Belföldi hírek - TOP 4 óra

ma
15:06
Megdöbbentette a Bundestag Magyarországon vizsgálódó képviselőit a rabszolgatörvény, tagadják a német cégek nyomását (168 Óra Online)
A szociáldemokrata küldöttség egyik tagja elképesztően alacsonynak nevezte a magyar béreket.
ma
15:54
Jogerős: kiengedték a kaposvári diákgyilkosokat (24.hu)
Mind a ketten leérettségiztek a rácsok mögött. Az egyik fiú azt mondta, hogy gépészmérnök szeretne lenni, a másik fiatalember munkából akarja fedezni a további tanulmányait.
ma
14:54
Felfedték arcukat a Kurucinfó szerzői – Ön is rájuk tippelt? (Propeller)
Muszáj volt valamivel újra rivaldafénybe kerülnie az egykori széljobbos piacvezető portálnak. 13 év bujkálás után kiléptek a fényre a kuruc.info szerzői – írja a 444.hu. Úgy sejthető, azért folyamodtak ehhez a lépéshez, mert a jobbszélen egyre nagyobb a verseny. A Vadhajtások lendületes kezdése és a kormánymédia (Origo, 888.hu stb.) egy része kifo
ma
16:27
Ungár Péter: Meleg vagyok (24.hu)
Az LMP parlamenti képviselője coming outolt.
ma
15:30
„Mocskos, büdös cigányok!" – kiabálta be valaki a megyei III. osztályú meccsen, erre hatalmas verekedés tört ki Váraszón (168 Óra Online)
Botrányos véget ért a Heves megyei Váraszón a megyei III. osztályú Váraszó-Nagyréde (0-0) labdarúgó-mérkőzés – írja a Heol.
ma
16:54
Ungár Péter elárulta, melyik nemhez vonzódik (Propeller)
Szexuális orientációjáról is kérdezte az LMP-s Ungár Pétert a Magyar Hang. 26 A Dúró Dórával folytatott Hír TV-s vitájával kapcsolatban politikus ugyanis azt mondta, személyes érintettsége is van a dologban. A 24.hu rá is kérdezett Ungárnál, hogy ez egy coming out volt-e, mire azt felelte, hogy: Igen, meleg vagyok
ma
14:57
Tanárhiány: ezeken a településeken fenyeget katasztrófa (ATV)
Az oktatási rendszer szinte folyamatos átalakítás, reformfolyamat közepette működik. „Életpályamodell, új Nemzeti Alaptanterv, majd készülő még újabb Nemzeti Alaptanterv, béremelések, munkaerőhiány” címszavak jellemzik ezt a területet. A Policy Agenda elemzésében az oktatási rendszer egyik aspektusát, a pedagógusok korosztályi összetételét vizsgált
ma
15:15
Pálffy Ilona: Kilenc pártlistára lehet majd szavazni (Hírstart)
AZ NVI elnöke azt mondta valós veszélyként kell tekinteni a cyber támadásokra, hiszen a választások során eddig majdnem minden országot érte ilyen támadás.
ma
18:15
A Fidesz sikeresen megakadályozta, hogy a XV. kerületi gyerekek idén elmehessenek nyári táborba (444)
A jelszó: maradjon otthon a szomszéd gyereke is.
ma
17:42
Luxusétterem ügyvezetője lett Vajna Tímea (Propeller)
A januárban elhunyt Andy Vajna cégbirodalmának újabb darabjában foglalt pozíciót özvegye, Vajna Tímea. Ügyvezető lett a Buno Vendéglátóipari Kft.-ben, amely a Nobu luxuséttermet üzemelteti és 2017-ben közel egymilliárd forint árbevételt produkált. Ugyanakkor ügyvezető maradt a társaságban Török Juditis, Vajna egykori bizalmasa, és a cégpapírok sz
ma
17:12
Százmilliós beruházásba kezd Kósa Lajos 83 éves édesanyja, de nem tisztázott, hogy milyen forrásból (168 Óra Online)
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatalának Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya közleményt adott ki, amely szerint a város határában, majdnem 41 ezer négyzetméteres területen épül terménykezelő és -szárító rendszer – írja az mfor.
ma
16:57
Ungár Péter coming outolt (444)
„Igen, meleg vagyok.”
ma
16:29
Coming out: meleg az ismert magyar politikus (ATV)
Ungár Péter a Magyar Hang pénteken megjelenő interjújában beszélt arról, személyes érintettsége van a homoszexualitással kapcsolatban.
ma
17:51
Két pártot nem enged indulni az NVB az EP-választáson (HVG)
A Tea Párt valamiért úgy gondolta, megéri kétezer aláírással megpróbálni átcsúszni a 20 ezres határon, de az Egységes Magyar Nemzeti Néppártnak sem lett meg a húszezer ajánlás. Végül 9 lista lesz a szavazólapokon.
ma
17:23
Ungár Péter coming outolt: 'Meleg vagyok' (MaHu)
Bevallotta homoszexualitását az LMP-s politikus.
ma
17:03
Apám kitagadott! - A magyar megasztár torokszorító vallomása (ATV)
Mindig is édesapjának akart megfelelni Dér Heni: az énekesnővel apukája éreztette, hogy fiút szeretett volna, aztán pedig kitagadta őt a Megasztár miatt.
ma
16:30
Nagyszülői gyed: fontos újdonságokra derült fény (Infostart)
Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a II. Országos Gyalogló Idősklub Találkozón a gyermekgondozási díj új szabályáról, valamint a családvédelmi akcióterv időseket érintő rendelkezéseiről beszélt.
ma
16:09
Ezeket érdemes tudni ha Wizz Air-rel repülünk (Lokál)
Közeledik a nyár, lassan előkerülnek a hátizsákok és gurulós bőröndök. Sokan döntenek úgy, hogy egy távoli országba mennek nyaralni, és egy olcsónak mondható fapados repülővel érkeznek. A Wizz Air vagy éppen más fapadosnak mondott légitársaságokkal ma már nem csak Európát, hanem akár Afrikát is célba vehetjük. Az utasokra vonatkozó szabályzat azonb
ma
16:03
Hajléktalantörvény: több lett a hajléktalan Budapesten (HVG)
Összesen 15 ezer hajléktalan élhet az országban.
ma
15:39
A kormánymédia egyik vezetője: Két és fél milliárd forint árbevétel mellett ki tudjuk fizetni ezt az évi 10 millió forintos perköltséget (444)
Egy bírósági tárgyaláson beszélt arról a 888-at és a Lokált kiadó cég vezére, hogy kalkulálnak a helyreigazításokkal.
ma
15:30
Migránsozva tiltakoznak a magyar gazdák az EU-támogatások megnyirbálása ellen (Propeller)
A magyar gazdák a leghatározottabban tiltakoznak az uniós agrártámogatások csökkentése és az ellen, hogy az így felszabaduló forrásokat a migránsok ellátására fordítsa Brüsszel – mondta a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke csütörtökön budapesti sajtótájékoztatóján. Fotó: Rosta Tibor/MTI Jakab István ismertette: má
ma
15:27
Kivonult az ellenzék a Borsod megyei közgyűlésből (Hírstart)
Az MSZP, a DK és a Jobbik képviselői faképnél hagyták a javaslatukat bojkottáló fideszeseket. Az ellenzéki pártoknak ez már nem az első összefogáspróbája a borsodi megyeszékhelyen.
ma
18:30
Nógrádban hungarikummá nyilvánítanák a fakanalat (168 Óra Online)
Mert ilyen sincs máshol.
ma
17:33
Eltérő ellenzéki vélemények a migránskvótáról (HírTV)
Szolidárisnak kell lennie a tagállamoknak a migránsok elosztásában - nyilatkozta a Hír TV Híradójának a Párbeszéd EP-képviselője.
ma
17:27
Váratlan döntést hozott Törőcsik Mari: korábban ez eszébe sem jutott (ATV)
Törőcsik Mari egészségi állapota stabil, jól érzi magát, így felmerült benne, hogy szívesen átadná a tudását a fiatalabb generációnak – írja a Blikk.
ma
17:24
„Mocskos, büdös cigányok!" – kiabálta be valaki a megyei III. osztályú meccsen, erre hatalmas verekedés tört ki Váraszón (168 Óra Online)
Botrányos véget ért a Heves megyei Váraszón a megyei III. osztályú Váraszó-Nagyréde (0-0) labdarúgó-mérkőzés – írja a Heol.
ma
17:21
Ungár Péter: 'Meleg vagyok' (MaHu)
Coming outolt az LMP-s politikus.
ma
17:15
Coming out: meleg az ismert magyar politikus (Hírstart)
Ungár Péter a Magyar Hang pénteken megjelenő interjújában beszélt arról, személyes érintettsége van a homoszexualitással kapcsolatban.
ma
17:15
Kilenc lista lesz az EP-szavazólapon (ATV)
Összesen kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra, ennyi lista szerepel majd a szavazólapon.
ma
17:03
Csalás miatt keressük (Police)
Csalás miatt keressükBudapesti Rendőr-főkapitányság2019. 04. 25., cs - 15:33 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.
ma
17:03
NVB: Kilenc lista lesz a szavazólapon (hirado.hu)
Az NVB csütörtöki ülésén döntött erről.
ma
16:57
Rendkívüli parlamenti ülést akar az ellenzék (Hírstart)
Rendkívüli parlamenti ülést kezdeményeznek ellenzéki politikusok, amelyen törvénybe iktatnák a gyerekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának tilalmát.
ma
16:30
Egy katolikus teológus szerint érthetetlenek és abszurdak Semjén Zsolt megállapításai az egyház szerepéről (168 Óra Online)
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes húsvétkor a Hír TV-ben a keresztény hit lényegéről beszélt, és tett néhány igazán hajmeresztő kijelentést. Azt mondta például, hogy az égő Notre-Dame a nyugati értékvesztés és a francia önbecsülés elvesztésének is szimbóluma, illetve azt, hogy az egyház nem egy emberbaráti egyesület.
ma
16:27
Szijjártó büszkén idézte fel, hogy Rákosi diktatúrája az elsők között ismerte el Mao diktatúráját (444)
Bármit mondunk pár guruló jüanért.
ma
16:27
Baj van: aggasztó hírek Demjén Ferenc egészségéről (ATV)
Május 17-i, siófoki koncertjét is le kellett mondania Demjén Ferencnek, mivel csípőműtétjét követő rehabilitációt nem szabad megszakítania, ugyanis az lassíthatná a gyógyulás folyamatát.
ma
16:15
Tömeges pusztulás a polgári halastavon (MaHu)
A látvány teljességgel borzasztó, a természetben okozott kár pedig felbecsülhetetlen.
ma
14:51
A V4-ek stabilitását és súlyát is növelheti a Japánnal való együttműködés erősítése (Lokál)
Erősíteni kell az európai uniós gazdasági növekedés motorjának számító visegrádi országok és Japán közti együttműködést, az a V4-ek stabilitását és súlyát is növelheti - jelentette ki Varga Mihály miniszterelnök-helyettes, pénzügyminiszter Pozsonyban, a visegrádi országok (Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország) és Japán miniszterelnö
ma
18:24
Balázs Péter egyedül indult el, és nyert: újabb két évig ő igazgatja a Szolnoki Szigligeti színházat (168 Óra Online)
Balázs Péter marad a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója, erről csütörtökön döntött a város közgyűlése - közölte a teátrum az MTI-vel.
ma
18:15
Németh Zsolt: Szoros baráti kapcsolatot ápol Bulgária és Magyarország (Magyar Nemzet)
Magyarország és Bulgária részt vállal a közép-európai Három Tenger Kezdeményezésben, valamint élen jár a térségi infrastruktúra fejlesztésben is.
ma
17:54
Minden harmadik felsőoktatásba jelentkező műszaki vagy informatikai képzést választott (MaHu)
A műszaki és informatikai képzésekre első helyen jelentkezők száma az idén meghaladja a 25 ezret.
ma
17:51
A magyarok szerint az „ingyen pénz” a legnagyobb előnye az Európai Uniónak (Hírstart)
A magyarok szerint az „ingyen pénz” az egyik legnagyobb előnye az Európai Uniónak, miközben a migrációt tartják a legnagyobb hátránynak – derül ki a Policy Solutions felmérésből. A magyar társadalom és az Unió kapcsolatát vizsgáló kutatás arra is rámutatott: még a kormánypárti szavazók szerint is az EU-s pénzek jelentős részét ellopják. Összességéb
ma
17:51
A magyarok szerint az „ingyen pénz” a legnagyobb előnye az Európai Uniónak (ATV)
A magyarok szerint az „ingyen pénz” az egyik legnagyobb előnye az Európai Uniónak, miközben a migrációt tartják a legnagyobb hátránynak – derül ki a Policy Solutions felmérésből. A magyar társadalom és az Unió kapcsolatát vizsgáló kutatás arra is rámutatott: még a kormánypárti szavazók szerint is az EU-s pénzek jelentős részét ellopják. Összességéb
ma
17:45
Csak nem közölte a helyreigazítást egy Fidesz-közeli lap, árverésre bocsátották bútorait (HVG)
A kaposvári kormányközeli 74nullanulla nevű portál szerkesztősége immáron bő egy éve nem teszi közre, hogy valótlanságokkal támadtak egy megyei jobbikos képviselőt, és nem fizették meg neki a mindössze 50 ezer forintos sérelemdíjat, ezért már a végrehajtók is kimentek a szerkesztőséghez.
ma
17:39
A HVG-plakátok megkeresték régi helyüket (Hírstart)
A Mahir nem akarja, hogy oszlopain ezután ott legyenek a HVG plakátjai, a címlapoknak azonban nem lehet parancsolni: az e heti lap megjelenése napján megkeresték a helyeket, ahol hirdetniük kellene üzenetüket – ha a politika nem akadályozta volna meg. Kövesse galériánkkal a HVG-plakátok útját Budapest hirdetőoszlopai között.
ma
17:25
EP-választás - Kilenc lista lesz a szavazólapon (MaHu)
Összesen kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra, ennyi lista szerepel majd a szavazólapon.
ma
17:21
Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten vasárnap (hirado.hu)
Az időszakos lezárások érintik az Árpád hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat és a Hősök terét is.
ma
17:09
Titokban szervezi a kormány Magyarország legkeményebb kibervédelmét (HVG)
PIKK néven jöhet létre kiberbiztonsági csúcsszerv a Nemzetbiztonsági Szakszolgálaton belül.
ma
17:09
Még a fideszesek is úgy hiszik, ellopják az EU-s pénzeket itthon (Hírstart)
A 15 éves EU-s tagság legnagyobb előnyének a Magyarországra érkező temérdek pénzt tartjuk, de úgy hisszük, a pénzeket ellopják. Az unió legnagyobb hátránya pedig a migráció – feleltük. Mindenre kiterjedő kutatást készített a Policy Solutions, amit a hvg.hu ismertet.
ma
16:48
Fidesz: felháborító az ellenzék kétszínűsége (Propeller)
A Fidesz felháborítónak tartja az ellenzéki pártok kétszínűségét, mert álláspontjuk szerint azok kampányolnak a hitelkárosultakkal, akik kormányzásuk alatt mindig a bankok oldalára álltak és devizahitelbe taszították a magyar családokat. Fotó: Ujvári Sándor/MTI A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Szakács
ma
16:48
Rabszolgatörvény: ledöbbentek a németek (Napi)
Az úgynevezett rabszolgatörvényt nem német cégek kérésére fogadta el az Országgyűlés, és várhatóan egyik vállalatuk sem fogja alkalmazni – mondták a 168 Óra munkatársának a Bundestag, a német törvényhozás alsóháza munkaügyi és szociális bizottságának tagjai.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: