2009. július 17. péntek

júl. 17
0:36
Felkészülés: Saviola-duplával nyert a Benfica a Bilbao ellen (She)
A Benfica felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött az Athletic Bilbao ellen.
júl. 17
6:18
Steaua: Román Abramovics (Blikk)
Fényűző palotában dolgozik Gigi Becali, a juhászból lett bukaresti futballmágnás.
júl. 17
6:20
Öt magyar fiatalt figyel a Liverpool mestere (Blikk)
A Liverpool BL-győztes focicsapatának spanyol edzője tehetségek után kutat.
júl. 17
6:22
Piquet-t az apja mentheti meg (Blikk)
Briatore legszívesebben megválna pilótájától, Nelsinho Piquet-től
júl. 17
6:24
Beckham tíz rózsája (Blikk)
Tetovált rózsákkal lepi meg feleségét, Victoriát
júl. 17
6:26
Kovács Ágnes egyetemen tanít (Blikk)
júl. 17
6:39
Kaká és C. Ronaldo ára is egymilliárd euró (Behaviour)
Cristiano Ronaldo után a labdarúgócsapat másik nyári sztárigazolásának, Kakának a kivásárlási árát is egymilliárd euróban határozta meg a Real Madrid.
júl. 17
7:30
Üzlet: a másik tulajdonos kivásárolta Sir Alex Fergusonék részét (She)
Az angol Lanebridge Investment Management Ltd. ingatlan befektetési alap kivásárolta az Arena Plaza másik tulajdonosát a mások mellett Sir Alex Ferguson Manchester United-menedzserhez tartozó Active Asset Investment Management céget.
júl. 17
7:32
Kerékpár: elmaradt az időfutam, cseh siker a félszakaszon (She)
Az eleve csak négyszakaszosra tervezett Central European Tour kerékpáros körverseny egyik etapja, a balmazújvárosi csapatidőfutam elmaradt.
júl. 17
7:48
Kosárlabda: megvásárolta egykori csapatát Jao Ming (She)
Helyi médiainformációk szerint megvásárolta volt klubját, a nehéz anyagi helyzetbe került Sanghaj Sharksot Jao Ming, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets kínai játékosa.
júl. 17
7:50
Férfi vízilabda ob I: Vári Attila kétéves szerződést kötött a Péccsel (She)
A Honvédtól távozó olimpiai bajnok vízilabdázó, Vári Attila a következő két szezonban a Pécsi Vízmű-PVSK-Fűszért együttesét erősíti.
júl. 17
8:06
Brazília: Ronaldo ezúttal kettőt vállalt, nyert a Corinthians (She)
Ronaldo két góljának is köszönhetően a Corinthians hazai pályán 4–3-as győzelmet aratott a Sport Recife ellen a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalának 11. fordulójában. Nyert az Atlético Mineiro is (a Sao Paulo ellen 2–0-ra), amely így visszavette első helyét a tabellán.
júl. 17
8:08
Bundesliga: megdőlt a bérletrekord Németországban (She)
Három héttel az új szezon kezdete előtt megdőlt a bérletrekord a német labdarúgó Bundesligában: a 18 klub eddig összesen 432.735 szezonjegyet értékesített, ez a szám több mint 25 ezerrel haladja meg az előző évben elért 406.290-es csúcsot.
júl. 17
8:10
Arsenal: Andrej Arsavin nem aggódik Adebayor távozása miatt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal orosz játékosa, Andrej Arsavin nem aggódik amiatt, hogy minden valószínűség szerint a Manchester Cityhez távozik a klub togói támadója, Emmanuel Adebayor.
júl. 17
8:42
Chelsea: Joe Cole kihagyja a csapat amerikai túráját (She)
A súlyos térdsérülése miatt január óta harcképtelen Joe Cole-t ismét meg kellett műteni, így kihagyja csapata, a Chelsea amerikai túráját.
júl. 17
8:44
Inter: Moratti tárgyal Ibrahimovicról és Eto’ óról Laportával (She)
Az olasz Inter elnöke, Massimo Moratti a Sky Italia televíziónak elmondta, folynak egyeztetések közte, és a Barcelona elnöke, Joan Laporta között egy Zlatan Ibrahimovic-Samuel Eto’o cseréről.
júl. 17
9:18
Világjátékok: sárkányhajóban született meg az első magyar érem (She)
Remek teljesítménnyel második lett sárkányhajó-csapatunk a tajvani Világjátékokon. A 200 méteres sprintversenyben a magyar válogatott futamgyőztesként jutott a döntőbe, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően az orosz együttessel vívott nagy csatát az elsőségért.
júl. 17
9:20
Női kézilabda: Pápán gyakorol a juniorválogatott (She)
A hazánkban megrendezendő női junior Eb-re (augusztus 14. és 23. között) készülő korosztályos válogatottunk a héten Pápán gyakorol.
júl. 17
9:22
ZTE: a cseh Pesírre nincs szükség, Szalai Tamás aláírt (She)
Bár pályára lépett a horvát NK Medjimurje elleni felkészülési meccsen, nem lesz a Soproni Ligában szereplő ZTE FC labdarúgócsapatának játékosa a 28 éves, korábbi cseh utánpótlás-válogatott csatár, Tomás Pesír – értesült a zte.hu internetes portál. Szalai Tamással ugyanakkor megállapodott a klub.
júl. 17
9:24
Manchester United: robbantások miatt elmarad az edzőmeccs (She)
Lefújta ázsiai túrájának indonéziai állomását a Manchester United, miután a fővárosban, Jakartában két luxusszállodában öngyilkos merénylők bombát robbantottak.
júl. 17
9:54
Manchester City: a Real Madrid is érdeklődött Tévez iránt (She)
Az angol skysport.com információja szerint a Manchester City újdonsült támadója, Carlos Tévez a Real Madrid játékosa is lehetett volna, de ő inkább Mark Hughes együttesét választotta.
júl. 17
10:12
Tragédia: hazánkba készülő sportolók is utaztak az Iránban lezuhant repülőn (She)
Mint ismeretes, szerdán Iránban lezuhant egy repülőgép, és a szerencsétlenségben 168-an vesztették életüket. Az áldozatok között Magyarországra készülő sportolók is vannak.
júl. 17
10:12
Kettős focibukta (Blikk)
BUKAREST – Újpest-várás jegyében telt a csütörtök Romániában. Nem csak azért, mert ekkor rendezték a Steaua és az Újpest Európa-liga-selejtezőjét.
júl. 17
10:14
Real Madrid: Pérez délután játszatná csapatát a magasabb bevétel miatt (She)
Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke szeretné, ha a Real Madrid nem késő este, hanem a délutáni órákban játszaná bajnoki mérkőzései többségét.
júl. 17
10:48
Gól apám emlékére (Blikk)
DEBRECEN – Kulcsfontosságú gólt lőtt Varga József (21) a svéd Kalmar ellen a labdarúgó-Bajnokok Ligája második selejtező körének első összecsapásán. A DVSC-TEVA a második félidőben az év felfedezettjének megválasztott játékos találatával törte meg a rivális ellenállását. A vezető gólt szerző fiatal védekező középpályás oroszlánrészt vállalt a 2-0-s győzelemből.
júl. 17
10:51
Szombaton rajtol a magyar futballszezon (Behaviour)
A 2009/10-es magyar futballszezon szombaton 19 órakor veszi kezdetét a Szuperkupa-mérkőzéssel, amelyen a bajnok DVSC-TEVA és a kupagyőztes Budapest Honvéd csap össze Siófokon.
júl. 17
11:06
Férfi vízilabda: megműtötték Szécsi Zoltán térdét (She)
A vlv.hu tájékoztatása szerint megműtötték Szécsi Zoltán vízilabdázó térdét.
júl. 17
11:08
MLS: David Beckham győztes meccsen tért vissza a Galaxyba (She)
Győztes mérkőzésen tért vissza az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságba (MLS) David Beckham.
júl. 17
11:24
Az év cseréje: Eto'o az Interben, Ibra a Barcelonában (Infostart)
A barcelonai Sport szerint csütörtökön, éjfél előtt néhány perccel megköttetett a nagy üzlet: az olasz bajnok Inter és a spanyol bajnok Barcelona elcseréli középcsatárát. Zlatan Ibrahimovic a katalánokhoz szerződik, míg Samuel Eto'o a milánóiaknál folytatja pályafutását. A fekete-kékek még megkapják kölcsönjátékosként Alekszandr Hlebet is.
júl. 17
11:24
Bordeaux: 2013-ig hosszabbította meg szerződését Alou Diarra (She)
Bár kapott Spanyolországból is ajánlatokat, végül maradt a Bordeaux-nál a francia és szenegáli állampolgárságú Alou Diarra. A 28 éves középpályás 2013-ig kötelezte el magát a Ligue 1 legutóbbi bajnokcsapatánál.
júl. 17
11:27
Győzelemmel tért vissza Beckham (Metropol)
A Los Angeles Galaxy angol játékosa helyi tudósítások szerint nem vállalt komoly szerepet a New York Red Bulls elleni, 3-1-es idegenbeli sikerből.
júl. 17
11:27
A robbantások miatt nem megy Jakartába az MU (Behaviour)
A péntek reggeli robbantások hírére lemondta ázsiai túrájának jakartai vendégszereplését a Manchester United labdarúgócsapata.
júl. 17
11:42
Manchester United: Dioufot leigazolták a „vörös ördögök” (She)
A Manchester United labdarúgócsapata leigazolta Mame Biram Dioufot a Moldétól. Erről a norvég klub honlapja számolt be.
júl. 17
11:45
Inter-Barca egyeztetés Ibrahimovicról (Behaviour)
Az FC Barcelona tárgyalásokat folytat az Internazionaléval Zlatan Ibrahimovicról.
júl. 17
12:00
Videó: Ronaldo fejes duplája is kellett a győzelemhez (She)
Ronaldo két góljának is köszönhetően a Corinthians hazai pályán 4–3-as győzelmet aratott a Sport Recife ellen a brazil labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. A támadó a 24. mérkőzésén a 16. gólját szerezte. Nézze meg a legfrissebb két gólt!
júl. 17
12:02
Vívó Eb: már nem lehet érmes a magyar női tőrcsapat Plovdivban (She)
A magyar női tőrválogatott a negyeddöntőben kikapott, így a folytatásban az 5–8. helyért mérkőzhet a plovdivi vívó Európa-bajnokság negyedik napján, pénteken.
júl. 17
12:18
Manchester United: Nemanja Vidics nem utazott el Malajziába (She)
Nemanja Vidics, a Manchester United középső védője továbbra is bokasérüléssel bajlódik, ezért nem tartott az angol bajnokcsapat keretével a távol-keleti túrára.
júl. 17
12:36
BL-selejtező: a Wisla Kraków vagy a Levadia lehet a Loki következő ellenfele (She)
Ha túljut a Kalmar együttesén, a Wisla Kraków–Levadia Tallinn párharc győztesével találkozik a DVSC labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében.
júl. 17
12:54
Távozik a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya (Infostart)
Nem kívánja folytatni a munkát a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztján Hajdu János - a szakember a szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint pénteken közölte elhatározását Sinka Lászlóval, az MKSZ elnökével.
júl. 17
12:54
Magyar Kupa: augusztus 9-én rendezik az első fordulót (She)
Péntek délelőtt a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa első fordulójának párosítását. A sorozat augusztus 9-én kezdődik – olvasható az mlsz.hu-n.
júl. 17
12:57
Ha a Debrecen továbbjut, tudják ki lesz a következő ellenfél? (Behaviour)
Amennyiben a DVSC-TEVA továbbjut jövő szerdán a svéd Kalmar együttesén, akkor a lengyel Wisla Kraków és az észt Levadia Tallinn párharcának győztesével találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójában.
júl. 17
13:12
Világjátékok: Bárdosi Sándor aranyérmes Tajvanon (She)
Megvan a magyar csapat első aranyérme a tajvani világjátékokon. A férfi szumósok versenyében a 85 kg-osok között Bárdosi Sándor diadalmaskodott.
júl. 17
13:30
El-selejtező: bírálja az Újpest szurkolóit a romániai sajtó (She)
A romániai sajtó pénteken bírálta az Újpest szurkolóinak viselkedését, akik – mint írják – összeverekedtek a rendfenntartó erőkkel és rasszista szólamokat skandálták a Steaua Bucuresti elleni, csütörtök esti labdarúgó-mérkőzésen.
júl. 17
13:32
Atlétika: Fazekast a műtéte után hétfőig kórházban ápolják (She)
Az Országos Gerincsebészeti klinikán lábadozik Fazekas Róbert diszkoszvető, miután porckorongműtéten esett át.
júl. 17
13:48
Formula-1: a McLaren előrébb lépne a Magyar Nagydíjon (She)
Martin Whitmarsh, a McLaren-Mercedes Formula–1-es csapatának vezetője szerint a Magyar Nagydíj lehet az első GP ebben az évben, amelyen autóik versenyben lehetnek a dobogóért folyó harcban.
júl. 17
13:50
Vívó Eb: a férfi kardcsapat legyőzte Oroszországot, így elődöntős (She)
A magyar férfi kardcsapat a negyeddöntőben legyőzte Oroszországot, így bejutott a legjobb négy közé a plovdivi Európa-bajnokságon.
júl. 17
14:06
Európa-liga: a Fenerbahcéval találkozik a Bp. Honvéd (She)
A török Fenerbahcéval találkozik a Magyar Kupa-győztes Bp. Honvéd az Európa-liga 3. selejtezőkörében.
júl. 17
14:24
Barca: megegyeztek Ibrahimovic szerződtetéséről - lapinformáció (She)
A spanyol Sport című lap információi szerint a Barcelona elnöke, Joan Laporta megegyezett az Inter első emberével, Massimo Morattival Zlatan Ibrahimovic szerződtetéséről.
júl. 17
14:27
Pech! A Fenerbahce lesz a Honvéd ellenfele (Behaviour)
A kupagyőztes Budapest Honvéd a török Fenerbahce csapatával találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában.
júl. 17
14:42
Senki sem láthatja a Fenerbahcét Kispesten (Infostart)
A kupagyőztes Budapest Honvéd a török Fenerbahce csapatával találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 3. fordulójában.

Keresés