Belföldi hírek - Friss hírek

17:51 A magyarok szerint az „ingyen pénz” a legnagyobb előnye az Európai Uniónak (Hírstart)
A magyarok szerint az „ingyen pénz” az egyik legnagyobb előnye az Európai Uniónak, miközben a migrációt tartják a legnagyobb hátránynak – derül ki a Policy Solutions felmérésből. A magyar társadalom és az Unió kapcsolatát vizsgáló kutatás arra is rámutatott: még a kormánypárti szavazók szerint is az EU-s pénzek jelentős részét ellopják. Összességéb
17:51 A magyarok szerint az „ingyen pénz” a legnagyobb előnye az Európai Uniónak (ATV)
A magyarok szerint az „ingyen pénz” az egyik legnagyobb előnye az Európai Uniónak, miközben a migrációt tartják a legnagyobb hátránynak – derül ki a Policy Solutions felmérésből. A magyar társadalom és az Unió kapcsolatát vizsgáló kutatás arra is rámutatott: még a kormánypárti szavazók szerint is az EU-s pénzek jelentős részét ellopják. Összességéb
17:48 Keresne az ország azon, ha tovább élne a magyar (Infostart)
Fontos lenne szemléletet váltani az egészségüggyel kapcsolatban, és megtérülő befektetésként tekinteni rá - mondta a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság elnöke a szervezet tizenharmadik éves konferenciája kapcsán, amelyen a résztvevők egészségügyi finanszírozási kérdésekről egyeztetnek.
17:45 Csak nem közölte a helyreigazítást egy Fidesz-közeli lap, árverésre bocsátották bútorait (HVG)
A kaposvári kormányközeli 74nullanulla nevű portál szerkesztősége immáron bő egy éve nem teszi közre, hogy valótlanságokkal támadtak egy megyei jobbikos képviselőt, és nem fizették meg neki a mindössze 50 ezer forintos sérelemdíjat, ezért már a végrehajtók is kimentek a szerkesztőséghez.
17:42 Luxusétterem ügyvezetője lett Vajna Tímea (Propeller)
A januárban elhunyt Andy Vajna cégbirodalmának újabb darabjában foglalt pozíciót özvegye, Vajna Tímea. Ügyvezető lett a Buno Vendéglátóipari Kft.-ben, amely a Nobu luxuséttermet üzemelteti és 2017-ben közel egymilliárd forint árbevételt produkált. Ugyanakkor ügyvezető maradt a társaságban Török Juditis, Vajna egykori bizalmasa, és a cégpapírok sz
17:39 A HVG-plakátok megkeresték régi helyüket (Hírstart)
A Mahir nem akarja, hogy oszlopain ezután ott legyenek a HVG plakátjai, a címlapoknak azonban nem lehet parancsolni: az e heti lap megjelenése napján megkeresték a helyeket, ahol hirdetniük kellene üzenetüket – ha a politika nem akadályozta volna meg. Kövesse galériánkkal a HVG-plakátok útját Budapest hirdetőoszlopai között.
17:39 Mintegy tizenháromezer diák választott informatikai képzést (hirado.hu)
A tavalyihoz képest 6 százalékkal többen jelentkeztek ezekre a szakokra.
17:33 Eltérő ellenzéki vélemények a migránskvótáról (HírTV)
Szolidárisnak kell lennie a tagállamoknak a migránsok elosztásában - nyilatkozta a Hír TV Híradójának a Párbeszéd EP-képviselője.
17:27 Kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság az EP-választásra (Magyar Nemzet)
Az NVB csütörtöki ülésén nyilvántartásba vette a Magyar Munkáspárt és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt listáját, mert a bejelentések megfeleltek a törvényben támasztott követelményeknek.
17:27 Váratlan döntést hozott Törőcsik Mari: korábban ez eszébe sem jutott (ATV)
Törőcsik Mari egészségi állapota stabil, jól érzi magát, így felmerült benne, hogy szívesen átadná a tudását a fiatalabb generációnak – írja a Blikk.
17:25 EP-választás - Kilenc lista lesz a szavazólapon (MaHu)
Összesen kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra, ennyi lista szerepel majd a szavazólapon.
17:24 „Mocskos, büdös cigányok!" – kiabálta be valaki a megyei III. osztályú meccsen, erre hatalmas verekedés tört ki Váraszón (168 Óra Online)
Botrányos véget ért a Heves megyei Váraszón a megyei III. osztályú Váraszó-Nagyréde (0-0) labdarúgó-mérkőzés – írja a Heol.
17:23 Ungár Péter coming outolt: 'Meleg vagyok' (MaHu)
Bevallotta homoszexualitását az LMP-s politikus.
17:21 Lezárták a Fiumei utat (Police)
Lezárták a Fiumei utat Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 04. 25., cs - 17:13 Villamossal ütközött össze egy teherautó Józsefvárosban.
17:21 Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten vasárnap (hirado.hu)
Az időszakos lezárások érintik az Árpád hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat és a Hősök terét is.
17:21 Ungár Péter: 'Meleg vagyok' (MaHu)
Coming outolt az LMP-s politikus.
17:18 Kerékpáros felvonulás miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapesten vasárnap (Propeller)
Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz vasárnap Budapest I., II., III., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületében. Az időszakos lezárások érintik a többi közt az Árpád hidat, a Margit hidat, a Petőfi hidat, a Hősök terét, valamint a pesti és a budai alsó rakpartot. A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség
17:15 Coming out: meleg az ismert magyar politikus (Hírstart)
Ungár Péter a Magyar Hang pénteken megjelenő interjújában beszélt arról, személyes érintettsége van a homoszexualitással kapcsolatban.
17:15 Kilenc lista lesz az EP-szavazólapon (ATV)
Összesen kilenc listát vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásra, ennyi lista szerepel majd a szavazólapon.
17:12 Százmilliós beruházásba kezd Kósa Lajos 83 éves édesanyja, de nem tisztázott, hogy milyen forrásból (168 Óra Online)
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatalának Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya közleményt adott ki, amely szerint a város határában, majdnem 41 ezer négyzetméteres területen épül terménykezelő és -szárító rendszer – írja az mfor.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: