2011. január 1. szombat

jan. 1
0:48
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 1
0:57
Újévi fogadalmak az egészség jegyében (HáziPatika)
Nem kell, hogy felforgató hatású fogadalmakat tegyen az újévben, elég, ha azok apránként segítik hozzá a nagy, végső célhoz. Ehhez gyűjtöttünk össze néhány hasznos tanácsot.
jan. 1
5:51
Az újévi fogadalom rossz lehet az egészségnek (WebBeteg)
Az életmód változtatásra vonatkozó újévi fogalmak rosszat tehetnek az egészségnek - figyelmeztetett csütörtökön egy, a szellemi egészséggel foglalkozó brit jótékonysági szervezet.
jan. 1
9:00
Az alkoholfogyasztás okozta panaszok - Ön tudta? (WebBeteg)
Az mindenki előtt ismeretes, hogy a rendszeres alkoholfogyasztás májelégtelenséget okoz. Tudta-e, hogy kutatók szerint mintegy 60 betegség köthető az alkoholhoz? Íme a leggyakoribbak.
jan. 1
9:24
A Nyilas ma rájön arra, hol hibázott tegnap (Borsa)
Napi horoszkóp, szombat
jan. 1
10:03
Elhízás: megelőzés már a születés előtt? (WebBeteg)
Az elhízás korunk egyik leggyakrabban előforduló betegsége, a fejlett országokban pedig jelentős népegészségügyi problémának is számít. Mint minden betegséget, az elhízást is egyszerűbb és célszerűbb megelőzni, mint kezelni.
jan. 1
10:06
Javítja a hangulatot a szép fehérnemű (Borsa)
Szép fehérneműben magabiztosabbnak érezzük magunkat. Minden tizedik nő viszont szívesen megy ki az utcára alsónemű nélkül.
jan. 1
11:06
Tévhitek a másnaposságról (WebBeteg)
Kutyaharapást szőrével? Gyógyszerek? Vagy elég valamit enni? Pár jótanács, amely segítségével úgy ébredhet, hogy ne bánja meg az előző éjjelt - már ami az alkoholt illeti.
jan. 1
11:18
Működnek a bánkúti sípályák (Infostart)
Két sífelvonó működik az új év első napján a bükki síparadicsomban, Bánkúton - tette közzé honlapján a síklub szombaton.
jan. 1
11:54
Rekordszámú pácienst vettek fel a fővárosi toxikológiára (HVG)
Összesen 65 erősen ittas, illetve drogos pácienst vettek fel a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára huszonnégy óra alatt. Ennyi betegük az elmúlt 10 évben nem volt - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője szombaton.
jan. 1
13:06
Hogy legyen második randi: ne mutassuk ki érzéseinket! (MaHu)
Egy egyszerű szabály betartásával jelentősen növelhetjük esélyeinket egy második randira: egy amerikai kutatás szerint ne nagyon mutassuk a másik iránti érzéseinket. Amennyiben ugyanis a reménybeli partner bizonytalan azokat illetően, megnő irántunk érzett vonzalma.
jan. 1
13:13
Szilveszteri rekord a fővárosi toxikológián (WebBeteg)
Huszonnégy óra leforgása alatt rekordszámú - 65 erősen ittas, illetve drogos - pácienst vettek fel a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára. Ilyen létszámú beteg az utóbbi tíz évben nem volt az osztályon. Egy középkorú nő meghalt, őt kihűlés miatt szállították be.
jan. 1
13:15
Meddig fokozható az emberi teljesítőképesség? (WebBeteg)
A sportolók hét és fél, illetve tíz és fél éven belül érik el a tovább már nem növelhető teljesítményt, és további javulás nem lehetséges - állapította meg egy dél-koreai kutatás. A legtöbb versenyző még keményebb edzésmódszerekkel kíván még jobb teljesítményt elérni. Milyen határig növelhető a fizikai teljesítőképesség?
jan. 1
14:54
Jelentős év végi forgalom a balatoni strandoknál (Infostart)
Hétfőtől tervezik a hivatalos jégpályák kijelölését a Balatonon az önkormányzatok és a strandüzemeltetők, a téli sportok kedvelői azonban már javában korcsolyáznak a part menti jégen.
jan. 1
18:27
Szilveszter: kétszer annyi esetben hívtak mentőt (WebBeteg)
Közel kétszer annyi riasztást kaptak a mentők szilveszterkor a szokásoshoz képest Budapesten és a nagyobb városokban. A legtöbb esetben alkoholt fogyasztó fiatalokhoz kellett mentőt hívni, az átlagoshoz képest kevesebb közlekedési- és petárdabaleset történt - közölte az Országos Mentőszolgálat.
jan. 1
20:33
Mi állhat a hüvelyi orgazmus útjában? (WebBeteg)
Fiatal nő vagyok. Az első alkalom nagyon fájt. Azt hittem, ez csak az első pár alkalommal lesz így, de nem, sajnos több éve ilyen. Teljesen érzéketlen vagyok a hüvelyi orgazmusra. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jan. 1
20:36
Súlyosan megsérült egy magyar síelő Ausztriában (Infostart)
Mentőhelikopterrel vitték kórházba a magyar sérültet, aki túl meredek pályát választott és saját hibája miatt esett el.
jan. 1
21:30
Az ötös lottó 52. heti nyerőszámai (Infostart)
Az ötös lottó sorsolásán a következő számokat húzták ki: 4, 8, 31, 81, 83.
jan. 1
22:39
Veszélyes lehet a hirtelen kezdett testedzés (WebBeteg)
Azoknak az embereknek, akik csupán egyféle mozgásformához - például a televízió távirányítójának felemeléséhez - szoktak hozzá, kellően elővigyázatosnak kell lenniük, ha aktívan edzeni kezdenek.

Keresés