2011. szeptember 1. csütörtök

szept. 1
9:45
Jaromir Jagr megmentette a kladnói hokicsapatot (Agroinform)
Az egyesület anyagi nehézségekkel küszködött, a helybéliek pedig tartottak attól, hogy más városba teszi át székhelyét.
szept. 1
9:51
Jégkorong: Jágr megmentette szülővárosa, Kladno hokicsapatát (She)
Jaromír Jágr többségi tulajdont szerzett szülővárosa, Kladno jégkorongklubjában. Az egyesület anyagi nehézségekkel küszködött, a helybéliek pedig tartottak attól, hogy más városba teszi át a székhelyét. A még mindig aktív 39 éves csatár az édesapjától veszi át a klub tulajdonjogának hetven százalékát, míg a fennmaradó rész a város önkormányzatáé. Az együttes a jövőben Rytiri Kladno, azaz…
szept. 1
9:57
Drenthét az Evertonnak, Gagót a Romának adta kölcsön a Real Madrid (Agroinform)
Megszabault két mellőzött játékosától a Real Madrid. A José Mourinho által átadólistára tett Royston Drenthe az Everton, Fernando Gago az AS Roma csapatánál folytatja pályafutását.
szept. 1
10:09
Spanyolország: Walter Pandiani visszatér az Espanyolhoz (She)
A francia L'Équipe információi szerint a spanyol Osasuna labdarúgócsapatának uruguayi légiósa, Walter Pandiani visszatér az Espanyolhoz. A marca.com ugyanakkor úgy tudja: egyelőre csak elméleti a megállapodás, az aláírás egyelőre nem történt meg, csütörtökön ugyanis még néhány apró részletet tisztáznia kell a barcelonai klubnak és a csatárnak. Másrészt az utóbbi már azt mondta, hogy…
szept. 1
10:27
Ferencváros: két új játékossal készül a Fradi, Vidovics nem kellett (She)
Ma délelőtt nyílt edzést tart a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapata az új szakmai igazgató, Détári Lajos vezetésével. Huszonkét játékos gyakorol a zöld-fehéreknél, s köztük van a klub két új szerzeménye: a finn Juha Hakola, illetve a Vecsésről érkező kapus, Gyenes Dávid is.
szept. 1
10:33
A Tottenham 40 millió fontos ajánlatot utasított vissza Modricért (Agroinform)
A Tottenham a Chelsea-t kosarazta ki Luka Modricért, a Bolton a Spurst Gary Cahillért.
szept. 1
10:35
Bénázott a riporter, a közönség kiszavazta az adásból - videó (Agroinform)
Ritkán történik ilyesmi egy sportriporterrel. A Channel 4 műsorvezetőjét, Ortis Deley-t felkészületlensége miatt az atlétikai világbajnokság felénél a közönség kérésére levették a műsorról.
szept. 1
10:51
Rutinos portugál csatár érkezett Pintér csapatához (Agroinform)
A spanyol Reel Zaragoza együttesében folytatja pályafutását Hélder Postiga. A Sporting Lisszabon 29 éves támadója három évre írt alá a kék-fehérekhez.
szept. 1
11:03
Prukner László a ZTE edzője (Infostart)
Prukner László váltja a Zalaegerszeg élvonalbeli futballcsapatának vezetőedzői posztján Csank Jánost.
szept. 1
11:03
Magyar válogatott: még háromezer jegy a pénteki Eb-selejtezőre (She)
Még háromezer jegy vár gazdára a pénteki magyar-svéd labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
szept. 1
11:05
Kecskemét: fedett futballstadion épülhet a volt laktanya helyére (She)
Tizenegy milliárd forintból új sportcentrumot, benne fedett futballstadiont építene egy gazdasági társaság Kecskeméten – írja a delmagyar.hu. A komplexum a kecskeméti Rudolf-laktanya területén épülne, és a tervezett stadion az UEFA előírásainak is megfelelne.
szept. 1
11:07
Vasas: Honma távozik, Janjusevicset kölcsönadnák, Benunesz visszatért (She)
Az átigazolási időszak utolsó pillanataiban is alakult a Vasas NB I-es labdarúgócsapatának kerete.
szept. 1
11:21
ZTE: Prukner László lett Csank utódja a kispadon - hivatalos (She)
A ztefc.hu tájékoztatása szerint Prukner László váltja a Zalaegerszeg élvonalbeli futballcsapatának vezetőedzői posztján a korábban távozó Csank Jánost.
szept. 1
11:23
Tottenham: a Chelsea 40 millió fontos ajánlata is kevés volt Modricért (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Tottemham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp a Sky Sportsnak elmondta, visszautasították a Chelsea 40 millió fontos ajánlatát Luka Modricért, melyet az átigazolási időszak lejárta előtt nem sokkal tettek a „kékek".
szept. 1
11:27
485 millió fontot költöttek a nyáron az angol klubok (Agroinform)
Az Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchetser United, Manchester City ötös 50 millió font feletti összeget tapsolt el erősítésre.
szept. 1
11:39
Tottenham: Redknapp szerint az elnök állt Modric útjába (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp a Sky Sportsnak elmondta, visszautasították a Chelsea 40 millió fontos ajánlatát a horvát Luka Modricért, melyet az átigazolási időszak lejárta előtt nem sokkal tettek a „kékek".
szept. 1
11:39
Legutóbb 16 éve nyertünk a svédek ellen (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott legutóbb 16 éve, 1995 áprilisában győzte le a svéd csapatot, amellyel pénteken 19:45-től játszik Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 1
11:41
Tenisz: visszavonult Gaudio, a Roland Garros 2004-es férfibajnoka (She)
Bejelentette visszavonulását Gaston Gaudio, a Francia nemzetközi teniszbajnokság 2004-es győztese. A 32 éves argentin játékos – aki az utolsó profi meccsét tavaly vívta Kitzbühelben – közölte, nem képes már a legmagasabb szinten teljesíteni.
szept. 1
11:41
Prukner László lett a ZTE edzője (Metropol)
Prukner, aki augusztus 16-án mondott le a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatói posztjáról, egy plusz két évre szóló szerződést köt Zalaegerszegen.
szept. 1
11:45
Prukner Lászlót lett Csank utódja Zalaegerszegen (Agroinform)
Nem sokáig maradt munka nélkül Prukner László, a Fradi volt trénere Csank Jánost váltja a zalaegerszegi kispadon.
szept. 1
11:57
NHL: négy hónapon belül a harmadik jégkorongozó hunyt el fiatalon (She)
Holtan találták torontói lakásán Wade Belakot, az aktív játéktól idén visszavonult jégkorongozót, aki 1996 és 2011 között 571 mérkőzésen szerepelt az észak-amerikai profi jégkorongligában. Május óta Belak a harmadik NHL-játékos, aki fiatalon hunyt el.
szept. 1
12:03
Visszavonult a Roland Garros 2004-es bajnoka (Agroinform)
A 32 éves Gaston Gaudio - aki utolsó profi meccsét tavaly vívta Kitzbühelben - közölte, nem képes már a legmagasabb szinten teljesíteni.
szept. 1
12:15
Ismét van vízilabda-szakosztálya az MTK-nak (Metropol)
Az MTK sportegyesület-fejlesztési koncepciójának megfelelően a vízilabda is otthonra lel a kék-fehéreknél. Az újjáélesztett szakosztály MTK Szentendre néven működik, s viszi tovább a korábbi hagyományokat.
szept. 1
12:21
A Regginából erősítetett a Paks (Agroinform)
Szatmári Lóránd a Regginából az MVM-Pakshoz szerződött az átigazolási szezon utolsó napján, míg Szabó János Siófokon folytatja kölcsönben.
szept. 1
12:23
A Fáy utcában is nagy volt a mozgás a zárónapon (Agroinform)
Az átigazolási időszak utolsó óráiban is formálódott a Vasas NB I-es csapatának kerete.
szept. 1
12:33
Videó: Pölöskey büntetője után egy Sowunmi-bomba keserítette a Fradit (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ligakupában a Ferencváros és az Videoton is elhasalt az első fordulóban, miután Siófokon, illetve az MTK otthonában vereséget szenvedtek. A Fradiban előbb Pölöskey kihagyott egy büntetőt, majd egyenlített, Sowunmi kapásgólja azonban siófoki sikert eredményezett.
szept. 1
12:33
Mourinho Párizsba tart? (Metropol)
Spanyol sajtóértesülés szerint José Mourinho, a Real Madrid portugál vezetőedzője a Paris Saint-Germain csapatához szerződik.
szept. 1
12:35
Euro 2012: pénteken 23 mérkőzéssel folytatódik a selejtező - program (She)
Pénteken 23 mérkőzéssel, közte a budapesti Magyarország–Svédország találkozóval folytatódik a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata.
szept. 1
12:51
Portugália: Carvalho otthagyta az edzést, és visszavonult a válogatottól (She)
Otthagyta a portugál labdarúgó-válogatott szerdai edzését Ricardo Carvalho, a Real Madrid védője, és bejelentette azonnali visszavonulását a nemzeti csapatban való szerepléstől.
szept. 1
12:53
Anglia: fenyegetések és fizetések - kulisszatitkok szerdáról (She)
Az angol bulvárlapok csütörtökön olyan részleteket hoztak nyilvánosságra az átigazolási időszak utolsó napjáról, amelyekről talán sohasem derül ki, hogy igazak-e…
szept. 1
12:55
Paks: Szatmári Lóránd érkezett kölcsönbe - hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online információi: a Reggina futballistája, Szatmári Lóránd az NB I legutóbbi kiírásának ezüstérmesénél, a Paks színeiben folytatja a pályafutását. A paksifc.hu ma hivatalosan is bejelentette a játékos érkezését.
szept. 1
13:09
Arsenal: Talán ez volt az utolsó esélyem a kiugrásra - Arteta (She)
Élete utolsó nagy kiugrási lehetőségének látta, ezért ragaszkodott mindenképpen az Arsenalhoz Mikel Arteta, aki szerdán tízmillió font ellenében igazolt át az Evertontól az Arsenalhoz. A liverpooli klub először visszautasította a 29 éves középpályásért tett ajánlatot, ám – a Sky Sports értesülései szerint – a labdarúgó ezután személyesen beszélt David Moyes menedzserrel, és könyörgött, hogy…
szept. 1
13:11
Inter: Azt hittem, a Manchester United játékosa leszek - Sneijder (She)
Az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő Internazionale középpályása, Wesley Sneijder az AD-nak nyilatkozva elmondta: azt hitte, hogy a Manchester United játékosa lesz a nyáron. Mint ismeretes, a „vörös ördögöket" többször is hírbe hozták a holland válogatott futballistával.
szept. 1
13:15
Mourinho jövő nyáron leülhet a PSG kispadjára (Agroinform)
A PSG új katari tulajdonosai kitöltetlen fizetési csekkel csábítanák Párizsba a sikeredzőt.
szept. 1
13:17
Carvalho megsértődött és lemondta a válogatottságot (Agroinform)
Spanyol sajtóértesülés szerint Ricardo Carvalho, a Real Madrid futballcsapatának portugál hátvédje lemondta a válogatottságot.
szept. 1
13:27
Válogatott: állítsa össze a magyar csapat kezdőjét a svédek ellen! (She)
A magyar válogatott péntek este Európa-bajnoki selejtezőt játszik hazai pályán Svédország ellen. A magyar keretből ezen a mérkőzésen eltiltás miatt nem léphet pályára Juhász Roland és Vanczák Vilmos, míg sérülés miatt hiányzik majd Dzsudzsák Balázs, Lázár Pál és Gera Zoltán. Ön Egervári Sándor szövetségi kapitány helyében kikkel pótolná őket? Rudolf Gergelyt vagy Szabics Imrét jelölné a…
szept. 1
13:27
Lipták távozik a Videotontól (Metropol)
A svédek elleni pénteki Európa-bajnoki selejtezőre készülő Lipták Zoltánnal szerződést bontott a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Videoton.
szept. 1
13:45
West Bromwich: Gera Zoltánt a keretbe várják a következő bajnokira (She)
Az Express & Star riportja szerint Roy Hodgson, a West Bromwich Albion labdarúgócsapatának menedzsere abban reménykedik, hogy a következő, szeptember 11-i bajnokin, a Norwich City ellen már Gera Zoltán és Peter Odemwingie is bevethető lesz a sérülése után.
szept. 1
13:47
ZTE: a spanyolok még jöhetnek, mások nem, valószínűleg Molnár sem (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapatában az átigazolási időszak tegnapi, utolsó napján több változás is történt, ezeket összegeztük Dézsi Attila ügyvezető segítségével.
szept. 1
13:49
Vasas: a Fulhamben nevelkedett 23 éves balszélsőt tesztelnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas az angol Fulhamban nevelkedett Kasali Olayinka Casalt teszteli – olvasható a klub hivatalos facebook-oldalán. Az angol-nigériai kettős állampolgárságú játékos balhátvédként és balszélsőként is bevethető.
szept. 1
13:51
Atlétikai vb: a kenyai Kemboi megvédte a címét akadályfutásban (She)
Megvédte a vb-címét 3000 méteres akadályfutásban a kenyai Ezekiel Kemboi a tegui atlétikai világbajnokságon. Athén olimpiai bajnoka az utolsó 300 méteren hagyta faképnél riválisait.
szept. 1
13:51
Sahin csak októberben debültálhat a királyiaknál (Agroinform)
Nem gyógyul Nuri Sahin térdsérülése, a német bajnok Borussia Dortmundtól a nyáron szerződtetett török középpályás várhatóan csak októberben mutatkozhat be a Real Madridban.
szept. 1
13:53
Kenyai duplázás 3000 akadályon, Kemboi címet védett (Agroinform)
A világbajnoki címvédő kenyai Ezekiel Kemboi győzelmével ért véget a férfi 3000 méteres akadályfutás világbajnoki döntője.
szept. 1
13:55
Újabb eredménytelen tárgyalások, marad a lockout (Agroinform)
A legutóbbi lockoutra az 1998/1999-es idényben került sor, akkor október helyett csak februárban kezdődött meg az 50 mérkőzésesre rövidített alapszakasz.
szept. 1
14:03
NBA: újabb eredménytelen tárgyalások, marad a lockout (She)
Ismét eredménytelenül zárultak a tárgyalások az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) klubtulajdonosai és játékosai között az elhúzódó bérvitáról.
szept. 1
14:05
Olimpia 2020: Baki is pályázik a játékok megrendezésére (She)
Az azeri főváros is pályázik a 2020-as nyári olimpia megrendezésére – jelentette be csütörtökön az ország ötkarikás szervezete.
szept. 1
14:09
Ukrán arany női hármasugrában (Agroinform)
A világranglistát holtversenyben vezető kolumbiai Caterine Ibargüen élete első nagy világversenyén ezüstémet nyert. A dobogó harmadik fokára a kazah Olga Ripakova, a tavalyi fedett pályás világbajnok állhatott fel.
szept. 1
14:21
Vasas: több új szerzemény; a Fulhamben nevelkedett balszélsőt tesztelnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas az angol Fulhamban nevelkedett Kasali Olayinka Casalt teszteli – olvasható a klub hivatalos facebook-oldalán. Az angol-nigériai kettős állampolgárságú játékos balhátvédként és balszélsőként is bevethető.
szept. 1
14:23
Atlétikai vb: amerikai magasugró és ukrán hármasugró diadala Teguban (She)
A tegui atlétikai vb férfi magasugrószámát megnyerő amerikai Jesse Williams élete első aranyérmét szerezte meg világversenyen. A 29 éves kaliforniai azzal győzte le az orosz Alekszej Dmitriket, hogy elsőre átugrotta a 235 centimétert, míg riválisának ez csak második kísérletére jött össze. Női hármasugrásban az ukrán Olha Szaladuha 14.94 méterrel diadalmaskodott.
szept. 1
14:25
Liverpool: felbontották a svájci válogatott hátvéd szerződését (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Liverpool közös megegyezéssel felbontotta a svájci válogatott hátvéd, Philipp Degen szerződését – adta hírül a klub hivatalos holnapja. A játékos így szabadon igazolhatóvá vált.

Keresés