Belföldi hírek - TOP 4 óra

ma
17:00
Megeredt a nyelve az egykori keresztapának (Magyar Nemzet)
Hagyó Miklós, Karl Imre, Csintalan Sándor – néhány volt politikus, aki biztosan nem örül annak, hogy Radnai László, a 90-es évek meghatározó alvilági figurája beszélni kezdett.
ma
16:30
Gyurcsány Ferenc megmutatta, ő hogy szavazott (ATV)
Gyurcsány Ferenc a Facebookon mutatta meg, hogyan állt be a sorba és szavazott a budapesti előválasztás második fordulójában.
ma
17:36
Nagyon szomorú hírt kaptunk Gemencről, az összes fióka elpusztult a legendás feketególya-fészekben (168 Óra Online)
Gyásznap.
ma
19:18
Megeredt a nyelve az egykori keresztapának (Hírstart)
Hagyó Miklós, Karl Imre, Csintalan Sándor – néhány volt politikus, aki biztosan nem örül annak, hogy Radnai László, a 90-es évek meghatározó alvilági figurája beszélni kezdett.
ma
17:12
Gyurcsány Ferenc megmutatta, ő hogy szavazott (Hírstart)
Gyurcsány Ferenc a Facebookon mutatta meg, hogyan állt be a sorba és szavazott a budapesti előválasztás második fordulójában.
ma
17:12
Két egészségügyi hatóság is feljelentést tett a MMS-cseppek forgalmazásával kapcsolatban (Magyar Nemzet)
Müller Cecília országos tisztifőorvos felhívta a figyelmet arra, hogy súlyos egészségkárosodást okozhatnak a Magyarországon is elérhető, interneten kapható, MMS néven forgalmazott cseppek.
ma
18:24
A hódmezővásárhelyi Fidesz váratlanul felkérte Lázár Jánost a polgármester-jelöltségre (444)
"Arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is."
ma
18:05
Szúnyogos horrorfotó borzolja a kedélyeket (NLC)
Harminc vérszívó egyetlen lábon.
ma
18:06
Karácsony Gergely kivetné a Tiborcz-adót Mészáros Lőrincre (HVG)
Egy csekket is kiakasztott a villája kerítésére.
ma
19:45
Bérből és fizetésből él? Iszonyú kevésnek érezheti (Napi)
Az Eurostat közzétette 2018-as statisztikáját arról, hogy egyes termékek árszínvonala országonként miként viszonyul az uniós átlaghoz. Magyarország aránylag olcsó hely addig, amíg nem vesszük figyelembe az átlagbéreket.
ma
19:00
Lázár Jánost kérte fel a hódmezővásárhelyi Fidesz polgármesterjelöltnek (HVG)
A politikus korábban tíz éven át vezette az alföldi várost, a felkérés mégis váratlan.
ma
18:30
Két egészségügyi hatóság is feljelentést tett a MMS-cseppek forgalmazásával kapcsolatban (Hírstart)
Müller Cecília országos tisztifőorvos felhívta a figyelmet arra, hogy súlyos egészségkárosodást okozhatnak a Magyarországon is elérhető, interneten kapható, MMS néven forgalmazott cseppek.
ma
17:15
Rogán: Régen ez volt a bajuk a feleségemmel (24.hu)
Ezzel szemben most az, hogy vállalkozik és sikeres e téren, közölte a miniszter.
ma
17:12
Szcientológusok tűzközelben? (HVG)
Ha az ajtón kirúgják őket, az ablakon másznak vissza, és próbálnak kormányközeli emberek kegyeibe férkőzni szcientológus vállalkozások vezetői – tudhatjuk meg a ma megjelent HVG-ből.
ma
16:42
Kunetz: 84 traumatológus mondta fel a Péterfyben az önkéntes túlóra szerződését (ATV)
Összeomlott a fővárosi traumatológiai ellátás, ezt állította Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő az ATV Start műsorában, aki arról is beszélt, hogy meg kell szüntetni a műtétek alulfinanszírozottságát, hogy ne fordulhasson elő, hogy kapacitás hiánya, műtőhiány, intenzívosztályos háttérhiány, eszközhiány miatt a betegellátás csorbuljon.
ma
20:00
Egy igekötőt direkt lehagyott az ügyészség Czeglédy Csaba ügyében (24.hu)
A bíróságnak küldött indítványban egyszerűsítették a törvény szövegét, hogy úgy tűnjön, mintha folytatni lehetne az eljárást a politikus ellen.
ma
19:54
Kövér László személyesen dobott vissza egy költségvetési módosító javaslatot (Menedzsment Fórum)
Jakab Péter jobbikos politikus Orbán Viktor-szobrot állított volna Felcsúton.
ma
19:18
Eltűnés miatt keressük Lólé Boglárkát (Police)
Eltűnés miatt keressük Lólé Boglárkát Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 17:23 A józsefvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
ma
19:12
Aluljáróban vertek meg egy férfit (Police)
Aluljáróban vertek meg egy férfit Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 17:33 A bűncselekménnyel kapcsolatban két férfit keresnek a budapesti rendőrök.
ma
17:09
Orbán Viktor is elutazott az EU-csúcsra (Mandiner)
A megvitatandó témák között van az unió leendő vezetőinek kérdése is.
ma
17:09
Megkezdődött a főpolgármester-jelölti előválasztás második fordulójának szavazása (hirado.hu)
Karácsony Gergely Budapesetn tartott sajtótájékoztatót.
ma
16:42
Teljesen szétbarmolták a balatoni strandokat (24.hu)
Bár derékig járunk a nyárban, számos balatoni szabadstrandon áldatlan állapotok fogadják a nyaralni vágyókat. A feszített tempójú felújítások miatt pedig nem biztos, hogy mindig átgondolt döntések születnek.
ma
18:41
52,6 millió forintot fizet a köztévé a Rogán Cecília szépségversenyéért (Népszava)
Modern közszolgálatiságnak látja az MTVA a félmeztelen nők színpadon történő méregetését; az érte fizetett közpénz pedig a Rogán-Sarka holdudvarba kerül.
ma
17:35
„Na, de ki az a szőrös fiatal?” - Hosszú sorbaállásokkal kezdődött az ellenzéki előválasztás (Népszava)
Van, aki másfél órát is hajlandó várakozni, hogy leadhassa voksát. Az eredményre június 26-ig biztos várni kell.
ma
16:42
Halálos baleset Solt közelében (Police)
Halálos baleset Solt közelében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 20., cs - 16:26 A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az 51-es számú főutat.
ma
16:24
Révész Sándor: A panaszkönyvhöz ragadt ellenzék (HVG)
A konstruktív ellenzék kollaboránst jelent, a lamentálás meg nem vezet sehova.
ma
18:45
Kérdésessé válhat a parlamenti többség Szlovéniában (Propeller)
Elégedetlen Marjan Sarec szlovén kormányfő vezette kisebbségi kormánnyal az azt kívülről támogató Baloldal (Levica) párt, ezért júliusban felülbírálja az együttműködést az ötpárti koalícióval, miután kérdésessé válhat a parlamenti többség – írta a helyi sajtó csütörtökön. Luka Mesec, a Baloldal koordinátora a sajtónak elmondta: két héttel ezelőtt
ma
18:39
Balatoni strandbotrány: a turisztikai ügynökség az önkormányzatokra verné a balhét (Népszava)
A tóparti településeket szidják a fürdőzők, amiért a szezonban újítják fel a partokat, holott a turisztikai ügynökség kötötte meg késve a szerződéseket.
ma
18:00
Megálljt parancsolt az ellenzéki többség Szombathelyen a Haladásra fordított közpénz elszórásának (168 Óra Online)
A Szombathelyi Haladás kiesett az NB I-ből, anyagi nehézségekkel küzd, csúsztak a fizetések és a 15 milliárdból forint közpénzből épült stadion fenntartási költségeit sem tudják az átadás pillanata óta kitermelni. A fideszes vezetésű önkormányzat sokáig százmilliókkal pótolta ki a pénzégetőnek tűnő foci költségvetését, azonban év eleje óta új helyz
ma
17:57
Veszélyes a harapása annak a teknősnek, amelyet egy zalai faluban találtak (Propeller)
Az aligátorteknős különösen veszélyes állatfaj, csak állatkertben tartható – mondta az az országos állatvédelmi főfelügyelő csütörtök délután az MTI megkeresésére. Pallós László azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy egy aligátorteknőst találtak szerdán a Zala megyei Pethőhenyén. Elmondta, hogy az aligátorteknős invazív faj, amely a magyarországi ő
ma
17:54
Palkovics szerint azért kell átalakítani az MTA-t, mert 2010 óta egyre jobban marad le az ország az innováció területén (444)
A miniszter szerint nem kell aggódni.
ma
17:33
Ön tudta, hogy hetek óta külföldi hadseregek gyakorlatoznak Magyarországon? Meg fogja emlegetni őket az utakon (Propeller)
Hamarosan befejeződnek a Magyarországon hetek óta tartó nemzetközi katonai gyakorlatok, így több forgalmas útszakaszon ismét több technikai eszközből álló katonai konvojok közlekednek majd – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) csütörtökön az MTI-vel. Közleményük szerint péntektől jövő szerdáig – esetenként – katonai rendész, rendőri, illetve kü
ma
17:30
Nem hiszi el, mennyit keres egy budapesti autómosós (ATV)
Ma már nemcsak jól képzett szakemberekből, hanem betanított munkásokból is óriási a hiány - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy autómosóként is meg lehet keresni a minimálbér többszörösét.
ma
17:12
Katonai konvojok lepik el a 8-as és 82-es főutat és az M1 autópályát (ATV)
Hamarosan befejeződnek a hazánkban hetek óta zajló nemzetközi katonai gyakorlatok, amely ismételten nagy létszámú technikai eszközökből álló katonai konvojok mozgását vonja maga után – derül ki a Honvédelmi Minisztérium csütörtöki közleményéből.
ma
16:36
Belügyminiszteri elismerések a mentés résztvevőinek (HírTV)
Elismeréseket adott át a Hableány mentésében résztvevőknek a belügyminiszter.
ma
16:24
Sokkal többen utaztak vonattal a Balatonra, mint tavaly – dicsekszik a MÁV, de az álló és a padlón ülő utasok kimaradtak a győzelmi jelentésből (168 Óra Online)
A június 15-én életbe lépett nyári menetrend első hétvégéjén 33 ezren, 27,5 százalékkal többen utaztak a Balatonhoz vonattal, mint tavaly ugyanebben az időszakban - közölte a MÁV-Start Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
ma
19:48
Mégsem lesz Simonka György Békésben megyei Fidesz-elnök (HVG)
Az utolsó pillanatokban fordult meg Simonka György sorsa, a Fidesz régióigazgatója a tisztújítás előtt egyeztetett a helyi elnökséggel, így mégsem a bűncselekményekkel meggyanúsított parlamenti képviselőt, hanem Herczeg Tamást választották meg a párt megyei elnökének. Azért Simonkának is szorítottak helyet.
ma
19:33
Különösen veszélyes állatfaj az aligátorteknős (MaHu)
Aligátorteknőst találtak szerdán a Zala megyei Pethőhenyén.
ma
18:48
67 millió forint közpénzt fizet azt MTVA a Rogán Cecília-féle szépségversenyért (168 Óra Online)
Vasárnap két közszolgálati csatornán, a Duna TV-n és a Duna Worldön közvetítik a Magyarország Szépe nevű szépségversenyt. A seregszemléért az MTVA a Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília holdudvarához tartozó Digital Minds Kft.-nek 52,6 millió forint+áfát, azaz bruttó 66 millió 802 ezer forintot fizetett — derült ki abból a szerződésből, amit közérdekű
ma
18:36
Távozik Trócsányi: Varga Judit is esélyes igazságügyminiszternek (ATV)
Hamarosan kiderül, ki lesz az Orbán Viktor által uniós biztosnak jelölt és június végén távozó Trócsányi László utóda az igazságügyminiszteri székben. Döntés még nincs, tavaly Bajkai István képviselő, néhány hete Völner Pál igazságügyi államtitkár nevét lehetett hallani, most Varga Judit miniszterelnökségi államtitkárt is komoly esélyesnek tartják.
ma
18:21
Gulyás: Az EU-nak az eddigi sikertelenség helyett a siker irányába kell haladnia (Mandiner)
A miniszter szerint az EU-nak ki kell mondania, hogy a keresztény kultúra a meghatározó.
ma
18:05
Hamarosan befejeződnek a magyarországi nemzetközi katonai gyakorlatok (hirado.hu)
Katonai konvojok tűnhetnek fel a forgalmas útszakaszokon.
ma
18:03
Súlyos büntetésre számíthat a Wizz Air (NLC)
A kormány fogyasztóvédelmi eljárást indít.
ma
18:03
Ismét két pályával üzemel a Liszt Ferenc-repülőtér (hirado.hu)
A 2-es futópályát még áprilisban zárták le.
ma
17:54
Ismét két pályával üzemel a Liszt Ferenc-repülőtér (MaHu)
Megnyitották csütörtök délután a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a 2-es futópályát, amelyet karbantartás és a műszeres leszállító berendezés (ILS) telepítése miatt zártak le áprilisban.
ma
17:42
Kivizsgálják, jutott-e mérgező anyag a társasházba, amelynek pincéjében vegyi anyagot tároltak (HVG)
A rákkeltő anyagokat tavaly ősszel vitték el a pincéből.
ma
17:33
615 dolgozó hiányzik a fővárosi kormányhivatalokból, az összeomlás szélén táncol a szolgáltatás (Népszava)
Már két kormányablaki is bezárt, és ami megmaradt, ott hónapokra előre nincsenek szabad időpontok.
ma
17:24
Újabb két egyetem professzorai álltak ki az MTA mellett (168 Óra Online)
A Debreceni Egyetemről eddig 58 professzor, az ELTE Természettudományi Karáról pedig 30 egyetemi tanár csatlakozott ahhoz az állásfoglaláshoz, amelyet a Szegedi Tudományegyetem hozott nyilvánosságra az MTA átszervezése ügyében.
ma
17:21
Mintegy három tonna hulladékot gyűjtöttek a Tisza-tavi PET Kupa résztvevői (MaHu)
Három nap alatt mintegy három tonna hulladékot gyűjtöttek a szerdán lezárult, I. Tisza-tavi PET Kupa résztvevői Tiszafüredtől Kisköréig.
ma
17:12
Az energiapolitika prioritása az ellátás biztonságának fenntartása (Lokál)
A magyar energiapolitika prioritása a hazai energiaellátás biztonságának fenntartása - mondta az Információs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára csütörtökön az O&GD Central Kft. konyári gázfeldolgozó üzemének átadásán.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: