2007. április 26. csütörtök

ápr. 26
0:04
Két focigeneráció összefog az FTC-ben (Blikk)
"Mindegy, hogy valaki fiatal vagy öreg, mindenkitől azt várom el, küzdjön a Ferencvárosért!”
ápr. 26
0:04
Össztűz Kistelekire (Blikk)
Budapest - Ismét megkezdődött a harc a magyar futballban. Ahogy időről időre megszoktuk, egy-egy trauma - esetünkben az elbukott EB-rendezési pályázat - után lefejeznék a régi irányítást, és harc indult a vezetői posztokért. Egyre erősebb a támadás, és a szószólók Kisteleki István (54) MLSZ-vezér távozását követelik. Igaz, a nemzetközi szövetségek most újra százmilliókat ígértek a magyar focinak
ápr. 26
0:04
Rooneyt ünnepli Anglia (Blikk)
A Manchester United csatára a Milan elleni 3-2-re végződő labdarúgó-Bajnokok Ligája-elődöntőn megszerezte a győzelmet csapatának.
ápr. 26
0:04
Bravó, Ági! Világsztárt vert meg Szávay (Blikk)
Szávay Ágnes világsztár búcsúztatásával védte meg a magyarok becsületét.
ápr. 26
0:04
Amerikai bokszoló vár Erdei Zsoltra? (Blikk)
Hamburg-Budapest - Három év hosszú idő, és szinte pontosan enynyi telt el azóta, hogy Erdei Zsolt (32), a WBO félnehézsúlyú profi bokszvilágbajnoka hazai közönség előtt mutathatta meg tudását.
ápr. 26
0:04
Ez az első dízel a ralibajnokságban (Blikk)
A ralirajongók nem hisznek a szemüknek: dízel versenyautó fut a hazai bajnokságban.
ápr. 26
0:04
Békebíró lehet a kapitány (Blikk)
Szolnok - Békebíróként Szolnokon töltötte szerdai munkanapját Angyal Zoltán (54). A kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya fontosnak tartotta, hogy megtekintse a lányok délelőtti és délutáni edzését, s megvitassa a kétszeres olimpiai bajnok Janics Natasa körül kialakult helyzetet.
ápr. 26
0:04
Könnyekkel zárul a sikertörténet? (Blikk)
Könnyeivel küszködik Fábiánné Rozsnyói Katalin, tanítványa, Janics Natasa pedig legszívesebben elbújna a világ elől.
ápr. 26
7:31
NBA: másodszor is nyert a Cleveland, egyenlítettek a texasiak (She)
Hazai sikerek születtek az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának legutóbbi játéknapján.
ápr. 26
7:42
NHL: otthon szerzett előnyt az Anaheim és a Buffalo (She)
Öt gólt ütött és győzött az Anaheim és a Buffalo együttese is az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásának legutóbbi játéknapján.
ápr. 26
9:37
Úszás: nem hitelesítették Libby Lenton világcsúcsát (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) nem hitelesítette az ausztrál Libby Lenton e hónap elején 100 m gyorson elért 52.99 másodperces világcsúcsát.
ápr. 26
10:20
Mourinho: "Általában szerzünk egy gólt" (Infostart)
José Mourinho szerint a Chelsea klasszis játékot mutatott be, bár több góllal is nyerhetett volna a Liverpool elleni Bajnokok Ligája elődöntőben. A portugál szakember ismét számon kért egy elmaradt büntetőt. Liverpooli kollégája, Rafa Benítez abban bízik, hogy együttese a januári bajnoki után újra képes lesz két gólt lőni a Chelsea-nek.
ápr. 26
11:40
Nantes: a legendák a tulajdonost hibáztatják a jelenlegi helyzetért (She)
Nagyon nem megy a korábban szebb napokat megélt Nantes-nak a francia bajnokság idei szezonjában. A korábban bajnoki címeket is begyűjtő együttes a tabella alján található, és hét pontra van a bentmaradó helytől öt mérkőzéssel a szezon zárása előtt.
ápr. 26
11:47
A Real Madrid megtalálta Zidane utódát (Infostart)
A Real Madrid nem adja fel! A bajnoki címért folytatott harcot sem - de ezúttal másfelé kalandozunk. A királyi klub ugyanis a jelek szerint megtalálta Zidane utódát a brazil Diego személyében, Capello szívesen látná a csapatban Buffont - s a madridiak azt állítják, jó esélyük van a világbajnoki ezüstérmes William Gallas megvételére.
ápr. 26
13:16
Bayern München: Lukas Podolski szezonjának térdsérülés miatt vége (She)
Sérülése miatt már nem léphet pályára a jelenlegi szezonban Lukas Podolski, a Bayern München német válogatott támadója.
ápr. 26
13:30
MLSZ, elnökségi ülés: megint nem kapott licencet a Ferencváros (She)
Első fokon nem kapta meg a bajnokságban való induláshoz szükséges engedélyt a Magyar Labdarúgó-szövetségtől (MLSZ) a Ferencváros, a REAC, a Vác, a Tatabánya, a Fehérvár és a Felcsút csapatát működtető gazdasági társaság ? jelentették be a mai elnökségi ülés utáni sajtójékoztatón.
ápr. 26
14:07
MLSZ: Bérczy Balázs helyett Füzesi Zsolt lett a főtitkár (She)
Új főtitkára van a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ): Bérczy Balázzsal közös megegyezéssel szerződést bontottak, helyére az MLSZ eddigi versenyigazgatója, Füzesi Zsolt került, akinek megbízatása határozatlan időre szól.
ápr. 26
14:22
MTK: a Tatabánya ellen elszakadt Bori Gábor belső térdszalagja (She)
Biztosan kihagyja a hétvégi bajnokit Bori Gábor, az MTK középpályása, mivel az előző fordulóban belső térdszalag-szakadást szenvedett - adta hírül a kék-fehérek hivatalos honlapja.
ápr. 26
14:45
Portugália: az egykori kiválóság, Eusebio elhagyhatta a kórházat (She)
Hétfői műtétje után három nappal elhagyta a kórházat Eusébio, minden idők legjobb portugál labdarúgója.
ápr. 26
15:03
Tenisz, Budapest Grand Prix: Szávay Ágnes negyeddöntős (She)
Az egyetlen magyarként állva maradt Szávay Ágnes két játszmában legyőzte az ukrán Julija Bejgelzimert, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe a Gaz de France Budapest Grand Prix elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
ápr. 26
15:34
MLSZ-elnökségi: nem pályázunk a 2016-os Európa-bajnokságra (She)
Magyarország nem pályázik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére ? hangzott el a futballszövetség (MLSZ) mai elnöksége ülése után megtartott sajtótájékoztatón. Ismeretes, a 2004-es, a 2008-as és a 2012-es kontinensviadalra kandidált az MLSZ, ám mindhárom esetben negatív volt a végeredmény.
ápr. 26
17:32
Sakk: az orosz Kramnyik nyerte a harmadik partit Lékó ellen (She)
A harmadik partit a világbajnok orosz nagymester nyerte a Lékó Péter és Vlagyimir Kramnyik közötti nyolcjátszmás rapid sakk párosmérkőzésen, amely a Miskolci Nemzeti Színházban zajlik.
ápr. 26
17:54
Hegyikerékpár: a Pilis Kupán világranglista pontokért is küzdenek (She)
A Pilis Cross Country Club április utolsó hétvégéjén rendezi a Pilis Kupát. Az április 29-i hegyikerékpáros verseny egyben a 14 fordulóból álló Groupama Mountain Bike Magyar Kupasorozat második fordulója lesz, melyen ezúttal világranglista-pontokért megy majd a küzdelem.
ápr. 26
17:59
Euro 2008: nem játszhatnak Athénban a görögök (She)
A Görög labdarúgó-szövetség nem fellebbez az UEFA azon döntése ellen, miszerint a csapatnak az elkövetkező két hazai mérkőzését Athéntól távol kell lejátszania.
ápr. 26
19:24
MLSZ: 75 millió forintos adóhiány, vannak még függő ügyek (She)
Az APEH egy éve folyó vizsgálata mintegy 75 millió forintos adóhiányt állapított meg a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) előző elnökségének idejéből, de még vannak függő ügyek a Lothar Matthäus részére, illetve a Pellady Péterhez köthető cégeknek történt kifizetésekkel kapcsolatban - áll abban a közleményben, amelyet az MLSZ juttatott el a távirati irodához.
ápr. 26
19:39
Sakk: Lékó és Kramnyik döntetlen játszott a negyedik játszmában (She)
A negyedik parti döntetlennel végződött Lékó Péter és a világbajnok Vlagyimir Kramnyik nyolcjátszmás rapid sakk párosmérkőzésén, amely a Miskolci Nemzeti Színházban zajlik. Az orosz nagymester így a második nap után 2,5-1,5-re vezet.
ápr. 26
20:06
Tenisz, Budapest GP: Szávay Ágnes párosban elődöntős (She)
Szávay Ágnes párosban bejutott az elődöntőbe a Gaz de France Budapest Grand Prix elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
ápr. 26
20:44
Kosárlabda, női NB I: nyert a Zalaegerszeg és a Cegléd (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság rájátszásában a ZTE a Szolnokot, a Szekszárd a Ceglédet verte. Előbbi összecsapást az 5-8. helyért rendezték, a ZTE három ponttal verte hazai pályán a szolnokiakat, így 1-0-s előnyre tett szert a két nyert mérkőzésig tartó párharcban. Az alsóházban, a 9-11. helyért tartó küzdelemben a Szekszárd 23 ponttal verte a Ceglédet.
ápr. 26
21:00
Kézilabda, férfi NB I: nyert és egyenlített a Gyöngyös (She)
A férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank liga rájátszásában az 5-12. helyért tartó küzdelemben a Gyöngyös hazai pályán négy góllal verte a Tatabányát, így kiegyenlítette a két győzelemig tartó párharc állását.
ápr. 26
21:16
Röplabda: idegenben nyert a Dunaferr a ligabajnokságban (She)
ápr. 26
21:16
Torna: Csiszár Anna bemutatkozott, Korcsmáros döntős (She)
A magyarok közül elsőként Csiszár Anna mutatkozott be a vasárnapig tartó amszterdami tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 26
21:46
Az Espanyol jobban megverte a Werdert, mint a Barcelona (Infostart)
Mindkét, előzetesen esélytelenebbnek vélt spanyol csapat győzött az UEFA-kupa elődöntőjének első mérkőzésein. Az Espanyol háromgólos előnyt szerzett a német Werder Bremen, míg az Osasuna 1-0 nyert a Sevilla ellen. A visszavágókat jövő csütörtökön játsszák.

Keresés