Gazdasági hírek - TOP 4 óra

ma
2:36
Globális felmelegedés a világon - egy ábrán mutatjuk (ProfitLine)
Hőmérséklet-változás a világon 1900 és 2100 között
ma
1:36
Szerbia nemkívánatos személlyé nyilvánította a horvát védelmi minisztert (ProfitLine)
A szerb kormány csütörtökön nemkívánatos személlyé nyilvánította Damir Krsticevic horvát védelmi minisztert, így reagálva arra, hogy Horvátország a múlt vasárnap nemkívánatos személlyé nyilvánította Aleksandar Vulin szerb védelmi tárcavezetőt.
ma
3:33
Még mindig alacsony az italos kartondobozok visszagyűjtési aránya (ProfitLine)
Magyarországon az italos karton dobozok visszagyűjtési és hasznosítási aránya 2017-ben 20-22 százalék között mozgott, ami megegyezik a 2016-os adattal - közölte az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) csütörtökön az MTI-vel.
ma
2:06
Szabálytalanságokat találtak a Magyar Államkincstárnál (ProfitLine)
Nem biztosította az elszámoltathatóságot a Magyar Államkincstár (MÁK) vezetői irányítási rendszere 2013 és 2015 között, és nem volt megfelelő a vagyongazdálkodási tevékenysége sem - közölte az Állami Számvevőszék főtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
ma
4:39
Idén jöhet a következő világgazdasági válság? (Hírstart)
Honnét jön a következő világgazdasági válság? – tették fel a kérdést az Amundi Asset Managementnél. Nem várnak feltétlenül nagy válságot, csak 15 százalékos esélyt adnak ennek, de készülnek erre az eshetőségre is. Annak esélye, hogy megint olyan jó évünk legyen, mint tavaly, viszont csak tíz százalék.
ma
4:33
Jöhet egy újabb gazdasági válság? (ProfitLine)
Hektikus, de még normálisnak tekinthető, kilengésekkel tarkított piaci környezetre lehet számítani 2018-ban, ennek esélye 75 százalék, míg egy komoly gazdasági összeomlás 15 százalékos valószínűsséggel következhet be - mondta Philippe Ithurbide, az Amundi globális elemzési vezetője csütörtökön Budapesten a befektető társaság sajtótájékoztatóján.
ma
5:03
Folytatódik az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárás (ProfitLine)
A tartalmi vizsgálati szakasszal folytatódhat az országos kereskedelmi rádiós pályázati eljárás a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése értelmében, miután a bíróság nemrég elutasította az egyik pályázó felülvizsgálati kérelmét, és ezáltal megszűnt a felfüggesztés oka.
ma
4:21
Több mint 2000 hektár vetés pusztult ki Tolnában (Hírstart)
Több mint kétezer hektáron pusztultak ki Tolna megyében őszi vetésű növények, a vetésterület túlnyomó részén ugyanakkor jó vagy közepes minőségű a búza, repce, árpa.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: