2011. szeptember 28. szerda

szept. 28
0:12
A Basel ikszelt az MU-val, nyolc meccsen huszonhárom gól - videó (Agroinform)
Tekintsd meg a csoportkör második fordulójának keddi össze találatát alábbi összeállításunkban!
szept. 28
0:15
BL: Ferguson hiába próbált ébresztőt fújni játékosainak a szünetben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában a Manchester United hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Basellal. A „vörös ördögök" már két góllal is vezettek az első félidőben, ám a vendégek a fordulás után fordítani tudtak, végül Ashley Young a 90. percben pontot mentett a hazaiaknak.
szept. 28
0:30
Gasperininek nem volt elég ideje és szerencséje az Internél - Ranieri (Agroinform)
A kék-feketék új vezetőedzője saját bevallása szerint egyelőre nem alakított sokat a csapaton, de a hozzáállás tetszik neki.
szept. 28
0:33
BL: Kaká úgy érzi, sikeres szezont zár majd a Real Madriddal (She)
Az Ajax ugyan bátran kezdett a Real Madrid otthonában, és 0–0-nál kidolgozott néhány helyzetet, a hazai gárda a klasszisai néhány pazar összjátékának és pontos lövésének köszönhetően 3–0-ra legyőzte a holland bajnokot.
szept. 28
0:37
BL: a Villarreal edzője szerint ők ajándékozták a győzelmet a Napolinak (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi programjának egyik csúcsmérkőzését Münchenben vívták: a 2. forduló keretében a Bayern München a Manchester Cityt fogadta az A-csoportban, Kassai Viktor játékvezetése mellett. A csoport másik találkozóján is 2–0-s hazai siker született, a Napoli győzte le ilyen különbséggel a Villarrealt.
szept. 28
0:48
Figyelmetlenek voltunk - Ferguson (Agroinform)
A Basel szolgáltatta a BL keddi játéknapjának legnagyobb meglepetését azzal, hogy döntetlent játszott a Manchester United otthonában.
szept. 28
6:36
Dobrádi: az első pofon a legnagyobb (Behaviour)
Noha a sorsolás után úgy tűnt, győzelemmel is debütálhat Bakuban, az olimpiai kvalifikációs amatőr ökölvívó-világbajnokságon a magyar válogatott, tegnap az abszolút újonc Dobrádi Zsolt (52 kg) pontozással 24:8-ra kikapott az indiai Surahjoy Mayengbamtól. Így azonnal kiesett.
szept. 28
6:51
Pozitív lett a doppingtesztje egy magyar kajak-kenu versenyzőnek (Infostart)
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) arról tájékoztatta a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget (MKKSZ), hogy a sportág egyik felnőtt versenyzője pozitív vizeletmintát produkált egy tavaszi ellenőrzés során - közölte kedden késő este az MTI-vel az MKKSZ, amely hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a személyiségi jogok védelme miatt a felülvizsgálati eljárás lezárultáig a sportolót nem áll módjában megnevezni.
szept. 28
6:51
Jótékonyság: Zidane és Ronaldo is szerepel a hamburgi meccsen (She)
Zinedine Zidane és Ronaldo is szerepel azon a jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen, amelyet december 13-án rendeznek Hamburgban.
szept. 28
6:54
Visszatérés Valenciába (Behaviour)
A Valencia kitűnően rajtolt a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ám a Bajnokok Ligáját meglepő pontvesztéssel kezdte. Ma az ellen a Chelsea ellen kellene javítania, amely a nyáron elhappolta tőle legértékesebb játékosát, a világbajnok Juan Matát. Az óriások kicsik ellen meccselnek, kivéve az Európa Liga-címvédő Portót, mely a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenithez látogat.
szept. 28
7:09
WNBA: az ex-soproni bedobta a törülközőt, de nagydöntőbe vezette az Atlantát (She)
Az Atlanta Dream lesz a Minnesota Lynx ellenfele az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) nagydöntőjében, miután 83–67-re megnyerte az Indiana Fever elleni harmadik összecsapást a Keleti főcsoport fináléjában.
szept. 28
8:06
Pozitív lett a doppingtesztje egy magyar kajak-kenusnak (Metropol)
A Magyar Antidopping Csoport arról tájékoztatta a Magyar Kajak-Kenu Szövetséget, hogy a sportág egyik felnőtt versenyzője pozitív vizeletmintát produkált egy tavaszi ellenőrzés során - közölte kedden késő este az MTI-vel az MKKSZ, amely hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a személyiségi jogok védelme miatt a felülvizsgálati eljárás lezárultáig a sportolót nem áll módjában megnevezni.
szept. 28
8:21
Ferencváros: Honma Kazuo a zöld-fehérekhez igazolhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz kerülhet Honma Kazuo.
szept. 28
8:23
Gyász: csütörtökön kísérik utolsó útjára Szoó Józsefet Salgótarjánban (She)
Szeptember 29-én, csütörtökön 13 órakor kísérik utolsó útjára Szoó Józsefet a salgótarjáni új köztemetőben.
szept. 28
8:36
Zidane és Ronaldo is jótékonykodik majd Hamburgban (Agroinform)
Zinedine Zidane és Ronaldo is szerepel azon a jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen, amelyet december 13-án rendeznek Hamburgban.
szept. 28
8:38
Orosz lesz az olimpiai bajnok dél-koreai gyorskorcsolyázó (Agroinform)
A 2014-es szocsi téli játékokon már orosz színekben versenyez majd An Hjun Szo háromszoros olimpiai bajnok dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolyázó.
szept. 28
8:39
Fogadási botrány: a hét gyanúsítottból már csak öten vannak előzetesben (She)
Hét gyanúsítottból már csak öten, K. Zoltán, L. Mátyás, Cs. János, K. Krisztián és M. Tamás élvezi október végéig a rendőrség vendégszeretetét, ugyanis korábban L. Kolost, a hónap elején pedig H. Gábort is kiengedték az előzetesből.
szept. 28
8:41
Manchester City: Nem utasítottam vissza a pályára lépést - Tévez (She)
Carlos Tévez, a Manchester City argentin csatára cáfolja Roberto Mancini menedzser kijelentését, amely szerint nem volt hajlandó csereként pályára lépni a Bayern München elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
szept. 28
8:43
Női kézilabda: Győrben mégsem rendeznek meccseket a 2014-es Eb-n (She)
Győr helyett a budapesti SYMA-csarnokban rendezhetik meg a 2014-es női kézilabda Európa-bajnokság egyik csoportjának küzdelmeit, miután a vidéki nagyváros önkormányzata kedden visszavonta a tervezett multifunkcionális csarnok tervpályázatát.
szept. 28
8:54
A katalán játékosoknak nem tetszik az új mez (Agroinform)
Panaszt tettek az új mez anyaga ellen a Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona labdarúgói, mivel az új dressz túl sok izzadságot szív magába.
szept. 28
8:57
Molnár: Jövőre több lesz a doppingellenőrzés (Infostart)
A pekinginél jobb eredményt vár a londoni olimpián a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Molnár Zoltán az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy jövőre az eddiginél is több doppingellenőrzés vár az olimpikonokra.
szept. 28
8:57
Videó: Gyurta Dani olyan, mintha az öcsém lenne - Vajda Attila (She)
Gyurta Dani és Vajda Attila, két kiváló olimpikonunk közismerten nagy haverok. A nagyszerű sportemberek egymáshoz fűződő barátságukról meséltek az NSO Tv kamerája előtt.
szept. 28
8:59
Magyarok is a pályán a ma esti BL-fordulóban (Infostart)
A Mestallában rendezik a szerda BL-rangadóját: a Valencia a Chelsea-t fogadja. A csoport másik mérkőzésén a két magyarral felálló Genk Leverkusenben szerepel. Ezúttal Fehéroroszországban játszik a Barcelona - a hajdani Szovjetunió utódállamainak csapatai ellen az utóbbi időben általában nem volt kiemelkedően sikeres.
szept. 28
9:15
Videó: Carlos Tévez makacs embernek bizonyult a kispadon (She)
Carlos Tévez nem volt hajlandó pályára lépni a keddi Bayern München–Manchester City (2–0) Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Az argentin csatárról Roberto Mancini, a vendégek menedzsere úgy nyilatkozott, hogy amíg ő irányítja az együttest, az engedetlen támadó nem kap szerepet.
szept. 28
9:30
Ribéry és Schweinsteiger világklasszisok - Jupp Heynckes (Agroinform)
A bajorok BL-győztes trénere a Manchester City legyőzése után nem győzte dicsérni játékosait.
szept. 28
9:48
Győrben nem lesz új csarnok, a SYMA-ban rendezik az Eb csoportmeccseit (Agroinform)
A bizonytalan gazdasági helyzet miatt az önkormányzat visszalép a multifunkcionális csarnok építésétől, így a Rába-part helyett Budapesten lesznek a mérkőzések.
szept. 28
9:51
NFL: a Dallas centere a fővárosi védők hamis hívásai miatt kapkodott (She)
Tony Romo, az NFL hétfő esti rangadóján a Washingtont 18–16-ra legyőző Dallas Cowboys irányítója elárulta, miért indította el Phil Costa, a csapat centere többször is idő előtt a hazaiak támadását a fővárosiak ellen: a Redskins védelmének tagjai hamis támadásindító utasításokat kiáltottak Costa felé.
szept. 28
9:53
Anglia: az FTC nyári magyar válogatott kiszemeltje a negyedosztályban próbázik (She)
A klub nélküli Tímár Krisztián az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bristol Roversnél szerepel próbajátékon.
szept. 28
9:55
Ajánló: Valencia-Chelsea a BL-ben, pályán az U17-es válogatott - program (She)
Ma este folytatódik a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulója. A legérdekesebbnek talán a Valencia–Chelsea mérkőzés ígérkezik, míg a Köteles Lászlót és Tőzsér Dánielt is foglalkoztató Genk a Leverkusennel csap össze. Az eddig hibátlan magyar U17-es csapat utolsó meccsét játssza Norvégia ellen a hazai Eb-selejtező minitornán.
szept. 28
10:06
Kilenc mérkőzésre szóló eltitlást kapott a verekedő hokis - videó (Agroinform)
Jean-Francois Jacques, Anaheim Ducks csatára azért kért cserét a Vancouver ellen, hogy Miku Ducót jól helybenhagyja.
szept. 28
10:09
Haladás: Aczél nem fekszik autó elé, és nem tűri a szembehaladást (She)
A múlt hét végén a játékosait keményen bíráló Haladás-tréner, Aczél Zoltán a szombathelyi labdarúgóklub honlapjának adott interjúban visszatért Irhás Ignác és Molnár Balázs nyári távozására, valamint a sérülés után lévő, egyelőre az NB III-as csapatban szereplő Sipos Norbert helyzetére.
szept. 28
10:11
Újpest: Senkit sem vezettem félre - Pollák Zoltán (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján közölte, hogy Pollák Zoltán múlt heti nyilatkozata miatt nem látogathatja az első és a második csapat edzéseit, és a klub internetes oldala nyilatkozatot is közölt a védőtől, ám a futballista később nem értett egyet annak tartalmával.
szept. 28
10:24
Angliában a saját nevelésű játékosoknak esélye sincs - Kasali Casal (Agroinform)
A Vasas a Fulham csapatánál nevelkedett, nemrég szerződtetett védője szerint az angol klubok saját nevelésű játékosainak esélyük sincs bekerülni az első csapatba.
szept. 28
10:27
Férfi kosárlabda: mégsem kell a Göcsej-kupán tesztelt amerikai center (She)
Az amerikai Wayne Chism nem lesz a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kis-Rába menti Takarék Soproni KC játékosa.
szept. 28
10:29
NHL: verekedni ment be, kilencmeccses eltiltást kapott - videó (She)
Öt alapszakasz- és négy előidény-mérkőzésre szóló eltiltást kapott Jean-Francois Jacques, az Anaheim Ducks csatára, mivel verekedési szándékkal kért cserét a Vancouver Canucks elleni felkészülési találkozón az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
szept. 28
10:42
Carlos Tévez bocsánatot kért a szurkolóktól (Agroinform)
Az argentin szerint ő készen állt arra, hogy beálljon a Bayern München elleni BL-meccsen.
szept. 28
10:45
DVTK: Seydit nem izgatja, ha házi gólkirályként a kispadon kezd (She)
Noha L'Imam Seydi vezeti a Diósgyőr házi góllövőlistáját öt találattal, nemegyszer (így legutóbb a Győr ellen is) csak csereként lépett pályára – ám, mint az NB I-es borsodi klub hivatalos honlapjának elmondta, ez nem okoz neki lelki traumát.
szept. 28
10:47
Tenisz: a korábbi olimpikon nem hiába drukkolt Babosnak Las Vegasban (She)
Babos Tímea 7:6, 6:4-re győzött a francia Irena Pavlovic ellen a Las Vegasban zajló, 50 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna 1. fordulójában.
szept. 28
11:03
Férfi kosárlabda: az újonc átigazolta az Atomerőműtől távozó amerikait (She)
A férfi kosárlabda NB I újonca, a Jászberény megvált Ivan Cubelától, és helyére a 188 centiméter magas amerikai bedobót, Jibril Hodgest szerződtette.
szept. 28
11:05
U17-es válogatott: a mieink a norvégok ellen is hibátlanok maradnának (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott két győzelem után szerdán a norvégok ellen biztosíthatja be csoportelsőségét a hazai rendezésű Eb-selejtező minitornán.
szept. 28
11:18
Torghelle után most Homma került képbe a Fradinál (Agroinform)
Sajtóhírek szerint a legutóbb a Vasasnál futballozó japán Homma Kazuo a kieső helyen álló Ferencváros csapatához igazolhat.
szept. 28
11:21
MTK: Zsidai László szerződést hosszabbított a kék-fehérekkel (She)
Zsidai László szerződést hosszabbított az MTK labdarúgócsapatával – adta hírül az NB II Nyugati csoportjában szereplő kék-fehér klub hivatalos honlapja.
szept. 28
11:23
Golf: Tiger Woods szabadkártyával a válogatottban, nyerőember lehet (She)
Az utóbbi években rengeteg nehézséggel küzdő korábbi világelső golfozó, Tiger Woods kedden hivatalosan is megkapta a szabadkártyát, így ott lesz az Egyesült Államok válogatottjában a novemberi csapatversenyen, az egyre nagyobb presztízsű Presidents Cup-on.
szept. 28
11:36
Szívrohamot kapott az olimpiai bajnok litván kosárlegenda (Agroinform)
Szívrohamot kapott Arvydas Sabonis, a litvánok legendás kosarasa, akit idén választottak be a sportág Hírességeinek Csarnokába.
szept. 28
11:54
Percek alatt elfogytak a Debrecenből érkezett belépők (Agroinform)
Több tíz méteres sor állt Miskolc egyik jegyárusító boltja előtt szerda reggel, ahol a diósgyőri szurkolók alig negyedóra alatt elkapkodták a Debrecen elleni mérkőzés jegyeit.
szept. 28
11:56
Edin Dzeko "megülte" Philip Lahmot - videó (Agroinform)
A Bayern és City keddi BL-találkozóján Edin Dzeko előbb felrúgta Philip Lahmot, majd métereket csúszott az apró termetű német hátán.
szept. 28
12:12
Mocsai Lajosék szerint jól felkészültek a Bajnokok Ligájára (Agroinform)
Vasárnap a lengyel Kielce otthonában kezdi meg idei BL-szereplését a magyar bajnok, amely felkészülten várja a találkozót.
szept. 28
12:15
Szívrohamot kapott a litván kosaraslegenda (Infostart)
Szívrohamot kapott Arvydas Sabonis, a litvánok legendás kosarasa, akit idén választottak be a sportág Hírességeinek Csarnokába.
szept. 28
12:15
NBA: a keddi tárgyaláson sem közeledtek az álláspontok (She)
A keddi tárgyaláson sem közeledett a klubtulajdonosok és a játékosok álláspontja, így továbbra is kérdéses, mikor születik megegyezés az észak-amerikai profi kosárlabdaliga új kollektív szerződéséről. A tulajdonosok viszont felvázoltak egy olyan tervezetet, amely, ha nem is rögzíti a fizetési plafont, az eddigieknél sokkal nagyobb büntetést ígér ama csapatoknak, amelyek átlépik. A játékos-…
szept. 28
12:30
A 46 éves Igaly Diána már a riói olimpiára gondolt (Agroinform)
Ugyan lemaradt a jövő évi londoni olimpiáról, de nem vonul vissza, hanem célba veszi a 2016-os riói játékokat Igaly Diána, a női skeet athéni ötkarikás bajnoka.

Keresés