Belföldi hírek - TOP 24 óra

ma
11:45
Sodró erejű képek: fideszes aláírásgyűjtőkön gúnyolódik a 444 (888)
Húszéves az SZDSZ.
ma
15:06
Megdöbbentette a Bundestag Magyarországon vizsgálódó képviselőit a rabszolgatörvény, tagadják a német cégek nyomását (168 Óra Online)
A szociáldemokrata küldöttség egyik tagja elképesztően alacsonynak nevezte a magyar béreket.
ma
11:54
Nagy a baj: vészterhes évek várnak a magyar nyugdíjasokra (Napi)
A boldog nyugdíjaskor helyett nehézségekkel teli idős évek várhatnak a magyar lakosság nagy részére. Szerencsére az emberek kezdik felismerni a problémát - derül ki az OTP öngondoskodási indexéből.
ma
15:54
Jogerős: kiengedték a kaposvári diákgyilkosokat (24.hu)
Mind a ketten leérettségiztek a rácsok mögött. Az egyik fiú azt mondta, hogy gépészmérnök szeretne lenni, a másik fiatalember munkából akarja fedezni a további tanulmányait.
ma
13:00
Nagy a baj? Meghökkentő dolog derült ki a magyar betegek gyógyszereléséről (Napi)
A 2008-as gyógyszerkasszához viszonyítva reálértéken ma 20 milliárddal kevesebbet költ gyógyszerre az állam, a visegrádi országok jelenlegi átlagos költéséhez képest további 20 milliárd hiányzik a büdzséből. Ha ez a 40 milliárd megjelenne a rendszerben, az összes, régóta befogadásra váró innovatív terápia elérhetővé válna - mondta az Innovatív Gyóg
ma
13:03
Előbb sorosozott és újságírókat fenyegetett perrel az államtitkár, majd mikor bizonyíték került elő a fogyatékos emberek bántalmazásáról, nyomozást indított a… (444)
Kicsit több mint két hét alatt nagyot fordult a világ a mozsgói szociális otthon ügyében, de az államtitkár még az utolsó pillanatban is megtalálta a módját, hogy a civileket hibáztassa az ügyben.
ma
14:54
Felfedték arcukat a Kurucinfó szerzői – Ön is rájuk tippelt? (Propeller)
Muszáj volt valamivel újra rivaldafénybe kerülnie az egykori széljobbos piacvezető portálnak. 13 év bujkálás után kiléptek a fényre a kuruc.info szerzői – írja a 444.hu. Úgy sejthető, azért folyamodtak ehhez a lépéshez, mert a jobbszélen egyre nagyobb a verseny. A Vadhajtások lendületes kezdése és a kormánymédia (Origo, 888.hu stb.) egy része kifo
ma
16:27
Ungár Péter: Meleg vagyok (24.hu)
Az LMP parlamenti képviselője coming outolt.
ma
5:48
Kikérdezték a traffipaxról a magyar autósokat - meghökkentő a válasz (Infostart)
A magyar autósok fele bevallja, hogy átlépi a megengedett sebességhatárokat, ötödük még a traffipaxokat is igyekszik kicselezni.
ma
9:21
Hajba kaptak a pizzások Egerben, verés, fojtogatás lett a vége (HVG)
Az egyik pizzás erőszakkal próbálta behajtani a jussát.
tegnap
20:00
Hiába adta a veséjét a feleség, férje meghalt a sikertelen átültetés után (Szeretlek Magyarország)
Az özvegy könnyek közt mondta el, hogy házastársa a karjaiban halt meg, de szerinte ennek nem kellett volna így történnie. Most felelősöket keres férje haláláért.
tegnap
20:21
Dobrev: „az Orbán-vircsaftnak” rövidesen vége lesz (ATV)
Hatalmas csodának kellene ahhoz történnie, hogy a Fidesz érdemben reagáljon arra, amit egy ellenzéki politikus mond. Így reagált Dobrev Klára arra, hogy Gulyás Gergely szerint bolsevik mentalitást tükröz az Orbán Viktor ellen az egyéni nyugdíjszámlák ügyében tett feljelentése.
ma
1:15
300 kilométert autóztattak tévedésből egy idős férfit a betegszállítók (Hírstart)
Tévedésből 300 kilométert autóztatott egy idős, demens beteget egy betegszállító – számolt be az RTL Kub Híradója. Az alzheimeres férfit a Merényi Kórházban műtötték combnyaktöréssel, múlt csütörtökön jött érte a betegszállító, hogy hazavigye egy 30 kilométerre lévő szigetcsépi otthonba, de ehelyett Hajósra vitték, ami 160 kilométerre van a bácsi l
ma
12:21
Pálffy Ilona: Kilenc pártlistára lehet majd szavazni (Magyar Nemzet)
AZ NVI elnöke azt mondta valós veszélyként kell tekinteni a cyber támadásokra, hiszen a választások során eddig majdnem minden országot érte ilyen támadás.
ma
0:39
Hadházy Ákos végrehajtót küld a közmédiára (Hírstart)
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-oldalán jelentette be, hogy rövidesen végrehajtót küld a Hirado.hu-hoz. A politikus ugyanis több helyreigazítási pert is megnyert az MTVA-val szemben, de a bíróság által megítélt sérelemdíjat még se ő, se édesapja nem kapta meg.
ma
9:03
Parkolópályán a zuglói Pillangó park (HírTV)
Karácsony Gergely polgármester kerületi zöldprojektje is egyszereplős lett.
ma
6:33
Impozáns új temploma lesz Budapestnek, de csak a hívek tehetik be a lábukat (HVG)
Évekbe telhet, mire elkészül új budapesti templomával az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza (ismertebb nevükön a mormonok), de ha megépül, a környező országból is ide járnak majd az egyház tagjai. Egyelőre a telket keresik.
ma
5:24
Népszavazást lesz a Balatonnál, de elég bonyolult a kérdés (Infostart)
A helyiek aláírásgyűjtésbe kezdtek, mert ellenzik a Balaton-parti beruházást. Igen hosszú a kérdés szövege.
ma
1:33
DK: Az Európai Egyesült Államok létrehozása egyedül Orbán Viktort veszélyezteti (Hírstart)
Dobrev Klára szerint az Európai Egyesült Államok programját azonban Orbán Viktor gyűlöli, ezért minden alkalommal támadja azt.
ma
13:21
Lezárás Ferihegyen: nem csak az utasoknak fájhat a feje (Pénzcentrum)
Az eddiginél lényegesen korszerűbb és megbízhatóbb műszeres leszállító berendezést kap a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér II. futópályája a 13L pályavégen is - emiatt két hónapra le kellett zárni a futópályát. A több mint egymilliárd...
ma
10:39
Melyik címlapon rágott be leginkább a Fidesz? (HVG)
A HVG címlapjai, illetve a címlapokból készült utcai plakátjai évtizedek óta csipkedik, kritizálják a közélet visszásságait, s ezzel közvetve a mindenkori politikai hatalmat is. Számtalan olyan címlap futott ki a szerkesztőségből, mely bosszanthatta az éppen regnáló kormányt, vagy annak tagjait. A mostani politikai hatalom eljutott odáig, hogy ezt
tegnap
23:42
Megvonták a pénzeket a hódmezővásárhelyi önkormányzattól, így reagált a városvezetés (Propeller)
Az informatikai rendszerét ért támadás miatt csúszott a hódmezővásárhelyi önkormányzat beszámolója a Magyar Államkincstár (MÁK) felé – közölte a polgármesteri hivatal szerdán az MTI-vel. Fotó: Ujvári Sándor/MTI A közleményben Kószó Péter (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált a polgármesteri hivatal. A poli
ma
12:05
Nem Kövér László az Országgyűlés őre (24.hu)
A szigorúságáról ismert fideszes házelnök másnak adta át az elismerést.
tegnap
21:51
A Skandináv lottó nyerőszámai a 17. héten (Pénzcentrum)
Szerda este kihúzták a Skandináv lottó 17. heti nyerőszámait. A héten nem volt telitalálat, így a jövő héten 80 millió forintért játszhatnak a hazai szerencsevadászok.  A gépi sorsolás nyerőszámai emelkedő számsorrendben...
tegnap
21:15
Terc: Nagyon erős keresztényellenesség van Franciaországban (HírTV)
"Jelenleg a legnagyobb veszély, ami a Notre-Dame-ot fenyegeti, hogy korunk lelkületét kifejező módon fogják felújítani."
ma
15:30
„Mocskos, büdös cigányok!" – kiabálta be valaki a megyei III. osztályú meccsen, erre hatalmas verekedés tört ki Váraszón (168 Óra Online)
Botrányos véget ért a Heves megyei Váraszón a megyei III. osztályú Váraszó-Nagyréde (0-0) labdarúgó-mérkőzés – írja a Heol.
ma
1:45
Bakondi György: Vissza kell térni a külső határok védelméhez (Hírstart)
Bakondi György kifejtette: remélik, hogy a közeledő választáson egy más politikai irányt képviselő erő kerül többségbe, s változás fog történni az európai bürokrácia politikájában.
tegnap
23:06
Államtitkár: elfogadhatatlan, hogy az EU csökkentené a magyar mezőgazdaság támogatását (Propeller)
Elfogadhatatlan a magyar gazdálkodók számára az Európai Unió bürokratái által felvázolt javaslat a mezőgazdasági támogatások 20 százalékos csökkentésére, mert ezt az összeget a vidéki Magyarország jövőjétől vonnák meg – fogalmazott az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára szerdán Letenyén. Fotó: Varga György/MTI Feldman Zsolt a Let
tegnap
22:27
Bakondi: Vissza kell térni a külső határok védelméhez (hirado.hu)
Az EP-választás után vissza kell térni a nemzetállamok Európájához.
ma
14:45
Így jár a nagyszülői gyed több unoka után (NLCafé)
A gyedjogosultságot viszont csak akkor lehet átadni a nagyszülőnek, ha még nem nyugdíjas.
ma
12:55
Több unoka után több nagyszülői gyed is igénybe vehető (hirado.hu)
Jövőre a dolgozó szülők átadhatják gyedjogosultságukat valamelyik – még nem nyugdíjas – nagyszülőnek.
ma
5:09
A nap képe: Fácáncsata (Lokál)
Kevesen tudják, de a szarvasokhoz hasonlóan a fácánok is komoly csatákat vívnak egymás ellen a kiszemelt nőstényért.
tegnap
22:39
Rendőr- és Tűzoltónap, valamint a Mentők Napja Baranya megyében (Police)
Rendőr- és Tűzoltónap, valamint a Mentők Napja Baranya megyében Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 04. 24., sze - 21:04 A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint az Országos Mentőszolgálat vezetői 2019.
ma
9:24
Egy házaspár mozgatta a szálakat, 2,2 milliárdot tüntethettek el a magyarországi kamupártok (168 Óra Online)
Oknyomozó dokumentumfilm-sorozatot készített Gulyás Márton arról, hogyan ny kamupártok pénzlenyúlási akciójáról. Az első részt tegnap mutatták be, tanúsága szerint  a 2018. áprilisi 8-i országgyűlési választásokon induló kamupártok majdnem felét a 90-es években aktív Magyarországi Zöld Párthoz és a képviselői költségtérítésekről szóló 2009-es népsz
ma
9:03
Ennyien tartanak ma otthon lőfegyvert: ráadásul rengetegen illegálisan (Pénzcentrum)
A hivatalos fegyvertartási statisztikák erősen túlzó számot mutatnak a szakértők szerint, ugyanakkor sokan birtokolhatnak otthon puskákat, pisztolyokat és egyéb lőfegyvereket illegálisan. Magyarországon ritkaságszámba megy a lőfegyverrel...
ma
4:09
„A Kurucinfó gyűlöletmentesen tudósít, mégis mindenki el akarja hallgattatni” (Hírstart)
A Novák Előd által moderált szerda esti beszélgetésen megtudhattuk, hogy a Kurucinfó a mai napig üldözött médium, amit Kövér Lászlótól a Facebookon keresztül a zsidó érdekkörökig mindenki megpróbál ellehetetleníteni.
ma
3:03
Államtitkár: elfogadhatatlan, hogy az EU csökkentené a magyar mezőgazdaság támogatását (Hírstart)
Elfogadhatatlan a magyar gazdálkodók számára az Európai Unió bürokratái által felvázolt javaslat a mezőgazdasági támogatások 20 százalékos csökkentésére, mert ezt az összeget a vidéki Magyarország jövőjétől vonnák meg – fogalmazott az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára szerdán Letenyén. Fotó: Varga György/MTI Feldman Zsolt a Let
tegnap
20:48
300 kilométeren utaztatott tévedésből egy idős beteget a betegszállító (Szeretlek Magyarország)
Családtagjai órákig nem tudták, hol van az idős férfi, akit a Pest megyei Szigetcsépi idősek otthona helyett a Bács Kiskun megyei Hajósra vitték Budapestről.
ma
14:15
Kende Péter: Semjén Zsolt egyszerűen buta (24.hu)
Szerinte „bődületes blődség” a miniszterelnök-helyettes magyarázata a Notre-Dame leégésére.
ma
7:27
Miközben Orbánék a nemzeti szuverenitást védik, folyton beleszólnak más országok belügyeibe (Hírstart)
De természetesen csak szövetséges országokéba, elnyomó diktatúrákat véletlenül sem oktatunk ki.
ma
6:21
Miközben Orbánék a nemzeti szuverenitást védik, folyton beleszólnak más országok belügyeibe (444)
De természetesen csak szövetséges országokéba, elnyomó diktatúrákat véletlenül sem oktatunk ki.
ma
4:06
Minden, amit az OKJ-s képzésekről tudni kell: ezekkel a feltételekkel tanulhattok ingyenesen (Eduline)
Szívesen tanulnátok szakmát, de nem tudjátok, pontosan hogyan is működik az OKJ-s rendszer? Most összegyűjtöttünk minden fontos kérdést, amire érdemes tudni a választ, mielőtt belekezdenétek.
tegnap
21:12
300 kilométert autóztattak tévedésből egy idős férfit a betegszállítók (Propeller)
Tévedésből 300 kilométert autóztatott egy idős, demens beteget egy betegszállító – számolt be az RTL Kub Híradója. Az alzheimeres férfit a Merényi Kórházban műtötték combnyaktöréssel, múlt csütörtökön jött érte a betegszállító, hogy hazavigye egy 30 kilométerre lévő szigetcsépi otthonba, de ehelyett Hajósra vitték, ami 160 kilométerre van a bácsi l
ma
10:03
Még a fideszesek is úgy hiszik, ellopják az EU-s pénzeket itthon (HVG)
A 15 éves EU-s tagság legnagyobb előnyének a Magyarországra érkező temérdek pénzt tartjuk, de úgy hisszük, a pénzeket ellopják. Az unió legnagyobb hátránya pedig a migráció – feleltük. Mindenre kiterjedő kutatást készített a Policy Solutions, amit a hvg.hu ismertet.
ma
0:09
A Maccabi Európa Játékok jó válasz a hamis hírekre (Lokál)
Büszkék vagyunk azokra a zsidó származású magyarokra, akik a sporton keresztül gazdagabbá tették a magyar sport örökségét – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Maccabi VAC Hungary Sportegyesület kiállításának New York-i megnyitóján.
ma
0:09
Újabb pert vesztett a Lokál és a Pesti Srácok (Hírstart)
Ezúttal azt állították valótlanul, hogy a Helsinki Bizottság jogi segítséget nyújtott a terrorizmusért elítélt Ahmed H.-nak.
tegnap
23:33
Áder János tiszteletvacsorán fogadta a 1979-ben világbajnok asztaliteniszezőket (Hírstart)
Az ünnepi eseményre egyrészt a sportág Budapesten zajló világbajnoksága adott alkalmat, másrészt pedig az, hogy negyven éve április 30-án született meg a történelmi diadal Phenjanban.
tegnap
21:17
Dobrev Klára szerint Czeglédy Csaba hősként viselkedett (hirado.hu)
A milliárdos költségvetési csalással vádolt Czeglédy felkerült a DK európai parlamenti listájára.
ma
16:54
Ungár Péter elárulta, melyik nemhez vonzódik (Propeller)
Szexuális orientációjáról is kérdezte az LMP-s Ungár Pétert a Magyar Hang. 26 A Dúró Dórával folytatott Hír TV-s vitájával kapcsolatban politikus ugyanis azt mondta, személyes érintettsége is van a dologban. A 24.hu rá is kérdezett Ungárnál, hogy ez egy coming out volt-e, mire azt felelte, hogy: Igen, meleg vagyok
ma
14:57
Tanárhiány: ezeken a településeken fenyeget katasztrófa (ATV)
Az oktatási rendszer szinte folyamatos átalakítás, reformfolyamat közepette működik. „Életpályamodell, új Nemzeti Alaptanterv, majd készülő még újabb Nemzeti Alaptanterv, béremelések, munkaerőhiány” címszavak jellemzik ezt a területet. A Policy Agenda elemzésében az oktatási rendszer egyik aspektusát, a pedagógusok korosztályi összetételét vizsgált

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: