2011. szeptember 4. vasárnap

szept. 4
13:09
Kosárlabda: együttműködés az FTC és a Kőbányai Darazsak között (She)
A Ferencvárosi Torna Club mint anyaegyesület együttműködési megállapodást kötött a Kőbányai Darazsak Sportegyesülettel.
szept. 4
13:11
Atlétikai vb: az orosz Liszenko a női kalapácsvetés győztese (She)
Az orosz Tatjana Liszenko 77.13 méteres eredménnyel, idei legjobbjával nyerte meg a női kalapácsvetést a tegui atlétikai világbajnokságon.
szept. 4
13:13
Evezős-vb: hatodikként zárt a könnyűsúlyú négypárevezős (She)
A könnyűsúlyú négy párok között érdekelt Pozsár Bence, Matyasovszki Dániel, Markgrúber Balázs és Kitka Gergely alkotta kvartett hatodik lett a szám vasárnapi fináléjában a szlovéniai Bledben rendezett, olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon.
szept. 4
13:15
Hatodikként zárt a könnyűsúlyú négypárevezős (Agroinform)
A könnyűsúlyú négypárok között érdekelt magyar kvartett hatodik lett a szám vasárnapi fináléjában a szlovéniai Bledben rendezett, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon.
szept. 4
13:17
Mo Farah nyerte az 5000 métert (Agroinform)
Mo Farah sikerét hozta a világbajnokság utolsó férfi hosszútávfutó döntője, a brit klasszis a 10.000 méter ezüstérme után ezúttal mindenkinél gyorsabbb volt ötezren.
szept. 4
13:27
Atlétikai vb: a brit Farah nyerte meg a férfiak 5000 m-es számát (She)
A szomáliai születésű, de brit színekben versenyző Mohamed Farah nyerte meg a férfiak 5000 méteres síkfutását a tegui atlétikai világbajnokságon. Farah nagyszerűen hajrázott, és az utolsó egyenes sprintjére is maradt még ereje, így visszaverve a végül második helyre fellépő, kenyaiból amerikaivá váló Bernard Lagat, valamint a harmadikként célba érő etióp Imane Merga támadását.
szept. 4
13:45
Atlétikai vb: Marija Szavinova 800 m-en lehajrázta Caster Semenyát (She)
Az orosz Marija Szavinova a világ idei legjobb időeredményét produkálva nyerte meg a női 800 méteres síkfutást a tegui atlétikai világbajnokságon.
szept. 4
13:51
Újabb orosz arany, Szavinova nyerte a női 800-at (Agroinform)
Marija Szavinova győzött a 800 méteres női síkfutás döntőjében a Teguban, így az orosz hölgy a fedett pályás vb-és Eb, valamint a szabadtéri Eb-arany mellé világbajnoki címmel gazdagította kollekcióját.
szept. 4
13:53
A világbajnok Christian Taylor minden idők ötödik legjobb hármasugrója (Agroinform)
A tegui atlétikai világbajnokság utolsó ügyességi számában meglepetés született, az amerikai Christian Taylor ugyanis legyőzte a címvédő Phillips Idowut.
szept. 4
14:03
Hatodikként zárt a könnyűsúlyú négypárevezős (Infostart)
A könnyűsúlyú négypárok között érdekelt Pozsár Bence, Matyasovszki Dániel, Markgrúber Balázs és Kitka Gergely alkotta kvartett hatodik lett a szám vasárnapi fináléjában a szlovéniai Bledben rendezett, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon.
szept. 4
14:03
Atlétikai vb: amerikai aranyérem a 4x100-as női váltóban (She)
Az amerikai női sprintváltó nyerte meg a 4x100 méteres döntőt a tegui atlétikai világbajnokságon. Második helyen a jamaicai, a harmadikon az ukrán végzett.
szept. 4
14:05
Videó: Ha kispadról, akkor onnan segítek a válogatottnak kedden - Juhász (She)
Eltiltás miatt nem szerepelhetett a magyar labdarúgó-válogatottban Svédország ellen Juhász Roland. Az Anderlecht védője az NSO Tv-nek elmondta, nem szeret meccset kihagyni, de tudta, hogy nélküle is legyőzik a svédeket, mert a csapat szervezett, s az elmúlt időszakok miatt kijárt már ez nekünk.
szept. 4
14:07
Kajak-kenu: az előolimpián 200 méteren elmaradt az újabb éremszerzés (She)
A magyar kajak-kenu válogatott vasárnap három A-döntőben volt érdekelt a londoni előolimpiai tesztversenyen, ezúttal az éremszerzés elmaradt, így a mieink egy ezüst- és egy bronzéremmel zárták a világbajnokság után két héttel megrendezett viadalt.
szept. 4
14:09
Az amerikai váltó az aranyérmes női 4x100-on (Agroinform)
Az amerikai váltó került ki győztesen az amerikai-jamaicai párharcból a nők 4x100-as váltójában a tegui világbajnokság döntőjében. A bronzérmet az ukrán staféta szerezte meg.
szept. 4
14:11
Világcsúccsal győzött a Usain Bolttal megerősített jamaicai váltó (Agroinform)
Az egyik favorit, az amerikai staféta harmadik tagja elesett, így a döntőre Usain Bolttal megerősített jamaicai csapat lett a 4x100 világbajnoka - ráadásul világcsúccsal.
szept. 4
14:21
Videó: Juhász Roland a kispadról is segítené a válogatottat kedden (She)
Eltiltás miatt nem szerepelhetett a magyar labdarúgó-válogatottban Svédország ellen Juhász Roland. Az Anderlecht védője az NSO Tv-nek elmondta, nem szeret meccset kihagyni, de tudta, hogy nélküle is legyőzik a svédeket, mert a csapat szervezett, s az elmúlt időszakok miatt kijárt már ez nekünk.
szept. 4
14:23
Sakk: Polgár Judit remizett, és már nyolcaddöntős a világkupán (She)
Polgár Judit sötéttel remit ért el Szergej Karjakin ellen, és ezzel 1.5:0.5-ös összesítéssel továbbjutott a legjobb 16 közé a Hanti-Manszijszkban zajló világkupán.
szept. 4
14:25
Atlétikai vb: Taylor 17.96 m-rel nyerte meg a férfi hármasugrást (She)
Az amerikai Christian Taylor a világ idei legjobbjával, 17.96 méterrel nyerte meg a férfi hármasugrást a tegui atlétikai világbajnokságon.
szept. 4
14:27
Atlétikai vb: a jamaicai férfiváltó világrekorddal nyert 4x100 m-en (She)
A jamaicai férfiváltó világrekorddal nyerte meg a 4x100 métert a tegui atlétikai világbajnokságon. Ez volt a vb utolsó versenyszáma és az első világrekord.
szept. 4
14:39
Evezős-vb - Hatodikként zárt a könnyűsúlyú négypárevezős (Behaviour)
A könnyűsúlyú négypárok között érdekelt Pozsár Bence, Matyasovszki Dániel, Markgrúber Balázs és Kitka Gergely alkotta kvartett hatodik lett a szám vasárnapi fináléjában a szlovéniai Bledben rendezett, olimpiai kvalifikációs evezős világbajnokságon.
szept. 4
14:45
Két érem és értékes tapasztalatok az előolimpián (Agroinform)
Három A döntőben volt érdekelt a magyar válogatott vasárnap, ezúttal az éremszerzés elmaradt.
szept. 4
14:47
Feczesin góljával nyert a Brescia, Vass is játszott (Agroinform)
2-1-re nyert hazai pályán a Brescia az Empoli ellen a Serie B harmadik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, és ezzel (átmenetileg) a bajnokság élére ugrott.
szept. 4
14:57
Túraautó-vb: Michelisz Norbert a hetedik lett az első valenciai futamon (She)
Michelisz Norbert a hetedik helyen végzett a túraautó-világbajnokság első valenciai futamán.
szept. 4
15:03
Usain Bolték toronymagasan nyertek, az amerikaiak elestek - videó (Agroinform)
Jamaica váltója Nesta Carter, Michael Frater, Yohan Blake, Usain Bolt összeállításban világcsúccsal nyerte a férfiak 4X100 méteres síkfutását a tegui atlétikai világbajnokságon.
szept. 4
15:05
Aranyérmet ért volna a rövidebb haj (Agroinform)
A fehérorosz Nasztasszija Mironcsik-Ivanovát illetné az aranyérem távolugrásban - ha jobban figyelt volna frizurájára.
szept. 4
15:15
A jamaicai 4x100-as férfiváltó világcsúcsot futott (Infostart)
Világrekorddal zárult a dél-koreai atlétikai világbajnokság: a vasárnapi csattanót a jamaicaiak - Nesta Carter, Michael Frater, Yohan Blake, Usain Bolt összeállítású - 4x100 méteres férfiváltója szolgáltatta, amely 37.04 másodperc alatt, miden idők legjobbjával ért célba. Ez volt az egyetlen világcsúcs a 13. vb-n.
szept. 4
15:15
Serie B: Feczesin gólja is kellett a Brescia 2-1-es sikeréhez (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály 3. fordulójának vasárnapi nyitó mérkőzésén a Vass Ádámmal és Feczesin Róberttel felálló Brescia 2–1-re nyert az Empoli ellen. A Brescia tizenegyesből született találattal szerzett vezetést az első félidőben, majd az 53. percben Feczesin közelről megduplázta csapata előnyét; az Empoli csak szépíteni tudott. A két magyar játékos végigjátszotta a találkozót, Varga…
szept. 4
15:17
Női kézi: Böhn felfigyelt Tápaira; a Vác és az Érd bronzérmes lehetne Norvégiában (She)
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott élére nemrégiben kinevezett norvég szakember vasárnap a Vác–Érd és az FTC–Békéscsaba találkozót is a helyszínen tekintette meg. A Népligetbe érve elmondta, nagyon tetszett neki a váci Tápai Szabina játéka, és a házigazda, valamint az érdi együttes bronzérmes lehetne a norvég bajnokságban.
szept. 4
15:21
Az amerikai és a jamaicai hölgyek nagy versenyt futottak a váltóban - videó (Agroinform)
Az Amerikai Egyesült Államok nyerte a nők 4x100 méteres síkfutásának döntőjét a tegui atlétikai világbajnokságon. Jamaica alig másfél tizedmásodperccel maradt le.
szept. 4
15:39
Mergát kizárták, Gebremeskel a bronzérmes 5000 méteren (Agroinform)
Az etióp Imane Merga a harmadik helyen végzett a férfi 5000 méteres síkfutás vasárnapi döntőjében, de utóbb kizárták, mert elhagyta a futópályát. A bronzérem így honfitársa, Dejen Gebremeskel nyakába került.
szept. 4
15:51
MotoGP: Lorenzo nyert Misanóban, és közelebb jött Stonerre összetettben (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíját a spanyol Jorge Lorenzo nyerte meg a királykategóriában, így csökkentette hátrányát a vb-pontversenyt vezető, de ezúttal harmadikként célba érő ausztrál Casey Stonerrel szemben.
szept. 4
15:53
Túraautó-vb: Michelisz az utolsó kanyarban bukta el a dobogót (She)
A végig szenzációsan versenyző Michelisz Norbert az utolsó kanyarban megpördült, így csak a hetedik helyen ért célba a valenciai túraautó-világbajnokság második futamán. A magyar versenyző szenzációsan rajtolt, az utolsó körökben a második helyen haladt, de a célegyenes előtt hibázott.
szept. 4
15:55
Videó: Bolt szinte kifutott a képernyőből, buktak az amerikaiak (She)
A jamaicai válogatott 37.04 másodperccel – új világcsúccsal – nyerte meg a 4x100-as váltót a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. A közép-amerikaiak nagy csatát vívtak a franciákkal és az amerikaiakkal, ám utóbbiak harmadik futója, Darvis Patton elbukott, így kiestek. Jamaica záró embere Usain Bolt volt, akinek fantasztikus futását az operatőr is alig tudta követni.
szept. 4
15:57
Az Egyesült Államok végzett az éremtábla élén (Agroinform)
Magyarország Pars Krisztián kalapácsvetésben szerzett ezüstjének köszönhetően holtversenyben a 21. helyen végzett.
szept. 4
15:59
Michelisz Norbert az utolsó kanyarban vesztette el a második helyet Valenciában (Agroinform)
A Zengő Dension Team magyar versenyzője a Spanyol Nagydíj második futamán nagyon sokáig a harmadik, majd a második helyen haladt, de az utolsó pillanatban hibázott.
szept. 4
16:09
Kenya harmadik, Jamaica negyedik az atlétikai vb éremtáblázatán (Infostart)
A 13. atlétikai világbajnokság éremtáblázatának élén az Egyesült Államok végzett 12 arannyal, 8 ezüsttel és 5 bronzzal, Oroszország (9, 4, 6) és Kenya (7, 6, 4) előtt. Magyarország - Pars Krisztiánnak kalapácsvetésben szerzett második helye révén - egy ezüstéremmel holtversenyben a 21. Összesen 41 országnak jutott vb-medálból.
szept. 4
16:09
MotoGP: Lorenzo nyert Misanóban, és közelebb jött Stonerhez összetettben (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíját a spanyol Jorge Lorenzo nyerte meg a királykategóriában, így csökkentette hátrányát a vb-pontversenyt vezető, de ezúttal harmadikként célba érő ausztrál Casey Stonerrel szemben.
szept. 4
16:11
Genk: Tőzsér, a „genki futballisten” szívesen játszana Angliában (She)
Tőzsér Dániel, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk magyar középpályása az angol Sky Sports Soccer AM nevű műsorának volt a vendége szombaton, amelyben csapata BL-főtáblás ellenfeléről, a Chelsea-ről is faggatták.
szept. 4
16:15
Hármas spanyol siker Misanóban (Agroinform)
A San Marinó-i Nagydíjon a spanyol Jorge Lorenzo győzött a MotoGP-ben. A 125 kcm-ben és a Moto2-ben is spanyol siker született, előbbiben Nicolas Terol, utóbbiban Marc Márquez diadalmaskodott.
szept. 4
16:27
Lovassport: Dobrovitz és a magyar csapat ezüstérmes a négyesfogathajtó Eb-n (She)
Egyéniben Dobrovitz József, csapatban pedig a Dobrovitz József, ifjabb Dobrovitz József, Lázár Zoltán trió ezüstérmes lett a hollandiai Bredában rendezett négyesfogathajtó Európa-bajnokságon.
szept. 4
16:27
Polgár Judit nyolcaddöntős a sakk Világkupán (Metropol)
Polgár Judit sötéttel döntetlent játszott az első helyen kiemelt orosz Szergej Karjakin ellen a harmadik forduló vasárnapi visszavágóján, így szombati sikerének köszönhetően bejutott a nyolcaddöntőbe az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló, kieséses rendszerű sakk Világkupán.
szept. 4
16:33
Bent és Richards sem játszhat Wales ellen (Agroinform)
Az Aston Villa támadója, Darren Bent, és a Manchester City védője, Micah Richards sem léphet pályára sérülés miatt a Wales elleni Eb-selejtezőn.
szept. 4
16:35
Dobrovitz és a magyar csapat ezüstérmes (Agroinform)
A magyar csapat mindhárom tagja hibátlan teljesítményt nyújtott a vasárnapi akadályhajtásban, így megőrizte második helyét Hollandia válogatottja mögött.
szept. 4
16:45
Légiósok: Tőzsér, a „genki futballisten” szívesen játszana Angliában (She)
Tőzsér Dániel, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk magyar középpályása az angol Sky Sports Soccer AM nevű műsorának volt a vendége szombaton, amelyben csapata BL-főtáblás ellenfeléről, a Chelsea-ről is faggatták.
szept. 4
16:47
Lovassport: Dobrovitz és a magyar csapat 2. a négyesfogathajtó Eb-n (She)
Egyéniben Dobrovitz József, csapatban pedig a Dobrovitz József, ifjabb Dobrovitz József, Lázár Zoltán trió ezüstérmes lett a hollandiai Bredában rendezett négyesfogathajtó Európa-bajnokságon.
szept. 4
16:49
Férfi kosár Eb: Macedónia győzött a finnek ellen, és az élre állt (She)
Macedónia 72–70-re győzött Finnország ellen a Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, és ezzel átvette a vezetést a C-csoportban, mivel Görögország csak később csap össze Montenegróval.
szept. 4
16:51
Inter: Mourinho mondta nekem, hogy maradjak az Internél - Sneijder (She)
Wesley Sneijder, az Inter holland válogatott futballistája korábban elismerte, hogy majdnem a Manchester Unitedhez igazolt a nyáron, és most elárulta, a fekete-kékek korábbi vezetőedzője, José Mourinho mondta neki, hogy maradjon Milánóban.
szept. 4
16:51
Barcelona kiszállt, Londoné vagy Doháé lesz a 2017-es világbajnokság (Agroinform)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökének bejelentése szerint csak két város pályázik a sportág 2017-es világbajnokságának rendezési jogáért.
szept. 4
17:03
Új világcsúcs a 4x100-as férfiváltóban (Metropol)
Világrekorddal zárult a dél-koreai atlétikai világbajnokság: a vasárnapi csattanót a jamaicaiak - Nesta Carter, Michael Frater, Yohan Blake, Usain Bolt összeállítású - 4x100 méteres férfiváltója szolgáltatta, amely 37. 04 másodperc alatt, miden idők legjobbjával ért célba. Ez volt az egyetlen világcsúcs a 13. vb-n.
szept. 4
17:03
Kajak-kenu előolimpia - Vasárnap érem nélkül maradtak a magyarok (Behaviour)
A vasárnapi 200 m-es döntőkben nem szereztek érmet a magyar versenyzők, így a csapat két dobogós hellyel, egy-egy másodikkal és harmadikkal zárta a jövő évi, londoni olimpia kajak-kenu tesztversenyét, amelyet a Windsor melletti Eton Dorney központban rendeztek.

Keresés