Időjárás - TOP 24 óra

tegnap
19:24
Nagy a veszély - kiadták a riasztást (Inforádió)
Sűrű köd és havas eső miatt adtak ki figyelmeztetést több megyére.
tegnap
14:24
Bréking! Már a Normafán is havazik! - fotók! (Hírstart)
Webkamerán is megnézheted, hogyan havazik a hegyen! A Normafa Park közösségi oldalán több fotót is megosztott a behavazott parkról, az Időkép oldalán pedig egy webkamerán is követheted a havazást a hegyen. Budapest környékén egyébként Piliscsabán is esett a hó reggel, de nem maradt meg. Forrás: HVG
tegnap
12:36
A Normafán már esik a hó (Hírstart)
Megérkezett az első hó a Normafára, fehérbe öltözött az erdő. A Normafa Park Facebook oldala friss fotókkal adta hírül, hogy itt a tél. A hét napos előrejelzés szerint rövidesen gyors melegedés kezdődik, csütörtökön tavasz lesz, pénteken ködös október, a hét végén minden kezdődik elölről: jön a hideg.
tegnap
14:09
Szerdán már van remény napsütésre, mutatjuk hol (Kiderül)
A borongós, csapadékos időjárást okozó melegfront szerdára elhagyja hazánkat, így az ország déli felén már napsütésre is számíthatunk.
tegnap
11:18
Több centis a hó a Dobogókőn (Hírstart)
Az M1 Aktuális csatornán közöltek szerint sűrű hóesésre ébredtek a Dobogókő körül élők, azonban a hóesés veszélyeket is tartogat, hiszen az is elhangzott a csatornán, hogy az utak jegesedés miatt nehezebben járhatók.
tegnap
8:48
November végén novemberi végi időre számíthatunk! (Hírstart)
Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé számíthatunk esőre, miközben a DNy-i szél is megélénkül. A hegyekben és hajnalban az ÉK-i tájakon havas eső, hó is előfordulhat. Reggel +2, délután +8 fok körül alakul a hőmérséklet, írja a Köpönyeg. Szerdán kicsit javul az idő, és napközben fokozatosan csökken a felhőzet, majd délután több
tegnap
15:12
Figyelmeztetést adtak ki: ködös időszak következik (Hírstart)
A magasban zajló enyhülésből nagyrészt csak az ország déli részén élők fognak melegedést érezni, hiszen északon sűrű köd és felhőzet takarja el a Napot.
tegnap
7:42
Esőre, megélénkülő szélre számíthatunk (Hírstart)
Délután +8 fok körül alakul a hőmérséklet.
tegnap
12:05
Figyelmeztetést adtak ki: ködös időszak következik (Kiderül)
A magasban zajló enyhülésből nagyrészt csak az ország déli részén élők fognak melegedést érezni, hiszen északon sűrű köd és felhőzet takarja el a Napot.
tegnap
11:06
Többcentis a hó Dobogókőn (Híradó)
Sűrű hóesésre ébredtek a Dobogókő körül élők – közölte az M1. Azonban a hóesés veszélyeket is tartogat, hiszen az is elhangzott a csatornán, hogy az utak jegesedés miatt nehezebben járhatók.
tegnap
9:30
Méghogy havazás!? Melegfront érkezik (Hírstart)
A csúcshőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között alakul.
tegnap
16:33
Itt a friss meteorológiai jóslat (Napi)
Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen valószínű eső, de északkeleten havas eső, hó is előfordul - írja az MTI az OMSZ előrejelzése nyomán.
tegnap
13:18
Többcentis a hó Dobogókőn (Hírstart)
Sűrű hóesésre ébredtek a Dobogókő körül élők – közölte az M1. Azonban a hóesés veszélyeket is tartogat, hiszen az is elhangzott a csatornán, hogy az utak jegesedés miatt nehezebben járhatók.
tegnap
12:03
Nézzen meg néhány szépséges Leonidát (Kiderül)
A múlt héten találkozott a Föld a legtöbb Leonida meteorral. Néhányat ezek közül sikerült megörökíteni videó felvételen is.
tegnap
7:30
Esőt hozott és enyhébb légtömeget a melegfront (Hírstart)
Olykor erősebb nyugatias szél várható. Időszakosan ered el az eső, északon, északkeleten átmeneti havas eső lehet. Délnyugaton 11 fokig melegszik a levegő.
ma
6:24
Tartós, sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést (Híradó)
Sűrű köd miatt 7 északi megyére adott ki figyelmeztetést az OMSZ.
ma
6:00
Napsütéses, enyhe időre számíthatunk (Híradó)
Nyugat felől lassan szakadozik, csökken a felhőzet, az ország nagy részén kisüt a nap, de északkeleten tartósan borult, párás területek is maradnak – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
ma
5:54
Estétől még nagyobb területet hódít meg a köd (Kiderül)
Időjárásunkat anticiklon határozza meg. A gyenge légmozgás és a magas nedvesség tartalom egyre inkább kedvez a tartós ködmezők kialakulásának.
ma
6:30
Enyhül az idő, jön a melegfront (Hírstart)
Szerdán keleten, északkeleten borult, párás, helyenként ködös idő valószínű, szitálás, gyenge eső sem kizárt, máshol egyre több lesz a napsütés. Délnyugaton élénk lehet a nyugati-délnyugati szél. Reggelre többfelé képződhet pára, köd. Hajnalban 0, +6, délután északkeleten 5-9, máshol 10-16 fokot mérhetünk. Melegfront jellegű hatás várható. – írja a
ma
6:27
Az időjárás kibabrálhat a pénztárcájával (Napi)
Érdemes ellenőrizni a családi házakban, nyaralókban lévő vízórát, mielőtt beköszöntenek a fagyok.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: