2010. május 4. kedd

máj. 4
15:42
Száz gólt kapott az Iregszemcse (Metropol)
Megkapta századik gólját a Tolna megyei másodosztály hétvégi fordulójában az Iregszemcsei SE labdarúgócsapata, amely ezúttal hazai pályán a Pincehelyi NSK-tól szenvedett 2-0-ás vereséget.
máj. 4
15:54
Vb 2010: Lippi örül, hogy nem favorit a címvédő olasz válogatott (She)
Marcello Lippi szövetségi kapitány kifejezetten örül annak, hogy a címvédő olasz válogatottat nem az esélyesek között tartják számon a júniusban kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság előtt.
máj. 4
16:12
Tenisz: Venus Williams bejutott a római torna harmadik fordulójába (She)
Venus Williams két játszmában legyőzte Patty Schnydert, így bejutott a római tenisztorna harmadik fordulójába.
máj. 4
16:18
Csak az utolsó pillanatban dől el Totti sorsa (Metropol)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a nyári dél-afrikai világbajnokságra visszatér az olasz labdarúgó-válogatottba Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya.
máj. 4
16:48
NBA: személyes ellentét miatt menesztették a Bulls edzőjét (She)
A Chicago Bulls kosárlabdacsapatának vezetői menesztették Vinny Del Negro vezetőedzőt.
máj. 4
16:50
Barcelona: Cruyff örül neki, hogy Mourinho nem a katalánok edzője (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke, Johan Cruyff egyáltalán nem bánja, hogy nem José Mourinho a katalán csapat edzője.
máj. 4
16:54
Jagr nem megy vissza az NHL-be (Metropol)
Jaromir Jagr véget vetett a találgatásoknak: nem megy vissza az észak-amerikai profi jégkorongligába (NHL), hanem marad az orosz nyílt bajnokságban (KHL) érdekelt Avantgard Omszknál.
máj. 4
17:06
Tenisz: könnyen lehet, hogy Del Potrót idén már nem látjuk játszani (She)
Nem jó hírek érkeztek Juan Martín del Potróról. Az argentin teniszező közleménye szerint nem halogatja tovább a műtétet, és még kedden kés alá fekszik a Minnesotában található Rochesterben.
máj. 4
17:08
Spanyolország: Fernando Torres lemaradhat a vb elejéről (She)
A Liverpool orvosi stábja bejelentette: bár jól gyógyul Fernando Torres térde műtétje után, és a csatárklasszis játszhat „valamikor” a világbajnokságon, elképzelhető, hogy a vb elejéről lemarad.
máj. 4
17:24
Tenisz: Marosi román párospartnere legyőzte Szafinát Rómában (She)
A harmadik kiemelt Dinara Szafina már az első mérkőzését elvesztette a római WTA-tornán.
máj. 4
17:26
Anglia: Keane ismét együtt dolgozhat Fülöppel, Ipswichbe vinné a kapust (She)
A Sunderland Echo értesülései szerint a másodosztályú Ipswich Town labdarúgócsapatának menedzsere, Roy Keane a nyáron szerződtetné a Sunderlandnél kegyvesztett (és jelenleg kölcsönben a Manchester Cityben védő) magyar kapust, Fülöp Mártont.
máj. 4
17:28
Szlovákia: felépült a Liverpool védője, játszhat a világbajnokságon (She)
Teljesen felépült februári sérüléséből Martin Skrtel, a Liverpool és a szlovák válogatott labdarúgója.
máj. 4
17:30
Torres kihagyja a spanyolok első meccsét (Metropol)
A Liverpool elsőszámú orvosa szerint valószínűleg kihagyja a nyári dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a spanyol válogatott első mérkőzését Fernando Torres.
máj. 4
17:30
Telkiben köszöntötték Buzánszky Jenőt 85. születésnapján (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében a telki edzőközpontban köszöntötték a 85. életévét betöltő Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás védőjét.
máj. 4
17:32
Buzánszkyt köszöntötték Telkiben (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében a telki edzőközpontban köszöntötték a kedden 85. életévét betöltő Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás védőjét.
máj. 4
17:42
Belgium: Juhász Roland klubja szerződtetné a Standard sztárját (She)
Belga sajtóértesülések szerint az Anderlecht remek feltételekkel ajánlott szerződést Milan Jovanovicsnak, a Standard Liege játékosának.
máj. 4
17:44
Lósport: Overdose mégsem Berlinben versenyez legközelebb (She)
A korábbi várakozásokkal ellentétben Overdose mégsem állhat rajthoz vasárnap, a berlini futamon.
máj. 4
17:46
Tenisz: Seppi alaposan megszenvedett Mayerrel Belgrádban (She)
A belgrádi tenisztorna 1. fordulójában a nyolcadik helyen kiemelt olasz Andreas Seppi több mint kétórás csatában, csak döntő szettben múlta felül az argentin Leonardo Mayert.
máj. 4
17:48
Belgium: a volt szövetségi kapitány szerint röhejes Leekens kinevezése (She)
Kritikával illette a Belga Labdarúgó-szövetséget (KBVB) a korábbi szövetségi kapitány, Robert Waseige.
máj. 4
17:48
Venus visszatért (Metropol)
Győzelemmel tért vissza a negyedik helyen kiemelt amerikai Venus. A térdsérüléséből felgyógyult teniszezőnő kedden könnyedén nyert a svájci Patty Schnyder ellen a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna második fordulójában.
máj. 4
18:00
Labdarúgás: Telkiben köszöntötték Buzánszky Jenőt 85. születésnapján (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szervezésében a telki edzőközpontban köszöntötték a kedden 85. életévét betöltő Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás védőjét.
máj. 4
18:02
Európa-liga: május 18-án elemzik ki a hatbírós rendszert (She)
Május 18-án elemzik ki a labdarúgó Európa-ligában alkalmazott hatbírós rendszer eddigi tapasztalatait.
máj. 4
18:18
Soproni Liga: Videoton-MTK Budapest élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 26. fordulójának nyitó mérkőzése, a Videoton–MTK Budapest találkozó. Az összecsapást ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
máj. 4
18:36
Tenisz: a nyolcadik kiemelt Cuevas csak döntő szettben nyert (She)
Az Estorilban zajló férfi tenisztorna 1. fordulójában a nyolcadik helyen kiemelt uruguayi Pablo Cuevas két szetten keresztül csak szenvedett a spanyol Pablo Andujar ellen, mígnem a döntő játszmában fölé kerekedett.
máj. 4
18:38
Valencia: a karácsonykor diszkóban dulakodó Miguel elütött két idős hölgyet (She)
Miguel, a Valencia portugál védője elütött két idős hölgyet egy zebránál ma délelőtt, amikor éppen csapata edzésére tartott autójával.
máj. 4
18:40
Kosárlabda: családi okok miatt visszalépett az egyik elnökjelölt (She)
Családi okok miatt kénytelen visszalépni az elnökjelöltségtől Szabó-Forrai Zsolt, a Fortress Biztosítási és Befektetési Társaság igazgatója – számolt be róla a www.kosarinfo.com portál. Az üzletember felesége veszélyeztetett terhes, ezért nem indulhat harcba a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének május 21-i tisztújító közgyűlésén.
máj. 4
18:54
Anglia: Mancini szerint Lescott egészséges lesz a vb-re (She)
Joleon Lescott nem játszott a Manchester City legutóbbi két Premier League-mérkőzésén, de a menedzser, Roberto Mancini szerint a védő világbajnoki szereplése nem forog veszélyben.
máj. 4
18:56
Tenisz: Bacsinszky legyőzésével Serena Williams is nyolcaddöntős (She)
A római női tenisztorna 2. fordulójában az első helyen kiemelt Serena Williams egy szoros és egy sima szettben megverte a svájci Bacsinszky Tímeát, így követette testvérét, Venust a nyolcaddöntőbe.
máj. 4
18:58
Hoffenheim: a tulajdonos szerint Rangnick marad a csapatnál (She)
Dietmar Hopp, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim tulajdonosa szerint a következő szezonra is Ralf Rangnick marad a vezetőedző.
máj. 4
19:00
Serena Williams is győzelemmel tért vissza (Metropol)
Nővére, Venus után a világelső Serena Williams is győzelemmel tért vissza térdsérüléséből kedden, miután két szettben verte a svájci Timea Bacsinszkyt a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna második fordulójában.
máj. 4
19:02
Overdose nem fut vasárnap (Metropol)
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem indul vasárnap a Berlin melletti Hoppegartenben Overdose, a veretlen ötéves telivér.
máj. 4
19:04
Öttusa Világkupa Budapesten, ezúttal nőknek is (Metropol)
Huszonhét ország csaknem 150 versenyzője küzd majd az érmekért és a helyezésekért a csütörtökön kezdődő és hétfőig tartó budapesti Trigránit öttusa Világkupa-versenyen, melyen a megszokottól eltérően a férfiak mellett ezúttal a nők is érdekeltek lesznek.
máj. 4
19:12
Sakk: Topalov egyenlített a szófiai világbajnoki döntőben (She)
Veszelin Topalov győzelmével ért véget a világbajnoki páros mérkőzés nyolcadik játszmája Szófiában. A világossal játszó bolgár kihívó 56 lépésben verte meg Viswanathan Anandot. Az indiai végig hátrányosabban állt, ennek ellenére a remi elérhető lett volna az első elemzések szerint.
máj. 4
19:14
Ökölvívás: K. O.-király áll a kubai reménység útjában (She)
Yuriorkis Gamboa, Erislandy Lara és Guillermo Rigondeaux a leginkább köztudatban lévő kubai szökevények, az ő karrierjükkel sokat foglalkozik a sajtó. Most azonban úgy tűnik, hogy a félnehézsúlyú Yordanis Despaigne is a befutottabb bunyósok közé emelkedhet, ugyanis 6. profi meccsén a korábbi többszörös világbajnoki kihívó Richard Hall ellen bokszol majd.
máj. 4
19:16
Soproni Liga: Debrecen-Vasas mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 26. fordulójában a második helyezett Debrecen a tizedik Vasast fogadja 19 órakor. Kövesse a mérkőzést élőben az NSO-n!
máj. 4
19:18
U15-ös válogatott: döntetlent játszottunk Szlovákiával (She)
A magyar U15-ös válogatott kedden Mezőkövesden lépett pályára a szlovákok korosztályos csapata ellen. Pisont István együttese az első félidőben kétgólos hátrányba került, de fordulás után nagy fölényben játszott, kiegyenlített, és a játék képe alapján akár a győzelmet is megszerezhette volna. A két csapat csütörtökön, Rimaszombaton ismét megmérkőzik egymással.
máj. 4
19:20
Manchester United: Ferguson lebeszélte a visszavonulásról Scholest (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nyilatkozatában arról beszélt, Paul Scholes felvetette neki, hogy felhagy az aktív labdarúgással, ám meggyőzte őt, hogy további egy évig a „vörös ördögök” segítségére legyen.
máj. 4
19:22
Soproni Liga: a Fradi 800, az Újpest 300 ezres pénzbírságot kapott (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén az FTC–Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt az FTC-vel – mint visszaesővel – szemben elrendelte az Üllői úti stadion 4-es és 5-ös szektorának a soron következő két hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre történő lezárását. Ezeken a mérkőzéseken a Ferencváros köteles szövetségi ellenőrt fogadni, az eljárás költségeit…
máj. 4
19:48
Jelöltek a Fradi kispadjára: Egervári, Gellei, László (Infostart)
Egervári Sándor, Gellei Imre és László Csaba is szerepel azon jelöltek között, akik közül kikerül a Ferencváros labdarúgócsapatának következő vezetőedzője.
máj. 4
19:48
Barcelona: a nem teljesen egészséges Xavi kezdő lesz a Tenerife ellen (She)
Xavi, a Barcelona középpályása a kezdőcsapatban kapott helyet a ma este nyolc órakor kezdődő Tenerife elleni bajnokin. Josep Guardiola, a katalán együttes vezetőedzője a hétvégén elmondta, irányítója nem teljesen egészséges, de játszani akar a hátralévő meccseken.
máj. 4
19:50
Tenisz: Bagdatisz egy szett előnyt adott Gojowczyknak Münchenben (She)
A Münchenben zajló férfi tenisztorna 1. fordulójában az ötödik helyen kiemelt ciprusi Markosz Bagdatisz csak a döntő szettben tudta legyőzni a német Peter Gojowczykot.
máj. 4
19:52
Tenisz: Szávay Ágnes megsérült egyesben, ezért feladta a párost (She)
Szávay Ágnes honlapjának nyilatkozva elmondta, megsérült az Estorilban zajló WTA-torna egyesének első fordulójában, amelyen kikapott, ezért párosban nem indul el, hanem Madridba utazik.
máj. 4
19:54
Topalov egyenlített (Metropol)
A bolgár Veszelin Topalov legyőzte a címvédő Viswanathan Anandot kedden a Szófiában zajló, 12 játszmás sakkvilágbajnoki döntő nyolcadik mérkőzésén, és így a párharc állása 4-4.
máj. 4
19:56
Egervári, Gellei, vagy László lehet az edzője (Metropol)
Egervári Sándor, Gellei Imre és László Csaba is szerepel azon jelöltek között, akik közül kikerül a Ferencváros labdarúgócsapatának következő vezetőedzője.
máj. 4
20:06
Kosárlabda: hatan távoznak Győrből, de Semsei Barbara érkezik (She)
Hat kosaras távozik, és Semsei Barbara személyében egy válogatott irányító érkezik a SEAT-Lami-Véd-Győr női csapatához.
máj. 4
20:08
Soproni Liga: az MTK Fehérváron vette el a Vidi tavaszi veretlenségét (She)
A Soproni Liga nyitó mérkőzésén az MTK Szatmári Lóránd góljával 1–0-ra megverte Székesfehérváron a Videotont, és ezzel elvette a Mezey-csapat tavaszi bajnoki veretlenségét.
máj. 4
20:24
Ökölvívás: elhunyt a római olimpia kisváltósúlyú bajnoka (She)
Hetvenkét éves korában elhunyt a korábbi ökölvívó olimpiai bajnok, Bohumil Nemecek.
máj. 4
20:42
Utánpótlás: Gheorghe Hagi a Puskás-akadémiára látogatott (She)
Gheorghe Hagi, a román futball élő legendája, aki tavaly futballakadémiát alapított szülőhelyén, a romániai Constantán, látogatást tett a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémián.
máj. 4
20:48
Kikapott a Videoton (Metropol)
A listavezető Videoton hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett az MTK-tól a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának keddi nyitómérkőzésén. Mezey György együttese ezt megelőzően legutóbb a 6. játéknapon a ZTE-től kapott ki, így a bajnokságban 249 napja volt veretlen a gárda.
máj. 4
21:06
Győzött és élre állt a Debrecen (Metropol)
A címvédő Debrecen hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Vasas felett a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának keddi mérkőzésén, s az eddig éllovas Videoton vereségének köszönhetően a tabella első helyére ugrott. A Győr távoli bombákkal verte a Fradit.

Keresés