2009. augusztus 19. szerda

aug. 19
0:12
Videó: Hleb keresztülgyalogolt a teljes román védelmen (She)
Bajnokok Ligája-selejtező keretében Romániába utazott a VfB Stuttgart. A német csapat 2–0-ra megverte a hazai pályán szereplő FC Timisoarát, az első félidő közepén két perc alatt két gólt lőve. A második találatot a „nagy visszatérő”, Alex Hleb szerezte csaknem félpályás szóló után!
aug. 19
0:30
Úszás: elhunyt a helsinki olimpia ezüstérmese (She)
Hetvenöt éves korában elhunyt a helsinki olimpián ezüstérmet szerző úszónő, Geertje Wielema.
aug. 19
5:24
Döntős az atlétikai vb-n a magyar diszkoszvető (Behaviour)
Szerencsére nem maradt sok idő a búslakodásra Pars Krisztián negyedik helyezését követően, a berlini atlétikai világbajnokságon ugyanis a diszkoszvetők között Kővágó Zoltán a harmadik legjobb eredménnyel jutott be a ma esti fináléba.
aug. 19
5:26
Szófiában fél lábbal a BL-főtáblára léphet a Debrecen (Behaviour)
Történjék bármi, a szezon legfontosabb mérkőzésére készül ma este Szófiában a Debrecen labdarúgó csapata. A Levszki elleni Bajnokok Ligája-selejtező első összecsapásánál legfeljebb a visszavágó lehet jelentősebb, de ahhoz most mindenképpen jó eredményt kell elérni.
aug. 19
6:18
Erdei szerint Balzsay a nyerő (Blikk)
A magyar bokszoló Stieglitz ellen védheti meg WBO-vébéövét.
aug. 19
6:20
Pars összeomlása (Blikk)
A szombathelyi kalapácsvető saját bevallása szerint soha olyan görcsös és ideges nem volt, mint a döntőben.
aug. 19
6:22
Gólt kell lőni, Loki! (Blikk)
Története legfontosabb párharca vár a magyar futballbajnokra.
aug. 19
7:42
Anglia: Halmosiék kapitánya az egész szezont kihagyhatja (She)
A Halmosi Pétert is foglalkoztató Hulll City labdarúgócsapatának kapitánya, Ian Ashbee sajtóhírek szerint az egész szezont kihagyhatja súlyos sérülése miatt.
aug. 19
8:06
Halált okozhat a lacrosse nevű játékban használatos gumilabda (Behaviour)
Az Egyesült Államokban egy ősi sport új változata, a lacrosse mind népszerűbbé válik. A mérkőzéseken ma használt kemény gumilabda azonban a játékosok mellkasának vágódva azonnali szívhalált okozhat. A sportimádó amerikaiakat megdöbbentő vizsgálat eredményeit a Pediatrics című folyóirat augusztusi száma közölte.
aug. 19
8:54
Tenisz: Venus Williams után Kuznyecova is a 2. körben búcsúzott (She)
A 3. helyen kiemelt Venus Williams után a 6. helyen rangsorolt Szvetlana Kuznyecova is kiesett a torontói női tenisztorna második fordulójában. Az orosz teniszező az ausztrál Samantha Stosurtól kapott ki 6:4, 6:3-ra.
aug. 19
9:48
Kézilabda: Kielbe szerződik Daniel Narcisse? (She)
Nagy valószínűséggel elhagyja a Chambéryt és a német Bundesligában szereplő Kielnél folytatja pályafutását a francia férfi kézilabda-válogatott alapembere, Daniel Narcisse.
aug. 19
9:50
BL-selejtező: nem lesz telt ház a Levszki-Debrecen meccsen (She)
A Levszki Szófia stadionjában összesen 29 200-an tekinthetnék meg a ma esti Debrecen elleni BL-selejtező mérkőzést, de az előzetes jegyeladások alapján biztosan nem lesz telt ház a találkozón.
aug. 19
10:06
MLSZ: Egervári Sándor irányíthatja majd Némethéket a vb-n (She)
Információink szerint Egervári Sándor és a Magyar Labdarúgó-szövetség megegyezett egymással, így a szakember hamarosan az utánpótlásképzésben kap vezető szerepet. A legutóbb a Győri ETO-nál dolgozó edző pontos pozíciója még nem ismert, ám állítólag ő irányíthatja az U20-as világbajnokságon is a magyar együttest.
aug. 19
10:24
Barcelona: Ibrahimovic a Manchester City ellen mutatkozhat be (She)
Szerda este felkészülési mérkőzésen a Manchester City ellen lép pályára a Barcelona labdarúgócsapata. A katalánoknál ezen a mérkőzésen mutatkozhat be a nyáron az olasz Intertől igazolt svéd csatár, Zlatan Ibrahimovic.
aug. 19
10:30
Negatívak a férfi 100 m döntőseinek doppingmintái (Infostart)
A férfi 100 méteres síkfutás vasárnapi döntőjének résztvevőitől levett doppingminták vizsgálata minden esetben negatív eredményt hozott.
aug. 19
11:00
Bajnokok Ligája: a selejtező teljes szerdai programja (She)
Öt mérkőzést rendeznek szerdán a Banjokok Ligája utolsó selejtezőkörében. A minket leginkább lázban tartó Levszi Szófia–DVSC-TEVA mérkőzés mellett is lesz magyar érdekeltségű találkozó: Juhász Roland és az Anderlecht az Olympique Lyon otthonában lép pályára.
aug. 19
11:02
Ligakupa: Garami a fiatalokat küldi pályára a Fradi ellen (She)
Szerda este igen izgalmasnak ígérkező találkozóra kerül sor a Ligakupa 4. fordulójában, amelyben a bajnokságban eddig százszázalékos MTK ellenfele a Ligakupában hibátlan Ferencvárossal játszik hazai pályán. A kék-fehérek vezetőedzője, Garami József nehéz meccsre számít, amelyen főként a fiataloknak szeretne bizonyítási lehetőséget adni.
aug. 19
11:06
Várhidi: első nap a BEAC-nál (Blikk)
BUDAPEST – Megtartotta első óráját Várhidi Péter (51). A magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya egy osztályteremben tartotta meg bemutatkozását új csapatának.
aug. 19
11:18
NFL: Brett Favre nem vonul vissza, aláírt a Minnesotához (She)
Mégsem vonul vissza Brett Favre, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb irányítója, aki kedden két évre szóló szerződést kötött a Minnesota Vikings együttesével.
aug. 19
11:20
Videó: nézze meg, miért állította ki Kassai Vukcsevicset! (She)
Szimon Vukcsevics a Sporting CP játékosa bal lábas lövéssel egyenlített a Fiorentina elleni BL-selejtezőn, a gól azonban sokba került a portugáloknak, hiszen a gólszerző örömében levette a mezét, és mivel korábban már begyűjtött egy sárga lapot, Kassai Viktor kiállította. Íme, a jelenet videón!
aug. 19
11:22
Portugália: megerősödött Queiroz válogatottja, Liédson portugál lett (She)
Rossz hír a magyar válogatott számára, hogy portugál állampolgárságot kapott a Sporting brazil csatára, Liédson, aki így már a Magyarország elleni szeptember 9-i vb-selejtezőn is magára öltheti a portugál válogatott címeres mezét.
aug. 19
11:24
Baráth: Storcz Botond érdeme, hogy a női kajakosok nyugodtan készülhettek (Infostart)
Egyértelműen Storcz Botond érdeme, hogy a női kajakozók nyugodtan készülhettek, és így kiemelkedően szerepeltek a kanadai világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak a magyar szövetség elnöke, Baráth Etele.
aug. 19
11:24
Atlétikai vb: Szabó Attila a 28. helyen áll az első szám után (She)
Nem kezdett jól Szabó Attila a tízpróbázók első számában, a 100 méteres síkfutásban a berlini világbajnokságon. A 25 éves magyar versenyző 11.15 mp-cel utolsóként végzett futamában, ezzel 827 pontot szerzett, és összesítésben a 28. helyen áll az első próba után.
aug. 19
11:26
Papp Krisztina döntős 5000 méteren (Infostart)
Papp Krisztina bejutott a döntőbe 5000 méteren a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 19
11:28
Herczeg András: "Várhatóan nekünk esnek a bolgárok" (Infostart)
A Debrecen labdarúgócsapata ma este a bolgár Levszki Szófiával találkozik a Bajnokok Ligája-selejtező 4., már a főtábláért kiírt utolsó fordulójának első mérkőzésén.
aug. 19
11:36
Atlétikai vb: Papp Krisztina döntőbe jutott 5000 méteren (She)
Papp Krisztina remek futással bejutott a szombati fináléba a nők 5000 méteres futószámában az atlétikai világbajnokságon. Papp a negyedik helyen végzett az első futamban, amelyből az első öt biztosan továbbjut, így már készülhet a fináléra.
aug. 19
11:38
Manchester United: új szerződést kínálnak Vidicsnek (She)
A Manchester United újabb játékosával szeretne szerződést hosszabbítani, ezúttal a szerb védőnek, Nemanja Vidicsnek készülnek új, hosszú távú szerződést kínálni.
aug. 19
11:54
Argentína: pénteken rajtol a „csúsztatott” labdarúgó-bajnokság (She)
Két pénteki mérkőzéssel e hét végén elkezdődik az argentin labdarúgó-bajnokság, amelynek eredeti, augusztus 14-i rajtja a klubok adósságai és a tévéközvetítések körüli viták miatt csúszott.
aug. 19
11:56
Videó: íme, Miguel Veloso bombagólja a Fiorentina ellen! (She)
A Sporting–Fiorentina BL-selejtező első mérkőzésén (2–2) hatalmas gólt lőtt Miguel Veloso, a hazaiak játékosa. Nézze meg a bombagólt videón!
aug. 19
12:12
DVSC: Szófiában köszöntötte fel születésnaposait a klub (She)
Néhány nap alatt Adamo Coulibaly, Szakály Péter, Kiss Zoltán és Mészáros Norbert is születésnapot ünnepelhetett a Levszki Szófia elleni BL-selejtezőre készülő DVSC-ből. A négy futballistát Szófiában köszöntötték a klubvezetők – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 19
12:30
Portugália: megerősödött Queiroz válogatottja, Liédson portugál lett (She)
Rossz hír a magyar válogatott számára, hogy portugál állampolgárságot kapott a Sporting brazil csatára, Liédson, aki így már a Magyarország elleni szeptember 9-i vb-selejtezőn is magára öltheti a portugál válogatott címeres mezét.
aug. 19
12:32
Atlétikai vb: Papp Krisztina a kilencedik idővel került be a döntőbe (She)
A második előfutam után kialakult a női 5000 méteres síkfutás szombati döntőjének mezőnye. A futamában negyedik helyen végző Papp Krisztina a kilencedik idővel került be a fináléba. Az első hét idő közül négy etióp, három pedig kenyai indulóé, de a nyolcadik időt elérő, török színekben induló Alemitu Bekele is Etiópiában született…
aug. 19
12:34
Kerékpár: hat magyar indulhat a szeptemberi világbajnokságon (She)
Három felnőtt és három U23-as korú versenyzőt indíthat Magyarország szeptemberben a svájci országúti kerékpáros világbajnokságon.
aug. 19
12:36
Janics Natasa az esküvőjére készül (Blikk)
A Démász Szeged kiválósága kicsit háttérbe szorult a vasárnap véget ért dartmouthi világbajnokságon, pedig ugyanúgy öt érmet hozott haza, mint a mezőny legeredményesebbje, Kovács Katalin.
aug. 19
12:36
Atlétikai vb: Kiss Dániel a legjobb idővel jutott tovább előfutamából (She)
Kiss Dániel országos csúccsal, 13.34 másodperces időeredménnyel megnyerte előfutamát a 110 méteres gátfutásban a berlini atlétikai világbajnokságon, és a legjobb idővel jutott az elődöntőbe.
aug. 19
12:54
Papp Krisztina döntős 5000 méteren (Metropol)
Papp Krisztina bejutott a döntőbe 5000 méteren a berlini atlétikai világbajnokságon. Az újpesti futónő a szerdai előfutamban taktikus versenyzéssel folyamatosan tapadt az előbb nyolc, majd hat fősre szűkült élbolyra, s a hajrában feljött a negyedik helyre, 15:19.90 perccel, idei legjobbjával ért célba.
aug. 19
12:56
Kiss országos csúccsal elődöntős 110 m gáton (Metropol)
Kiss Dániel 13.34 mp-es nagy országos csúccsal, az egész mezőny legjobb idejével bejutott az elődöntőbe 110 m gáton a berlini atlétikai világbajnokságon, szerdán.
aug. 19
13:12
Meglepetés: Kiss Dániel a legjobb idővel elődöntős 110 gáton Berlinben (Infostart)
Kiss Dániel 13.34 mp-es nagy országos csúccsal, az egész mezőny legjobb idejével bejutott az elődöntőbe 110 m gáton a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 19
13:24
Alpesi sí: bejelentette visszavonulását az osztrák világbajnoknő (She)
Anyai örömök elé néz, ezért bejelentette visszavonulását szerdán Renate Götschl, az osztrákok háromszoros világbajnok alpesi síelője.
aug. 19
13:42
Ligakupa: a sorozat teljes szerdai programja (She)
Ma rendezik a Ligakupa negyedik fordulóját, amelyek közül kiemelkedik az örökrangadó, az MTK ugyanis a Ferencvárost fogadja. Tekintse meg a teljes szerdai programot!
aug. 19
14:06
Egervári Sándor lett a vb-re készülő juniorválogatott edzője (Infostart)
Egervári Sándor lett a szeptemberi, egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as, valamint az olimpiai selejtezőkben érdekelt U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője.
aug. 19
14:18
Atlétikai vb: kínai fölény a női diszkoszvetés selejtezőjében (She)
Kínai fölényben zajlott le a női diszkoszvetés selejtezője a berlini világbajnokságon. A tizenkettes döntőbe két távol-keleti versenyző jutott be az első és második helyen.
aug. 19
14:20
Anglia: André Bikey a Burnleynél folytatja pályafutását (She)
A Premier League újonca, a Burnley annak ellenére átigazolta André Bikeyt a Readingtől, hogy a kameruni védő a Championship előző kiírásának rájátszásában éppen az észak-angliai csapat elleni meccsen csapkodott egy sort, ezért az első fordulóra eltiltották.
aug. 19
14:22
MLSZ: hivatalossá vált Egervári Sándor kinevezése (She)
Reggel már beszámoltunk róla, hogy Egervári Sándor lesz a szeptemberi, egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as, valamint az olimpiai selejtezőkben érdekelt U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője. A hírt azóta a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalosan is megerősítette szerdai sajtótájékoztatóján.
aug. 19
14:36
Osasuna: Vadócz Krisztián is betalált a villámtornán (She)
Vadócz Krisztián, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Osasuna labdarúgója góllal járult hozzá csapata tornagyőzelméhez. Az Osasuna mellett a másodosztályú Real Sociedad és a Real Unión vett részt a villámtornán, amelyen 45 perces mérkőzéseket rendeztek.
aug. 19
14:38
Anglia: a Blackburn átigazolta Salgadót a Real Madridtól (She)
Az angol labdarúgó bajnokágban szereplő Blackburn Rovers hivatalosan is bejelentette, hogy átigazolta a Real Madrid védőjét, Míchel Salgadót.
aug. 19
14:54
Soproni Liga: az MLSZ százezer forintra bírságolta az ETO-t (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága százezer forintos pénzbírságot szabott ki a Győri ETO csapatára a Diósgyőr elleni bajnokin történt szurkolói rendbontás miatt.
aug. 19
15:12
U20: Egervári elmondta, a csoportból való továbbjutás a cél (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Egervári Sándort nevezték ki az U20-as, valamint az olimpiai selejtezőkben érdekelt U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzőjének. A szakember kinevezését követően nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
aug. 19
15:14
Atlétikai vb: Hardee vezet, Szabó 27. három szám után tízpróbában (She)
Az amerikai Trey Hardee vezet három szám (100 méteres síkfutás, távolugrás, súlylökés) után tízpróbában az atlétikai világbajnokságon Berlinben.
aug. 19
15:30
BL-selejtező: jegyárusítás a DVSC-Levszki meccsre (She)
Augusztus 25-én 20.45-től a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg a Debrecen–Levszki Szófia mérkőzést, amelyre Debrecenben a klub Oláh Gábor utcai irodájában (a VIP-jegyeket amúgy csak itt lehet átvenni) és a három Loki-shopban (Plaza, Tesco, Malompark) már megvásárolhatók a jegyek, míg a Loki ultrái a Hal közben található Mods Store-ban juthatnak tiketthez.

Keresés