2010. május 27. csütörtök

máj. 27
0:18
Videó: íme, Van Persie duplája és az MU tehetségének szépítő gólja! (She)
Mint arról beszámoltunk, a dél-afrikai világbajnokságra készülő holland válogatott 2–1-re legyőzte a szintén vb-résztvevő Mexikót felkészülési mérkőzésen. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
máj. 27
0:22
Videó: nézze meg a franciák Costa Rica elleni egygólos győzelmét! (She)
Mint arról beszámoltunk, felkészülési mérkőzésen a dél-afrikai világbajnokságra készülő francia labdarúgó-válogatott hazai pályán egygólos győzelmet aratott Costa Rica ellen. Íme, a mérkőzés összefoglalója videón!
máj. 27
3:18
Koeman: Hagyjanak dolgozni! (Blikk)
A németek elleni szombati focimeccsre készülő szövetségi kapitány új esélyt adna Gerának.
máj. 27
6:48
Mocsai a hétvégéig vár Nagy Lászlóra (Behaviour)
A hétvégéig vár határozott választ a barcelonai Nagy Lászlótól Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szakmai igazgatója, hogy az átlövő vállalja-e a szlovénok elleni júniusi két világbajnoki selejtezőn a szereplést.
máj. 27
6:54
Vb 2010: Messi nem törődik a nyomással, és a kritikák sem zavarják (She)
Lionel Messi nem érzi, hogy az újabb remek szezon után nyomás lenne rajta a válogatottban.
máj. 27
7:12
Vb 2010: Chile Zambiát, Uruguay Izraelt verte meg könnyedén (She)
A világbajnoki résztvevő Uruguay 4–1-re megverte Izraelt felkészülési mérkőzésen magyar idő szerint csütörtök hajnalban.
máj. 27
7:14
Felkészülés: hiába Oddo duplája, kikapott a Milan a DC Unitedtól (She)
Az AC Milan 3–2-re kikapott a DC United elleni felkészülési mérkőzésen. A találkozó 62. percében már 3–0-ra vezetett a tengerentúli együttes, de Massimo Oddo duplával szépített.
máj. 27
7:30
Vb 2010: a brazil válogatott mégis játszik még felkészülési meccset (She)
Az előzetes tervvel ellentétben mégis játszik felkészülési mérkőzést a brazil válogatott a világbajnokság rajtja (június 11.) előtt. A selecao június 7-én Tanzánia ellen lép pályára Dar es Salaamban, a helyi szövetség tájékoztatása szerint „néhány millió dollárért cserébe".
máj. 27
8:42
MLSZ: az új alapszabály szerint szinte lehetetlen lesz leváltani a vezetőket (She)
Ha a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) június 14-i közgyűlése elfogadja a változásokat, a jövőben gyakorlatilag lehetetlen lesz leváltani a vezetőket – írta csütörtöki számában a Népszava, a szövetség honlapjáról letölthető új alapszabály-tervezetre hivatkozva.
máj. 27
8:44
Férfi kosárlabda: Mészáros Lajos kihirdette keretét az Eb-selejtezőre (She)
Mészáros Lajos, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szakmai igazgatója kihirdette 15 tagú keretét, amely júniusban megkezdi a felkészülést az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre.
máj. 27
8:46
Vb 2010: sajtóhírek szerint Lahm lesz a németek csapatkapitánya (She)
Egybehangzó médiaértesülések szerint a Bayern München védője, Philipp Lahm lesz a német válogatott csapatkapitánya a június 11-én kezdődő világbajnokságon. A kapitánykérdés azért lett aktuális Németországban, mert Michael Ballack sérülés miatt kihagyni kénytelen a dél-afrikai tornát.
máj. 27
9:00
Felkészülés: a nyáron Kínába utazik a Barca, Amerikába az Inter (She)
Az augusztus 4-re lekötött, a dél-koreai ligaválogatott elleni mérkőzés után négy nappal Kína bajnokcsapata, a Kuoan Peking vendége lesz a Barcelona.
máj. 27
9:12
Az ausztrálok már Dél-Afrikában vannak (Metropol)
Elsőként az ausztrál labdarúgó-válogatott érkezett meg a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokság helyszínére.
máj. 27
9:30
Nem megy Kínába a New York Islanders (Behaviour)
Az eredeti tervekkel ellentétben nem utazik kínai edzőtáborba az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Islanders csapata.
máj. 27
9:36
Asztalitenisz csapat-vb: a legjobb 12 közé jutott a női válogatott is (She)
A legjobb 12 közé jutott a magyar női asztalitenisz-válogatott a moszkvai csapat-világbajnokságon, miután csütörtök délelőtt 3:0-ra verte a francia együttest.
máj. 27
9:54
Úszás: Budapest 20 millió forinttal támogatja az augusztusi Eb-t (She)
Megérkezett a Magyar Úszószövetség számlájára az a 20 millió forint, amellyel Budapest városa közvetlenül is támogatja az augusztus 4. és 15. között esedékes Európa-bajnokságot. A szervezőbizottságot vezető Gyárfás Tamás és Ruza József közölte, ez a hozzájárulás még biztosabbá teszi, hogy sikerül legalább ugyanolyan, vagy még magasabb színvonalon megrendezni a kontinensviadalt, mint 2006-ban.
máj. 27
10:12
Ügynök a bundavádról: "Tiszta hülyeség" (Infostart)
Elképzelhetetlen, hogy magyar válogatott játékosok bundaügyekbe keveredtek volna - mondta az InfoRádiónak a megvádolt Filipovics Vladan labdarúgó-menedzser. Kiemelte, hogy nem ismeri a sajtóhírekben vele kapcsolatba hozott délszláv bűnszervezet tagjait. A játékosügynök szerint az egész magyar futballnak ártanak a vádak.
máj. 27
10:24
Legyűrték a hollandok Mexikót (Behaviour)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra készülő holland válogatott Robin van Persie két góljával nyert a szintén résztvevő mexikói együttes ellen.
máj. 27
10:30
Mourinho: Az én Realom nem majmol majd senkit (Infostart)
Most nyaralni megyek, majd Spanyolországban fogok dolgozni a Real Madridnál - mondta José Mourinho szerda este Milánóban, miközben a spanyol fővárosban a királyi klub elnöke, Florentino Pérez bejelentette a portugál tréner érkezését.
máj. 27
10:30
AC Milan: Ha én lettem volna az edző, megnyerjük a bajnokságot - Berlusconi (She)
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa úgy nyilatkozott, ha ő lett volna csapata vezetőedzője ebben a szezonban, akkor a piros-feketék simán megnyerik az olasz bajnokságot.
máj. 27
10:48
Vasas: a csapat az olasz vezetőkkel kezdi meg a nyári felkészülést (She)
Június 16-án, szerdán kezdi meg nyári felkészülését a Vasas labdarúgócsapata.
máj. 27
10:50
Vb 2010: a brazil válogatott is megérkezett Dél-Afrikába (She)
Második válogatottként az ötszörös világbajnok Brazília érkezett meg a június 11-én kezdődő világbajnokság helyszínére, Dél-Afrikába.
máj. 27
11:00
Megszorítás a profi fociban (Metropol)
A pénzügyi fair play bevezetéséről dönt mai ülésén az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága. Michel Platini elnök három éve vette a fejébe, hogy a sportág hosszú távú léte érdekében korlátozni kell a klubok működtetésére fordított összegeket.
máj. 27
11:00
Kapaszkodik az Orlando (Behaviour)
A tavalyi döntős Orlando Magic ismét nyert a vendég Boston Celtics ellen, és ezzel szerdán 3-2-re szépített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportjának fináléjában.
máj. 27
11:02
Ennyire biztos a kudarcban Maradona? (Behaviour)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megígérte: amennyiben csapata megnyeri a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságot, meztelenül fut majd végig Buenos Aires főterén.
máj. 27
11:06
Soproni Liga: heti négy találkozót közvetít a Sport TV a következő szezonban (She)
Hetente négy mérkőzést közvetít élőben a Sport Televízió a labdarúgó NB I 2010–11-es idényében – hangzott el a csatorna csütörtöki sajtótájékoztatóján.
máj. 27
11:24
Videó: uruguayi gólparádé az izraeli válogatott ellen (She)
Csütörtök hajnalban a világbajnokságra készülő uruguayi labdarúgó-válogatott gólgazdag meccsen ütötte ki Izraelt (4–1). Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
máj. 27
11:54
Mourinho a Real első igazolása (Behaviour)
Eldőlt, hogy Jose Mourinho lesz a Real Madrid vezetőedzője. Ezt Florentino Perez, a klub elnöke jelentette be szerda este. Ha minden jól megy, akár már csütörtök bemutathatják a portugál szakembert.
máj. 27
12:12
Hatékonyabb lesz a futballszövetség (Behaviour)
Berzi Sándor, a Fehérvár FC Kft. ügyvezetője szerint az alapszabály módosítása egy hatékonyabban működő Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) munkáját szolgálná.
máj. 27
12:18
Videó: leszerelték a kapust, gólt kapott, majd eljátszotta a sérülést (She)
A brazil bajnokságban megrendezett Vitoria–Atlético Mineiro találkozón (4–3) a vendégek kapusa, Marcelo megpróbált eljátszani egy sérülést, miután a hazaiak csatára, Schwenck szerelte őt, és gólt lőtt. Nézze meg a jelenetet videón!
máj. 27
12:30
Szávay Wimbledonra meggyógyul (Metropol)
Bizakodva beszélt a terveiről és felemás szerdai teljesítményéről Szávay Ágnes, aki egyesben kiesett a második fordulóban, párosban viszont bejutott oda a francia nyílt teniszbajnokságon.
máj. 27
12:36
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt ígéri, ha tudja, kiüti ellenfelét Puerto Ricóban (She)
Mint beszámoltunk róla, Bedák Zsolt már egy hete megérkezett a Wilfredo Vázquez Jr. elleni WBO kispehelysúlyú világbajnoki mérkőzés helyszínére, Puerto Ricóba, és úgy nyilatkozott, nem okozott gondot neki az átállás a másik időzónára.
máj. 27
12:48
Szép új futballvilág Magyarországon (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjáról letölthető új alapszabály-tervezet szerint - ha a június 14-i közgyűlés elfogadja a változásokat - a jövőben gyakorlatilag lehetetlen lesz leváltani a vezetőket, viszont az elnökség bármikor visszahívhatja a megyei szövetségek elöljáróit. Közgyűlés által megválasztott vezető visszahívásáról akkor szavazhatnak a küldöttek, ha ezt az MLSZ…
máj. 27
13:06
Angol-magyar a Wembleyben (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 11-én a londoni Wembley Stadionban játszik barátságos mérkőzést az angol csapattal.
máj. 27
13:12
Angliával játszik a magyar válogatott a vb után (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 11-én a londoni Wembley-stadionban játszik barátságos mérkőzést az angol csapattal.
máj. 27
13:30
DVSC: a triplázó csapat tagjainak június 14-ig tart a pihenő (She)
A DVSC labdarúgói a tegnapi győztes Magyar Kupa-döntő után megkezdték a nyári szabadságukat – olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
máj. 27
13:32
MLSZ: Berzi szerint az új alapszabály a hatékonyabb működést szolgálja (She)
Berzi Sándor, a Fehérvár FC Kft. ügyvezetője szerint az alapszabály módosítása egy hatékonyabban működő Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) munkáját szolgálná.
máj. 27
14:00
25 éve történt a Heysel-katasztrófa (Metropol)
Huszonöt éve, 1985. május 29-én történt Brüsszelben az európai labdarúgás egyik legtragikusabb eseménye: a Heysel stadionban a Liverpool-Juventus BEK döntő előtt 39 szurkoló vesztette életét.
máj. 27
14:18
Mourinho nyerő csapatot ígér, Pellegrini panaszkodik (Behaviour)
A Real Madrid chilei vezetőedzőjének bukását a bajnoki ezüstérem sem tudta már megakadályozni; a trófeák ismételt elmaradása, a korai kiesés a spanyol Király Kupából és a nyolcaddöntős búcsú a labdarúgó Bajnokok Ligájától - alapvetően ezek okozták Manuel Pellegrini menesztését a spanyol sportsajtó egyöntetű megállapítása szerint.
máj. 27
14:24
Ajax: Katarban folytatja pályafutását az exbarcás Gabri (She)
Az Ajax és az Umm-Szalal SC labdarúgócsapata bejelentette, hogy az amszterdamiak középpályása, Gabri a katari egyesületben folytatja pályafutását.
máj. 27
14:36
Mourinho nyerő csapatot ígér (Metropol)
A Real Madrid chilei vezetőedzőjének bukását a bajnoki ezüstérem sem tudta már megakadályozni; a trófeák ismételt elmaradása, a korai kiesés a spanyol Király Kupából és a nyolcaddöntős búcsú a labdarúgó Bajnokok Ligájától - alapvetően ezek okozták Manuel Pellegrini menesztését a spanyol sportsajtó egyöntetű megállapítása szerint.
máj. 27
14:42
AS Roma: Adriano három évre megegyezett a klubbal - lapértesülés (She)
Az olasz Corriere dello Sport napilap internetes oldalának beszámolója szerint az AS Roma megegyezett Adrianóval, aki három évre ír alá az olasz klubhoz.
máj. 27
14:54
Jótékonysági árverésen Kolonics kenuja (Metropol)
Kolonics György versenykenujára licitálhatnak a Vatera online piactéren a felhasználók. A jótékonysági árverés bevételét a magyar kajak-kenu sport utánpótlásának támogatására fordítják.
máj. 27
15:36
Ezüstöt hozott haza az Aranycsapat - vb-história (Infostart)
Bár közel tíz évvel a második világháború vége után néhány kiváltságos már vibráló, fekete-fehér televízión nézhette az 1954-es világbajnokság eseményeit, a torna messze nem váltott ki akkori világfigyelmet, mint mostanában. Mindezek ellenére a világbajnokságok történetének leglátványosabb támadófociját, 16 csapat 140 gólját és meccsenként több mint ötgólos átlagot hozott. Az Ausztria és Svájc…
máj. 27
15:36
Fulham: a szurkolók szerint Gera Zoltán volt az idény legjobb játékosa (She)
Lezárult a szavazás a Fulham labdarúgócsapatának hivatalos honlapján, amely azt volt hivatott eldönteni, hogy ki volt a 2009–2010-es idény legjobb Fulham-játékosa. Nos, a szurkolók közül Gera Zoltánra voksoltak a legtöbben, így a magyar játékost illeti a megtisztelő elismerés.
máj. 27
15:38
Hertha: Edző nélkül sem lett volna szabad kiesnünk - Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC klubrekordere többször elmondta már, hogy a berlini csapatnak nem lesz egyszerű kiharcolnia a feljutást az élvonalba. A magyar válogatott középpályás ezúttal a Bundesliga hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt a Herthára váró feladatokról.
máj. 27
15:54
MLSZ: három másodosztályú bajnoki kezdési időpontját módosították (She)
Csütörtökön ülésezett az MLSZ versenybizottsága, a megbeszélésen három NB II-es mérkőzés kezdési időpontját módosította a testület.
máj. 27
16:06
Újabb hódításra készül a legfiatalabb hegymászó (Metropol)
Néhány nappal a Mount Everest (Csomolungma) legyűrése után újabb hegy megmászását tűzte ki célul a legfiatalabb "csúcshódítója".
máj. 27
16:12
Sampdoria: Domenico Di Carlo váltja Delnerit a genovaiak kispadján (She)
Domenico Di Carlo, a Chievo korábbi vezetőedzője kétéves szerződést kötött a Sampdoria labdarúgócsapatával, így ő lesz a Juventushoz távozott Luigi Delneri utódja a kispadon.
máj. 27
16:42
Gera Zoltánt az idény legjobbja (Metropol)
Gera Zoltánt választották a Fulham legjobbjának a 2009/10-es idényben a londoni labdarúgócsapat szurkolói.

Keresés