Hírarchívum - Belföld

2018. április 27. péntek

ápr. 27
0:09
Rettegett a börtöntől a rendőrgyilkos (Lokál)
Semmiféle megbánást nem tanúsított a rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István hungarista-vezér, miután fejbe lőtte 2016 október 26-án a hozzá társaival házkutatásra érkező NNI-nyomozót, Pálvölgyi Péter posztumusz alezredest – állította tegnap a Magyar Nemzeti Arcvonal alapítójának tárgyalásán tanúként valló egykori krízistárgyaló. A szakember
ápr. 27
0:13
Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait (Lokál)
Benyújtotta az ellene szóló gyanúsítás cáfolatát az ügyészségnek Ihász Sándor, volt főügyész, akit bűnpártolással gyanúsítanak a Fenyő-ügyben. Ugyanakkor a Heti Válasz szerint az ügyészségnél nem egyetlen felvétel, hanem számos hanganyag lehet, mert belügyi információik szerint Portik Tamás négy éven át rögzíthette beszélgetéseit Gyárfás Tamással.
ápr. 27
0:17
A kutyásoké is lesz a Városliget (Lokál)
Várhatóan május közepén nyílik majd meg a Városligetben az a kutyás élménypark, melynek a bejárása tegnap volt. A tesztüzem egyébként már a hónap eleje óta tart.
ápr. 27
0:21
Folytatódik Soros bosszúhadjárata (Lokál)
Soros György egy összehangolt akció keretében sorozatosan támadja Magyarországot a Fidesz-KDNP választási győzelme óta. Immár az Európai Parlament második bizottsága indítaná el hazánk ellen a legsúlyosabb, hetes cikk szerinti eljárást.
ápr. 27
0:25
Nem jött be a lilakáposztás fagyi (Lokál)
Vészesen gyorsan közeledik a nyár, így a fagyizó emberek is kezdenek szaporodni Budapesten. Egyre több olyan helyet találhatunk a fővárosban, ahol a szokásos ízek mellett igazi különlegességeket is kipróbálhatunk. A Lokál 3 különleges fagylaltot tesztelt: tejmentes Bolero, lilakáposztás tormakrém és máglyarakás.
ápr. 27
1:18
Megszűnt az útlezárás a 2-es számú főúton (Police.hu)
Megszűnt az útlezárás a 2-es számú főúton Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 04. 27., p - 01:10 A forgalom zavartalanul halad Katalinpuszta külterületén.
ápr. 27
4:03
Mentősök segítettek átrendezni a lakást (Lokál)
Mentősök rendezték át egy család nappaliját, mivel a férj a kanapé cipelése közben sérvet kapott. Egy vita után döntött úgy a házaspár férfi tagja, hogy eleget tesz felesége kérésének és átrakja a nehéz bútort a szoba másik felébe.
ápr. 27
5:03
Lesújtó értékelést adtak a magyar tranzitzónákról az Európa Tanács szakértői (HVG)
Azt vizsgálták, hogy a magyar eljárások segítik-e az emberkereskedelem felismerését. Röviden szólva: nem.
ápr. 27
5:03
Ezek a legnagyobb hibák a matekérettségin - így kerülhetitek el őket (Eduline)
Mik azok a hibák amiket az érettségizők elvétenek a matekérettségi alatt, pedig el lehetne kerülni őket? Hogyan érdemes elkezdeni a feladatokat, mire kell figyelni ha már úgy érzitek, hogy készen vagytok? Most minden fontos kérdésre válaszolunk a Studium Generale szakértőjének segítségével.
ápr. 27
5:09
Folytatódik az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárás (Hírstart)
A tartalmi vizsgálati szakasszal folytatódhat az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárás a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának döntése értelmében.

Keresés