2008. augusztus 3. vasárnap

aug. 3
19:54
Két magyar aranyérem az ifjúsági úszó Eb-n (Behaviour)
Két arany- és egy-egy ezüst-, illetve bronzéremmel zártak a magyarok a belgrádi ifjúsági úszó Európa-bajnokságon.
aug. 3
20:06
Sakk, Marx György-emlékverseny: mindkét magyar remizett (She)
Berkes Ferenc és Ács Péter is remizett a kilencedik, utolsó előtti fordulóban a sakkozók Pakson zajló Marx György-emlékversenyén. Az éllovas francia Maxime Vachier-Lagrave ismét nyert, így a záró kör előtt egypontos előnnyel vezet. A tízfordulós viadal hétfőn zárul.
aug. 3
20:24
Real Madrid: súlyosnak tűnik Wesley Sneijder sérülése (She)
Az első vizsgálatokat követően súlyosnak tűnik Wesley Sneijder, a Real Madrid középpályásának sérülése. A holland labdarúgó az Arsenal elleni felkészülési mérkőzésen a szünetben állt be, majd 16 percet követően hordágyon távozott, miután találkozott Abou Diabyval.
aug. 3
21:00
Magyar Kupa: az Újpest B csapata a legjobb 64 közé jutott (She)
A Magyar Kupa első fordulójában a legjobb 64 közé jutásért játszott az Újpest B csapata a harmadosztályba az idén felkerülő, de a magasabb osztályt nem vállaló Berkenye ellen idegenben. Az egyébként NB III Mátra csoportjában szereplő újpestiek 5?0-s győzelmet arattak.
aug. 3
21:02
MU: Ferguson lehetőséget fog adni a fiatal góllövőnek (She)
A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson kész lehetőséget adni a Premier League-ben is Fraizer Campbellnek.
aug. 3
21:18
AC Milan: Ancelotti szerint játékosai még ma is nyaraltak (She)
Érthetően volt elégedetlen Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője a Chelsea elleni 5?0-s vereséget követően. A szakember nem mentegetőzött, és őszintén nyilatkozott a kudarcról.
aug. 3
21:20
Tenisz, Montreal: Dinara Szafina győzelmével zárult a torna (She)
A hetedik helyen kiemelt orosz Dinara Szafina nyerte az 1,34 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás női tenisztornát, miután a döntőben két rendkívül egyoldalú játszmában legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát.
aug. 3
21:22
MLSZ: 24 új Pro-licences tréner vette át oklevelét a TF-en (She)
"Félre kell tenni a szubjektív elemeket, s nyitottá kell válni arra, hogy labdarúgásunk megújítása csak egy egységes szakmai rendszerben képzelhető el" - hangsúlyozta az összefogás elengedhetetlen szükségességét köszöntőjében Kisteleki István, az MLSZ elnöke, amikor vasárnap délelőtt a TF aulájában megkezdődött a Pro- és A-licences edzők, tehát a legmagasabb szinten képzett honi szakemberek…
aug. 3
21:24
1.34 millió dollárt nyert az orosz montreálban (Behaviour)
A hetedik helyen kiemelt orosz Dinara Szafina nyerte az 1,34 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás női tenisztornát, miután a döntőben két rendkívül egyoldalú játszmában legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát.
aug. 3
21:54
KTE: Szivics szerint lehet, hogy nem véletlen a bírók tévedése (She)
Tomiszlav Szivics a Kecskeméti TE vezetőedzője a csapat honlapján élesen kritizálta a ZTE?Kecskemét találkozó játékvezetőjét, Király Krisztiánt. A szerb szakvezető szerint elképzelhető, hogy a bírók sorozatos tévedéseikkel üzenni akarnak csapatának.
aug. 3
22:00
U18-as férfi vízilabda Eb: aranyérmes a magyar válogatott (Behaviour)
Aranyérmes lett a magyar válogatott a belgrádi U18-as férfi vízilabda Európa-bajnokságon, miután a döntőben simán, 12-6-ra nyert a házigazda szerb csapat ellen.
aug. 3
22:12
Most sem nyert az MTK (Infostart)
A címvédő MTK 1-1-es döntetlent játszott a vendég Honvéddal a labdarúgó NB I 2. fordulójában.
aug. 3
22:30
Felkészülés: a Celtic 3?1-re győzte le a vendéglátó Feyenoordot (She)
Vereséggel zárta a Feyenoord a klub századik születésnapja alkalmából rendezett tornát. A Celtic Hesselink kettő és Samaras egy találatával 3?1-re nyertek a vendéglátók ellen.

Keresés