Angelina Jolie összeomlott a pesti forgatáson...

2012. január 14. 10:48, Habostorta

...a zuhanyzóban talált rá férje, Brad Pitt Bár Angelina Jolie mindig magabiztosnak és határozottnak tűnt A vér és méz földjén című háborús film budapesti forgatásain, kiderült: tele volt kétségekkel. A gyönyörű színésznő tavaly forgatta hazánkban a szerb–bosnyák háború idején játszódó szerelmi drámáját, mely első rendezői munkája volt.
 "Összeomlottam. Brad talált rám a zuhanyzóban, zokogva estem össze. Úgy éreztem, óriási rajtam a felelősség, én pedig túl kicsi vagyok ahhoz, hogy magamra vegyem" "Hiszen csak el akartam mesélni ezt a történetet, aztán hirtelen én rendeztem. Nem akartam rendező lenni, és most sem nevezném magamat annak" – mesélte őszintén Jolie egy, a rajongókkal folytatott internetes beszélgetés során, majd azt mondta, megtiszteltetés volt számára egy ilyen komoly témát feldolgozni.             "Tizenhét éves voltam a boszniai háború idején, a saját problémáim foglaltak le, önpusztító, punk életet éltem, és nem hittem, hogy valaha is példakép lehetek az emberek számára. Ahogyan a legtöbb amerikai, nagyon keveset tudtam arról a háborúról és az egész térségről" "Szeretném, ha a gyerekeim már szélesebb látókörrel rendelkeznének a világról" – mondta Jolie, aki állítja: párja, Brad Pitt támogatása nélkül nem lett volna képes befejezni a filmet. A vér és méz földjén című dráma főszerepeiben egyébként kizárólag szerb és bosnyák színészek tűnnek fel, Jolie szerette volna ugyanis, ha minél autentikusabb alakítások jelennek meg a vásznon.

 A film ennek ­el­lenére több negatív kritikát kapott. Sokak szerint túlságosan brutális, még sincs mondanivalója. Ám egy Golden Globe-díj-jelölést már magáénak tudhat a legjobb idegen nyelvű film kategóriában. (Forrás: Bors)

Tovább a teljes cikkre...

Keresés