Szórakozás hírek - Friss hírek

13:26 ELP Legacy - Carl Palmer Band (UK) (est.hu)
A progresszívrock-rajongók lemezgyűjteményének az Emerson, Lake & Palmer-albumok legalább annyira kötelező elemei, mint a King Crimson vagy a Genesis korai kiadványai.
13:24 Black Magic Six (FIN), Sex Riders, Iron Steel (est.hu)
Norvégiában és Svédországban köztudottan nagy hagyománya van a bokáig eresztett gitárokkal zúzó, malterköpködő rock'n'roll formációknak, ugyanez azonban Finnországról nem mondható el.
13:12 Kecske sétált be egy győri üzletbe (Hírstart)
Salátaleveket kapott, majd búza is jutott az elkóborolt jószágnak.
12:30 Tükörházzal tisztelegnek a természet előtt (24.hu)
Lenyűgöző látvány a Svájci-Alpokban.
12:24 Putyin megsérült dzsúdózás közben (Hírstart)
A barátságos összecsapás az után történt, hogy az orosz elnök részt vett egy háromoldalú tárgyaláson.
11:36 Ördög Nóra vezeti az Oscar-gála közvetítést (est.hu)
Idén a TV2 Csoport február 17-én startoló új filmcsatornája, a Moziverzum hozza el a hazai filmrajongóknak az Oscar-gálát, az élő közvetítés háziasszonya Ördög Nóra lesz. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-tól láthatják a nézők.
11:33 Megható videó: egy rakás sztár és katona mondott köszönetet Dan hadnagynak (NLCafé)
A Forrest Gump mellékszerepéért Oscar-díjra jelölt színésznek könnyes lett a szeme, miközben a neki szóló köszönetnyilvánítást nézte.
11:15 Hólapáttal rajzolta meg a Mona Lisát (NLCafé)
Mindeközben Kanadában…
10:57 Lélegzetelállító jelenség tűnt fel Oroszország egén (NLCafé)
Te mit szólnál, ha nem egy, hanem három napot látnál ragyogni az égen?
10:36 Kínos: fél szemére megvakult a nagyi, amikor a chippendale-fiú lerántotta a nadrágját (Lájk)
Túl közel ült. Vannak olyan balesetek, amikor nem elég, hogy az ember megsérül és fájdalmai vannak, hanem mindezek olyan kínos körülmények között történnek, hogy akaratlanul is legendává válik a beteg a baleseti sebészeten. Így járt az 58 éves Merle Groenewald, aki egy sztriptízbárban vesztette el látását a fél szemére. Nos, ilyenkor már beindul a
10:30 Fiókája született a matuzsálem korú, 68 éves albatrosznak (Lájk)
Ő a világ legidősebb tengeri madara. Új fiókája van a világ legidősebb tengeri madarának tartott, Wisdom (Bölcsesség) nevű Laysan-albatrosznak. A fióka február elején bújt ki a tojásból az északnyugati Hawaii-szigetekhez tartozó Midway-atollon. A nőstény albatrosz legalább 68 éves, és nemcsak a világ legöregebb tengeri madara, hanem egyben a világ
10:28 Bajba került A Karib-tenger kalózai új része (est.hu)
Azt már tudjuk, hogy a Disney Johnny Depp nélkül akart újabb A Karib-tenger kalózai filmet készíteni, ám most a jelek nem túl fényesek az újrázás számára.
10:26 Zöld könyv - Útmutató az élethez (est.hu)
A Dumb és Dumber rendezője, Peter Farrelly úgy döntött, hogy megkomolyodik, és elkészít egy ízig-vérig Oscar-kompatibilis filmet.
10:24 Dermesztő hajsza (est.hu)
Liam Neeson az Elrabolvában annyira emlékezetesen alakította a bosszúálló apukát, hogy ezt a szerepet azóta többször is lehetősége volt eljátszani. A Dermesztő hajszában ezúttal a fia kerül veszélybe, és bár az életét nem tudja megmenteni, véres bosszút áll a haláláért.
10:20 Ilyen egy teljesen földrengésbiztos ágy (Lájk)
Életben maradsz akkor is, ha összedől a ház. A földrengésbiztos ágy nem más, mint egy bitang erős doboz, ami érzékeli, ha reng a föld, és szempillantás alatt magába zárja azt, aki benne alszik. Vizet, poroltót, elsősegély dobozt is el lehet benne rejteni, így akár több napon át is életben lehet maradni a romok alatt, amíg megérkezik a segítség. Eme
10:18 Nyugodt szívvel zárják kutyáikat a kocsiba ezentúl a Tesla-tulajdonosok (Lájk)
Azt nem tudni, hogy az ebek mit szólnak ehhez. Főleg a nyári nagy melegben veszélyes a kutyákat a kocsiban hagyni, ám a Tesla járművek tulajdonosai ezentúl nyugodtabbak lehetnek afelől, hogy négylábú barátaik biztonságban vannak, amíg ők vásárolgatnak vagy ügyet intéznek. Ugyanis a Tesla kocsikban a közelmúltban végrehajtott szoftverfrissítés lehet
10:14 Fenékbe harapta a disznó az Instagram-modellt, aki pózolni akart vele (Lájk)
A disznónak vélhetően nem tetszett a csinoskodó pózolás. Michelle Lewin népszerű Instagram-sztár, aki éppen a Bahamákon pihente ki a nem tudni minek a fáradalmait. Követőit a nyaralása alatt sem hagyta cserben, így hát elhatározta, készít néhány “disznókkal a tengerparton” pózolós fotót, és feltölti a netre. Ám az egyik disznó ezt nagyon másképp go
10:12 Személyiségteszt: ezt árulják el rólad hétköznapi szokásaid (Lájk)
Ahogy írsz, ahogy eszel, az mind-mind utal arra, hogy milyen ember vagy. Több év is kell ahhoz, hogy valakit igazán mélyen megismerj, ám van lehetőség arra, hogy a leghétköznapibb helyzetekből is leszűrj némi információt, akár magadra, akár a környezetedben élőkre vagy kíváncsi. Hogyan fogsz kezet? Hogyan zuhanyzol? Hogyan eszel? Ez mind-mind többe
10:10 Alelnök (est.hu)
Dick Cheney az amerikai politika republikánus szárnyának szürke eminenciása, aki a háttérből irányította az ifjabbik Bush politikáját, és ő volt az, aki komolyabb indok nélkül rohanta le Irakot, és intézte el, hogy az Egyesült Államok Guantanamóban kegyetlen módszerekkel kínozza az ellenségnek vélt közel-keleti foglyokat.
10:08 Martha High & The Soul Cookers (est.hu)
A Soul istennőjeként is emlegetett előadó 30 évig James Brown társaként járta a világot. Többek között ott volt Martin Luther King halála után a Boston Gardenben tartott koncerten, Vietnámban lelkesítette a harcoló amerikai csapatokat, illetve a legendás George Foreman és Muhammad Ali mérkőzést is felvezette.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: