2012. április 29. vasárnap

ápr. 29
0:03
Döntetlenre végzett a Villarreal és az Osasuna (Agroinform)
A spanyol bajnokság 36.fordulójának szombati mérkőzésén az Osasuna megszerezte az egyik pontot a Villarreal otthonában.
ápr. 29
0:09
Primera División: a Villarreal továbbra is közel a veszélyes zónához (She)
A Villarreal nem bírt odahaza az Osasunával (1–1) a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A „sárga tengeralattjáró" Soriano találatával szerzett vezetést, ám a vendégek Raúl García góljával egalizáltak, így pontot mentettek. A Villarreal zsinórban harmadszor ért el 1–1-es döntetlent.
ápr. 29
0:13
NS: az Újpest-edző kifakad; a kézikapus és az öttusalegenda; jegyet tessék! - vasárnap (She)
Válogatás a Nemzeti Sport vasárnapi számából:
ápr. 29
0:45
Feröer: a magyar kapus csapata volt egylete ellen törte meg a jeget (She)
Megszerezte első győzelmét a feröeri élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a KÍ: a Gángó Andrással felálló együttes odahaza fordulatos meccsen 3–2-re legyőzte a magyar kapus volt csapatát, az NSÍ-t.
ápr. 29
1:15
A Barca elleni diadal Buzsákyékon is átlendíti a Chelsea-t? (Agroinform)
A BL-hős Chelsea a kieséstől való félelmében megacélozódott QPR-t, a Tottenham az utolsó előtti Blackburnt fogadja.
ápr. 29
1:39
NFL: a Colts irányítóval nyitotta, majd zárta a 2012-es draftot (She)
Véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holtszezonjának legnagyobb jelentőségű eseménye, a 2012-es játékosbörze. A háromnapos draft első és utolsó húzásával is az előző idényt utolsó helyen befejező Indianapolis Colts rendelkezett, és mindkét alkalommal irányítót választottak a Csikók – előbbivel Andrew Luckot, a Stanford kitűnőségét, utóbbival pedig a Northern Illinoisról…
ápr. 29
3:21
Egy újonc lett a Capitals veszte (Agroinform)
A playoffban bemutatkozó Chris Kreider góllal és assziszttal vezette győzelemre a Rangerst az első találkozón.
ápr. 29
7:03
NBA: győzelemmel kezdte a rájátszást a Chicago Bulls és a Miami Heat (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában hazai pályán elért győzelemmel került előnybe az egyik fél negyedik sikeréig tartó versenyfutásban a Chicago Bulls, a Miami Heat és az Oklahoma City Thunder, míg az Orlando Magic vendégként tett meg ugyanezt.
ápr. 29
7:21
NHL: a Rangers hazai, a Kings idegenbeli sikerrel kezdte az elődöntőt (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának második fordulóját a New York Rangers hazai, míg a Los Angeles Kings idegenbeli győzelemmel kezdte.
ápr. 29
7:23
Labdarúgás: Németország nem pályázik a 2020-as Eb-re (She)
Németország nem pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére. Az idei Eb-nek Lengyelország és Ukrajna közösen, a 2016-osnak pedig Franciaország ad otthont.
ápr. 29
7:39
Argentína: nem hibázott a Boca, lépéshátrányban a Newell's Old Boys (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Clausura) 12. fordulójában a listavezető Boca Juniors hazai környezetben nyert, ugyanez nem sikerült a pillanatnyilag harmadik helyen álló Newell's Old Boysnak.
ápr. 29
7:41
MLS: Henryék győztek, Beckhamék kiszenvedték az egy pontot (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában a címvédő Los Angeles Galaxy a 92. percben szerzett góllal mentett meg egy pontot vendéglátóként az FC Dallas ellen. Thierry Henry 7. percben szerzett találatával a New York Red Bulls otthon tartotta a három pontot.
ápr. 29
8:15
Labdarúgás: ebédre Real, desszertnek Serie A, uzsonnára Vidi-FTC, vacsorára Barca - program (She)
Sűrű nap lesz az európai topligákban a vasárnap: a Premier League-ben pályára lép a BL-döntős Chelsea, amely Buzsáky Ákos együttesét, a QPR-t fogadja. A Primera Divisiónban ma vigasztalódhat a hétközi BL-búcsút követően a listavezető Real Madrid és a címvédő Barcelona: előbbi 12 órától kezd, utóbbi 21.30-tól, keretbe foglalva a napot. A Serie A-ban egységesen 15 órától lép pályára a Juventus,…
ápr. 29
8:33
Csapatsportok: EC-bronzra hajt a Szolnok; férfi pólóban és női kosárban eldől az arany - program (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata a bronzéremért játszhat az EuroChallenge-kupa Debrecenben zajló négyes döntőjében, ellenfele az orosz Triumf Ljuberci lesz. Vasárnap két bajnoki cím sorsa dől el idehaza: a férfi vízilabdázóknál és a női kosárlabdázóknál a finálé résztvevői összesítésben döntetlenre állnak, ma viszont a végére érnek az egyik fél második, illetve harmadik sikeréig tartó…
ápr. 29
9:03
A Miami megalázta a New Yorkot (Agroinform)
LeBron James hihetetlen egyéni produkciójának köszönhetően a Miami durván kitömte a New Yorkot.
ápr. 29
9:09
Tenisz: Petkovicot műteni kell, kihagyja a párizsi és a wimbledoni GS-tornát (She)
Várhatóan három hónapig nem teniszezhet Andrea Petkovic, mert kifordult a bokája csütörtökön a stuttgarti tornán. A világranglistán jelenleg 12. helyezett német játékosra műtét vár a napokban.
ápr. 29
9:11
Videó: „A Fradi és a Győr megmutatta a magyar kézilabda erejét” (She)
Az NSO Tv interjút készített Rácz Mariannal, a magyar és az osztrák női kézilabda-válogatott egykori kapusával. A korábbi klasszis át tudja érezni, hogy milyen lemaradni az olimpiáról a nőknek, de arról is beszélt, hogy a Fradi a KEK-ben, a Győr a BL-ben döntőzik – ez megmutatja a magyar kézilabda erejét.
ápr. 29
9:45
Bajnokok Ligája: Heynckes korábbi csapatát várja a döntőre (She)
Meghívta korábbi klubja, a Bayer Leverkusen csapatát a Bajnokok Ligája döntőjére Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője. A tréner emlékeztetett arra: tavaly nyári búcsúzásakor megígérte, hogy legkésőbb a müncheni döntőn újra találkoznak.
ápr. 29
9:48
Fair play-gála: tizenegy díjazott (Metropol)
Három kategóriában öt trófeát és hat diplomát osztottak ki a Nemzetközi Fair Play Bizottság (NFPB) szombati díjátadó gáláján, a gödöllői Grassalkovich-kastélyban.
ápr. 29
9:48
Londonról egyeztettek az európai olimpiai bizottságok (Behaviour)
Negyvenhét országból több mint száz delegált részvételével rendezték meg csütörtöktől szombatig Budapesten az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) 33. szakmai konferenciáját, melynek jelentősége elsősorban abban állt, hogy mindössze három hónappal a londoni játékok előtt hatékony információcserére kínált lehetőséget.
ápr. 29
10:03
Birkózás: Kiss Balázs negyeddöntős a kínai olimpiai selejtezőn (She)
Két győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé a kötöttfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában szereplő Kiss Balázs a kínai Tajjüanban (Taiyanban) zajló birkózó olimpiai selejtezőn.
ápr. 29
10:05
Atlétika: Papp Krisztina és Tóth László győzött 10 ezer méteres ob-n (She)
Mindkét mezőnyben könnyedén győzött az esélyes – a nőknél Papp Krisztina, a férfiaknál Tóth László – a futók 10 000 méteres országos bajnokságán.
ápr. 29
10:06
NHL: otthon nyert a Rangers (Metropol)
A New York Rangers a harmadik harmadban másfél perc alatt kétszer talált a Washington Capitals kapujába, ezzel döntötte el a Keleti főcsoport elődöntőjében zajló párharc első mérkőzését az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
ápr. 29
10:07
WTCC: Michelisz a 6. időt autózta a bemelegítésen, Wéber a 19. (She)
A hatodik időt mondhatja magáénak Michelisz Norbert a vasárnap délelőtti bemelegítés során a túraautó-világbvajnokság szlovákiai futamán. A magyar pilóta WTCC-pályafutása során először indulhat majd az élről a kora délutáni első futamon.
ápr. 29
10:09
EOC: egyeztetések Budapesten a londoni játékok jegyében (She)
Negyvenhét országból több mint száz delegált részvételével rendezték meg csütörtöktől szombatig Budapesten az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) 33. szakmai konferenciáját, melynek jelentősége elsősorban abban állt, hogy mindössze három hónappal a londoni játékok előtt hatékony információcserére kínált lehetőséget.
ápr. 29
10:11
Benfica: nyerészkednének a lisszaboniak, Garayt továbbadnák a Romának (She)
Sajtóhírek szerint a Benfica labdarúgócsapatánál felvetődött, hogy továbbadnak a nyáron szerződtetett Ezequiel Garayon. A lisszaboniak így növelnék az összeget, amelyet a nyári erősítésekre fordítanának.
ápr. 29
10:21
Profi ökölvívás: Dawson többségi döntéssel legyőzte Hopkinst (She)
Elvesztette a Bokszvilágtanács (WBC) félnehézsúlyú világbajnoki címét Bernard Hopkins, miután többségi döntéssel kikapott Chad Dawsontól.
ápr. 29
10:24
NBA: győzött a Chicago, Rose megsérült (Metropol)
Könnyed győzelemmel kezdte a rájátszást az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Chicago Bulls: az alapszakaszgyőztes csapat saját pályáján 12 ponttal verte a Philadelphia 76ers együttesét.
ápr. 29
10:33
Németország nem lesz rendező (Agroinform)
Németország nem pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére.
ápr. 29
10:35
Fehérvárra is nyerni megyünk - Détári Lajos (Agroinform)
A ,,Rangadók tavaszának" újabb állomásán a Ferencvárost a visszavágás reménye is fűti a Videoton ellen.
ápr. 29
10:51
Andrea Petkovic kihagyja a párizsi és a wimbledoni GS-tornát (Agroinform)
Várhatóan három hónapig nem teniszezhet Andrea Petkovic, mert kifordult a bokája csütörtökön a stuttgarti tornán.
ápr. 29
10:57
Újpest: Simon Krisztián fekvőgipszet kap, vége a szezonjának (She)
Újabb sérülése miatt idejekorán véget ért Simon Krisztián idénye: az élvonalbeli Újpest labdarúgója a szombati, Vasas elleni bajnokin a 10. percben kért cserét, az orvosi vizsgálat után kiderült: ismét lábközépcsonttörést szenvedett.
ápr. 29
11:09
Egy korszak utolsó mérkőzéseit kezdi a Barcelona (Agroinform)
A címvédő az újonc otthonába látogat, míg a dobogóért harcoló Málaga és a Valencia egymással néz farkasszemet.
ápr. 29
11:15
Serie A: Allegri szerint valami rendkívülire van szükségük a címvédéshez (She)
A 35. fordulót rendezik a hétvégén az olasz labdarúgó-bajnokságban, a Juventus előnye három pont a címvédő AC Milannal szemben. A torinóiak a Novara, a milánóiak a Siena otthonában lépnek pályára. Massimiliano Allgeri szerint valami rendkívülire van szükségük a Scudetto elhódításához.
ápr. 29
11:17
Birkózás: Németh Zsanett kikapott és kiesett Tajjüanban (She)
Első mérkőzésén vereséget szenvedett, ezzel eldőlt, hogy nem szerez kvótát a birkózók Kínában, Tajjüanban (Taiyanban) zajló olimpiai selejtezőjén Németh Zsanett.
ápr. 29
11:19
Real Madrid: félhet a Sevilla, Higuaín és Kaká a PSG felé kacsingat (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában a listavezető Real Madrid a középmezőny stabil tagjának tekinthető Sevillát fogadja, a szokatlanul korai kezdés (12 óra) előtt a fővárosiaknál Gonzalo Higuaín és Kaká esetleges nyári távozása a téma, valamint az, hogy BL-búcsút követően többnyire kijött a lépés a kedvenceknek.
ápr. 29
11:27
Cavani bombagólja csak egy pontra volt elég a Napolinak - videó (Agroinform)
Közel állt az idegenbeli győzelemhez a nápolyi együttes, de az utolsó pillanatokban megmentettek egy pontot a Farkasok.
ápr. 29
11:33
Schalke: vége a találgatásoknak, Farfán hosszabbított a klubbal (She)
Közel egy hónapos spekulációnak vetettek véget a német labdarúgó-bajnokságban a harmadik helyen záró Schalkénál, miután Jefferson Farfán aláírta új, négyéves szerződését.
ápr. 29
11:45
Heynckes korábbi csapatát várja a döntőre (Agroinform)
Meghívta korábbi klubja, a Bayer Leverkusen csapatát a Bajnokok Ligája döntőjére Jupp Heynckes.
ápr. 29
11:51
Videó: mandinerből ütött üres kapus gólt a Los Angeles Kings hokisa (She)
Nem mindennapos gólt szerzett Dustin Penner, a Los Angeles Kings jégkorongozója a St. Louis Blues elleni NHL-meccsen a rájátszásban. Pár másodperccel a vége előtt Penner a palánkra ütötte a korongot, ami onnan visszapattanva szépen becsúszott az üres kapuba.
ápr. 29
12:03
Folytatódik a Juventus-Milan párosgyakorlat és a BL-verseny is (Agroinform)
Kiscsapatok ellen gyűjtögetheti tovább a pontokat a két éllovas, a harmadik hely körül nagy lehet a tumultus.
ápr. 29
12:05
Győzelmi kényszer - lilában és zöldben (Agroinform)
A Győr a Kecskemét legyőzésével bajnoki döntővé emelheti a következő fordulóban sorra kerülő ETO-Debrecen rangadót.
ápr. 29
12:09
Euro 2012: a német kancellár az ukrajnai labdarúgó Eb bojkottját tervezi (She)
A volt ukrán kormányfővel, Julija Timosenkóval szembeni bánásmód miatt a küszöbönálló labdarúgó Európa-bajnokság ukrajnai részének politikai bojkottját tervezi a német kancellár.
ápr. 29
12:11
Profi ökölvívás: Elio Rojas ellen is megvédte vb-övét Jhonny González (She)
Jhonny González maradt a WBC pehelysúlyú profi ökölvívó világbajnoka, miután egyhangú pontozással legyőzte a világszervezet által tiszteletbeli bajnoknak tekintett Elio Rojast, aki korábban sérülései miatt nem tudta rendesen megvédeni címét.
ápr. 29
12:13
Óceániai BL: az Auckland előnnyel várhatja a döntő visszavágóját (She)
Az óceániai labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében az első mérkőzésen a hazai környezetben pályára lépő új-zélandi Auckland City egygólos győzelmet aratott a tahiti Tefana ellen. A visszavágót utóbbi otthonában rendezik meg május 13-án.
ápr. 29
12:15
MLS: a győztes gólt szerző Henry egy hónapot is kihagyhat - videó (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a New York Red Bulls 1–0-ra legyőzte a New England Revolutiont az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában. A meccs elején győztes gólt szerző Thierry Henryt (aki gólja után kettétörte szögletzászlót) azonban a 25. percben le kellett cserélni.
ápr. 29
12:21
Hopkins elvesztette világbajnoki címét (Agroinform)
Chad Dawson többségi döntéssel taszította le a trónról a 47 esztendős „Hóhér”-t.
ápr. 29
12:27
Moto3: Fenati első futamgyőzelme, majdnem a mezőny fele „elhasalt” (She)
A fiatal olasz Romano Fenati pályafutása első futamgyőzelmét szerezte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, miután az első helyen végzett a Spanyol Nagydíjon a Moto3 kategóriában. A vizes aszfalt sok pilótának okozott gondot, majdnem a mezőny fele nem tudta befejezni a futamot.
ápr. 29
12:29
Birkózás: Kiss Balázs egy győzelemre áll az olimpiai kvótától (She)
Kiss Balázsnak már csak egy mérkőzést kell megnyernie ahhoz, hogy londoni kvótát szerezzen a kínai Tajjüanban (Taiyanban) zajló birkózó olimpiai selejtezőn.
ápr. 29
12:39
O’Sullivan vezet a Williams elleni rangadón (Agroinform)
A „Rakéta” két frame-es előnyben van Williamsszel szemben, míg Maguire, Day és Hendry már a legjobb nyolc között van.

Keresés