Időjárás - Friss hírek

7:06 Marad a visszafogott nyár (Hírstart)
A nap kitartóan süt tovább, de nem okoz kánikulát.
6:30 Többnyire napos idő várható (Hírstart)
A változó felhőzet mellett többórás napsütésre számíthatunk vasárnap, elsősorban északkeleten és a Nyugat-Dunántúlon alakulhat ki helyenként záporeső – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.
6:24 Többnyire napos idő várható (Híradó)
A változó felhőzet mellett többórás napsütésre számíthatunk vasárnap, elsősorban északkeleten és a Nyugat-Dunántúlon alakulhat ki helyenként záporeső – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.
5:24 Keddig kell várnunk a melegedésre (Kiderül)
A következő két napban még jelentős melegedésre nem számíthatunk, majd kedden már több fokkal emelkedik a csúcshőmérséklet, visszatér a június második felében szokásos időjárás.

2018. június 23. szombat

tegnap
17:36
Ilyen időjárásra számíthatunk (Hírstart)
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tegnap
15:54
Többórás napsütés, elszórtan zápor várható (Hírstart)
Továbbra is hideg, változó nedvességtartalmú levegő áramlik a Kárpát-medence fölé. A sokéves átlaghoz képest 3-5 fokkal hidegebb időre lehet számítani.
tegnap
15:47
Nagy méretű meteor hullott Oroszországra (Kiderül)
Hatalmas tűzgolyót (meteor) rögzítettek június …
tegnap
15:45
Nap képe: Olaszországban a víz az úr (Kiderül)
A nálunk is heves viharokat okozó hidegfront elérte Olaszország középső területeit is, ahol helyenként rövid idő alatt az egész június havi csapadékmennyiség lehullott, villámárvizet okozva.
tegnap
13:42
Nem kell félni az időjárástól szombat délután (Zoom)
Gomolyfelhős, csendes idő ígérkezik.
tegnap
13:41
Hajnalra akár 5 fokig hűlhet a levegő (Kiderül)
A felettünk lévő hideg légtömeg szombat estére nyugalomba kerül, mindenütt mérséklődik a légmozgás. A csendes időben szokatlanul hűvös reggelre ébredhetünk vasárnap.
tegnap
13:39
Villámárvíz pusztított Törökországban (Kiderül)
Hatalmas közlekedési dugót okozott egy hirtelen jött felhőszakadás Törökország fővárosában, Ankarában. Teljesen megbénult a forgalom.
tegnap
11:24
Hatalmas zaj és brutális dugók: indul a Red Bull Air Race (Hírstart)
Nem lesz hőség a hétvégén, de eső sem várható, aminek leginkább azok örülnek, akik a belvárosból szeretnék figyelni a Red Bull Air Race-t, mert a rendezvény sikere nagyban függ az időjárástól is. Az LMP közben online petíciót indított azért, hogy tiltsák be a légi parádét a zaj és egyéb szennyezés miatt. A DK pedig arra kötelezné a szervezőket, fiz
tegnap
8:57
Változatos időjárásra és hangos repülőkre kell ma számítani (Blikk)
Szombaton az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint gomolyfelhős időre számíthatunk országszerte több-kevesebb napsütéssel, estefelé délnyugaton lehet több a felhő.
tegnap
6:18
Csípős hajnalokra készüljünk (Kiderül)
Szombaton még folytatódik a hűvös levegő beáramlása a Kárpát-medencébe. Majd vasárnapra fokozatosan megnyugszik időjárásunk, emiatt hajnalra az ország nagy részén 10 fok alá csökken a hőmérséklet.

2018. június 22. péntek

péntek
21:00
Nagyon fázunk majd hajnalban – 6 fokra csökken a hőmérséklet helyenként (Hírstart)
A hidegfront ezúttal tényleg hideget hoz, ha már csapadék nem sok hullott belőle. Fotó: Pixabay Éjszaka egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet, elszórtan, főként északon és keleten alakulhat ki záporeső – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A többfelé erős északnyugati szél éjszaka mérséklődik, de a Balaton
péntek
20:06
Gomolyfelhős idő várható, így alakul a szombati időjárás (Hírstart)
Északnyugat felől fokozatosan felszakadozik a zárt felhőzet, nagyobb területen, tartósabban az éjszaka második felében csökken a felhőzet. Kezdetben még több helyen várható eső, zápor, éjszaka főként északon és keleten lehet eleinte még elszórtan csapadék.
péntek
20:00
Megérkezett hazánkba a hidegfront (Hírstart)
Csütörtökön 30 fokos hőség volt, pénteken pedig már csak 15 Celsius-fok országszerte.
péntek
19:54
Megérkezett hazánkba a hidegfront (Híradó)
Csütörtökön 30 fokos hőség volt, pénteken pedig már csak 15 Celsius-fok országszerte.
péntek
18:24
Kifejezetten veszélyes lehet szervezetünkre a drasztikus lehűlés (Hírstart)
Megérkezett a hidegfront. Egy nap alatt 15 fokot csökkent a hőmérséklet. Az orvosmeteorológus arra hívja fel a figyelmet, hogy ez a drasztikus lehűlés nem enyhülést hoz a szervezetünknek, hanem sokak számára kifejezetten veszélyes is lehet.
péntek
16:48
Hűvös, napos-gomolyfelhős idő lesz, néhol záporokkal (Hírstart)
Hűvös levegő érte el a Kárpát-medencét. Bár szombaton már a hidegfront az országtól keletre húzódik, hosszabb-rövidebb időre a nap is kiüt, de a hőmérséklet csúcsértéke 5-6 fokkal elmarad a sokévi átlagtól.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: