Belföldi hírek - TOP 4 óra

ma
7:50
Ennyi pénz kell hozzá, hogy Magyarországon a felső tízezerbe tartozzon valaki (ATV)
A társadalom felső tíz százalékába már azok is beletartoznak, akiknek 50-70 millió vagyona van. Kétszáz család lehet az országban, akik 8 milliárdnál is nagyobb vagyonnal rendelkeznek.
ma
8:36
Eltűnés miatt keressük Petz Angéla Petrát (Police)
Eltűnés miatt keressük Petz Angéla Petrát Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 07:53 A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.
ma
7:33
Tűzgömb húzott el Magyarország felett, videó is van róla (24.hu)
A péntek esti jelenséget több webkamera is rögzítette.
ma
7:00
Bezárul a felhőtakaró, küszöbön a változás (24.hu)
Hamarosan itt az igazi tél.
ma
7:48
Honvédség: jönnek a pocakos közlegények? (ATV)
Ha azt a szót halljuk, hogy katona, akkor snájdig legényekre gondolunk, akiknek jól áll a menetelés, bírják a terhelést, ráadásul még jól is néznek ki. Ez is fontos ám, tudtuk meg nem is olyan régen, magától a miniszterelnöktől egy díszszemlén, amikor a pocakos tábornokokról beszélt. A Heti Napló riportja.
ma
7:24
Miniszteri döntéssel emeltek nagyot az államtitkárok fizetésén (HVG)
Az Orbán-kormány cselesen 30 százalékkal megemelte az államtitkárok fizetését, miközben az elviekben az államtitkári fizetéshez kötött polgármesteri fizetés egy forintot sem nőtt. A polgármesterek háborognak.
ma
6:21
Csak a délelőtt lehet napsütéses vasárnap (Híradó)
Délután megvastagszik felettünk a felhőtakaró.
ma
8:00
Eltűnés miatt keressük Petz Angéla Petrát (Police)
Eltűnés miatt keressük Petz Angéla Petrát Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 07:53 A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.
ma
8:18
Százezres tolongás a horgászkártyáért (Infostart)
Naponta ezerötszázan regisztrálnak a Magyar Horgászkártya kiváltására, januártól már csak ennek birtokában vehetünk horgászjegyet. A Magyar Országos Horgász Szövetség már gyártja a kártyákat, de a lezárt regisztráció is elég az engedélyszerzéshez.
ma
9:45
Kiégett a DK központja, Gyurcsány pénzt kér (24.hu)
Hatalmas tűz volt szombaton Budapesten, a DK irodái is odalettek, Gyurcsány most a Facebookon kér pénzt.
ma
7:00
Ámulunk és bámulunk a szegedi királynőktől és királyoktól - A Dugonics szalagavatójával megkezdődött a báli szezon! (Hírstart)
Szinte már hagyományosan a Dugonics András Piarista Gimnázium szalagavatójával indult szombat este a báli szezon Szegeden.
ma
9:12
Újabb felfoghatatlan szám Mészáros vagyonáról (24.hu)
Plusz-mínusz néhány ezres.
ma
9:06
Rengetegen akarnak segíteni a DK-nak a pusztító irodatűz után (168 Óra Online)
Gyurcsány Ferenc megköszönte.
ma
8:30
Az Ötöslottó nyerőszámai a 46. héten (Pénzcentrum)
Kihúzták az Ötöslottó 46. heti nyerőszámait, a sorsolást ezúttal is élőben közvetíti a Pénzcentrum. 850 millió forint volt a tét. Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:3; 64; 73; 78; 84.Ezen...
ma
8:12
Újra köröztethetik Hernádi Zsoltot (HírTV)
Az Interpol végrehajtó bizottsága Horvátország javára döntött Hernádi Zsolt ügyében.
ma
9:03
Migránskártyák: Szervezett politikai akció zajlik (Híradó)
Brüsszel valódi célja, hogy meggyorsítsa a migránsok beáramlását.
ma
8:48
Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására (888)
Ukrajnában eddig senkit sem ítéltek el a kárpátaljai magyarokat ért súlyos támadások miatt, pedig ismertek az elkövetők - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a KMKSZ elnöke. A kárpátaljai magyar politikus szerint a magyar ügyekben kettős mércét alkalmazó EU véget vethetne az ukrajnai magy
ma
8:06
Lakása alatti boltba tört be (Police)
Lakása alatti boltba tört be Budapesti Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 08:00 A budapesti rendőrök pár órával a betörés után otthonában elfogták az elkövetőt.
ma
7:48
Fidesz: a baloldal kifosztotta Budapestet (HírTV)
A baloldal Magyarország történetének legnagyobb korrupciós ügyét hagyta maga után.
ma
7:06
Filléres kütyüvel spórolhatnak a magyarok: tízezreket hoz, csak használni kell (Pénzcentrum)
A technológia már rendelkezésre áll ahhoz, hogy az egészségbiztosítók a karunkra csatolt okoseszközök adatait is figyelembe véve mérjék fel személyes kockázatunkat. Van, ahol már a rendszeres testmozgásért cserébe kedvezményt...
ma
6:54
Ámulunk és bámulunk: királynők és királyok lepték el a Deákot - A Dugonics szalagavatójával megkezdődött a báli szezon! (Hírstart)
Szinte már hagyományosan a Dugonics András Piarista Gimnázium szalagavatójával indult szombat este a báli szezon Szegeden.
ma
9:36
Nemzetközi díjat nyert Ujhelyi ingyen vonatjegyes programja (ATV)
Egy közel ezer fős zsűri az Ujhelyi István által mentorált ingyenes InterRail-bérletprogramot találta idén az egyik legjobb európai programnak, így ez a kezdeményezés nyerte el 2018-ban az „Innovation in Politics Award”-ot, vagyis a legjobb újító kezdeményezés díját. Az elismerést szombat este adták át Bécsben.
ma
9:10
Hírek Bács-Kiskun megyéből (Police)
Hírek Bács-Kiskun megyéből Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 09:00
ma
8:42
Vonaton bújtak meg (Police)
Vonaton bújtak megBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 08:33 Egy tehervonat rakterében megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.
ma
8:18
Milliós kárt okozott (Police)
Milliós kárt okozott Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 08:05 Vádemelést javasol a rendőrség a szekszárdi rongáló ellen.
ma
7:24
Békés megyében történt (Police)
Békés megyében történt Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 07:06 Kaszaperen és Mezőkovácsházán balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben és Dévaványán ittas járművezetés gyanúja miatt, Lőkösházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.
ma
9:42
Traktorozott (Police)
Traktorozott Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 09:31 Más traktorjával indult útnak, de árokba borult. A kiskunmajsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
ma
9:26
Határsértőket fogtak el Márokpapinál (Police)
Határsértőket fogtak el Márokpapinál Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 08:30 Illegálisan léptek be Magyarország területére.
ma
9:24
Egyedi azonosító jellel visszaélés (Police)
Egyedi azonosító jellel visszaélésNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 08:24 Salgótarjáni rendőrök egy 23 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.
ma
9:18
Orbán haragszik a sportvezetőkre (HVG)
A miniszterelnökig jutottak az utóbbi hónapok sportbotrányai, a tenisz- és az ökölvívó-szövetségben tapasztalt káosz Orbán Viktor megítélésének is árthat - írja a Magyar Hang.
ma
9:12
Pénzt lopott (Police)
Pénzt lopott Heves Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 09:05 A tarnaörsi fiú ellen folytatott ügy vizsgálatát befejezték a rendőrök.
ma
7:36
Központosítják a haditechnikai kutatási-fejlesztési feladatokat (Magyar Idők)
Haditechnikai innovációs és kutatási központ jön létre MH MI néven a Magyar Honvédség új stratégiai és műveleti szintű vezetésirányítási rendszere kialakításával párhuzamosan.
ma
7:30
„Egyedi, miniszteri döntésből fakadó emelésekkel” 30 százalékkal növelték az államtitkári béreket, míg a polgármesterek hoppon maradtak (Hírstart)
Míg az előző ciklusban havi bruttó 997 ezer forintot keresett egy államtitkár, május óta 1,296 milliót kapnak.
ma
7:18
Ittasan vezetett, parkoló autónak ütközött (Police)
Ittasan vezetett, parkoló autónak ütközött Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 07:03 A Nagykanizsai Rendőrkapitányság egy 46 éves helyi nővel szemben javasol vádemelést.
ma
6:06
Vasárnapi forgalomkorlátozások Budapesten (Police)
Vasárnapi forgalomkorlátozások Budapesten Budapesti Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 06:00 A mai napon, 2018. november 18-án delegáció és labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozás lesz Budapest V., IX. és XIII. kerületében.
ma
6:03
Polgármestert választanak Kisszentmártonban (Híradó)
A tisztségért négy független jelölt indul.
ma
9:42
30 százalékkal megemelték az államtitkárok fizetését (ATV)
A kormány 30 százalékkal megemelte az államtitkárok fizetését, miközben az elviekben az államtitkári fizetéshez kötött polgármesteri fizetés egy forintot sem nőtt. A polgármesterek háborognak.
ma
9:06
Minden hajléktalannak jut hely (Lokál)
Ma Magyarországon minden hajléktalannak jut hely, az ellátórendszer felkészült az idei télre - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága szombaton az MTI-vel.
ma
9:06
Polgármestert választanak Kisszentmártonban (Hírstart)
A tisztségért négy független jelölt indul.
ma
9:06
Rendőrkézen a tolvaj (Police)
Rendőrkézen a tolvaj Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 08:38 Egy debreceni idősek otthonába tört be egy 26 éves helyi férfi, ahonnan készpénzt lopott el. A rendőrök néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, és a pénzt is hiánytalanul megtalálták.
ma
9:00
Új üzemcsarnokokt épít egy hőcserélők gyártásával foglalkozó kft. Pakson (Propeller)
Több mint félmilliárd forintos ráfordítással új üzemcsarnokot épít a hőcserélők gyártásával és gépészeti karbantartással foglalkozó Trade-Kontakt Kft. Pakson – mondta a cég projektvezetője az MTI-nek. Tenki József hozzátette: a cég a beruházást a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program 50 százalékos támogatásával valósítja meg. A kft. a
ma
8:54
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon (Propeller)
Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán. Kifejtette: nem csak a görög szigetekre érkeznek folyamatosan migránsok, hanem egyre növekvő számban mennek Törökországból szárazföldi utak
ma
7:54
Mennyit kerestek, mennyit költöttek a magyarok? Jövő héten kiderül (Napi)
A jövő hét makronaptárának legfontosabb eseménye a jegybank novemberi kamatmeghatározó ülése lesz, emellett kiskereskedelmi, kereseti statisztikák jelennek meg.
ma
7:36
Édesanyját bántalmazta (Police)
Édesanyját bántalmazta Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 07:23 A Nagykanizsai Rendőrkapitányság egy 34 éves férfival szemben javasol vádemelést.
ma
6:42
Novák Katalin: összefogással több koraszülöttből lehet egészséges felnőtt (HírTV)
Még mindig sokan, évente 9 ezren születnek Magyarországon idő előtt.
ma
9:30
Hírek Pest megyéből (Police)
Hírek Pest megyéből Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 17., szo - 09:12
ma
9:18
Garázdaság miatt körözték (Police)
Garázdaság miatt körözték Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 11. 18., v - 09:13 Egy 42 éves férfit fogtak el Salgótarjánban a rendőrök.
ma
9:14
Orbán Viktor: Boldog születésnapot Budapest! (Lokál)
Egy videót osztott meg közösségi oldalán Orbán Viktor, aki Budapest születésnapja alkalmából elmondta, milye változások előtt áll a főváros.
ma
9:12
Fidesz: A baloldal kifosztotta Budapestet (Lokál)
A Fidesz szerint a baloldal csak tönkretette és kifosztotta Budapestet, valamint Magyarország történetének legnagyobb korrupciós ügyét, a befejezetlen 4-es metró beruházását hagyta maga után.
ma
9:12
Mennyit kerestek, mennyit költöttek a magyarok? Jövő héten kiderül (Hírstart)
A jövő hét makronaptárának legfontosabb eseménye a jegybank novemberi kamatmeghatározó ülése lesz, emellett kiskereskedelmi, kereseti statisztikák jelennek meg.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: