2010. január 10. vasárnap

jan. 10
0:00
Primera División: a Villarreal döntetlent játszott az Almeríával (She)
A Villarreal hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Almeríával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 17. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén.
jan. 10
0:18
Portugália: a Benfica és a Sporting CP is győzni tudott (She)
Mindkét lisszaboni csapat, a Benfica és a Sporting is győzelmet aratott a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga Sagres) 15. fordulójában. A forduló előtt élen álló Benfica 1–0 győzött a Rio Ave otthonában, és visszavette az első helyet, míg a Sporting a Leixoest verte meg hazai pályán, szintén 1–0-ra.
jan. 10
0:36
NBA: könnyen lehet, hogy Allen Iverson kihagyja az All Star-mérkőzést (She)
Könnyen elképzelhető, hogy kihagyja a 2010-es All Star-mérkőzést Allen Iverson, a Philadelphia 76ers kosarasa.
jan. 10
1:12
Africa Race: magyar kamion nyerte meg a 2010-es viadalat (She)
Hatodik szakaszgyőzelmét aratta és a végső sikert is megszerezte a kamionos kategóriában a 2010-es Africa Eco Race egyetlen magyar résztvevője, a Qualisport tereprali-istálló. Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Tóth Tamás vezető szerelő vasárnap Dakarban, a Rózsaszín-tó partján bonthat pezsgőt.
jan. 10
1:48
NFL: a Cincinnati számára véget ért a szezon, a Jets továbbjutott (She)
Az idegenben játszó New York Jets 24–14-re legyőzte a Cincinnati Bengalst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első mérkőzésén, és továbbjutott az AFC elődöntőjébe.
jan. 10
6:54
Afrika-kupa: meggondolta magát, mégis marad Togo csapata (She)
A togói labdarúgó-válogatott tagjai szombat éjjel úgy döntöttek, hogy mégsem utaznak haza, hanem részt vesznek az angolai Afrika Kupán.
jan. 10
7:12
NFL: vége a playoffbeli kudarcoknak - nyert a Cowboys az Eagles ellen (She)
A Dallas Cowboys 34–14-re legyőzte a Philadelphia Eaglest az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első körében, és ezzel 1996 óta először sikerült mérkőzést nyernie a playoffban.
jan. 10
7:30
NBA: a Kings megszakította a rossz sorozatát a Nuggets ellen (She)
A Sacramento Kings a 27 pontig jutó Tyreke Evans (0.7 másodperccel a meccs vége előtt) szerzett kosarával verte meg 102–100-ra a Denver Nuggetset az NBA 74. játéknapján, és ezzel megtörte az öt mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát.
jan. 10
8:06
Férfi kézilabda: Alilovic júniustól a Celje együttesében folytatja (She)
Mirko Alilovic, a spanyol Ademar León és a horvát kézilabda-válogatott első számú kapusa aláírta három évre szóló szerződését a szlovén Celje csapatával.
jan. 10
8:33
Talpig Ferrariba öltözik Alonso (Behaviour)
Hétfőn először jelenik meg hivatalosan a Forma-1-es Ferrari színeiben Fernando Alonso a nyilvánosság előtt.
jan. 10
8:35
Ismét a csúcsra jutna Roberto Carlos (Behaviour)
Roberto Carlos, a brazilok világbajnok labdarúgója ismét válogatott szeretne lenni.
jan. 10
8:51
Véres leszámolás az Afrika Kupán - Mégis marad a togói válogatott (Behaviour)
A togói labdarúgó válogatott tagjai szombat éjjel úgy döntöttek, hogy mégsem utaznak haza, hanem részt vesznek az angolai Afrika Kupán.
jan. 10
9:36
Alonso hétfőn talpig Ferrariba öltözik (Metropol)
Hétfőn először jelenik meg hivatalosan a Forma-1-es Ferrari színeiben Fernando Alonso a nyilvánosság előtt.
jan. 10
10:03
Magyar focistát kölcsönzött a Realtól a Mainz (Behaviour)
A Bundesligában folytatja futballkarrierjét Szalai Ádám, akit a Real Madrid a szezon végéig a Mainznak adott kölcsön.
jan. 10
10:12
Tenisz: Andy Roddick megnyerte a brisbane-i tornát (She)
Az első helyen kiemelt Andy Roddick nyerte meg a férfi ATP-tenisztornát az ausztráliai Brisbane-ben.
jan. 10
10:12
Roddick a tornagyőztes Brisbane-ben (Metropol)
Az első helyen kiemelt Andy Roddick sikerével zárult az ausztráliai Brisbane-ben rendezett tenisztorna férfiversenyének vasárnapi döntője, amelyben az amerikai két szoros, egyformán rövidítésben véget ért játszmában múlta felül másodikként rangsorolt cseh riválisát, a címvédő Radek Stepaneket.
jan. 10
10:30
Afrika Kupa - Togo mégis marad (Metropol)
A togói labdarúgó válogatott tagjai szombat éjjel úgy döntöttek, hogy mégsem utaznak haza, hanem részt vesznek az angolai Afrika Kupán. Háromnapos nemzeti gyászt rendelt el a kormány vasárnap. Togó miniszterelnöke újfent hazatérésre szólította fel a nemzeti együttest.
jan. 10
10:39
Roddick nyert Brisbane-ben (Behaviour)
Az első helyen kiemelt Andy Roddick sikerével zárult az ausztráliai Brisbane-ben rendezett tenisztorna férfiversenyének vasárnapi döntője, amelyben az amerikai két szoros, egyformán rövidítésben véget ért játszmában múlta felül másodikként rangsorolt cseh riválisát, a címvédő Radek Stepaneket. Roddick profi pályafutásának 28. tornagyőzelmét aratta.
jan. 10
10:48
Videó: hatalmas tömegverekedés, félbeszakadt meccs a KHL-ben (She)
Hatalmas tömegverekedés tört ki szombat este a Vityaz Csehov–Avangard Omszk mérkőzésen az oroszországi központú Kontinentális Jégkorongligában (KHL), a játékvezetők 691 perc kiállítást osztottak ki, így mindössze négy percre került sor a találkozóból, mivel nem maradt elég játékos a folytatáshoz. Tekintse meg az eseteket videón!
jan. 10
11:06
Szávay főtáblás az ausztrál előopenen (Metropol)
Szávay Ágnes felkerült a főtáblára azon a sydneyi tenisztornán, amely a melbourne-i nyílt bajnokság, az Ausztrál Open afféle előversenyének számít, miután harmadik mérkőzését is megnyerte a selejtezőben.
jan. 10
11:42
Afrika-kupa: műtétje után stabil a meglőtt togói kapus állapota (She)
A johannesburgi Netcare Milpark Hospital orvosaitól származó információ szerint stabil a meglőtt togói labdarúgókapus, Kodjovi Obilalé állapota.
jan. 10
12:09
Újabb diadalt aratott a Balzsay-verő német világbajnok (Behaviour)
Sikerrel védte meg a Bokszvilágszervezetnél (WBO) nagyközépsúlyban őrzött titulusát a német Robert Stieglitz, aki Balzsay Károlytól vette el a vb-övet még tavaly augusztusban.
jan. 10
12:18
Bp. Honvéd: Kovács II Zoltán a Győr engedélyével Kispesten edz (She)
Szerződése 2012 decemberében jár le, Kovács II Zoltán mégis a Bp. Honvédnál edz. A Győri ETO belső védőjével a vezetők korábban közölték, hogy nem tartanak igényt a játékára, s engedéllyel Kispesten kezdhette el a felkészülést.
jan. 10
12:54
A togói futballisták mégis játszanak Angolában (Infostart)
Togóban háromnapos nemzeti gyászt rendelt el a kormány az ország futballválogatottja elleni, három emberéletet követelő fegyveres támadás miatt. Az Afrikai Nemzetek Kupájára tartó csapat buszkonvojára pénteken, az angolai-kongói határvidéken lőttek rá, az angolai sofőr mellett a togóiak másodedzője és sajtószóvivő vesztette életét, nyolcan pedig megsebesültek.
jan. 10
12:56
Szávay Ágnes főtáblás Sydneyben (Infostart)
Szávay Ágnes felkerült a főtáblára azon a sydneyi tenisztornán, amely a melbourne-i nyílt bajnokság, az Ausztrál Open afféle előversenyének számít, miután harmadik mérkőzését is megnyerte a selejtezőben.
jan. 10
12:58
Samuel az utolsó pillanatban szerzett góljával nyert az Inter (Infostart)
Az Inter fordulatos mérkőzésen 4-3-ra nyert a Siena ellen az olasz labdarúgó-bajnokságban. A bajnokcsapat az utolsó percekben két gólt is szerezve győzött.
jan. 10
14:06
Sílövészet: Björndalen szenzációs teljesítménnyel nyert Oberhofban (She)
A sílövők világkupa-sorozata a németországi Oberhofban a férfi 15 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott, amelyben az összetett vk első harminc helyezettje állhatott rajthoz. A győzelmet a norvég legenda, Ole Einar Björndalen szerezte meg, mindössze egy lövőhibával, több mint egyperces előnnyel az amerikai Tim Burke és a lengyel Tomas Sikora előtt.
jan. 10
14:24
Manchester United: Rio Ferdinand két héten belül visszatérhet (She)
Sir Alex Ferguson, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere szerint Rio Ferdinand jól halad a rehabilitációval, és két héten belül visszatérhet az első csapatba.
jan. 10
14:42
Formula-1: Schumachert lenyűgözte a Mercedes-csapat motiváltsága (She)
A Formula–1-től három éve visszavonult, ám 2010-ben újra visszatérő hétszeres világbajnok német Michael Schumacher nagyon elégedetten nyilatkozott a tapasztalatairól, miután két napot töltött el új csapata, a Mercedes központjában.
jan. 10
15:36
Szalai Ádámot kölcsönadta a Real Madrid (Metropol)
A Bundesligában folytatja futballkarrierjét Szalai Ádám, akit a Real Madrid a szezon végéig a Mainznak adott kölcsön.
jan. 10
15:54
Australian Open: a korábbi elődöntős Grosjeané az egyik szabadkártya (She)
A tenisz Australian Open szervezőbizottsága szabadkártyát biztosít a franciák rutinos versenyzőjének, a világranglistán jelenleg mindössze 677. Sebastien Grosjeannak.
jan. 10
16:03
Magyar focistát kölcsönzött a Realtól a Mainz (Behaviour)
A Bundesligában folytatja futballkarrierjét Szalai Ádám, akit a Real Madrid a szezon végéig a Mainznak adott kölcsön.
jan. 10
16:12
Labdarúgó NB II: ifjabb Mihalecz István a Hévíz szakvezetője (She)
Ifjabb Mihalecz István lett a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Hévíz új vezetőedzője.
jan. 10
16:14
Skót Kupa: a Rangers csak büntetővel harcolta ki az újrajátszást (She)
Rendkívül izgalmas mérkőzésen ikszelt a Hamilton és a Rangers a Skót Kupa 4. fordulójában, így újrajátszásra kerül sor.
jan. 10
16:30
Tenisz: a horvát Cilic sikerével zárult a chennai torna (She)
A második helyen kiemelt Marin Cilic és a harmadik helyen rangsorolt svájci Stanislas Wawrinka vívta a chennai férfi tenisztorna fináléját. A horvát játékos két szoros szettben, 7:6, 7:6-ra győzött, és ezzel megnyerte a versenyt.
jan. 10
16:32
Sírepülés: Schlierenzauer nyerte meg a második tauplitzi versenyt (She)
Gregor Schlierenzauer győzelmével ért véget a vasárnapi tauplitzi világkupaverseny, a szezon második sírepülő-viadala. Az osztrák klasszis szezonbeli ötödik elsőségével visszavette a vezetést összetettben az ezúttal az ötödik pozícióban záró svájci Simon Ammanntól.
jan. 10
16:34
Formula-1: Buemi „jégre viszi" a Red Bullt Montrealban (She)
A montreali Parc Jean-Drapeau-ban jégen tart bemutatót egy Formula–1-es Red Bull versenyautóval Sébastien Buemi.
jan. 10
16:36
Gyorskorcsolya Eb: Sábliková győzött, Tóth az utolsó, 26. helyen végzett (She)
A nőknél a cseh Martina Sábliková nyerte meg a norvégiai Hamarban rendezett négytávú gyorskorcsolya Európa-bajnokságot. Tóth Ágota az utolsó, 26. helyen zárta a viadalt.
jan. 10
16:38
Brazília: Roberto Carlos ott szeretne lenni a világbajnokságon (She)
Ott szeretne lenni a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a korábbi brazil világbajnok, Roberto Carlos.
jan. 10
16:39
Afrika Kupa: mégis visszalépnek a togóiak (Behaviour)
A játékosok nyilatkozatai alapján mégsem vesz részt a ma este rajtoló labdarúgó Afrika Kupán Togó válogatottja, mert az ország miniszterelnöke visszarendelte a csapatot a tornáról.
jan. 10
16:48
A kormányfő hazarendelte a bátor togói futballistákat (Infostart)
A togói futballisták játszanának, de a kormányuk hazarendelte őket. Egy nappal korábbi terveit megváltoztatva, vasárnapra úgy döntött a togói válogatott, hogy legméltóbban azzal tiszteleghet három halottja emléke előtt, ha pályára lép a ma este kezdődő Afrikai nemzetek Kupáján. Az államfő és a kormányfő azonban hajthatatlannak bizonyult: hazarendelte a játékosokat.
jan. 10
16:48
Manchester Utd.: kieshet egy kulcsember, Berbatov operáció előtt (She)
Elképzelhető, hogy meg kell műteni Dimitar Berbatovot, a Manchester United labdarúgócsapatának bolgár csatárát.
jan. 10
16:48
Afrika Kupa - Mégis visszalépnek a togóiak (Metropol)
A játékosok nyilatkozatai alapján mégsem vesz részt a ma este rajtoló labdarúgó Afrika Kupán Togó válogatottja, mert az ország miniszterelnöke visszarendelte a csapatot a tornáról.
jan. 10
16:50
Jól sikerült Schirilla kecskeméti idénynyitója (Metropol)
Ifj. Schirilla György vasárnap megkezdte szokásos téli úszósorozatát, amelynek első állomása Kecskeméten volt.
jan. 10
17:06
Premjer-liga: a Liverpoolból távozó Voronin 3 évre írt alá a Dinamónál (She)
Hároméves szerződést kötött az orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva labdarúgócsapatával Andrij Voronin, a Liverpool ukrán támadója.
jan. 10
17:08
Serie A: a Fiorentina hazai pályán győzte le a Barit (She)
Hazai pályán győzött a Fiorentina az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójában.
jan. 10
17:10
Afrika-kupa: egyperces gyászszünet minden meccsen az első fordulóban (She)
A labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája első fordulójában minden mérkőzés előtt egyperces gyászszünetet rendelt el a CAF, emlékezésül a togói válogatott másodedzőjére, Amalete Abalóra és sajtósára, Stan O'Cloo-ra.
jan. 10
17:24
Terepkerékpáros ob: Buruczki Szilárd és Benkó Barbara sikere (She)
A férfiaknál Buruczki Szilárd, a nőknél pedig Benkó Barbara nyerte meg a terepkerékpáros országos bajnokságot Mosonmagyaróváron.
jan. 10
17:42
A Real Madrid kölcsönadta magyarját a Mainznak (Infostart)
A Bundesligában folytatja futballkarrierjét Szalai Ádám, akit a Real Madrid a szezon végéig a Mainznak adott kölcsön.
jan. 10
17:42
Augsburg: volt Hertha-csatár lesz Torghelle és Szabics riválisa (She)
Az FC Augsburg labdarúgó-együttese csatárral erősítette meg a keretét: a Hertha BSC-ben és a Mönchengladbachban megismert Nando Rafael a dán Aarhustól igazol a bajorokhoz.

Keresés