2010. május 24. hétfő

máj. 24
6:54
Vb 2010: egy mérkőzésre utazott haza az angol válogatott (She)
A mexikóiakkal szemben esedékes hétfői erőfelmérő mérkőzésre rövid időre hazatért ausztriai edzőtáborozásából a dél-afrikai világbajnokságra készülő angol labdarúgó-válogatott.
máj. 24
9:18
Soproni Liga: Óriási teljesítmény egy ezüstérem - Mezey (She)
A Győrtől elszenvedett 1–0-s vereséget követően bár csalódott volt Mezey György, a Videoton vezetőedzője, de szerinte óriási teljesítmény a csapat számára a bajnoki ezüstérem – írja a vidi.hu.
máj. 24
9:30
Roland Garros: Szávay megkönnyebbült (Metropol)
"Nem is arra koncentráltam igazából, hogy mit hogyan üssek, hanem arra, hogy hogyan lépkedjek, mert vigyázni akartam a sérült lábamra."
máj. 24
9:32
Cseh aranyérem a jégkorong-vb-n (Metropol)
A cseh válogatott nyerte meg a németországi jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben drámai csatában 2-1-re győzött a címvédő orosz csapat ellen.
máj. 24
9:48
Ha fociról van szó, a nők csak a másodikak (Metropol)
Amikor a férfiak barátaikkal találkoznak, a feleségek, barátnők és a munka témáját is a háttérbe szorítva a foci vezeti a társalgást.
máj. 24
9:50
NHL-nagydöntőben a Chicago (Metropol)
A negyedik mérkőzést is megnyerte, így "kisöpörte" a Chicago Blackhawks a San Jose Sharksot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Nyugati főcsoportjának fináléjában, így 18 év elteltével bejutott a nagydöntőbe.
máj. 24
10:06
Szépített a Phoenix (Metropol)
Hazai pályán faragott hátrányából a Phoenix Suns a Los Angeles Lakersszel szemben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának fináléjában.
máj. 24
10:12
NBA: a Cleveland Cavaliers menesztette főedzőjét, Mike Brownt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers menesztette vezetőedzőjét, Mike Brownt.
máj. 24
10:30
Salgó Rali: Féltéglák és látványos verseny (Infostart)
Látványos és izgalmas versenyt hozott a hétvégi Salgó Rali. A kisterenyei gyorsasági a raliban ritkán látható előzéseket és gyakran elakadó autókat hozott, míg az utolsó szakaszt viharjelzés miatt törölni kellet. Asit ez sem zavarta, az idei harmadik versenyen sem talált legyőzőre.
máj. 24
11:00
Hat Videoton drukkert állítottak elő a Győr-Fehérvár meccs miatt (Behaviour)
Összesen hat embert állított elő a rendőrség a vasárnap esti Győri ETO FC-Videoton FC labdarúgó-mérkőzés kapcsán - közölte az MTI-vel Kálmán Gabriella sajtóreferens hétfőn.
máj. 24
11:36
Csoknyai és Bor ötödik a cselgáncsozók Grand Slam-jén (Behaviour)
A 81 kg-os Csoknyai László és a plusz 100 kg-ban szereplő Bor Barna az ötödik helyen végzett a cselgáncsozók brazíliai Grand Slam-viadalán, Rio de Janeiróban.
máj. 24
11:42
Győri ETO: Pintér sajnálja, hogy csapata elütötte a Videotont az aranytól (She)
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője győzelmet ünnepelt a Soproni Liga utolsó fordulójában a Videoton ellen, és ezzel a sikerrel csapata megszerezte a bajnokság harmadik helyét. A tréner szerint megérdemelték a győzelmet és a bronzérmet, de sajnálja, hogy ezzel a fehérváriak lemaradtak a bajnoki címről.
máj. 24
11:44
Videó: íme, a bajnoki címet és a bronzérmet eldöntő győri gól! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Győri ETO labdarúgócsapata Lazar Sztanisics megpattant lövésével 1–0-ra legyőzte a Videotont a Soproni Liga 30. fordulójában. A győriek ezzel megszerezték a bronzérmet a bajnokságban, a Videoton pedig nem tudta megelőzni a Debrecent, amely így megvédte bajnoki címét.
máj. 24
12:18
Hazatérhetett a fejbe lőtt paraguayi futballista (Infostart)
Rövid időre hazatért szülővárosába, Itauguába Salvador Cabanas paraguayi válogatott labdarúgó, akit még január 25-én fejbe lőttek egy mexikóvárosi bárban. A játékosról korábban már-már lemondtak az orvosok, de ő csodával határos módon visszanyerte öntudatát.
máj. 24
12:18
Paraguay: otthon van a fejen lőtt Salvador Cabanas (She)
Rövid időre hazatért szülővárosába, Itauguába Salvador Cabanas paraguayi válogatott labdarúgó, akit január 25-én fejbe lőttek egy mexikóvárosi bárban.
máj. 24
12:54
Jégkorong-vb: tízezrek ünnepeltek a cseh nagyvárosok utcáin (She)
Tízezrek vonultak az utcára Prágában és néhány más csehországi nagyvárosban, miután a cseh válogatott vasárnap este megnyerte a németországi jégkorong-világbajnokságot.
máj. 24
12:56
Tenisz: továbbra is meggyőző Federer fölénye a világranglistán (She)
Továbbra is hatalmas fölénnyel vezeti Roger Federer a férfi teniszezők világranglistáját. A második és harmadik helyen sincs változás: a svájci klasszist a spanyol Rafael Nadal és a szerb Novak Djokovics követi.
máj. 24
13:12
Formula-1: gyorshajtás miatt vádat emeltek Hamilton ellen (She)
Gyorshajtás miatt vádat emeltek Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája ellen.
máj. 24
13:42
A magyar hokisok huszadikak a világranglistán (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott korábbi pozícióját megőrizve a huszadik helyen áll a nemzetközi szövetség által hétfőn kiadott, legfrissebb sportági világranglistán, amelyet - az eddigi éllovas kanadaiakat megelőzve - az oroszok vezetnek.
máj. 24
13:42
Újabb győzelmével bajnok a Veszprém (Behaviour)
Megvédte bajnoki címét az MKB Veszprém kézilabda csapata, miután legyőzte a Pick Szegedet. A csapatnak ez a 18. bajnoki címe.
máj. 24
13:44
Több ezren éltették a világbajnok cseh válogatottat (Behaviour)
Több ezren ünnepelték vasárnap éjszaka Prága belvárosában az oroszok 2-1-es legyőzésével világbajnoki címet szerzett cseh jégkorong-válogatottat.
máj. 24
14:00
Az Inter 16 millió eurót kér Mourinhóért (Metropol)
Az edzőt elvileg még 2012-ig szerződés köt a milánói futballklubhoz. Az olasz sajtó azt is tudni véli, hogy a szakember magával szeretné vinni a spanyol fővárosba a BL-finálét két góljával eldöntő Diego Militót, valamint Maicont, illetve szeretné leigazolni Daniele De Rossit az AS Romától.
máj. 24
14:06
Roland Garros: Wozniacki és Safárová alig izzadt meg, Dokic búcsúzott (She)
A harmadik helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki és a 24. helyen rangsorolt Lucie Safárová egyaránt könnyed győzelemmel jutott tovább a francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójából. Utóbbi az ausztrál színekben versenyző Jelena Dokicot verte meg.
máj. 24
14:24
Vb 2010: Dél-Korea Japánt, Ausztrália Új-Zélandot verte felkészülési meccsen (She)
A dél-afrikai világbajnokságra készülő Ausztrália felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a szintén vb-résztvevő Új-Zélandot. Magyar idő szerint kora délután két másik világbajnoki szereplő is összecsapott egymással: Dél-Korea és Japán találkozóját Pak Dzsi Szung és Pak Dzsu Jung gólja döntötte el.
máj. 24
14:36
Beckham nem része az angol szakmai stábnak (Behaviour)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a világbajnokságon sérülése miatt nem szereplő David Beckham nem tagja a technikai stábnak.
máj. 24
15:00
Asztalitenisz: kikaptak a magyar nők a moszkvai csapat-vb-n (She)
A magyar női asztalitenisz-válogatott második, hétfői mérkőzésén kikapott a csoport egyik favoritjának tartott hongkongiaktól a Moszkvában zajló csapat-világbajnokságon.
máj. 24
15:48
Tizenhárom évesen a világ tetején (Metropol)
Fenn állni a világ tetején a legjobb érzés, amit az ember el tud képzelni - jelentette ki a 13 éves kaliforniai Jordan Romero, aki május 22-én, szombaton 9 óra 45 perckor a világ legfiatalabbjaként feljutott a világ legmagasabb hegycsúcsára, a 8848 méter magas Mount Everestre (Csomolungma).
máj. 24
15:50
Roland Garros: Czink egy óra alatt kiesett (Metropol)
Czink Melinda két játszmában kikapott hétfőn a német Julia Görgestől a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában, így nem jutott be a legjobb 64 közé.
máj. 24
15:54
Roland Garros: Czink Melinda kiesett (Infostart)
Két játszmában, 2:6, 3:6-ra kikapott hétfőn Czink Melinda a német Julia Görgestől a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában, így nem jutott be a legjobb 64 közé.
máj. 24
16:06
Kikaptak női pingpongozóink (Behaviour)
A magyar női asztalitenisz-válogatott második, hétfői mérkőzésén kikapott a csoport egyik favoritjának tartott hongkongiaktól a Moszkvában zajló csapat-világbajnokságon.
máj. 24
16:12
Újpest: elképzelhető, hogy Kabát Péter Cipruson folytatja (She)
Elképzelhető, hogy Kabát Péter újra légiósként folytatja pályafutását, és a ciprusi labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmese, az Omonia Nicosia szerződteti – adta hírül a hajralilak.hu szurkolói oldal.
máj. 24
16:42
Federer magabiztosan mutatkozott be a Roland Garroson (Behaviour)
A férfi egyesben címvédő svájci Roger Federer könnyed, háromszettes győzelemmel mutatkozott be hétfőn a párizsi francia nyílt teniszbajnokságon, a Roland Garroson.
máj. 24
16:48
Atlétika: öt magyar versenyző utazhat az ifjúsági olimpiára (She)
Öt magyar atléta szerzett indulási jogot az augusztusi, szingapúri ifjúsági olimpiára.
máj. 24
17:18
Roland Garros: Czink kiesett (Behaviour)
Czink Melinda két játszmában kikapott hétfőn a német Julia Görgestől a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában, így nem jutott be a legjobb 64 közé.
máj. 24
17:36
A Loki kiemelt lesz a BL-selejtező 2. fordulójában (Metropol)
A bajnoki címét vasárnap megvédő Debrecen labdarúgócsapata - csakúgy, mint tavaly - idén is a második körben kapcsolódik majd be a Bajnokok Ligája selejtezőjébe, ezúttal azonban kiemelt lesz, miután az együttes UEFA-együtthatója nőtt.
máj. 24
18:00
Asztalitenisz csapat-vb: Kosiba két győzelme ellenére kikaptunk (She)
A világranglista 232. helyén álló Kosiba Dániel a Moszkvában zajló asztalitenisz csapat-vb-n Finn Tugwellt (94.) és Allan Bentsent (80.) is legyőzte, a magyar férfiválogatott azonban 3–2-re kikapott Dániától a C-csoportban.
máj. 24
18:18
Férfi kézilabda: Serdarusic a 6-0-s magyar fal ellen készíti fel csapatát (She)
A szlovén sajtó napok óta a szlovén–magyar meccsre hangolja a közvéleményt, felemlegetve, hogy hatalmas a tétje a világbajnoki selejtezőnek (a vb-részvétel mellett az olimpiai szereplésre is feljogosít a siker).
máj. 24
18:36
Roland Garros: Serena Williams, Ivanovics és Gyementyjeva is nyert (She)
Ana Ivanovics, Jelena Gyementyjeva és az első helyen kiemelt Serena Williams is győzelemmel kezdte meg szereplését a Roland Garros női egyesében.
máj. 24
18:48
Öt magyar atléta utazhat az ifjúsági olimpiára (Behaviour)
Öt magyar atléta szerzett indulási jogot az augusztusi, szingapúri ifjúsági olimpiára.
máj. 24
18:54
Fogadási botrány: válogatott játékosok álltak ki Filipovics mellett (She)
Több válogatott labdarúgó is aláírta azt a közleményt, amely szerint minden alapot nélkülöznek a Vladan Filipovics menedzsert ért bundavádak.
máj. 24
19:12
U17-es Eb: Spanyolország és Franciaország bejutott az elődöntőbe (She)
A Liechtensteinben zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Spanyolország 2–0-ra legyőzte a Portugáliát, Franciaország pedig 3–1-re verte meg Svájcot.
máj. 24
19:24
Válogatott játékosok Filipovics mellett (Metropol)
Több válogatott labdarúgó is aláírta azt a közleményt, amely szerint minden alapot nélkülöznek a Vladan Filipovics menedzsert ért bundavádak.
máj. 24
20:36
Bajnokok Ligája: kiemelt lesz a Loki (Behaviour)
A bajnoki címét vasárnap megvédő Debrecen labdarúgócsapata - csakúgy, mint tavaly - idén is a második körben kapcsolódik majd be a Bajnokok Ligája selejtezőjébe, ezúttal azonban kiemelt lesz, miután az együttes UEFA együtthatója nőtt - adta hírül hétfőn a hajdúsági klub honlapja.
máj. 24
21:00
Ökölvívás: szombati győzelme után Csagajev lett Haye hivatalos kihívója (She)
Szombati pontozásos győzelmét követően az üzbég Ruszlan Csagajev lett a WBA-világbajnok David Haye hivatalos kihívója.
máj. 24
21:18
Labdarúgás: Scolari kész újra Európában vagy Brazíliában dolgozni (She)
Luiz Felipe Scolari elmondása szerint kész elhagyni az üzbég Bunyodkort, és újra Európában vagy hazájában, Brazíliában dolgozni.
máj. 24
21:30
Győzelemmel búcsúzott Lékó (Behaviour)
Lékó Péter legyőzte az azeri Vugar Gasimovot az asztraháni sakk Grand Prix-torna hétfői, 13., egyben utolsó fordulójában. Az már korábban eldőlt, hogy a magyar nagymester nem jutott tovább az összesített GP-listáról.
máj. 24
22:06
Tizenhat millió eurót kér az Inter a vezetőedzőért (Behaviour)
Olasz sajtóértesülések szerint a friss Bajnokok Ligája-győztes Internazionale 16 millió eurót kér a Real Madridtól José Mourinho vezetőedzőért, akit elvileg még 2012-ig szerződés köt a milánói futballklubhoz.
máj. 24
23:00
Bundabotrány: válogatott játékosok Filipovics mellett (Behaviour)
Több válogatott labdarúgó is aláírta azt a közleményt, amely szerint minden alapot nélkülöznek a Vladan Filipovics menedzsert ért bundavádak.
máj. 24
23:06
Vb 2010: Anglia két góllal legyőzte Mexikót felkészülési meccsen (She)
Anglia labdarúgó-válogatottja 3–1-es győzelmet aratott a szintén világbajnoki résztvevő Mexikó felett a két ország hétfő esti londoni felkészülési mérkőzésén.
máj. 24
23:24
Roland Garros: Jankovics és Ljubicic könnyen, Almagro nehezen nyert (She)
A női egyesben negyedik kiemelt Jelena Jankovics különösebb nehézség nélkül nyert Alicia Molik ellen a Roland Garros 1. fordulójában, csakúgy, mint a férfiaknál Ivan Ljubicic, aki a tajvani Lu Jen-hszünt győzte le három játszmában.

Keresés