karrierje során egyetlen igazán komoly nevet sem tudott legyőzni, ellenben kikapott Karo Murattól és Vjacseszlav Uzelkovtól is.
jún. 21
10:12
Lazio: a Málagától érkező portugállal erősített a csapat (She)
A Málaga portugál játékosával, Eliseu Pereirával erősítette meg keretét az olasz Lazio labdarúgócsapata.
jún. 21
10:14
AC Milan: Massimo Ambrosini közel áll a hosszabbításhoz (She)
Közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa szerződését az AC Milan labdarúgócsapatával Massimo Ambrosini, a csapat olasz labdarúgója.
jún. 21
10:48
Vlagyimir Klicsko technikai KO-val nyert (Infostart)
A profi nehézsúlyú bokszban őrzött mindhárom világbajnoki övét megőrizte az ukrán Vlagyimir Klicsko, aki a szombat késő esti mérkőzésen technikai KO-val győzött az üzbég Ruszlan Csagajev ellen.
jún. 21
10:48
Evezés: ötödik a Simon, Juhász duó a müncheni Vk-n (She)
A Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes ötödik lett a szám vasárnap délelőtti döntőjében az evezősök idei második Világkupa-viadalán, Münchenben.
jún. 21
11:06
Nyíregyháza: Szatke Zoltán lesz Szentes pályaedzője (She)
Szatke Zoltán lesz a nemrégiben kinevezett Szentes Lázár közvetlen segítője a Nyíregyháza labdarúgócsapatánál. Erről a szpari.hu adott tájékoztatást.
jún. 21
11:09
Vlagyimir Klicsko megtartotta világbajnoki öveit (Behaviour)
A profi nehézsúlyú bokszban őrzött mindhárom világbajnoki övét megőrizte az ukrán Vlagyimir Klicsko, aki a szombat késő esti mérkőzésen technikai KO-val győzött az üzbég Ruszlan Csagajev ellen.
jún. 21
11:42
Genoa: 21 éves belga csatár érkezhet a holland bajnoktól (She)
A La Gazzetta dello Sport szerint a Genoa közel került Moussa Dembele megszerzéséhez.
jún. 21
12:00
Manchester United: Hargreaves már októberben visszatérne (She)
Sokan már arról beszélnek, hogy idő előtt vissza kell vonulnia, Owen Hargreaves azonban eltökélt a jövőjét illetően, esze ágában sincs szögre akasztani a stoplist.
jún. 21
12:00
Szávay Ágihoz kegyes volt a sors (Blikk)
LONDON – Holnap kezdődnek a 128-as főtábla küzdelmei az esztendő harmadik tenisz-Grand Slam-tornáján, a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 21
12:02
Egészségügy: fiatal labdarúgót fertőzött meg a vírus (She)
A világszerte terjedő új típusú influenza egyik újabb fertőzöttje egy Fülöp-szigeteki fiatal labdarúgó: a 14 éves fiúnál Szingapúrban azonosították a H1N1 megjelölésű vírust.
jún. 21
12:18
Vádat emeltek Észak-Írországban a romániai romák elleni támadások miatt (Infostart)
Vádat emelt az észak-ír rendőrség két tizenéves ellen romániai roma családok elleni támadások miatt.
jún. 21
12:18
Valencia: Villát megviseli az átigazolása körüli hercehurca (She)
David Villának kezd elege lenni belőle, hogy még mindig nem tudja, melyik csapatban kezdi a következő idényt. A Valencia támadójáért a Real Madrid és a Barcelona mellett angol csapatok is bejelentkeztek, ám eddig egyik kérő sem jutott dűlőre a Turia-parti klubbal.
jún. 21
12:18
Klampár a nejéért aggódik (Blikk)
BUDAPEST – Mérhetetlen fájdalom mardossa Klampár Tibor (56) szívét. A párosban és csapatban is világbajnok asztaliteniszező szinte a nap minden percét beteg felesége mellett tölti. Katalin (45) kórházban van, leállt a májműködése.
jún. 21
12:36
Vb 2010: Japán aggódik a biztonság miatt, magánhotelt akar (She)
Japán futballválogatottjának szövetségi kapitánya azt akarja, hogy csapatát privát szállodában helyezzék el a jövő évi labdarúgó-világbajnokság dél-afrikai házigazdái.
jún. 21
13:12
Galatasaray: madridi hollandokkal erősítene a nyáron Rijkaard (She)
Török lapértesülések szerint a Galatasaray vezetőedzője, Frank Rijkaard a Real Madridnál szabadlistára kerülő holland válogatott támadóval, Klaas-Jan Huntelaarral erősítené meg a keretét.
jún. 21
13:30
Birmingham: Manchesterből érkezett kapus a következő szezonra (She)
A Birmingham City kölcsönvette a Manchester City kapusát, Joe Hartot.
jún. 21
13:48
Fiorentina: Royston Drenthe érkezhet kölcsönbe a Real Madridtól (She)
Az Il Corriere Fiorentino értesülései szerint Royston Drenthe, a Real Madrid játékosa a Fiorentinában folytatja pályafutását.
jún. 21
13:50
Premier League: Halmosi csapata aranylabdással erősítene (She)
Halmosi Péter csapata, a Premier League-ben szereplő Hull City az aranylabdás támadóval, Michael Owennel erősítené meg keretét, erősítette meg Paul Duffen, a klub elnöke.
jún. 21
14:06
Ronaldo megerősítette, hogy már egy éve el akarta hagyni az MU-t (Infostart)
Cristiano Ronaldo, az angol bajnok Manchester United portugál labdarúgója azt nyilatkozta, hogy már 12 hónappal ezelőtt is el akarta hagyni az Old Traffordot.
jún. 21
14:24
Olympique Lyon: Fernando Morientes túl öreg a csapathoz (She)
Jean-Michel Aulas, a francia Olympique Lyon labdarúgócsapatának elnöke tagadta a híreket, miszerint Fernando Morientest szeretné megszerezni a francia klub.
jún. 21
14:26
Franciaország: a ralis Loeb szimpatikusabb a futballistáknál (She)
A sorozatban ötszörös ralivilágbajnok Sébastien Loeb a francia állampolgárok legkedveltebb sportolója – derült ki a francia sportnapilap, a L’Équipe által kezdeményezett közvélemény-kutatás legújabb eredményeiből, amelyet a lap tegnapi magazinjában publikáltak.
jún. 21
14:42
Formula-1: a Virgin-csoport jövőre nem támogatja a Brawnt (She)
A Sir Richard Branson vezette Virgin-cégcsoport a következő Formula–1-es szezonban nem köt szponzori szerződést a Brawn-istállóval.
jún. 21
14:44
Ökölvívás: a kislégsúlyú Sosa kilencedszer is megvédte címét (She)
Kilencedik alkalommal is megvédte a WBC kislégsúlyú világbajnoki címét a mexikói Edgar Sosa.
jún. 21
14:46
Lóverseny: fogadásokon nyert negyedmillió fontot Paul Scholes (She)
Paul Scholes, a Manchester United angol labdarúgója negyedmillió fontot nyert lóversenyen.
jún. 21
15:00
Dénes Ferenc: A Molnak kifizetődő vállalkozás lesz Talmácsi Gábor támogatása (Infostart)
A Real Madrid költekezéseiről, a nemzetközi futball gazdasági összefüggéseiről, Lothar Matthäus fehérvári szerepvállalásáról, a Forma-1 "háborús helyzetéről", s Talmácsi Gáborról, illetve a Mol szponzorációjáról is beszélt Dénes Ferenc sportközgazdász az InfoRádió Aréna című műsorában.
jún. 21
15:36
Vettel tönkreverte a mezőnyt Silverstone-ban (Infostart)
A Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel nyerte a Formula-1-es Brit Nagydíjat. A második helyen az ausztrál Mark Webber, a harmadikon a brazil Rubens Barrichello ért célba. A pontversenyben élen álló angol Jenson Button a hatodik lett a brazil Felipe Massa és a német Nico Rosberg mögött.
jún. 21
15:36
Vívás: Decsi Tamás a tizedik helyen végzett Dallasban (She)
A hét elején Venezuelában aranyérmes Decsi Tamás – legjobb magyarként – a tizedik helyen végzett a férfi kardozók dallasi világkupaversenyén.
jún. 21
15:38
Formula-1: Vettel győzött, kettős Red Bull-siker Angliában (She)
Sebastian Vettel nyerte meg a Formula–1-es világbajnokság Brit Nagydíját, a második a csapattársa, Mark Webber lett, míg a harmadik helyen Rubens Barrichello ért célba.
jún. 21
16:12
NB II, Keleti csoport: öt labdarúgó biztosan távozik Szolnokról (She)
Öt játékos biztosan távozik az NB II Keleti csoportjában szereplő, a legutóbbi szezonban a hatodik helyen záró Szolnoki MÁV FC-től – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 21
16:14
Kézilabda: szlovák-magyar élőben az NSO-n! (She)
Kövesse velünk élőben a Szlovákia–Magyarország férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőt!
jún. 21
16:15
Vettel nyert Silvestone-ban (Metropol)
Kettős Red Bull-siker született a Forma-1-es Brit Nagydíjon vasárnap Silverstone-ban: az élről rajtolt német Sebastian Vettel nyert csapattársa, az ausztrál Mark Webber előtt.
jún. 21
16:16
Chelsea: a „kékek” 50 millió fontot fizetnének Fernando Torresért? (She)
Az angol News of the World napilap értesülései szerint a Chelsea 50 millió fontot kínál a Liverpool spanyol támadójáért, Fernando Torresért.
jún. 21
16:30
Csúcstalálkozó: Brazília-Olaszország - történelmi visszatekintéssel (Infostart)
Dél-Afrikában egymás ellen játszik a labdarúgó-világbajnokságok történetének legeredményesebb két csapata, a brazil és az olasz válogatott. A Konföderációs Kupán a mérkőzés tétje a továbbjutás: mindkét csapat továbbjuthat, de akár bármelyik ki is eshet. A mérkőzésen az olaszok csapatkapitánya, Fabio Cannavaro országa társrekorderévé lépett elő.
jún. 21
16:30
Liverpool: 16 éves spanyol tehetséget igazoltak a „vörösök” (She)
A Liverpool megvette a spanyol harmadosztályú bajnokságból az idény végén bajnokként a Segunda Divisiónba jutó Cádiz 16 éves tehetségét, Jesús Fernández Sáezt.
jún. 21
16:30
Vettel esélyt sem adott a többieknek (Blikk)
SILVERSTONE – Kettős Red Bull-siker született a Forma-1-es Brit Nagydíjon vasárnap Silverstone-ban: az élről rajtolt német Sebastian Vettel nyert csapattársa, az ausztrál Mark Webber előtt. A harmadik helyet a brazil Rubens Barrichello (Brawn GP) szerezte meg.
jún. 21
16:33
Torresért 59 millió eurónyit ajánl az FC Chelsea (Metropol)
Az angol futballélvonal egyik rangos képviselője, az FC Chelsea akár 59 millió eurónak megfelelő 50 millió fontot is hajlandó áldozni azért, hogy Fernando Torres, az Európa-bajnok spanyol válogatott, egyszersmind az FC Liverpool csatára Londonban folytassa pályafutását - legalább is a vasárnap megjelenő szigetországi lap, a News of the World információja szerint.

Keresés