Életmód hírek - TOP 4 óra

ma
3:06
A Kost elcsábítják, az Ikrek várandós lehet, a Nyilasból ismét bűnbakot csinálnak (Blikk)
És a te életed hogyan alakul?
ma
4:12
Meglepő felfedezés az unokatestvérekről (HáziPatika)
Évszázados teóriákkal számolt le az ausztrál Queenslandi Egyetem legújabb tanulmánya, amely szerint nem a szülők genetikájától függ, hogy milyen lesz a gyermekeik neme.
ma
3:21
Legyen zsír vagy vörösbor, ez tuti, hogy gyorsan megszabadít a makacs foltoktól (Joy)
Vörösbor, zsír, smink, körömlakk - ruháink számos mindennapi veszélynek vannak kitéve. Hogy hogyan lehet könnyen és hatékonyan eltávolítani a makacs foltokat a kedvenc darabjaidból? Nekünk van néhány tippünk!
ma
3:09
Az agranulocitózis (WebBeteg)
Agranulocitózis esetén a vérben keringő úgynevezett granulofil fehérvérsejtek száma csökken le, jellemzően immunfolyamat következtében, melyet bizonyos gyógyszerek szedése válthat ki.
ma
4:45
A szőlő lehet az új csodaszer a szellemi hanyatlás ellen? (Női NetCafe)
Elég egy marék szőlőt ennünk naponta ahhoz, hogy elkerüljük az Alzheimer-kórt – állítja tudósok egy csoportja.  Szőlőtermesztők finanszírozták azt a kutatást, amelyből kiderült, hogy a rendszeres szőlőfogyasztás védelmet jelent a kognitív gyengülés ellen, és már hat hónap után láthatók az eredmények: a memória élénkebb, a koncentrációs képesség jav
ma
4:36
5 gyakori álomkép, ami szerelmet jelez (Bien)
Sokszor még mi magunk sem vagyunk biztosak benne, mit érzünk, vagy mi készülődik körülöttünk, amikor a tudatalattink mér jelzi: szerelem van...

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: