Belföldi hírek - Friss hírek

11:05 Vona Gábor szerint jön az utca éve, mire Schiffer András beszól: micsoda hiba (HVG)
Hogyan látja az elmúlt napok ellenzéki eseményeit Schiffer András és Vona Gábor, akik pártot alapítottak a jelenlegi politikai elit leváltására, majd vállalva a felelősséget a cél elhibázásáért, visszaléptek a pártpolitikától. Ellentétesebb nem is lehetne a véleményük. A velük készült interjú is része a HVG összeállításának a rabszolgatörvény elfog
11:03 Csak színjáték volt a tévés erőszak - felpörgött a kormányzati álhírgyár (HVG)
.
11:03 Forgalomkorlátozás a 67-es számú főútvonalon (Police)
Forgalomkorlátozás a 67-es számú főútvonalon Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 12. 19., sze - 09:46 Anyagi káros közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben Mernyeszentmiklós külterületén.
11:03 Alföldi Róbert: Még 20 éve tuti van az Orbán-rendszernek, rengeteg szegény ember guruként tekint a miniszterelnökre (168 Óra Online)
- Biztosan csodálatos és szabad élet lesz itt, amikor én 75-80 éves leszek. És örülni is fogok neki. De hogy ebben még van húsz év, az tuti - mondta a Magyar Narancsnak adott, eléggé pesszimista hangvételű interjújában Alföldi Róbert színész, színházi rendező. Alföldi szerint nem arra tart a világ, hogy ami Magyarországon van, „az egy furcsa, idege
10:57 Karácsony lényegében csak a fizetését veszi fel, a Fővárosi Közgyűlés munkájában alig vesz részt (Lokál)
Lényegében nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés munkájában Karácsony Gergely, a XIV. kerület polgármestere - mondta Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
10:55 Rekordforgalom várható a taxiscégeknél az ünnepek alatt (Lokál)
Rekordokat dönt az utasforgalom a taxitársaságoknál az ünnepek alatt, amikor átlagosan 10-30 százalékkal több a megrendelés - közölték a cégek az MTI érdeklődésére szerdán.
10:53 Nem valós a globális felmelegedés szüneteléséről szóló elmélet (Lokál)
Egy új tanulmány szerint nincsenek bizonyítékok a globális felmelegedés jelentős szünetelésére vagy lassulására.
10:51 Így változik a vonatok közlekedési rendje karácsonykor és az év végén (Szeretlek Magyarország)
December 23. és január 1. között érdemes indulás előtt tájékozódni.
10:51 Szakértő: Látványos fejlődésen ment keresztül Afrika az elmúlt 15 évben (Mandiner)
Marsai Viktor szerint a fejlődés elsősorban nem a segélyeknek köszönhető, hanem annak, hogy az afrikai politikusok rájöttek, hogy érdekeiket érvényesíthetik a globális piacon.
10:51 Újabb 40 milliárd forint értékben indulnak turisztikai fejlesztések országszerte (Lokál)
Újabb 40 milliárd forint értékben valósulnak meg turisztikai programok Magyarország négy kiemelt turisztikai térségében - jelentette be a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán Veszprémben.
10:48 Darák Péter is megszólalt a devizahiteles perek ügyében (Infostart)
Az általa korábban felállított konzultatív testület vizsgálat alá vonja majd a devizahiteles perek egy részét, különös tekintettel az árfolyamkockázattal kapcsolatos tájékoztatásra - mondta az InfoRádióban a Kúria elnöke. Darák Péter a közigazgatási bíróságok jogszabályi hátteréről és hatásköréről is beszélt az Arénában.
10:47 A halfogyasztás egyharmada az ünnepekhez köthető (Lokál)
A magyar halfogyasztás egyharmada a karácsonyi ünnepekhez köthető, ugyanakkor fontos lenne, hogy a lakosság hétköznapi táplálkozásába, a kultúrába is beépüljön - mondta Nagy István agrárminiszter szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
10:45 Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Miskolcon (Lokál)
Romlik a levegő minősége Miskolcon, a szálló por koncentrációja átlépte a tájékoztatási küszöbértéket, ezért Kriza Ákos polgármester szerdán elrendelte a füstködriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a polgármesteri hivatal az MTI-vel.
10:45 NYT: A köztévében galambokról beszélnek, miközben az épületben éppen képviselők tiltakoznak (HVG)
A lap az Orbán-kormány párhuzamos valóságairól ír.
10:39 Fegyelmi eljárás indul a debreceni egyetem orvosszakértői ellen (MaHu)
Éveken át saját zsebbe térítették a hatósági kirendelésekre végzett szakértői munkák után járó díjazást.
10:35 Újabb baleset történt az M3-as autópályán (Híradó)
Nagyon rosszak a látási viszonyok az utakon.
10:33 Azok is köthetnek biztosítást, akik a pályán kívül szeretnének síelni (GazdaságPortál)
Azok is köthetnek biztosítást, akik a pályán kívül szeretnének síelni, ebben az esetben ugyanis a normál utasbiztosítás nem érvényes – mondta Lambert Gábor, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán. A műsorban elhangzott, negyedével nőtt az utasbiztosításokból származó díjbevétel szeptemberig. Ugya
10:33 Létszámleépítés lesz az ELTE BTK-n (NLCafé)
„Abban maradtunk, hogy öt-hét százaléknál nem lehet több az elbocsátás” – magyarázta a dékán.
10:33 Elvágta az ujját, belehalt a Győr környéki édesanya (Hírstart)
Ma lenne a születésnapja, de döbbenetes tragédia miatt a családja karácsony előtt el kell hogy temesse az anyát, a feleséget. Minden egy szombati ebéddel és répapucolással kezdődött...
10:33 68 milliót költött el ügyfelei pénzéből magára egy szegedi ügyvéd (ATV)
Sikkasztás miatt indult eljárás egy szegedi ügyvéd ellen, mert a gyanú szerint saját céljaira használta fel az ügyfelei által rábízott csaknem 70 millió forintot, az ügyészség indítványozta előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: