2010. január 5. kedd

jan. 5
5:24
Nem kellett haladnia Noé bárkájának (Infostart)
Egy Közel-Keleten talált és ősi babiloni nyelven írt agyagtábla szerint a bibliai Noé bárkája valójában egy hatalmas, kör alakú nádtutaj volt - írja The Guardian. Bár már több tucat olyan antik táblát találtak, amelyek a pusztító özönvíz történetét mesélik el, ez az első olyan lelet, amely a bárka alakját is pontosan leírja.
jan. 5
7:00
A szexi vámpírfiú csak hátul kullog az 1,6 milliójával... (168 Óra Online)
Ismét összeállította a legtöbbet letöltött tévésorozatok TOP 10-es listáját a TorrentFreak. Megállapításaik szerint a lista élén álló Hősök egyes epizódjait többen töltötték le illegálisan, mint ahány nézőt a sorozat az Egyesült Államokban egy-egy héten a tévé elé ültetett….
jan. 5
10:51
Máris forró titkokra bukkant az új szupertávcső! (168 Óra Online)
Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) lenyűgöző "bolygóvadász" teleszkópja két rejtélyes objektumra bukkant, amelyek túl forróak ahhoz, hogy bolygók legyenek, ahhoz viszont túl kicsik, hogy csillagok legyenek – írta az AP.
jan. 5
11:24
A tavaszi gyermekek veszélyeztetettebbek (Infostart)
Nagyobb esélyük van a sclerosis multiplex kialakulására a későbbi életük során azoknak a gyermekeknek, akik áprilisban születnek.
jan. 5
15:48
Kiszivárgott Peter Jackson új filmje (168 Óra Online)
Hetekkel az amerikai országos bemutató előtt kiszivárgott az internetre Peter Jackson új filmje, a Komfortos mennyország. Az alkotás máris vezeti a BitTorrent heti letöltési listáját – írja a ZeroPaid.

Keresés