Szórakozás hírek - Friss hírek

tegnap
20:39
David Beckham beperelte Mark Wahlberg cégét (Mafab)
David Beckham 10 millió dolláros pert indított Mark Wahlberg fitneszcége, az F45 ellen, azt állítva, hogy félrevezették őt, amikor aláírta a globális nagyköveti szerződést.
tegnap
19:39
A Szexoktatás sztárja szerint amíg a 'fehér középszerűséget' ünneplik, addig a feketéknek hibátlan teljesítményt kell nyújtaniuk, hogy felfigyeljenek rájuk (Mafab)
A Ki vagy, Doki? és a Szexoktatás sztárja, Ncuti Gatwa az Attitude magazinnak interjúban beszélt arról, hogy a napjainkban hatalmas nyomás nehezedik a fekete színészekre.
tegnap
16:57
Már az HBO Maxon: Sean Connery neo noir krimije megérkezett a platformra (Mafab)
Sean Connery azon színészek közé tartozik, akiknek a legtöbbször a neve is bőven elég ahhoz, hogy az embernek kedve legyen megnézni egy filmet. James Bond legendás megformálója az évtizedek során számtalan moziban bizonyította tehetségét. A most az HBO Max kínálatába kerülő Családi ügy viszont nem tartozik a legismertebb filmjei közé.
tegnap
16:27
Kvíz: Kihalt és veszélyeztetett állatfajok - ismered őket? (SzMo)
Évről évre egyre több állat- és növényfaj tűnik el a Föld színéről. Ebben a fontos kvízjátékban kihalt, veszélyeztetett és súlyosan veszélyeztetett állatfajok szerepelnek.
tegnap
13:15
Már az HBO Maxon: 9 év után folytatódik Az elátkozott, megdöbbentő és igaz történetet tár fel a 2. évad (Mafab)
Kilenc év telt el azóta, hogy Robert Durst Az elátkozott: Robert Durst halálos élete című dokumentumsorozat fináléjában bevallotta gyilkosságait. Mit lehet még elmondani erről a férfiról és a feltételezett részvételéről az első felesége és a szomszédja halálában? Andrew Jarecki, a sorozat rendezője szerint igenis sokmindent.
tegnap
12:21
Új a Netflixen: Alig mutatták be az új sci-fit, máris az 1. helyre repítették a hazai nézők (Mafab)
.
tegnap
11:33
Új a Netflixen: Ez a sötét sorozat a no.1 jelenleg a magyar nézők körében, rákaptak a sztorira a hazai előfizetők (Mafab)
A sorozatok közt az aktuális első helyezett a magyar netflixezők körében a Szarvasbébi, ezt követi az Antracit, és a Szent Iván éjszakája.
tegnap
10:45
Már 4 hete ez a látványos akció sci-fi dominál világszerte a mozikban (Mafab)
A negyedik egymást követő hétvégén is a Godzilla x Kong: Az új birodalom volt a legsikeresebb film világszerte és a nemzetközi piacokon is.
tegnap
9:57
Már nyáron láthatod: Vadabb és hangosabb lesz az új apokaliptikus horror-thriller, mint az elődei (Mafab)
A Hang nélkül: Első nap, a franchise harmadik része, jelentősen eltér az előző két filmtől, ahogy azt Lupita Nyong'o, a női főszereplő elmondta a CinemaConon Las Vegasban.
tegnap
9:09
Már jövő héten nézheted: Piszkosul nagyot szólhat az új horror, imádják a kritikusok (Mafab)
Az Abigail című új horrorfilm sikeresen megújította a vámpírfilmek műfaját és 85 százalékos értékelést ért el a RottenTomatoes kritikai portálon.
tegnap
4:15
Meghalt az Oscar-jelölt filmes, Lourdes Portillo (Mafab)
.

2024. április 21. vasárnap

vasárnap
15:57
Elvégezte az elterelést a kábítószerügybe keveredett magyar énekesnő (Telex)
Az énekesnőt bódult állapotban vitték kórházba 2022-ben, később beismerte, hogy kábítószert fogyasztott.
vasárnap
15:09
Már a Netflixen: Az utóbbi évek egyik legjobb krimi-vígjátékát nem láthattad a mozikban, most megérkezett a platformra (Mafab)
Hazánkban nem került a mozikba, de most a legnagyobb streaming szolgáltatón végül csak megérkezett hozzánk is. A 2022-es Valld be, Fletch az utóbbi évik egyik legjobb krimi-vígjátéka, amely két éve nem csak a kritikusokat, de a rajongókat is abszolút megnyerte magának.
vasárnap
12:33
Már a Netflixen: Ez a családi kaland vígjáték 70 millió forintot kaszált itthon, most új esélyt kapott a platformon (Mafab)
Ha animációs filmekről van szó, akkor a többségnek a Pixar, a Disney, a Dreamworks esetleg a Sony jut eszébe. De vannak más stúdiók is, akik időnként jelentkeznek egy-egy animációs mozival. A 2022-ben megjelent Tad, az elveszett felfedező és a Smaragdtábla például több spanyol stúdió együttműködéséből született meg. És mostantól a Netflix kínálatáb
vasárnap
11:09
Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (Mafab)
A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is felesküdtek arra, hogy szórakoztassanak minket és mindent megtegyenek, hogy ne legyen részünk unalmas órákban. Vadonatúj produkciók jönnek (Halott Fiúk Nyomozóiroda ), már ismert sorozatok jelentkeznek új évadokkal (A nagy sorshúzás - 2. évad, Ők - 2. évad) és különféle filmek is érkez
vasárnap
9:21
2,5 milliárd(!) megtekintett percet húzott be ez az új sikersorozat, az eredeti streaming filmek mezőnyében a Netflix dominált (Mafab)
Az április 12-18. közötti hét streaming kínálatában a Netflix négy új filmmel is képviselte magát a Luminate top 10-es eredeti streaming produkciók listáján, az újoncok közül a  Fakopáncs Frici a nyári táborban bizonyult a legsikeresebbnek, de az első helyet a filmek között egy korábban bemutatott Netflix-film szerezte meg, írja a Variety.
vasárnap
8:27
30 évvel az eredeti után folytatást kap Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai, a rendező mellett a film sztárjai is visszatérnek (Mafab)
Folytatást kap a Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai, az 1994-es nagysikerű film, amelyben Guy Pearce, Hugo Weaving és Terence Stamp két drag queen és egy transznemű nő szerepét alakította, akik átszelik az ausztrál sivatagot.
vasárnap
4:15
Már az HBO Maxon: A Top Gun 2 rendezőjének posztapokaliptikus akció sci-fije új esélyt kap a platformon (Mafab)
Joseph Kosinski rendező és Tom Cruise nem csak a két évvel ezelőtti Top Gun: Maverickben dolgoztak együtt, bő tíz évvel ezelőtt is volt már egy közös filmjük. A Feledés egy sci-fi akció-kalandfilm volt, amely bár a kritikusokat megosztotta, a kasszáknál akkor egész jól teljesített. Most pedig az HBO Maxon élheti reneszánszát.

2024. április 20. szombat

szombat
20:27
Már az HBO Maxon: Ez az akció-horror az utóbbi évek egyik legnagyobb botrányfilmje, most megérkezett a platformra (Mafab)
2020 egyik legmegosztóbb filmje megérkezett az HBO Maxra! A Vadászat egy picit thriller, egy picit horror, egy picit akciófilm és egy picit vígjáték is talán. Utóbbi már csak azért is, mert a sztorit, de főleg annak néhány karakterét picit nehéz komolyan venni.
szombat
15:57
78 nap forgatás és 200 kaszkadőr egy 15 perces jelenethez, májusban jön az év talán legjobban várt akciófilmje (Mafab)
A Mad Max előzményfilmje, a Furiosa: Történet a Mad Maxből akciódús élményt ígér, többek között egy ambiciózus 15 perces jelenetet, amelyhez 78 napnyi forgatásra és 200 kaszkadőr munkájára volt szükség, írja a Variety.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: