2009. augusztus 5. szerda

aug. 5
3:18
Külföldre szerződhet Köteles (Blikk)
A Diósgyőr NB I-es csapatának válogatott kerettag kapusa hosszabb ideje szeretne külföldre szerződni. Most bejelentkezett érte a belga élvonalban szereplő Genk.
aug. 5
3:22
Focizással lazít a kéziválogatott (Blikk)
NAGYKANIZSA – Új szövetségi kapitánnyal, Mátéfi Eszterrel (43) kezdte a felkészülést a decemberi vébére készülő magyar női kézilabda-válogatott. A kerettagok napi két edzést tartanak Nagykanizsán.
aug. 5
3:26
Lesöpörte Szávayt az orosz Vesznyina (Blikk)
LOS ANGELES – Gyors véget ért Szávay Ágnes (20) számára a 700 ezer dollár (130 millió Ft) összdíjazású kemény pályás női verseny.
aug. 5
3:30
Fociláz Debrecenben (Blikk)
DEBRECEN – A futball körül forog most minden Debrecenben, a DVSC-TEVA együttesének óriási esélye van, hogy bejusson a Bajnokok Ligája selejtezőjének playoff körébe, vagyis az utolsó selejtező fordulóba.
aug. 5
6:21
Az UEFA-t nyugtalanítja a Real Madrid és a Manchester City (Behaviour)
Az európai labdarúgást irányító UEFA nyugtalanságának adott hangot - amúgy nem először - a jellemzően a Real Madrid és a Manchester City által művelt játékosszerző gyakorlat miatt.
aug. 5
6:36
Aggódnak a madridi és manchesteri költekezés miatt (Infostart)
Az európai labdarúgást irányító UEFA nyugtalanságának adott hangot - amúgy nem először - a jellemzően a Real Madrid és a Manchester City által művelt játékosszerző gyakorlat miatt.
aug. 5
7:30
Liverpool: a klub hamarosan tárgyal Poulsenről a Juventusszal (She)
A Juventus, elsősorban a barcelonai Martín Cáceres várható érkezése miatt, igyekszik túladni létszámfölöttivé váló dán középpályásán, Christian Poulsenen.
aug. 5
7:32
Bundesliga: rosszul kezdődött a stuttgarti kaland Pogrebnjaknak (She)
Megérkezett Németországba az élvonalban szereplő VFB Stuttgart új igazolása, Pavel Pogrebnjak.
aug. 5
7:48
Tenisz: Cilic máris búcsúzott a washingtoni tornától (She)
Mindössze egy mérkőzést játszhatott egyesben a hatodik helyen kiemelt horvát Marin Cilic a Washingtonban zajló ATP-tornán, miután két játszmában kikapott az indiai Somdev Devvarmantól a második fordulóban. Cilic erőnyerő volt az első körben.
aug. 5
8:06
Formula-1: Massa a vártnál korábban hazamehetett a kórházból (She)
A Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos sérülést szenvedő Felipe Massa Sao Pauló-i otthonában lábadozhat tovább, miután az Albert Einstein Kórház orvosai a vártnál előbb, már kedd este hazaengedték a Ferrari pilótáját.
aug. 5
9:00
Manchester United: Van der Sar nyolc hétre kidőlt a sorból (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United holland hálóőre, Edwin van der Sar nyolc hétre is kidőlhet a sorból, miután sérült bal kezét meg kellett műteni.
aug. 5
9:02
Atlétika: öt brazil vb-kerettagot EPO használatán kaptak (She)
A Brazil Atlétikai Szövetség bejelentette, hogy a 44 vb-kvalifikációt szerző atlétája közül ötnél pozitív EPO-tesztet állapítottak meg. Azonnali hatállyal eltiltották őket a versenyzéstől, s nem vehetnek részt a Berlinben megrendezésre kerülő augusztusi világbajnokságon.
aug. 5
9:04
NB II: újabb nagy fogás az újoncnál, Pintér Zoltán aláírt (She)
A Szigetszentmiklósi TK Gajda István és Majoros Árpád után újabb NB I-es múlttal rendelkező játékost igazolt: Pintér Zoltán is az NB II újoncánál folytatja.
aug. 5
9:18
Massa elhagyhatta a brazíliai kórházat (Infostart)
Egy nap után elhagyhatta a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházat Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén sérült meg súlyosan.
aug. 5
9:18
Real Madrid: a klub bejelentette, hogy Míchel Salgado távozik (She)
A Real Madrid hivatalos honlapján tette közzé, hogy a „királyi gárdában” lejátszott 360 mérkőzés után Míchel Salgado távozik a klubtól.
aug. 5
9:20
Pécs: a Győrrel is megegyeztek Stark Péter átigazolásáról (She)
Stark Péter után – a hátvéd három évre írt alá – a Győri ETO-val is egyezségre jutott az NB II-es PMFC vezetősége. Noha a vételár nem publikus, információnk szerint az összeg megközelíti a húszmillió forintot.
aug. 5
9:21
Massa elhagyhatta a kórházat (Metropol)
Egy nap után elhagyhatta a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházat Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén sérült meg súlyosan.
aug. 5
9:36
Bp. Honvéd: Török Lászlót nevezték ki a B-csapat edzőjének (She)
Török László irányítja a továbbiakban a Budapest Honvéd NB II-be feljutó B-csapatát – közölte a klub hivatalos honlapja. A tartalékcsapat az előző bajnokságban egy pont előnnyel bajnok lett az NB III Alföld-csoportjában, Borgulya István edzővel azonban nem hosszabbított szerződést a vezetőség.
aug. 5
9:38
Tenisz: Ivanovics már a nyolcaddöntőben Los Angelesben (She)
A hatodik helyen kiemelt szerb Ana Ivanovics a nyolcaddöntőbe jutott a Los Angelesben zajló WTA-tornán, miután három szettben legyőzte az amerikai Vania Kinget.
aug. 5
9:54
Piquet-nek nem vesz csapatot a papája (Infostart)
A háromszoros Formula-1-es világbajnok Nelson Piqet a híresztelésekkel ellentétben mégsem veszi meg a BMW csapatát, hogy a Renault-tól menesztett fiának legyen helye a száguldó cirkuszban. A francia istállónál közben úgy tűnik, megvan Nelsinho Piquet utóda.
aug. 5
9:54
ZTE: a kevesebb lehetőséget élvezők játszanak a mai meccsen (She)
A Zalaegerszeg vezetőedzője, Csank János a Zalai Hírlapnak elmondta, hogy várhatóan 6-7 játékos nem lép pályára az első keretből a mai, Győr elleni Ligakupa-mérkőzésen.
aug. 5
9:54
Fradi-lakoma Ferenczi-pizzával (Blikk)
BUDAPEST – Közös vacsorával ünnepelte a Ferencváros focicsapata a remek bajnoki nyitányt.
aug. 5
9:56
Nem kivételeztek Felipe Massával (Blikk)
BUDAPEST – Felipe Massa (28) ugyanolyan ellátásban részesült az Állami Egészségügyi Központban, mint az intézmény bármely más betege – közölték a kórház vezetői.
aug. 5
9:58
Kótai Mihálynak bunyózni kell, hogy megéljen (Blikk)
BUDAPEST – Kótai álmában sem gondolta volna, hogy egyszer újra bokszolnia kell, ráadásul a pénzért. Hiszen miután három évvel ezelőtt hivatalosan is visszavonult, még egy új élet reményében szállt be az üzleti világba.
aug. 5
10:48
Úszás: ha nem úszik, Phelps pókerezéssel tölti idejét (She)
A világ jelenlegi legeredményesebb úszója, Michael Phelps szívesen pókerezik szabadidejében, bár a 2012-es londoni olimpiáig nem óhajt sportágat váltani.
aug. 5
10:50
Manchester City: Hughes nem engedné el Tévezt a válogatottba (She)
Mark Hughes, az angol Manchester City menedzsere azt szeretné, ha frissen igazolt argentin támadója, Carlos Tévez kihagyná válogatottja Oroszország elleni felkészülési mérkőzését.
aug. 5
11:06
Roma: nem ilyen nyárról álmodott - Vucsinicsre térdműtét vár (She)
Az olasz AS Roma montenegrói támadója, Mirko Vucsinics térdsérülés miatt lemarad a Serie A rajtjáról.
aug. 5
11:08
Vitorlázás: Bakóczy az ötödik helyen áll a junior finndingi-vb-n (She)
Négy futam után az ötödik helyen áll Bakóczy Róbert a Pata Boats junior finndingi-világbajnokságon Balatonfüreden.
aug. 5
11:09
Javított a magyar foci válogatott (Behaviour)
Egy helyet javított júliusi pozícióján, így a 43. Magyarország a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, melynek élén továbbra is a Konföderációs Kupa-győztes brazilok állnak.
aug. 5
11:24
Láthatatlanul javult a magyar foci (Infostart)
Egy helyet javított júliusi pozícióján, így a 43. Magyarország a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, melynek élén továbbra is a Konföderációs Kupa-győztes brazilok állnak
aug. 5
11:24
BL-selejtező: a teljes szerdai program - tv-műsorral (She)
Tíz találkozót játszanak ma a Bajnokok Ligája harmadik kvalifikációs körének visszavágói közül. A Debrecen hazai pályán előnyből kezdheti a második mérkőzést az észt Tallinn ellen. Tekintse meg a szerdai programot!
aug. 5
12:00
U21: liverpooli és debreceni fiatalok Van Buuren keretében (She)
Kihirdette a Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretet Wilco van Buuren, az olimpiai válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 5
12:02
Ligakupa: a teljes szerdai program - tv-műsorral (She)
Összesen öt mérkőzést rendeznek szerdán a Ligakupában, a teljes programot tévéműsorral megtekintheti alábbi táblázatunkban.
aug. 5
12:04
Labdarúgás: Arie Haan aprópénzt dobált, eltiltották a kispadról (She)
A Kínában edzőként dolgozó Ari Haant, a volt sokszoros holland válogatott labdarúgót három mérkőzésre eltiltották a kispadról, mert egy neki nem tetsző ítélet után maroknyi aprópénzzel dobálta meg a játékvezetőt.
aug. 5
12:18
AC Milan: Leonardo mindent megtesz Pirlo megtartásáért (She)
Az AC Milan vezetőedzője, Leonardo kijelentette, nem kíván megválni középpályásától, a Chelsea által csábított Andrea Pirlótól.
aug. 5
12:36
MTK: vereséggel kezdtek az U15-ösök a NIKE Premier Cup világdöntőn (She)
Az európai döntőben második helyén végző U15-ös csapat megkezdte szereplését a NIKE Premier Cup belgiumi döntőjében – olvasható a klub honlapján.
aug. 5
12:38
Profi ökölvívás: rangjához méltó segítőkkel készült Balzsay (She)
A Vitalij Klicsko–David Haye mérkőzés meghiúsulása miatt törölt tiroli edzőtábor helyett Hamburgban készül második vb-címvédő mérkőzésére (augusztus 22., Budapest, Syma-csarnok) Balzsay Károly, a WBO nagyközépsúlyú világbajnoka. A kesztyűpartnereket illetően azonban nem lehet oka panaszra, klubja, az Universum Box-Promotion ugyanis rangjához méltó segítőket biztosított neki: az első héten az…
aug. 5
12:39
A Honvéd szép búcsúra készül (Behaviour)
A múlt heti, isztambuli 5-1-es vereség után a szép búcsú lehet a Budapest Honvéd célja a török Fenerbahce ellen a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójában, csütörtökön.
aug. 5
12:40
Súlyemelés: Magát Krisztina majdnem bronza a junior Eb-n (She)
aug. 5
12:54
Real Madrid: Xabi Alonso már Madridban van, este edzésbe áll (She)
A Real Madrid legújabb szerzeménye, Xabi Alonso ma reggel megérkezett Madridba, hogy részt vegyen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.
aug. 5
13:12
Szalai kinőtte a Real B-t (Blikk)
A Deportivo, a Hertha és a Dortmund is hívja a magyar csatárt
aug. 5
13:15
Gondban a Manchester United (Behaviour)
A klub honlapjának szerdai közlése szerint a 38 éves hálóőr várhatóan két hónapig nem állhat együttese rendelkezésére.
aug. 5
13:48
Chelsea: Didier Drogba meghosszabbítja szerződését (She)
Angol sajtóinformációk szerint a Chelsea három évvel meghosszabbítja elefántcsontparti támadója, Didier Drogba szerződését.
aug. 5
13:50
NBA: Boston-Cleveland rangadóval indul a szezon október 27-én (She)
Október 27-én négy mérkőzéssel, benne a Cleveland Cavaliers–Boston Celtics rangadóval kezdődik meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2009–2010-es szezonja.
aug. 5
14:24
Atlétika: kihagyja a vb-t az olimpiai ezüstérmes magasugró (She)
Nem lesz ott az idei berlini atlétikai világbajnokságon az olimpiai ezüstérmes magasugró, Germaine Mason.
aug. 5
14:26
Atlétika: nem indul a 110 méteres gátfutás helsinki vb-győztese (She)
Lemondta a részvételt a jövő szombaton kezdődő atlétikai világbajnokságon Ladji Doucoure, a 110 m gát 2005-ös vb-győztese.
aug. 5
14:27
A Real Madridnál véget ért a nagybevásárlás (Behaviour)
A Real Madridnál lezárult a nagy játékos-bevásárlás, és - mint a sorban utolsó - nyolcadikként Xabi Alonso 30 millió eurót felemésztő szerződtetésével összeállt a spanyol futballbajnokságban legutóbb másodikként végzett együttes véglegesnek tekintendő kerete.
aug. 5
14:45
Hatodszor Budapesten a Red Bull Air Race (Metropol)
Augusztus 19-én és 20-án 15 pilóta méri össze tudását Budapesten a Duna felett.
aug. 5
15:00
Portsmouth: összeverekedett két játékos, hazaküldték őket (She)
Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Portsmouth két játékosát, David Nugentet és Marc Wilsont hazaküldték a csapat portugáliai edzőtáborából, miután összeverekedtek a szállodában.
aug. 5
15:03
Ismét jönnek a műrepülők! (Behaviour)
Az idény negyedik futamán 15 pilóta méri össze tudását a Margit-híd és a Lánchíd között felállított, légikapukból álló gyorsasági versenypályán. A szervezők tájékoztatása szerint, ha a Duna vízszintje megengedi, a pilótáknak a Lánchíd alatt is át kell majd repülniük, itt lesz ugyanis a rajt és a cél.

Keresés