Belföldi hírek - TOP 24 óra

tegnap
13:30
Ha ez igaz, akkor az évszázad politikai botránya törhet ki Magyarországon (Sztárklikk)
Furcsa jelenséggel szembesült az utóbbi hetekben néhány, a kormány által Soros Györgyhöz kötött civil szervezet vezetője, újságírók, köztük a 168 Óra és a HVG munkatársai, valamint egy neve elhallgatását kérő ellenzéki politikus: telefonjuk egyértelmű jelét adta annak, hogy megfigyelhetik őket. Az történik, hogy telefonhívás közben megszakad a vona
tegnap
16:24
Rendkívüli haláleset Budapesten (Inforádió)
A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi rendkívüli halálesete ügyében.
tegnap
6:54
Bíróság elé állt a Száva fiú (Magyar Idők)
– Hallottam, hogy valaki futni kezd utánam. Mire megfordultam, már késő volt: egy viperával az arcomra ütött, majd a földre estem – idézte fel tegnap a sértett vallomásában a IV. kerületi bíróságon. A 17 éves fiút tavaly decemberben támadta meg az egyik osztálytársa a vádirat szerint, a sajtóból jól ismert Száva család egyik tagja, aki a telefonját
tegnap
13:48
Kezdődik: Itt vannak a Soros-hadüzenet részletei (Hírstart)
Alig öt nap múlva már Washingtonban kell lennie Soros György két magyar ügyvédjének. A lépést sokan a Magyarország elleni támadás döntő mozzanatának tartják. Időközben nyilvánosságra kerültek a Magyarország elleni Soros-hadüzenet részletei.
tegnap
7:51
Pszichiátriára került a 11 éves kisfiú, akit a tanára külföldre akart szöktetni (NLCafé)
Kiderült néhány újabb részlet arról a tanárról, aki megpróbálta a saját diákját külföldre csempészni, a reptéren állítólag szexuális segédeszközöket is találtak nála. Miután a pedagógust a hatóságok lekapcsolták, a vele tartó 11 éves kisfiút egy kórház pszichiátriájára vitték.
tegnap
5:36
Döbbenetes listát vezet Magyarország (Sztárklikk)
A Focus cikke szerint ezt holland kutatók állapították meg 17 ország csaknem 40 évre visszamenő statisztikáinak áttanulmányozása alapján. Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a földön a halálesetek 5,9 %-ában játszik szerepet a szeszes ital, ami évente 3,3 millió emberéletet jelent. A magyaroknál viszont minden 10. férfi végzetét az ital o
tegnap
14:45
Vágd már le azt a qrva darab sonkát! – Komédia a csemegepult túloldalán (NLCafé)
Bár az aprócska boltok híve vagyok, tegnap mégis bemerészkedtem egy hipermarketbe, hogy testvérem születésnapjára torta helyett egy kiló füstölt sonkát vásároljak. Amivel nem számoltam, hogy ez az egyetlen tétel egy komplett csemegepulti színdarabot szül.
tegnap
6:12
A hamis személyi hangja buktatta le a reptéren a gyerekszöktető tanárt (HVG)
A hamis személyinek más az anyaga, ezért máshogy is koppan.
tegnap
4:00
Dagad a botrány: meghallgatták a zaklatási ügy tanúját - a polgármester mindent tagad (Hírstart)
Ezúttal egy tanúnak kellett a szemébe néznie annak a nőnek, aki molesztálás miatt tett feljelentést egy polgármester ellen: most azt vizsgálta a rendőrség, hogy mit láthatott a tanú, aki rányitott az állítólag az anyakönyvvezetőt zaklató politikusra.
tegnap
10:42
Titkos lehallgatásra utaló különös dolgot tapasztalnak magyar politikusok, újságírók és civilek (HVG)
Szakértők szerint egyértelműen titkos adatrögzítés folyik; de hogy kik, és mi célból, azt homály övezi – írja az e heti HVG.
tegnap
12:06
Két magyar milliárdos rajzolja át Budapest térképét (Sztárklikk)
A Gránit korábban a bevásárlóközpont új szárnyát építette volna ide, de az ingatlanpiaci válság miatt nem indult el a fejlesztés - írja a hvg.hu. Az új projektben egy iroda- és lakóépületeket, illetve szállodát ötvöző smart city-t húznak fel 94 ezer négyzetméteren, 320-450 ezer négyzetméteres beépítéssel. A cég két hektáros parkot és egyéb zöldfelü
tegnap
6:42
"Orbán Viktor pszichopata vagy szociopata, vagy a kettő együtt" (Sztárklikk)
Kormos Anett szerint ha valami szórakoztató tud lenni, akkor az szórakoztató, és ez lehet bármilyen téma, akár a zaklatás is, persze csak ha humorba van ágyazva. Ha gyűlöletkeltő, ha haragot ébreszt, akkor nem jó.Arra a kérdésre, hogy mindebbe a buzizás belefér-e, úgy válaszolt, hogy szerinte nem kell kerülgetni a témákat, minél több tabutémát érin
tegnap
15:28
Sorra hagyják ott Szijjártót bizalmasai (24.hu)
A külügyi tárca vezetői közül többen inkább nagykövetek lennének.
tegnap
19:36
Így lehet leváltani Orbánt 2018-ban (HírTV)
Bár a Fidesz abszolút módon uralja a politikai teret, a jövő évi választás egyáltalán nincs lefutva – mondta a Hír TV Egyenesen című műsorában Kéri László.
tegnap
17:36
Visszaszóltak a bírók a komcsizó fideszesnek (24.hu)
Sajnálja a bírói egyesület, hogy a hatalom képviselői beszólogatnak az igazságszolgáltatásnak, sőt megsértik az alaptörvényt.
tegnap
16:00
Jogilag támadható háttéralkut kötött a kormány az Európai Bizottsággal (HírTV)
Jávor Benedek EP-képviselő kikérte a dokumentumokat, amelyekkel lezárták a kötelezettségszegési eljárást.
tegnap
20:18
Megszólalt a békési tanár: "Én szeretném felnevelni" (HVG)
A kicsempészni próbált 11 éves kisfiúról azt állította, az unokaöccse.
tegnap
12:52
Rekordot döntött a nemzeti konzultációt aláírók száma (Hírstart)
A Soros-tervről szervezett konzultáción több mint másfél millió ember vett részt. Mindezt Dömötör Csaba jelentette be.
tegnap
9:03
Egyszer csak kettényílt a fal, majd ráomlott a hegy egy egri férfi házára (NLCafé)
Rászakadt egy egész hegyoldal egy egri férfi házára. Sok száz tonnányi mészkőtufa zúdult le, a férfi még éppen ki tudott szaladni a házból, így életben maradt, viszont minden értéke megsemmisült.
tegnap
6:21
Lassan elfogy az oxigén a tengeralattjárón (teol)
Kritikus időszak kezdődik el a hat napja eltűnt argentin tengeralattjáró legénysége számára, mert csak hét napra elég a 44 ember oxigéntartaléka.
tegnap
19:26
Az Európai Bizottság összesúgott a magyar kormánnyal, hagyták, hogy Orbán évtizedekre az oroszok adósává tegye Magyarországot (Hírstart)
A brüsszeli testület politikai döntést hozott a paksi bővítés ügyében.
tegnap
4:48
Szijjártó Péter aggódik! (Sztárklikk)
Nos, egyfelől a rohingyák borzalmas helyzetét tényleg nemzetközi összefogással, és mielőbb meg kellene oldani. Másfelől viszont szeretném az alábbi térképen megmutatni a külügyminiszter úrnak a légvonalban mért távolságot Mianmar, és az ő ízléses dunakeszi behajtóbarokk villája között.
tegnap
19:06
Indul a roham: brutális akciókkal fosztják ki a magyarok pénztárcáját (Pénzcentrum)
Újra itt a fekete péntek, és nagyobb mint eddig bármikor. Idén rekordszámú kereskedő csatlakozik az Amerikából átvett kezdeményezéshez. A webáruházak több mint a fele jelezte, hogy nála is lesz Black Friday. Újra itt a fekete...
tegnap
12:30
Felismerhetetlenre fújtak össze újabb vasúti kocsikat, most a Déliben – fotó (HVG)
Három vasúti kocsit fújtak össze a Déli pályaudvaron, ki sem lehet látni az ablakokon.
tegnap
13:48
Az anyjára haragszik a feljelentés miatt a békési pedofil tanár 11 éves áldozata (168 Óra Online)
Pszichiátrián van a békési tanár áldozata.
tegnap
7:36
Bayer Zsolt: Soros egy nyomorult hullarabló (Sztárklikk)
Bayer a kormánypárti Magyar Időkben írt cikkében a Sorossal készült interjú kulcsmondatának nevezi azt, amikor a milliárdos megállapítja: "Orbán egy maffiaállamot irányít" Bayer szerint ennek a körnek - nem részletezi, hogy pontosan milyen körre is gondol - nagyjából húsz éve nem volt egyetlen fontos, lényegi, húsbavágó, eredeti, a valós ügyekről s
tegnap
9:48
Az első népszámlálás óta nem volt még ilyen lesújtó a kép (HírTV)
Soha nem volt még ilyen kevés gyermek az országban.
tegnap
8:30
Koncz Zsuzsa: ígérhettek fűt-fát, nem csábultam el (Hírstart)
A Nők lapjának adott interjút Koncz Zsuzsa, aki többek között arról is mesélt, hogy inkább a háttérben marad sokszor, mert tudja magáról, hogy sérülékenyebb és érzékenyebb a többi embernél, de ha úgy adódik, akkor igenis vállalja a konfliktust és kiáll az igazáért - írja a blikk.hu.- Aztán szükség esetén tudni kell nemet is mondani. Ismerem annyira
tegnap
19:48
Jövőre ingyenes lesz a KRESZ- vizsga (Sztárklikk)
Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere szerdán arról beszélt, 2018. július 1-jétől kezdve ingyenesen lehet majd KRESZ-vizsgát tenni.A miniszter ezt az Országgyűlés Kulturális bizottságában közölte, ahol szerdán zajlott a meghallgatása - írja a hvg.hu. Balog Zoltán szerdán elárulta, a jövő év közepétől vezetnék be a változást, hogy ezzel segítsé
tegnap
17:18
Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre parlamenti képviselő (168 Óra Online)
Az lehet az ok, hogy a párt nem őt indítja Újpesten, pedig 2014-ben egyéniben nyert ott.
tegnap
15:39
Drámai felvételt hozott nyilvánosságra az ENSZ egy észak-koreai katona szökéséről (videó) (teol)
A határőrök üldözőbe vették a dezertőrt, de közben megsértették a koreai háborút lezáró fegyverszüneti egyezményt.
tegnap
5:36
Elhunyt Pál László volt miniszter (Hírstart)
A család keddi közlése szerint a volt szocialista politikust hosszú, súlyos betegséget követően 76. életévében Budapesten érte a halál.
tegnap
17:32
Kiderült, mikor temetik Stadler Józsefet (Hírstart)
A temetést, az akasztói vállalkozó végső akarata szerint november 25-én, szombaton tartják Akasztón. Ezt a gyászoló család tudatta a nyilvánossággal.
tegnap
15:24
Az ellenzék Magyart akarja, ám ő a Jobbikot (Hírstart)
Több ellenzéki párt is megkereste Magyar Györgyöt (képünkön), hogy induljon a színeikben jövő tavasszal – tudta meg az ATV. Az ügyvéd a csatorna kérésére megerősítette a hírt, amellyel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „ha példát kell mutatni, én kész vagyok rá, de csakis akkor, ha mindenki, aki nem Fidesz–KDNP, támogat”.
tegnap
11:50
Ötezer példányt vett a Fidesz a világvégét jósoló Soros-könyvből (Hírstart)
Végül is csak 13 millió forint volt.
tegnap
4:36
Kábítószer-kereskedőket fogtak el (Police.hu)
Kábítószer-kereskedőket fogtak el ORFK Kommunikációs Szolgálat 2017. 11. 22., sze - 04:30 Az öttagú bűnszervezetre Budapesten csaptak le a rendőrök.
tegnap
20:54
Főbe lőtte magát valaki a nyíregyházi kórházban (24.hu)
Az áldozat egy 60 év körüli férfi.
tegnap
19:36
Kiderült, mikor temetik Stadler Józsefet (ma.hu)
Stadler József fia tudatta a temetés pontos időpontját és annak helyszínét.
tegnap
12:12
L. Simonék és Mészáros Lőrincék lendíthették be a földbizniszt (HírTV)
Egy luxemburgnyi, csaknem háromszázezer hektár termőföldet adott el az elmúlt két évben a kormány.
tegnap
22:12
Meztelenül sétált egy férfi Budapest egyik legforgalmasabb pontján – fotó (Hírstart)
A Fehérvári úti piac mellett kapták lencsevégre a meztelenkedő járókelőt. A Blikk honlapján látható a kép, ami egy teljesen meztelen férfit ábrázol a Fehérvári úton, nem messze a piactól.  A lap úgy tudja, csak pár percig flangálhatott ádámkosztümben a fickó, a rendőrök ugyanis villámgyorsan a helyszínre értek, és magukkal vitték. (Blikk)
tegnap
21:24
Botka hajthatatlan: nem kér Gyurcsány jelöltjeiből (Hírstart)
Egyértelmű üzenetet küldött Szeged a szocialista tárgyalódelegációnak.
tegnap
16:18
Menesztené Budai Gyulát az MSZP (HírTV)
Bárándy Gergely szerint az egykori elszámoltatási kormánybiztos komcsizása a fideszes álláspontot tükrözi.
tegnap
6:18
Soros: továbbra is meg fogok tenni mindent, hogy Magyarországot támogassam (Sztárklikk)
Soros György közölte: azért most nyilatkozik, mert most jelenik meg a konzultáció eredménye, és ez jó alkalom arra, hogy tisztázzák, mit mondott ő, és mit mondott a magyar kormány.Azt mondta a nyilatkozatával kapcsoltban: kivételt tett most, mert az, hogy ő nem reagál a magyar kormány mocskolódásaira, "rosszul esik" a civil szervezetek munkatársain
tegnap
22:54
Ha ez igaz, akkor az évszázad politikai botránya törhet ki Magyarországon (Hírstart)
Furcsa jelenséggel szembesült az utóbbi hetekben néhány, a kormány által Soros Györgyhöz kötött civil szervezet vezetője, újságírók, köztük a 168 Óra és a HVG munkatársai, valamint egy neve elhallgatását kérő ellenzéki politikus: telefonjuk egyértelmű jelét adta annak, hogy megfigyelhetik őket. Az történik, hogy telefonhívás közben megszakad a vona
tegnap
12:42
Durván egymásnak esett a Viszkis és Vujity Tvrtko (Sztárklikk)
Verbális harc kerekedett az ATV keddi műsorában a Viszkis filmbemutatóról szóló interjúból - írja a hvg.hu. Vujity Tvrtko ugyanis az ilyenkor szokásos "és hogy jött az ötlet" típusú sablonkérdések helyett azzal szembesítette az egykori bankrablót, hogy mennyiben etikus érdemi teljesítmény nélkül, egy bűncselekménnyel celebbé válni. Ambrus Attila vi
tegnap
19:00
Soros György megszólalt, és nem maradtak csendben a pártok sem (Hírstart)
"A Nemzeti konzultáció szándékos kiforgatása az én véleményemnek" – közölte videó üzenetében Soros György. Az általa létrehozott Nyílt Társadalom alapítvány budapesti szóvivője pedig bejelentette, hogy Soros nem marad csendben: tájékoztató kampányt indít Magyarországon. Az ATV Híradó által megkérdezett politikai elemző szerint Soros György megszóla
tegnap
17:12
Újabb képviselő lépett ki az MSZP-ből (HVG)
A politikus az MSZP–DK-egyeztetés első áldozata.
tegnap
18:54
Jogosítvány: hatalmas változások jönnek (Inforádió)
Csökkenhet jövőre a jogosítvány ára, a tervek szerint ugyanis 2018 közepétől már nem kellene fizetni a KRESZ-vizsgáért.
tegnap
18:21
Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre (Híradó)
Kilépett az MSZP-ből Horváth Imre országgyűlési képviselő.
tegnap
10:54
Nógrádit, Spöttlét és Tarjányit is meghallgatnák a nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén (444)
Akkora biztonságpolitikai szingularitás lehet a dologból, hogy önként feloszlatja magát az összes terrorszervezet.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: