Már Dzsudzsák is Dubajba készül

2012. január 14. 9:36, Habostorta

Míg új csapattársai az orosz főváros zimankójában készülődnek... ...addig a Dinamo új szerzeménye idehaza rendezheti el magánügyeit, csak vasárnap várják vissza Moszkvába. Sokan irigylik most Dzsudzsák Balázst. Önbecsülését növelő irtózatos összegért vásárolta meg a Dinamo, BL-szereplésre esélyes csapathoz került, s míg a többiek egészségügyi teszteket végeznek, és esténként kőkemény futóedzésekkel gyötrik magukat, ő hazajöhetett egy pár napra kifújni magát. Igaz, utána vége lesz az úri életnek, a csapat hétfőn elrepül Dubajba – persze egész más okból, mint ami miatt hazánk szép leányai utaznak oda. Az edzőtáborban már Balázstól is teljes értékű munkát várnak, s alighanem egy ukrán és egy üzbég csapat elleni edzőmeccsen már „élesben” is megmutathatja magát.
 "A Dinamo Dzsudzsákkal profi játékoshoz jutott, vele megerősítettük a balszárnyunkat. Nem titok, hogy sokáig kerestünk egy a bal szélen jól használható játékost, s remélem, Balázs személyében most meg is találtuk. Mindent el fogunkkövetni, hogy minél előbb beilleszkedjen a közösségbe" – nyilatkozta Szergej Szilkin, a Dinamo Moszkva vezetőedzője.             Mihail Borzikin, a Szovjetszkij Szport elemzője nem ennyire optimista.
 "A szélső nem találta meg a helyét az Anzsiban. Persze ha objektíven nézzük a dolgot, akkor erre nem is volt lehetősége, hiszen kulcscsonttörése miatt két hónapra kiesett a játékból, és októberben már nem volt ideje visszanyerni a formáját" "Nyolc meccsen összesen négyszáz percet játszott, sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett. Úgy gondolom, Oroszországban még nem ismerték meg az igazi Dzsudzsákot" – nyilatkozták a focistáról. Dzsudzsák új csapatának sajtófőnöke, Konsztantyin Alekszejev elárulta, hogy válogatottunk egyelőre marad abban a lakásban, amelyet még az Anzsi- korszakban bérelt. A Moszkva történelmi városrészében, a helyi „Váci utcában”, az Arbaton lévő ingatlan már Balázs szívéhez nőtt, lehet, hogy nem is költözik át a Dinamo sportkomplexumához közelebb fekvő Novogorszkba. (Forrás: Bors)

Tovább a teljes cikkre...

Keresés