2009. augusztus 23. vasárnap

aug. 23
0:00
Ronaldinho és Pato ünneppé varázsolta Leonardo bemutatkozását (Infostart)
Győzelemmel kezdte a Milan a bajnokságot, miután a Siena vendégeként 2-1-re nyert a Serie A nyitó napján.
aug. 23
0:12
Ökölvívás: Bedák Zsolt a 2. menetben kiütötte kazah ellenfelét (She)
A WBO kispehelysúlyú Európa-bajnoka, Bedák Zsolt a budapesti ökölvívógálán a második menetben kiütötte a kazah Jerszin Dzsaljanovot, ezzel megvédte címét.
aug. 23
0:48
Ökölvívás: Balzsaynak nincs komoly baja, hazaengedték a kórházból (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az orvosi vizsgálatok szerencsére nem mutattak ki súlyos sérülést Balzsay Károlynál, így a magyar ökölvívó elhagyhatta az kórházat, és az éjszakát már otthon töltheti.
aug. 23
1:06
Ökölvívás: Balzsaynak nincs komoly baja, de az éjszakát a kórházban tölti (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az orvosi vizsgálatok szerencsére nem mutattak ki súlyos sérülést Balzsay Károlynál, így a magyar ökölvívó elhagyhatta volna a kórházat, ő azonban biztonsági okokból mégis ott tölti az éjszakát.
aug. 23
1:24
Kézilabda: az MKB Veszprém egy góllal kapott ki a Kieltől (She)
Az MKB Veszprém kézilabdacsapata egy utolsó percben – hétméteresből – kapott góllal 35–34-re kikapott a német THW Kieltől a hagyományos Schlecker-kupán, amelyet a németországi Ehingenben rendeznek meg minden évben.
aug. 23
5:06
Meglestük Balzsayt a rejtekhelyén (Blikk)
Megnyugtatta, hogy a családja rendszeresen meglátogatta a Szigeten
aug. 23
5:08
Feltámadt a McLaren (Blikk)
A valenciai időmérőn is tarolt a brit-német csapat
aug. 23
5:10
Padlón a Fradi (Blikk)
Hiányoznak Ferenczi góljai, tüntetnek a szurkolók
aug. 23
5:24
Hatalmas csalódás: Stieglitz éjjel elvitte Balzsay övét - a magyar ökölvívót hordágyon vitték ki a ringből (Behaviour)
Balzsay Károly szombat éjjel Budapesten, az Universum gáláján egy kemény és látványos mérkőzésen techniaki KO-val szenvedett vereséget Robert Stieglitztől, így elvesztette világbajnoki címét.
aug. 23
5:42
Bolt triplázott szombat este (Behaviour)
Főként az Egyesült Államok, Jamaica, Kenya és Lengyelország sportolói örülhettek tegnap a Berlinben rendezett atlétikai világbajnokságon.
aug. 23
7:42
Peru: kokaint vagy teát fogyasztott az uruguayi csatár? (She)
Kokain nyomaira bukkantak a perui labdarúgó-élvonalban szereplő FBC Melgar uruguayi légiósának szervezetében.
aug. 23
7:44
Tenisz: Djokovics legyőzte Nadalt, Federerrel játszik a döntőben (She)
A negyedik helyen kiemelt Novak Djokovics két szettben, 6:1, 6:4-re legyőzte a második helyen rangsorolt Rafael Nadalt, így a szerb klasszis jutott be a Cincinattiben zajló férfi tenisztorna döntőjébe.
aug. 23
8:00
Tenisz: Sarapova is finalista, orosz házidöntő lesz Torontóban (She)
Az orosz Marija Sarapova három szettben, 6:2, 4:6, 6:4-re legyőzte honfitársát, Alisza Klejbanovát, így bejutott a döntőbe a 2 millió dollár összdíjazású torontói női tenisztornán.
aug. 23
8:18
Ökölvívás: Sdunek szerint muszáj volt leállítani Balzsay meccsét (She)
Szombat este elveszítette világbajnoki címét Balzsay Károly, miután T. K.O-val kapott ki Robert Stieglitztől. A magyar bunyós teljesen elkészült erejével, és edzője, Fritz Sdunek nem engedte ki őt a 11. felvonásra. Az edző szerint helyes döntést hozott.
aug. 23
8:54
Portugália: hazai pályán kapott ki a Sporting a Bragától (She)
2–1-re kikapott a Bragától a hazai pályán szereplő Sporting CP a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
aug. 23
8:56
Felkészülés: spanyol élvonalbeli csapattól szenvedtek vereséget Babosék (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újonca, a Tenerife 2–0-ra legyőzte a Babos Gábort is foglalkoztató NEC Nijmegent felkészülési mérkőzésen.
aug. 23
9:30
MLS: Hercegfalvi nélkül szenvedett vereséget a Kansas City (She)
Hercegfalvi Zoltán csapata, a Kansas City Wizards 1–0-s vereséget szenvedett az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, az MLS legutóbbi játéknapján a San Jose Earthquakes otthonában.
aug. 23
9:36
Hordágyon vitték el Balzsayt (Metropol)
Balzsay Károly tecnikai KO-val kikapott a 11. menetben a német Robert Stieglitztől a budapesti Syma csarnokban zajló profi ökölvívógálán, s ezzel elvesztette a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét. Bedák Zsolt 14. profi mérkőzésén is veretlen maradt, s egyben negyedik KO-ját jegyezhette.
aug. 23
9:38
Guardiola nem bízik az újabb triplázásban (Metropol)
Az elmúlt idényben elért mesterhármas megismétlése gyakorlatilag lehetetlen a most induló szezonban az FC Barcelona számára - állítja Josep Guardiola, a katalán alakulat vezetőedzője.
aug. 23
9:48
Argentína: győzelemmel kezdte a bajnokságot az Estudiantes (She)
Győzelemmel rajtolt az argentin bajnokságban az Estudiantes. A Libertadores-kupa címvédője 2–0-ra győzött az Arsenal otthonában.
aug. 23
9:54
Gyokovics-Federer döntő lesz (Metropol)
Novak Gyokovics lesz a világranglista-vezető svájci Roger Federer ellenfele a hárommillió dollár összdíjazású, cincinnati keménypályás férfi tenisztorna vasárnapi fináléjában.
aug. 23
9:54
Federer nyert, Nadal kikapott Cincinattiben (Behaviour)
Novak Djokovic lesz a világranglista-vezető svájci Roger Federer ellenfele a hárommillió dollár összdíjazású, cincinnati keménypályás férfi tenisztorna vasárnapi fináléjában.
aug. 23
10:06
Brazília: hazai pályán nyert rangadót az éllovas Palmeiras (She)
A brazil országos bajnokság 21. fordulójának rangadóján az éllovas Palmeiras a negyedik helyen álló Internacionalt fogadta, és 2–1-re legyőzte riválisát. A sikerrel a Palmeiras négy pontra növelte előnyét az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Sao Paulo előtt.
aug. 23
10:08
Profi ökölvívás: Balzsay Károly elhagyhatja a kórházat (She)
Ezekben a percekben hagyja el a kórházat Balzsay Károly, aki szombat este technikai K. O.-val kikapott a német Robert Stieglitztől a budapesti Syma-csarnokban rendezett profi ökölvívógálán, s ezzel elvesztette a Bokszvilágszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét.
aug. 23
10:42
Labdarúgás: a topligák és a Soproni Liga vasárnapi programja (She)
Igazi csemegék várnak vasárnap a labdarúgás kedvelőire, a hazai pontvadászat mellett az angol, az olasz és a német élvonalban is érdekes mérkőzéseket rendeznek.
aug. 23
11:00
Röplabda: kómában a Padova belga játékosa, Kristof Hoho (She)
Az olasz röplabdabajnokságban szereplő Padova belga játékosát mesterséges kómában tartják – tudatta a klub hivatalos honlapja.
aug. 23
11:18
Evezés: reményfutamban folytatják a magyarok a lengyelországi vb-n (She)
Varga Tamás és a férfi könnyűsúlyú nyolcas is reményfutamra kényszerül a poznani evezős-világbajnokságon, miután a nyitónapi előfutamok során egyiküknek sem sikerült egyenes ági továbbjutást érő helyen végeznie.
aug. 23
11:24
Kikapott a Videoton, botrány a meccs végén (Infostart)
Megszakadt az MTK hibátlan sorozata a labdarúgó NB I ötödik fordulójában. A kék-fehérek Nyíregyházán játszottak döntetlen. Kikapott Szombathelyen az eddig ugyancsak százszázalékos Videoton. Megszerezte a második győzelmét a Pápa és a Paks is. A Diósgyőr egyelőre könnyen átvészelte, hogy eladta legjobb játékosát, a válogatott kerettag Köteles Lászlót. A Ferencváros egyelőre a mezőny második felében…
aug. 23
11:54
Liverpool: Németh Krisztián kölcsönben Görögországban folytathatja (She)
Angol sajtóértesülések szerint Görögországban folytathatja pályafutását Németh Krisztián, a Liverpool magyar csatára. Bár az angol klub hivatalosan nem erősítette meg az információt, több szurkolói honlap tényként közli, hogy Németh egy évre kölcsönben az AEK Athénban folytatja.
aug. 23
12:30
Real Madrid: az elnöki páholyba invitálja Boltot a királyi gárda (She)
Lapértesülések szerint meghívta jövő vasárnapi szezonnyitó mérkőzésére Usain Boltot a Real Madrid labdarúgócsapata.
aug. 23
12:32
Brazília: Ronaldónak hiányzik a válogatott, szívesen visszatérne (She)
A kétszeres aranylabdás Ronaldo arról álmodik, hogy visszatérjen a brazil válogatottba.
aug. 23
12:36
Balzsay elhagyhatja a kórházat (Blikk)
Délelőtt elhagyta kórházat Balzsay Károly, aki szombat este technikai KO-val kikapott a német Robert Stieglitztől a budapesti Syma Csarnokban rendezett profi ökölvívógálán.
aug. 23
12:48
Kerékpár: már biztos, hogy Andreas Klöden kihagyja a Vueltát (She)
Biztossá vált, hogy a Benelux körversenyen csuklósérülést szenvedő német Andreas Klöden nem indulhat a jövő szombaton kezdődő Spanyol körversenyen.
aug. 23
13:24
Úszás: Hosszú Katinka vezeti a női 400 vegyes világranglistáját (She)
Hosszú Katinka vezeti a női 400 méteres vegyes úszás idei világranglistáját.
aug. 23
13:42
Anglia: a Man. City is leigazolná Juan Román Riquelmét (She)
Lapértesülések szerint a Manchester City is csatlakozik a Corinthianshoz a Boca Juniors 31 éves irányítójáért, Juan Román Riquelméért folyó harcban.
aug. 23
13:44
Vízilabda: győzelemmel kezdtek a fiúk a junior-világbajnokságon (She)
A magyar válogatott lehengerlő győzelemmel kezdett a horvátországi Sibenikben zajló férfi junior vízilabda-világbajnokságon.
aug. 23
14:00
Jégkorong: megnyerte a lengyelországi tornát a Sapa Fehérvár (She)
Bravúros teljesítménnyel az első helyen végzett a Sapa Fehérvár AV 19 a lengyelországi Sosnowiecben zajló nemzetközi felkészülési tornán, miután legyőzte a döntőben a szlovák élvonalbeli Zilinát.
aug. 23
14:18
Formula-1: Európai Nagydíj körről körre élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Formula–1-es Európai Nagydíj. Kövesse élő, szöveges tudósításunkat körről körre!
aug. 23
14:36
BL-selejtező: Herczeg András kijelölte a Levszki elleni keretet (She)
A klub hivatalos honlapja szerint Herczeg András kijelölte a DVSC 18 főből álló keretét a Levszki Szófia elleni, kedden 20.45-kor kezdődő BL-selejtező visszavágójára.
aug. 23
14:38
Formula-1: Vettel aggódik, hogy elfogynak a motorjai (She)
Sebastian Vettel, a Formula–1-es Red Bull-Renault német versenyzője attól fél, hogy több motort lesz kénytelen használni az idei szezonban, mint az engedélyezett.
aug. 23
14:42
Balzsay Károly elhagyhatta a kórházat délelőtt (Infostart)
Elhagyhatta a kórházat Balzsay Károly, aki szombat este technikai KO-val kikapott a német Robert Stieglitztől a budapesti Syma Csarnokban rendezett profi gálán, s ezzel elvesztette a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét.
aug. 23
14:54
Atlétikai vb: kínai siker a női maratoni futásban (She)
Meglepetésre a kínai Hszüe Paj nyerte vasárnap a női maratoni futást a berlini atlétikai világbajnokságon.
aug. 23
15:00
Kétmilliárdos Loki-menetrend (Blikk)
DEBRECEN – Már számolják a Levszki Szófia elleni meccsig hátralévő órákat a DVSC-TEVA labdarúgói.
aug. 23
15:30
Görögország: bajnokikat halasztottak el az athéni erdőtűz miatt (She)
A főváros környékén tomboló hatalmas erdő- és bozóttűz miatt két vasárnapi mérkőzést is elhalasztottak az illetékesek a görög labdarúgó-bajnokság élvonalában.
aug. 23
15:36
Genetika, dopping, vagy egyedi edzésmódszer a jamaicai futók titka? (Infostart)
Az utolsó napig a jamaicai atléták hét aranyérmet nyertek a berlini atlétikai világbajnokságon. Ennél többet egyetlen ország, még az Egyesült Államok sem. Mi több: a karibi ország vágtázói több aranymedáliát gyűjtöttek, mint a német és az orosz csapat összesen. Félelmetes teljesítmény, aminek alapját botorság lenne annyival elintézni, hogy biztosan doppingolnak. De akkor mi a titok nyitja?
aug. 23
15:48
Formula-1: idei első sikerével már második helyen Barrichello (She)
A 2009-es Formula–1-es versenysorozat tizenegyedik futamát, az Európai Nagydíjat a brazil Rubens Barrichello nyerte. A második helyen a címvédő brit Lewis Hamilton, a harmadikon a szintén világbajnok, finn Kimi Räikkönen zárt. Az összetettben továbbra Jenson Button vezet, előnye 18 pont az őt követő Barrichellóval szemben.
aug. 23
15:54
Hamilton szerelői hibáztak, Barrichello öt év után nyert futamot (Infostart)
A Brawn GP brazil pilótája, Rubens Barrichello nyerte a Forma-1-es Európa Nagydíjat a címvédő angol Lewis Hamilton és a finn Kimi Raikkönen előtt. A versenyben sokáig Hamilton vezetett, de a McLaren szerelői elrontották az utolsó bokszkiállását. Mivel azonban Barrichello ezután sokat gyorsult a végső tankolásig, lehet, hogy enélkül is győzött volna.
aug. 23
15:54
Forma-1: Barrichello győzött (Behaviour)
Rubens Barrichello, a Brawn GP brazil versenyzője nyerte vasárnap Valenciában a Forma-1-es Európa Nagydíjat.
aug. 23
16:24
Formula-1, Európai Nagydíj: Whitmarsh szerint nem volt elég gyors a McLaren (She)
Martin Whitmarsh, a McLaren csapatvezetője szerint az „ezüst nyilak" nem voltak elég gyorsak, és még ehhez társult a Lewis Hamilton kiállásánál elkövetett hiba a boxutcában – így nem volt esély a futamgyőzelemre.
aug. 23
16:26
Premjer-liga: Huszti gólpasszt adott, a Zenit ikszelt (She)
A Zenit hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Lokomotiv Moszkvával az orosz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, így nem sikerült megelőznie a fővárosi csapatot a tabellán.

Keresés