2010. január 19. kedd

jan. 19
0:27
Bayern München: márciusban ülnek le tárgyalni Franck Ribéryvel (She)
A német elitklub, a Bayern München labdarúgócsapatának igazgatótanácsa márciusban ül le tárgyalóasztalhoz az együttes klasszisával, Franck Ribéryvel, hogy megbeszéléseket kezdjenek a hogyan továbbról.
jan. 19
1:03
NBA: egymást követő ötödik meccsét nyerte meg a Charlotte Bobcats (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 83. játéknapján pályaválasztóként ugyan 103 pontot kapott a Charlotte, mégis a Bobcats-játékosok lehettek boldogabbak a találkozó végén, hiszen két pontot így is rávertek a Sacramentóra.
jan. 19
6:03
Brutális két meccsel indítja az ausztriai kézilabda Európa-bajnokságot a férfi válogatott (Behaviour)
Brutális két meccsel indítja az ausztriai kézilabda Európa-bajnokságot a férfi válogatott, ráadásul ami azután jön, az sem ígérkezik fáklyásmenetnek. De lehet, hogy végül mégis ez lesz belőle.
jan. 19
6:05
Mától futsal EB - A Kozma Mihály vezette magyarok bravúrra készülnek hazai pályán (Behaviour)
Véget ért a főpróba, jöhet a premier, azaz ma végre kezdetét veszi a január 30-ig tartó, hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság. A jegyek nagy része már rég elfogyott elővételben, a magyar válogatott biztosan telt ház előtt próbálja meg kivívni csoportjából a továbbjutást.
jan. 19
7:03
Australian Open: Davigyenko gázolt, Querrey elbúcsúzott (She)
Eddig nem tartogatott különösebben nagy meglepetéseket az Australian Open második játéknapja a férfiaknál. Az orosz Davigyenko imponáló magabiztossággal, a spanyol Verdasco kicsit nehezebben lépett tovább az első tíz kiemelt közül. Búcsúzott a 25. helyen kiemelt Querrey, akit Schüttler vert ki négy játszmában, illetve a veterán Santoro is, aki Cilic tudása előtt hajolt meg.
jan. 19
7:39
Australian Open: nagy meglepetésre máris kiesett Tommy Robredo (She)
Két kiemelt is elbúcsúzott a férfi egyes mezőnyétől a tenisz Australian Openen: Tommy Robredót az eddigi karrierje során Grand Slam-torna főtábláján még meccset sem nyerő Santiago Giraldo búcsúztatta el, míg Jürgen Melzert öt játszmában ejtette ki Florent Serra.
jan. 19
7:57
Fulham: Gera Zoltán a sérüléshullám ellenére bízik a csapat erejében (She)
Gera Zoltán, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Fulham középpályása úgy gondolja, együttese képes lesz elviselni a vasárnap megsérült támadó, az amerikai Clint Dempsey hiányát.
jan. 19
8:15
Erdei Zsolt: "Nem gondolom, hogy ez az Universum végét jelentené" (Infostart)
Erdei Zsolt szerint eltúlzottak azok a feltételezések, amelyek szerint klubja, a hamburgi Universum az összeomlás határán van. A Boksz Világtanács cirkálósúlyú világbajnoki címétől hamarosan megváló magyar ökölvívó az InfoRádiónak azt is elmondta, hogy minden bizonnyal májusban léphet újra kötelek közé, a klub által kiszemelt ellenfele pedig a spanyol Gabriel Campillo lehet.
jan. 19
8:15
Australian Open: kétszettes előnyről kapott ki Robin Söderling (She)
A férfimezőnyben megszületett az Australian Open eddigi legnagyobb meglepetése: a Roland Garros-döntős Robin Söderlinget kétszettes hátrányból fordítva verte meg Marcel Granollers.
jan. 19
8:27
Kezdés a világbajnok ellen (Metropol)
Franciaország az első ellenfél a férfi Kézilabda-Európa-bajnokságon. Már a továbbjutás is nagy feladat a magyar csapatnak, amely tíz év után először játszik Nagy László nélkül.
jan. 19
8:27
"Del Potro azt mondta, olyan vagyok, mint a Playstation 3" (Behaviour)
Nagyon könnyen jutott be a második fordulóba, azaz a legjobb 64 közé Nyikolaj Davigyenko az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 19
8:45
NBA - A Lakers nyerte a döntő "visszavágóját" (Behaviour)
A címvédő Los Angeles Lakers szoros csatában legyőzte a vendég Orlando Magicet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői rangadóján.
jan. 19
8:51
Bölöni komédiásnak nevezte Juhászt (Blikk)
jan. 19
9:09
"Remélem, hogy kikapunk" - írta a Premier League-játékos (Infostart)
Facebook-üzenete miatt nem edzhet a többiekkel az angol U17-es labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. James Hurst a múlt hónapban azt írta a közösségi oldalra: reméli, hogy elveszítik a következő meccsüket.
jan. 19
9:09
Manchester City: Mancini csapata kölcsönveszi Flaminit - sajtóértesülés (She)
A Sky Sports értesülései szerint a Manchester City megegyezett az AC Milannal, és kölcsönveszi a francia Mathieu Flaminit az olasz csapattól.
jan. 19
9:21
Federer gyenge kezdés után nyert (Metropol)
A világelső Roger Federer első játszmáját elveszítette az idei ausztrál nyílt teniszbajnokságon, igaz, végül magabiztosan győzött a nyitófordulóban.
jan. 19
9:45
Férfi kosárlabda NB I: tartozás miatt levontak egy pontot a Dombóvártól (She)
Kétmillió forinttal tartozott korábbi játékosának, Bódi Ferencnek a Dombóvár KC, ezért a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének versenybizottsága levont egy büntetőpontot a gárdától.
jan. 19
9:57
Elégedetlen versenyzők a Bamako-ralin (Metropol)
Tömören összefoglalva a fejetlenség és a szervezetlenség jellemzi az idei Bamako-rali versenyágát.
jan. 19
10:03
Kulcsár Anitát nem lehet elfelejteni (Blikk)
GYŐR – Fájdalom, könnyek, elkeseredés – ötödik éve ezeket éli át Kulcsár Sándorné, Kati néni (61) és Káldi András (33), ha elérkezik január 19., az a nap, amelyen Kulcsár Anita (†28), a Dunaferr és a magyar válogatott olimpiai ezüstérmes kézilabdázója autóbalesetben életét vesztette. Máig nem tudták feldolgozni a 2005-ben történt tragédiát...
jan. 19
10:15
Szávay és Czink szerdán kezd Melbourne-ben (Metropol)
A korábban kiadott programtól eltérően nem kedden, hanem szerdán kezd Szávay Ágnes és Czink Melinda Melbourne-ben, az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 19
10:33
Australian Open - Szerdára kerültek át a magyarok mérkőzései (Behaviour)
A korábban kiadott programtól eltérően nem kedden, hanem szerdán kezd Szávay Ágnes és Czink Melinda Melbourne-ben, az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 19
10:39
Australian Open: Serena után Venus Williams is simán győzött (She)
A már korábban továbbjutó Serena Williams után Venus Williams is simán továbblépett a tenisz Australian Open 2. körébe.
jan. 19
10:57
Norvég, szlovén, német ellenfelet kapott a Győr (Infostart)
A Győr a norvég Larvik, a szlovén Krim Ljubljana és a német HC Leipzig csapatával került egy középdöntős csoportba a női kézilabda Bajnokok Ligája bécsi sorsolásán.
jan. 19
11:09
Kemény Dénes meghívottjai a szerbekkel edzenek Szegeden (Behaviour)
A tavaly nyári római vb óta most először számít külföldön szereplő játékosokra is Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki kedden a nemzeti együttes honlapján tette közzé az idei első összetartásra meghívottak névsorát.
jan. 19
11:11
Futsal Eb - A spanyolok címvédésre készülnek (Behaviour)
A címvédő spanyol válogatott az aranyéremért száll harcba a kedden kezdődő magyarországi futsal Európa-bajnokságon.
jan. 19
11:15
Labdarúgás: manchesteri derbi, akcióban Dzsudzsákék - keddi program (She)
A keddi futballműsorból az angol Ligakupa-elődöntő, a havazás miatt egyszer már elhalasztott manchesteri városi rangadó tűnik a legnagyobb csemegének, de eldől a továbbjutás sorsa az Afrikai Nemzetek Kupája B-csoportjában is, a magyar légiósok közül pedig Dzsudzsák Balázs és Bodor Boldizsár a holland bajnokságban, míg Gyepes Gábor az FA-kupában léphet pályára.
jan. 19
11:33
DVTK: megérkeztek a győriek, újabb kamerunit tesztelnek (She)
Hétfő este megérkezett Miskolcra a Győrből kölcsönvett Zoran Supics, Zámbó Bence, Bajzát Péter és Bojan Brnovics. Rajtuk kívül egy kameruni játékos csatlakozhat még a csapathoz – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 19
11:35
Női kézilabda NB I: „Előre aláírtam volna ezt a beosztást” - Vanyus (She)
A könnyebb csoportba került a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ennek megfelelően a klub elnöke, Vanyus Attila elégedett a sorsolással.
jan. 19
11:45
Könnyű BL-csoportban a győri kézisek (Metropol)
A könnyebb csoportba került a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája keddi bécsi sorsolásán: a norvég Larvik, a szlovén Krim Ljubljana és a német HC Leipzig csapatával találkozik a középdöntőben.
jan. 19
11:45
Az EHF enyhítette Gunnar Prokop és a Hypo NÖ büntetését (Behaviour)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a fellebbezések nyomán enyhítette a Hypo NÖ női kézilabdacsapatára, illetve volt vezetőedzőjére, Gunnar Prokopra még novemberben kiszabott büntetéseket.
jan. 19
11:51
2012-re lesz kész a Fradi új stadionja, három játékos aláírt (Infostart)
Az előzetes tervek szerint 2012-re készül el a Ferencváros labdarúgóklub új stadionja, a felújítást az idén nyáron szeretnék elkezdeni - derült ki az egyesület keddi sajtótájékoztatóján.
jan. 19
12:27
Futsal Eb: az orosz szakvezető óvatos, szerinte egy hiba is végzetes lehet (She)
Megtartották sajtótájékoztatóikat a Budapesten és Debrecenben ma kezdődő futsal Európa-bajnokság C-csoportjában szereplő csapatok szövetségi edzői is.
jan. 19
12:29
Formula-1: Pedro de la Rosa lett a Sauber-istálló második pilótája (She)
A spanyol Pedro de la Rosa lesz a 2010-es szezonban a Formula–1-es Sauber-istálló második pilótája – jelentette be a csapat kedden.
jan. 19
12:39
Két év múlva készül el a Ferencváros új stadionja (Metropol)
Az előzetes tervek szerint 2012-re készül el a Ferencváros labdarúgóklub új stadionja, a felújítást az idén nyáron szeretnék elkezdeni - derült ki az egyesület keddi sajtótájékoztatóján.
jan. 19
12:39
Két év múlva készül el a Ferencváros új stadionja (Behaviour)
Az előzetes tervek szerint 2012-re készül el a Ferencváros labdarúgóklub új stadionja, a felújítást az idén nyáron szeretnék elkezdeni - derült ki az egyesület keddi sajtótájékoztatóján.
jan. 19
12:41
Zicót menesztette az Olimpiakosz (Behaviour)
Kedden "megköszönték" eddigi munkáját, majd elbúcsúztak Zicótól a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Olimpiakosz csapatának irányítói.
jan. 19
12:43
F1 - De la Rosa visszatér! (Behaviour)
A spanyol Pedro de la Rosa a svájci Sauber Forma-1-es istállóban folytatja pályafutását az idei szezonban.
jan. 19
12:57
De la Rosa a Sauber pilótája (Metropol)
A spanyol Pedro de la Rosa a svájci Sauber Forma-1-es istállóban folytatja pályafutását az idei szezonban. Kilenc istálló már megnevezte a pilótáit az idei Forma-1-es világbajnokságra.
jan. 19
13:15
Vancouver 2010 - A japánoknak nem csak a részvétel a fontos (Behaviour)
japán miniszterelnök sok érmet vár a vancouveri téli olimpián részt vevő szigetországi küldöttségtől.
jan. 19
13:33
Pechstein: sokaknak van okuk reszketni (Behaviour)
Önéletrajzi könyvet ír a hatszoros világbajnok német gyorskorcsolyázó Claudia Pechstein, aki a kötetben igyekszik lerántani a leplet azokról, akik valamilyen szerepet játszottak a hozzá kapcsolt doppingügyben.
jan. 19
13:35
Vb-2010 - Nehezen jutnak jegyekhez az afrikaiak (Behaviour)
Danny Jordaan, az idei dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságának elnöke bejelentette, hogy szeretnék egyszerűsíteni a jegyvásárlási procedúrát az afrikai országok lakosai számára.
jan. 19
13:39
Köln: Lukas Podolskira akár öthetes kényszerpihenő is várhat (She)
Több hetes pihenő vár a német Bundesliga 1-ben szereplő 1. FC Köln játékosára, Lukas Podolskira: a német válogatott csatára porckorongproblémák miatt harcképtelen.
jan. 19
13:41
AC Milan: cáfolja a klub, hogy Flamini a Manchester Citybe menne (She)
Az AC Milan sportigazgatója, Ariedo Braida közleményben cáfolta, hogy a lombard labdarúgóklub Mathieu Flaminit kölcsönadná a Manchester Citynek.
jan. 19
14:27
Londonban búcsúzna Gyurta nagy vetélytársa (Behaviour)
A négyszeres olimpiai bajnok mellúszó, Kitadzsima Koszuke azt mondta, hogy neki a 2012-es játékok jelentik a végcélt. Így Londonban Gyurta Dániel legfőbb ellenfele lehet.
jan. 19
14:51
Futsal Eb: a spanyolok arannyal akarnak távozni Magyarországról (She)
Aranyéremmel és az Eb-trófeával távozna Magyarországról a futsal kontinensviadal legnagyobb esélyese, a címvédő spanyol válogatott.
jan. 19
14:53
Németország: kitiltanak 81 drukkert a Bayern következő mérkőzéséről (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) kedden bejelentette, hogy kitiltanak 81 Bayern München-drukkert a bajorok szombati, Mainz elleni bajnoki összecsapásáról.
jan. 19
15:39
Gerrard a Real Madridban folytatja? (Metropol)
Az angol média keddi hírei szerint a Real Madridba készül átigazolni Steven Gerrard, a válogatott és az FC Liverpool irányító középpályása.
jan. 19
16:03
Liverpool: az angol média már a Real Madridban látja Gerrardot (She)
Az angol média keddi hírei szerint a Real Madridba készül átigazolni Steven Gerrard, a válogatott és a Liverpool középpályása.
jan. 19
16:21
MTK: Lencse László csütörtökön utazik a Maccabi Haifához (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az MTK támadója, Lencse László csütörtökön utazik Izraelbe, hogy tárgyaljon a Maccabi Haifa vezetőivel. Ez egyben azt is jelenti, hogy a két klub megállapodott a csatár vételáráról.
jan. 19
16:23
MTK: a hétfőn megműtött Szabó Ádám két-három hét múlva már edzhet (She)
A hétfőn porcműtéten átesett Szabó Ádám két-három hét múlva újra elkezdheti az edzéseket – olvasható az MTK honlapján.

Keresés