Böczögő Dorina

Torna-vk: Böczögő Dorina hatodik lett talajon Koperben
2018 június 3.   She
Böczögő Dorina hatodik lett talajon vasárnap a tornászok világkupaversenyén a szlovéniai Koperben.
Torna-vk: Böczögő Dorina bronzérmes Koperben
2018 június 2.   She
Böczögő Dorina bronzérmet nyert felemás korláton a tornászok világkupaversenyén a szlovéniai Koperben szombaton.
Változás a magyar válogatottban
2017 április 14.   Infostart
Böczögő Dorina sérülés miatt kikerült a jövő heti, kolozsvári Európa-bajnokságra utazó magyar női tornászválogatott keretéből, helyette Al-Salty Dália vehet részt a versenyen.
Torna Eb: változás a magyar női csapatban
2017 április 14.   She
Böczögő Dorina sérülés miatt kikerült a jövő heti, kolozsvári Európa-bajnokságra utazó magyar női tornászválogatott keretéből, helyette Al-Salty Dália vehet részt a versenyen.
Torna Eb: három hely már foglalt a magyar női csapatban
2017 április 3.   She
Kovács Zsófia, Böczögő Dorina és Dévai Boglárka helye már biztos az április 19-én rajtoló egyéni torna Európa-bajnokságra utazó magyar női csapatban – mondta el Draskóczy Imre szövetségi kapitány a M4 Sport Sportreggeli című műsorában.
Torna ob: Kovács Zsófia duplázott, Böczögő is bajnok
2017 április 2.   She
A felemáskorláton aratott szombati győzelme után vasárnap gerendán is a legjobbnak bizonyult Kovács Zsófia a tornászok országos szerbajnokságán a budapesti Központi Tornacsarnokban.
Torna mesterfokú ob: Böczögő és a Békéscsaba győzött
2016 november 25.   She
Böczögő Dorina nyerte egyéni összetettben a női tornászok mesterfokú országos bajnokságát, a csapatbajnokságban pedig a TC Békéscsaba végzett az élen pénteken, Győrben.
Torna-vk: Kovács Zsófia vasárnapja is aranyos, Böczögő-bronz
2016 november 20.   She
Kovács Zsófia arany-, Böczögő Dorina pedig bronzérmet nyert a tornászok cottbusi világkupaversenyén vasárnap.
Torna: riói olimpikonunk újra formába lendült, bizonyítana
2016 november 16.   She
A női tornászválogatott tagjai közül a két olimpikon, Böczögő Dorina és Kovács Zsófia is szerepel a hétvégi cottbusi világkupaversenyen.
Torna: Böczögő megnyerte a Challenge vk-sorozatot!
2016 október 9.   She
Böczögő Dorina aranyérmet szerzett a Torna Challenge világkupán, ezzel a sikerével a Challenge szériát is megnyerte talajon. A magyar tornásznő a szombathelyi vk-versenyen a cseh Veronika Cenkovát és a horvát Dora Kranzelicet előzte meg. Mint arról beszámoltunk, a viadalon győzelemmel tért vissza Berki Krisztián a nemzetközi mezőnybe.
Torna Eb: szintlépés – a 8. helyen végzett a női csapat
2016 június 4.   She
A nyolcadik helyen végzett a Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makra Noémi, Divéky Luca, Csányi Julianna összeállítású magyar női tornászválogatott a berni Európa-bajnokságon.
Torna vk: Böczögő 7., Dudás és Vecsernyés 8. Eszéken
2016 május 1.   She
A magyar tornászok hetedik és nyolcadik helyeket gyűjtöttek be az eszéki világkupaverseny szerenkénti döntőinek második napján.
Torna-vb - Makra Noémi összetett döntős, a csapat 18. lett
2015 október 25.   Infostart
Makra Noémi a 14. eredménnyel bejutott be az egyéni összetett döntőbe, a Böczögő Dorina, Divéky Luca, Dévai Boglárka, Honti Kitti, Horváth Enikő, Makra Noémi összeállítású magyar női válogatott pedig a 18. helyen végzett Glasgow-ban az olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon.
Torna: bokasérülés „döntött”, megvan a női vb-csapat
2015 október 13.   She
Kialakult a glasgow-i, október 23-án kezdődő torna-világbajnokságra utazó magyar női válogatott: Makra Noémi, Böczögő Dorina, Divéky Luca, Dévai Boglárka, Honti Kitti, Horváth Enikő és Al-Salty Dália alkotja a csapatot.
Torna: négy magyar szerarany a szombathelyi GP-n
2015 szeptember 27.   She
Négy magyar versenyző – Böczögő Dorina, Dévai Boglárka, Hidvégi Vid és Vecsernyés Dávid – nyert aranyérmet szerenkénti döntőben vasárnap, a VII. Magyar Grand Prix-n, Szombathelyen.
Böczögő Dorina nyert összetettben a tornászok szombathelyi GP-jén
2015 szeptember 26.   Infostart
Legjobb magyarként Böczögő Dorina nyert, Vágner Levente pedig negyedik lett a tornászok szombathelyi Grand Prix-jén a szombati egyéni összetett fináléban.
Torna: Böczögő Dorina GP-arannyal hangolt a vb-re
2015 szeptember 26.   She
A nőknél Böczögő Dorina győzött, míg a férfiaknál Vágner Levente szerepelt a legjobban, a negyedik helyen végzett a tornászok szombathelyi VII. Magyar Grand Prix-jén az egyéni összetett fináléban.
Torna: öt újabb finálé az eszéki világkupa-versenyen
2015 szeptember 18.   She
Szenzációsan szerepeltek a magyar tornászok az eszéki világkupa-verseny második selejtezőnapján, öt fináléba jutottak be, az olimpikon Böczögő Dorina ráadásul két szer döntőjében is érdekelt lesz.
Torna ob: Böczögő és Kardos duplázott
2015 szeptember 13.   She
Böczögő Dorina és Kardos Botond egyformán két győzelemmel zárta a tornászok szerenkénti országos bajnokságát.
EJ: Böczögő az összetett döntő felé tart, a gerenda még mindig mumus
2015 június 15.   She
Tulajdonképpen biztosra vehető, hogy a Böczögő Dorina, Divéky Luca, Makra Noémi összeállítású magyar női tornászválogatott nem tudja megtartani az első nap hatalmas meglepetésre megszerzett harmadik helyet a csapatversenyben, mivel a mumus gerenda megint „kitolt” kicsit a mieinkkel. A csapat így is kifejezetten jó teljesítményt nyújtott az Európai Játékokon – hogy bekerül-e a közvetlen…

Sport/olimpia/peking2008/torna