Autós-Motoros hírek - TOP 4 óra

ma
14:45
Gyűlölt Mercedes S-osztály 800 ezer forintért (totalcar.hu)
Zsoltnak elege lett a Renault Kangooból, ezért megvette a magyar piac legolcsóbb Mercedes S500-át és most boldog. Mi is azok lettünk, amikor kipróbáltuk.
ma
13:12
Péntektől még olcsóbban tankolhatunk (Autónavigátor)
Pénteken az elmúlt alkalmakkor tapasztaltnál jelentősebb üzemanyagár-csökkenés következik a benzinnél és a gázolajnál is.
ma
13:51
Kirúgták az ámokfutó pilótát (Vezess)
Alakul a karrier kinyírása: a Forma-2-es Trident-csapat bejelentette, hogy szerződést bontott Santino Ferruccival a silverstone-i ámokfutása után.
ma
14:09
2,5 millióért is lehet McLaren Sennát kapni (Vezess)
Ha áll a garázsodban egy McLaren Senna, de az irodában és a nappaliban sem szeretnél nélküle létezni, akkor itt a megoldás!
ma
15:39
F1: Behozhatatlan a Ferrari motorelőnye? (Vezess)
A Renault F1-es főnökét, Cyril Abiteboult lenyűgözte, mekkorát lépett előre a motorjával a Ferrari.
ma
13:12
Megmutatták az új Suprát, csak még azt nem tudjuk, hogyan néz ki (Player)
A végsőkig húzza az érdeklődésünket az új Supra iránt a Toyota, hiszen a goodwoodi fesztiválon ugyan megmutatta a kész autót, de még álcázva, ezért nem tudjuk, hogyan fest majd a valóságban. A motorjáról azonban kiderült néhány dolog.
ma
15:06
Megvolt az első Supra találkozó, ahol az új is jelen volt (Autónavigátor)
Megtörtént az első, öt generációnyi Suprát felvonultató találkozó, valamint kiderült az is, hogy milyen motorokat kap az új, továbbá a vezető mérnök is tudja, hogy sokan a régi 2JZ-t akarják majd belerakni.
ma
15:03
Meglepetés lapul a veterán izomautó gépházában (Vezess)
Új korában nem igazán látott ilyen sok lóerőt a ’69-es Dodge Charger, melybe új hajtáslánc került.
ma
15:21
Hazai versenypályán hajtottuk a Swift Sportot (Vezess)
Miután megtanultunk a pályázás alapjait, tartottunk egy edzésnapot a Suzuki Swift Sporttal az örkényi Euro-Ringen, mielőtt nekiindulunk a Nürburgringnek.
ma
14:27
Itthon is felbukkanhatnak a Tesla kamionok (Vezess)
A magyar delegációval együtt a Waberer’s vezetői is Amerikában jártak a Tesla központjában. A társaság önvezető, elektromos teherautókban látja a jövőt.
ma
14:00
Algériában készül az Arona és a Leon (Hírstart)
A két modell az Algírtól 280 kilométerre délnyugatra található Relizane városában található üzemben készül majd, amelynek a Volkswagen Csoport, illetve annak algériai importőre, a Sovac a tulajdonosa. Mindkét modell már megvásárolható az algériai kereskedésekben.
ma
12:57
F1: A Red Bull nem áldozza fel a Toro Rossót (Vezess)
A Red Bulk Racing csapatfőnöke azt mondja, nem kívánják teljes mértékben kukázni a kisebbik csapat idényét a Honda motorfejlesztése kedvéért.
ma
16:06
Afrikában gyártja az afrikaiaknak szánt modelleket a Seat (Hírstart)
Az Arona és a Leon az Algírtól 280 kilométerre délnyugatra található Relizane városában található üzemben készül majd, amelynek a Volkswagen Csoport, illetve annak algériai importőre, a Sovac a tulajdonosa. Mindkét modell már megvásárolható az algériai kereskedésekben.
ma
13:48
A magasabb bérekhez innovatív vállalkozásokra van szükség (Hírstart)
Az innovációs együttműködések erősítését és a kutatási-fejlesztési támogatások testre szabását szorgalmazta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára Bécsben, az uniós kutatási miniszterek keddi informális találkozóján.
ma
13:06
Itt számíthat traffipaxra szerdán Fejér megyében (Hírstart)
Szerdán is mérnek a rendőrök – mutatjuk, hol találkozhatnak velük:
ma
16:24
Ilyen lesz a jövő abroncsa? (Hírstart)
Az önvezető autók megjelenése fokozatosan formálja át a mobilitást: egyre kevesebb múlik az emberen, több a technológián. A hibrid vagy elektromos meghajtás már nem újdonság, de ezzel együtt megváltozik az autó minden egyes alkotóelemének felépítése is. A gumiabroncs is fejlődik, átalakul mind kialakítását, mind funkcióját tekintve.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: