2011. szeptember 28. szerda

szept. 28
12:33
Man. City: „Tévezben megvan minden, ami miatt rossz a modern futball" (She)
Kemény kritikákat kapott Carlos Tévez, a Manchester City argentin légiósa azok után, hogy Roberto Mancini utasítását megtagadva nem lépett pályára a Bayern München elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Mark Hughes, aki a Citynél korábban dolgozott együtt Tévezzel, megértést kér a játékossal szemben.
szept. 28
12:35
Szabadidő: sportesemény-sorozat Óbudán az olimpia jegyében (She)
Ötállomásos szabadidős sportesemény-sorozatot szervez Óbuda-Békásmegyer önkormányzata idén októbertől a jövő évi londoni olimpiáig.
szept. 28
12:48
Tévez a vállát vonogatta, nem volt hajlandó pályára lépni - videó (Agroinform)
Carlos Tévez, a Bayern München-Manchester City (2-0) Bajnokok Ligája-találkozón csapata kétgólos hátrányánál nem volt hajlandó pályára lépni.
szept. 28
12:50
Mészáros Norbert a Diósgyőr ellen már újra játszana (Agroinform)
Vasárnap újra számíthat Kondás Elemér vezetőedző Mészáros Norbertre, aki az elmúlt két fordulóban nem állhatott a Debrecen csapatának rendelkezésére.
szept. 28
12:51
Botrány a Manchester Citynél: Mancini végzett Tévezzel (Infostart)
Cáfolja Carlos Tévez, hogy megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni keddi Bajnokok Ligája mérkőzésen. A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini azt mondta, az argentin csatárnak ezek után nincs jövője a klubnál.
szept. 28
13:09
Tenisz: Wozniacki 3:0-s vezetésről bukta el a döntő játszmát (She)
Caroline Wozniacki nem jutott be a negyeddöntőbe a Tokióban zajló kemény pályás női tenisztornán, miután a legjobb 16 között kikapott az észt Kaia Kanepitől.
szept. 28
13:11
Videó: Nem tizenegyes volt, hanem egy rossz bírói döntés - Ferguson (She)
A 3–3-mal végződött Manchester United–Basel BL-találkozó után Alex Ferguson, a hazaiak skót menedzsere kijelentette, a svájciak büntetője nem volt jogos, rosszul ítélt a játékvezető. Aitor Karanka, az Ajaxot 3–0-ra legyőző Real Madrid másodedzője Ricardo Kaká boldogságának hátteréről beszélt.
szept. 28
13:24
A nyolcaddöntőben búcsúzott a dán világelső (Agroinform)
A világelső dán Caroline Wozniacki három játszmában kikapott az észt Kaia Kanepitől a 2,05 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.
szept. 28
13:27
DVSC: a Loki felkészülési mérkőzést játszik a kolozsvári CFR-vel (She)
A DVSC labdarúgócsapata október 8-án, szombaton felkészülési mérkőzést játszik otthonában a CFR Cluj együttesével – adta hírül a Loki honlapja.
szept. 28
13:29
Rögbi-vb: Grúzia céllal és rúgásokkal kedveskedett Romániának (She)
Az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság csoportkörének negyedik fordulójában Grúzia tizenhat ponttal nyert Románia ellen, utóbbi válogatott ezzel a vereséggel zárta a tornát, méghozzá pont nélkül, összesen három célt szerezve.
szept. 28
13:42
Tévez a vállát vonogatta, nem volt hajlandó pályára lépni - videó (Agroinform)
Carlos Tévez, a Bayern München-Manchester City (2-0) Bajnokok Ligája-találkozón csapata kétgólos hátrányánál nem volt hajlandó pályára lépni.
szept. 28
13:45
Peru: nézők nélkül folytatják a futballbajnokságot a tragédia miatt (She)
A perui kormány úgy döntött, hogy újabb intézkedésig nem lehetnek nézők a stadionok lelátóin az élvonalbeli labdarúgó-mérkőzéseken.
szept. 28
14:03
Budapest Maraton: 53 országból jönnek, legalább 15 ezer futót várnak (She)
A hazai indulókon kívül 53 országból több mint 2000 futó érkezik vasárnap a 26. Spar Budapest Nemzetközi Maraton- és Futófesztiválra.
szept. 28
14:18
Spanyolok a spanyolok ellen, Messi megdöntheti Kubala rekordját (Agroinform)
Juan Mata hamar "visszatér" egykori otthonába, Messi megdöntheti Kubala rekordját, Tőzsérék számára a pontszerzés is bravúr lenne.
szept. 28
14:21
WBA: Hodgson csak a válogatott szünet után számít Gerára, aki 3 hete nem edzett (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion menedzsere, Roy Hodgson elmondta, Gera Zoltán csak az október 16-i, Wolverhampton elleni találkozón léphet újra pályára klubcsapatában.
szept. 28
14:21
Exe szerint Ronaldo egy tökfej! (Blikk)
Cristiano Ronaldo (26) volt barátnője szerint a futballklasszis egy jóképű szépfiú, de semmi agya nincsen. Nereida Gallardo szerint ráadásul az új férje az ágyban is sokkal jobb, mint a Real Madrid sztárja.
szept. 28
14:23
Afrikai NK: Líbia helyett Dél-Afrikában lesz a 2013-as torna (She)
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) szerdán úgy döntött, hogy a Dél-afrikai Köztársaságnak adja a 2013-as Afrikai Nemzetek Kupája rendezési jogát, amelyről a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt mondott le Líbia.
szept. 28
14:25
Gyász: végzetes balesetet szenvedett a romániai magyar síbajnok (She)
Közúti balesetben elhunyt Szabó János Kevend romániai síbajnok. Autója egy fénysorompó nélküli vasúti átkelőhelynél ütközött a vonattal.
szept. 28
14:39
Ökölvívó-vb: Szellő Imre magabiztos sikerrel mutatkozott be (She)
Szellő Imre az esélyeknek megfelelően magabiztos győzelmet aratott a svéd Katende Kennedy ellen a férfi amatőr ökölvívók olimpiai kvalifikációs világbajnokságának szerdai versenynapján Bakiban, s ezzel bejutott a 81 kg-os kategória legjobb 32 versenyzője közé.
szept. 28
14:42
Ötvenhárom ország futói érkeznek a Budapest Maratonra (Behaviour)
A hazai indulókon kívül több mint 2000 futó érkezik vasárnap a 26. Spar Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválra.
szept. 28
14:54
Button sokkal jobb nálam idén - Hamilton (Agroinform)
Button jelenleg 17 ponttal előzi meg márkatársát, az utóbbi négy nagydíjat illetően Hamilton mérlege 4., kiesett, 4., 5. helyezés, Buttoné 1., 3., 2., 2 pozíció.
szept. 28
14:57
Anglia: nemi erőszak és drogbirtoklás miatt letartóztatták Bramble-t (She)
Nemi erőszak gyanúja és drog birtoklása miatt letartóztatták Titus Bramble-t, a Premier League-ben szereplő Sunderland 30 éves védőjét.
szept. 28
15:12
Kiújult Gera Zoltán sérülése, három hete nem is edzett (Agroinform)
Az angol bajnokságban szereplő West Bromwich Albion menedzsere, Roy Hodgson kijelentette, Gera Zoltán csak a válogatott mérkőzések után léphet pályára.
szept. 28
15:14
Nemi erőszak és drogbirtoklás miatt letartóztatták a Sunderland védőjét (Agroinform)
A helyi rendőrség szerdán letartóztatta Titus Bramblét. A Sunderland 30 éved védőjét nem erőszakkal és kábítószer-birtoklással gyanúsítják.
szept. 28
15:15
Légiósok: Kurucz Péter tizennégy hónap után ismét meccset játszott (She)
Tizennégy hónapos kihagyás után ismét tétmérkőzésen szerepelt a West Ham Unitednél légióskodó Kurucz Péter, aki klubja tartalékcsapatának bajnokiján 77 percen át védte a kaput.
szept. 28
15:30
Kassai két jogos tizenegyestől fosztotta meg a Manchester Cityt - videó (Agroinform)
Nem volt topformában a keddi Bayern München-Manchester City BL-mérkőzés magyar játékvezetője.
szept. 28
15:32
Morales az ötödik súlycsoportjában is világbajnok akar lenni (Agroinform)
Erik Morales a hétvégén a negyedik kategóriájában is világbajnoki címet szerzett, ennek ellenére ismét súlycsoportot szeretne váltani.
szept. 28
15:33
Belgium: többet ér Köteles két védése, mint a kiadott kétmillió euró (She)
Köteles László, a belga bajnok Racing Genk légiósa egyelőre őrzi az első számú kapus pozícióját, és állja a kihívást, ami a nyáron méregdrágán igazolt vetélytárs, a lengyel Grzegorz Sandomierski érkezésével támadt – ez derül ki az interjúból, amit a belga Sportmagazine készített a magyar kapussal a ma esti Leverkusen–Genk BL-mérkőzés alkalmából.
szept. 28
15:34
Lionel Messi 50 percenként szerez egy akciógólt - statisztika (Agroinform)
Elképesztő formában kezdte a 2011/2012-es bajnoki idényt az utóbbi két év Aranylabdása: az argentin 50 percenként  mattolja az ellenfél kapusait.
szept. 28
16:06
Orvosa szerint Kubica F1-es autót fog vezetni 2012-ben (Agroinform)
Bár a lengyel pilóta izomzatát újra fel kell építeni, november és január között elkezdheti a felkészülést a következő idényre.
szept. 28
16:09
Kerékpár: jövőre sohasem látott magasságokba emelkedik a Giro (She)
A három nagy körverseny történetének legmagasabb hegycsúcsa szerepel a jövő évi Giro d'Italia menetrendjében: az olasz Tuttosport információi szerint a 2832 méter magas Passo dello Stelvio megmászása is szerepel a programban, ezzel pedig a Tour de France és a Vuelta a Espana eddigi legmagasabb emelkedőinél is magasabbra tör az olasz körverseny.
szept. 28
16:24
Pelé a legjobb, de utána én jövök - Romário (Agroinform)
A korábbi brazil válogatott futballista szerint jobb játékos volt, mint Diego Maradona, mert sokkal eredményesebb karriert futott be, mint argentin riválisa.
szept. 28
16:26
Michael Owen szívesebben játszana együtt az "igazi" Ronaldóval - videó (Agroinform)
Michael Owen és Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United jelenlegi és egykori kiválóságának álomötöse.
szept. 28
16:27
Stuttgart: Hajnal felépült, pénteken ismét bekerülhet a csapatba (She)
Hajnal Tamás felépült kisebb sérüléséből, és ismét pályára léphet a VfB Stuttgartban, amely pénteken a Kaiserslautern otthonában játssza a Bundesliga hétvégi fordulójának nyitó mérkőzését.
szept. 28
16:28
Hosszabbított braziljával a Lyon (Agroinform)
Két évvel meghosszabbította szerződését az Olympique Lyonnal Michel Bastos. A brazil balszélső új kontraktusa 2015. nyaráig szól.
szept. 28
16:29
Lyon: hosszabbított a brazil szélső, akit majdnem elcsent a Juventus (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését Michel Bastos, a francia labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető Lyon brazil szélsője.
szept. 28
16:42
Földig érő szakállban melegítettek Seedorfék a Cesena ellen - videó (Agroinform)
Az olasz AC Milan labdarúgócsapata a Cesena elleni hazai bajnokin egy reklámfelkérésnek eleget téve óriási műszakállal vonult ki a San Siro gyepszőnyegére.
szept. 28
16:44
Keretet hirdettek a finnek (Agroinform)
Mixu Paatelainen kijelölte a Svédország és Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét.
szept. 28
16:45
Ökölvívó-vb: Kalucza is győzelemmel kezdett, döntő fölénnyel nyert (She)
Szellő Imre után a szerdai nap másik magyarja, Kalucza Norbert is győzött, méghozzá döntő fölénnyel a férfi amatőr ökölvívók olimpiai kvalifikációs világbajnokságán, s bejutott az 56 kg-os kategória legjobb 32 versenyzője közé.
szept. 28
16:47
Serie A: Pazzini és Cavani is kihagyhatja az Inter-Napoli rangadót (She)
Két kiváló csatár játéka is kérdéses a hétvégi Internazionale–Napoli olasz bajnoki rangadón: a milánóiaknál Giampaolo Pazzini, a nápolyiaknál Edinson Cavani sérült.
szept. 28
17:03
U17-es válogatott: a mieink három győzelemmel jutottak tovább (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott 3–2-re győzött Norvégia ellen, így mindhárom mérkőzését megnyerve csoportelső lett a hazai rendezésű Eb-selejtezős minitornán. A mieink a tavasszal az elitkörben folytathatják a selejtezőt; a 2012-es szlovéniai Eb-n hét csapat vehet részt a rendező válogatottja mellett.
szept. 28
17:18
Tavaly az Üllői úton nyertük meg a bajnokságot - Gosztonyi András (Agroinform)
A Videoton tavasszal 5-0-ra tudott nyerni az Üllői úton, Gosztonyi András szerint az a találkozó akkor a bajnoki cím sorsáról döntött.
szept. 28
17:20
Cavani nem játszhat az Inter elleni derbin (Agroinform)
A Napoli uruguayi csatára bokasérülést szenvedett a Villarreal elleni keddi Bajnokok Ligája-találkozón.
szept. 28
17:36
A Spurs fizetésemeléssel láncolná a klubhoz Modricot (Agroinform)
A horvát középpályást nyáron a Chelsea szeretett volna leigazolni, és állítólag a Kékek januárban újra támadásba lendülnek.
szept. 28
17:38
Alexis Sánchez sérülése szépen gyógyul, októberben már visszatérhet (Agroinform)
A vártnál korábban, akár már októberben visszatérhet a pályára a Barcelona chilei támadója, Alexis Sánchez.
szept. 28
17:54
A nyolc között a negyedik kiemelt (Agroinform)
A negyedik helyen rangsorolt Jürgen Melzer bejutott a legjobb nyolc közé a malajziai keménypályás férfi tenisztornán.
szept. 28
17:57
Magyar Kupa: a Zalaegerszeg kiesett a Kaposvári Rákóczi II-vel szemben (She)
Egy mérkőzés maradt szerdára a Magyar Kupa főtáblájának harmadik fordulójából, és ezen a Zalaegerszeg a Kaposvári Rákóczi második csapatának vendégeként szerepelt, és szenvedett 1–0-s vereséget. A Rákóczi II gólját Bőle Lukács szerezte a 91. percben.
szept. 28
18:12
Búcsúzott a ZTE (Agroinform)
A bajnokságban sereghajtó ZTE 1-0-s vereséget szenvedett a Kaposvári Rákóczi második csapatának vendégeként.
szept. 28
18:14
Más színvonal és más osztály a Real Madrid - holland lapszemle (Agroinform)
A Real Madrid sima, 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Ajax felett a Bajnokok Ligája D-csoportjának keddi mérkőzésén.
szept. 28
18:15
DVSC: Farkas Balázs is újra a csapattal edz, Rezes és Szűcs maródi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC futballistája, Farkas Balázs újra csapattársaival tréningezhet – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Mint arról beszámoltunk, Mészáros Norbert is ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet.

Keresés