2012. április 14. szombat

ápr. 14
0:09
NS: Dudás cáfol, Jovanovic könyörtelen lesz; Berki Krisztián Vácon - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
ápr. 14
0:27
Eurofutball: a Fürth közel a célhoz; őrségváltás a Championship élén (She)
Pénteken az angol és a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság egy-egy csapata is óriási lépést tett a feljutás bebiztosítása felé.
ápr. 14
6:45
TAO-pénzek: a hónap végéig lehet beadni a sportfejlesztési programokat (She)
Április 30-ig meghosszabbodott a társaságiadó-kedvezményekhez (TAO) kapcsolódó sportfejlesztési programok beadásának határideje.
ápr. 14
7:03
NBA: a New Orleans Saints tulajdonosa megvette a ligától a Hornetset (She)
Az NBA-ben szereplő New Orleans Hornets legalább 2024-ig nem költözhet másik városba, köszönhetően annak a megállapodásnak, amelynek értelmében Tom Benson helyi üzletember felvásárolta a kosárklubot a ligától. A New Orleans Saints NFL-csapatot is birtokló Benson sajtóhírek szerint 338 millió dollárt fizetett az egyletért.
ápr. 14
7:05
Manchester City: Agüerót hiába hívja a Real Madrid, nem akar távozni (She)
Sergio Agüero, a Manchester City argentin labdarúgója cáfolta azokat a lapértesüléseket, melyek szerint a nyáron a Real Madridhoz igazolna.
ápr. 14
7:06
A stadion története (Behaviour)
A Puskás Ferenc Stadion a helyén marad, atlétikai versenyek színhelyeként fungál tovább, mellette pedig egy új nemzeti futballaréna épül - jelentette be Vígh László a kiemelt sportlétesítmény-fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos. Hogy miként fér el a tervezett helyszínen a 65 ezres létesítmény, azt nem tudta megmondani, azt azonban…
ápr. 14
7:07
NHL: csupa vendégsiker, a Philly és a Los Angeles már 2-0-ra vezet (She)
Négy mérkőzésen négy vendégsiker született az NHL rájátszásának legutóbbi játéknapján. Pittsburghben a párharc első mérkőzésén 0–3-ról fordító Philadelphia ezúttal kétszer jött vissza kétgólos hátrányból és nyert 8–5-re. Szintén kétmeccses előnye van a Los Angeles Kingsnek, amely másodszor is 4–2-re győzte le az alapszakaszt élen záró Vancouvert. A Detroit egyenlített a Nashville ellen, míg a most…
ápr. 14
7:08
Újabb adminisztrációs baklövés az MLSZ-ben (Behaviour)
Egymásnak totálisan ellentmondó előírások szerepelnek a honi labdarúgó NB I. és a Magyar Kupa versenykiírásában - derült ki azok után, hogy a másodosztályú MTK - kormányunk kedvenc csapatának, a milliárdos Videotonnak a kiejtésével - bejutott az MK-fináléba (május 1., Puskás-stadion), ahol az élvonalbeli listavezető Debrecen lesz a riválisa.
ápr. 14
7:10
"Álmodtunk egy arénát magunknak!" (Behaviour)
Ha nem álmodjuk meg, nem lesz belőle semmi - ezekkel a szavakkal mutatta be Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke az Üllői úton esetleges megépülő új stadion terveit. Elmondta, a korábbi angol tulajdonos által készített vázlatok felfrissített verzióját egy hónapon belül a kormány elé terjesztik, aztán majd elválik, lesz-e belőle valami. Az engedélyek nagyrészt mindazonáltal már megvannak.
ápr. 14
7:12
Londonba vezet a trabzoni út (Behaviour)
Amikor elindult a magyar férfi ökölvívó válogatott hét tagja, valamint az őket kísérő kis csapat - köztük e sorok írója - nem hittük volna, hogy a csütörtök reggeli, Liszt Ferenc repülőtéren való találkozót követően másnap (konkrétan: tegnap) hajnali fél négykor kerülünk ágyba.
ápr. 14
7:21
Női kézilabda: francia klasszist igazol a Győr BL-döntős ellenfele (She)
Internetes források szerint eldőlt, hogy a Metz 22 éves francia válogatott balátlövője, Claudine Mendy a következő szezontól a montenegrói Buducsnoszt Podgoricában folytatja a pályafutását.
ápr. 14
7:57
NBA: Bynum ezúttal 30 pontot szerzett, Howard nélkül nagyon kikapott a Magic (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a porckorongsérvvel küzdő Dwight Howard nélkül pályára lépő Orlando roppant simán, 109–81-re kikapott hazai pályán az Atlantától. Ennél is nagyobb különbségű, 38 pontos győzelmet aratott a New York a Washington fölött. A Los Angeles Lakers sorozatban másodszor ünnepelhetett Kobe Bryant nélkül, Andrew Bynum legutóbb 30…
ápr. 14
8:09
Életbevágóan fontos meccset nyert a Suns (Agroinform)
Houstonban aratott sikerével a Phoenix Suns rájátszás-esélyei továbbra is életben maradtak.
ápr. 14
8:15
Ferencváros: Ha havazik, akkor is győznünk kell - Détári Lajos (She)
A Ferencváros ma 17.30 órától a Győri ETO-t fogadja a labdarúgó NB I 24. fordulójában. Détári Lajos szakmai igazgató elsősorban a támadójátékban vár fejlődést a csapatától, míg a védelemtől nagy koncentrációt követel.
ápr. 14
8:27
Ismét hátrányból fordított a Flyers (Agroinform)
A Penguins újabb méretes előnyt adott le, a Detroit kiegyenlített, a Kings tovább növelte előnyét és a Devils is nyert.
ápr. 14
8:33
NB II: a volt Fradi-vezér angol befektetőt hozna és tulajdonos is lenne Vácon (She)
A tárgyalások másfél hónapja zajlanak – a legnagyobb titokban. Egészen eddig. Berki Krisztián, a Ferencváros korábbi vezetője Vácon tárgyal az NB II-es futballcsapat megvásárlásáról. Egy angol céget képvisel, és ha létrejön az egyezség, ő lehet az egyszeres bajnok társtulajdonosa.
ápr. 14
8:51
Videó: Az ember életében a család az első - Palkovics Krisztián (She)
Palkovics Krisztián 19 év után először nem tagja a magyar jégkorong-válogatottnak, amely a vasárnap kezdődő divízió 1-es világbajnokságon vesz részt. Az NSO Tv interjújában kiderül, a klasszis számára a család az első, de nem zárta ki teljesen a visszatérését. A helyszínen nem, de a tv előtt mindenképpen követni fogja a fejleményeket.
ápr. 14
9:12
A McLareneké a harmadik szabadedzés Sanghajban (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati harmadik szabadedzését Sanghajban.
ápr. 14
9:21
Élete első pole-ját szerezte Kínában Rosberg (Agroinform)
Karrierje első pole-ját szerezte Sanghajban Nico Rosberg, Vettel Q3-ba sem jutott, Schumacher a harmadik.
ápr. 14
9:30
Rosberg indulhat az élről (Metropol)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája rajtolhat az élről a Forma-1-es Kínai Nagydíjon vasárnap, miután megnyerte a szombati időmérőt. A 26 éves Rosberg karrierje első pole pozícióját szerezte meg.
ápr. 14
9:30
Kínai Nagydíj - Rosberg indulhat az élről (Behaviour)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája rajtolhat az élről a Forma-1-es Kínai Nagydíjon vasárnap, miután megnyerte a szombati időmérőt.
ápr. 14
9:45
Rosberg indulhat az élről a Kínai Nagydíjon (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája rajtolhat az élről a Formula-1-es Kínai Nagydíjon vasárnap, miután megnyerte a szombati időmérőt.
ápr. 14
9:45
Videó: Kevin Durant feltette, Russell Westbrook bezsákolta - NBA (She)
Az aktuális játéknap tíz legszebb jelenetét bemutató szokásos videóban ezúttal az Oklahoma két klasszisa, Kevin Durant és Russell Westbrook összjátéka lett az első, de alighanem csak egy hajszállal. Mert amit a másodikként végző LeBron James (Miami) bemutatott, szintén igen látványosra sikerült.
ápr. 14
9:57
A Paks bármire képes - Kondás Elemér (Agroinform)
A debreceniek nem veszíthetnek pontot Pakson, ha nyugodtan akarják nézni a Győr ferencvárosi vendégjátékát.
ápr. 14
10:15
Ezrek búcsúztatták Magdalena Neunert - videó (Agroinform)
Pénteken szűkebb hazájában, Wallgauban búcsúztatták el a német szurkolók a visszavonuló Magdalena Neunert.
ápr. 14
10:33
Mancini borúlátása ellenére még harcol a City, liverpooli derbi a kupaelődöntőben (Agroinform)
Az FA-kupa elődöntői miatt csonka fordulót rendeznek a hétvégén az angol labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 14
10:51
Isner nagy csatában jutott a négy közé (Agroinform)
A második helyen kiemelt amerikai John Isner két rövidítésben eldőlő játszmában nyert Ryan Sweeting ellen.
ápr. 14
10:57
Brazília: száz gyerek ellen játszik a centenáriumát ünneplő Santos (She)
Alapításának századik évfordulóját ünnepli szombaton a Santos FC, Brazília egyik leghíresebb és legeredményesebb labdarúgócsapata.
ápr. 14
10:59
Rali: Latvala eltörte a kulcscsontját, nem indul Argentínában (She)
Jari-Matti Latvala egy síbalesetben eltörte a bal kulcscsontját, így a finn raliversenyző biztosan nem indul az argentin vb-futamon.
ápr. 14
11:09
Jön a Ruhr-vidéki rangadó, Szalai Neuer ellen próbálkozhat (Agroinform)
A Dortmundra újabb rangadó vár a Schalke ellen, Szalai a Bayern ellen pengetné meg a léggitárt.
ápr. 14
11:11
Ki állítja meg a Siófokot? (Agroinform)
A Siófok az egyik kiesőjelöltből középcsapattá vált, utóbbi négy meccsén veretlen maradt. A Pécs ellen is erre készül.
ápr. 14
11:15
Labdarúgás: a Győr az FTC, a DVSC a Paks otthonában szerepel - hazai program (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában ma öt mérkőzést rendeznek. A listavezető Debrecen Paksra látogat, a második Győr pedig a Ferencvároshoz. A középmezőny alakulása szempontjából lehet érdekes a Siófok–Pécs, illetve a Kecskemét–Zalaegerszeg mérkőzés, igaz utóbbi találkozó csak a KTE számára bír igazi téttel. A bennmaradásért küzdő Pápa a Haladással vív rendkívül fontos mérkőzést – szombati…
ápr. 14
11:27
Lovas Petra két győzelemre Londontól (Agroinform)
Lovas Petra győzelemmel kezdett a szombati játéknapon az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőjén, Luxembourgban.
ápr. 14
11:33
Program: liverpooli derbi, pályán a Real és a Barca, Szalaiék a Bayern ellen (She)
Két nagy rivalizálás is újabb meccsel bővül szombaton: Angliában a Liverpool és az Everton az FA-kupa elődöntőjében csap össze, míg Németországban a Schalke a Dortmunddal vívja meg a Revierderbyt. Pályára lép a Manchester City, a Real Madrid, a Barcelona; az európai kupahelyek elosztása szempontjából fontos meccset vív az Udinese az Interrel, a Milan pedig a Genoát fogadja. Szalai Ádám 2010-ben…
ápr. 14
11:35
Asztalitenisz, olimpiai selejtező: Lovas ismét a négy között (She)
Lovas Petra győzelemmel kezdett a szombati játéknapon az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőjén, Luxembourgban.
ápr. 14
11:37
DVTK: Szentes rutinosabb annál, semmint hogy a vereség okait részletezze (She)
A DVTK tegnap 3–2-re kikapott Kaposváron a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A vendégek szakvezetője, Szentes Lázár ennek ellenére nem volt ideges a meccs után, bízik a jövő heti javításban.
ápr. 14
11:45
Hajnal szögletei kivégezték a Werdert - videó (Agroinform)
A Bundesliga 31. fordulójának nyitómérkőzésén a VfB Stuttgart 4-1-re legyőzte a Werder Bremen együtesét.
ápr. 14
11:51
Bundesliga: Szalai Ádám megviselt Bayernre számít (She)
A hétközi fordulóban a listavezető Dortmundnál elszenvedett 1–0-s vereség után szombaton az utolsó szalmaszálba próbál belekapaszkodni az aranyéremre immár csekélyebb eséllyel pályázó Bayern München. Ezt igyekszik megakadályozni a Mainz, no meg a csapat magyar csatára, Szalai Ádám, aki a két fél legutóbbi müncheni összecsapásán győztes gólt lőtt, nem is akármilyet.
ápr. 14
11:53
NB II: Zana után Erdei Sándor is távozik Vecsésről (She)
Zana Norbert után Erdei Sándorral is szezon közben bontott szerződést a Vecsési FC vezetősége. Utóbbi váltás oka az, hogy a játékos a tavaszi szezon során nem tudott az NB II Keleti csoportjának utolsó helyén álló csapat hasznára lenni.
ápr. 14
12:21
Az időjárás miatt csúszik egy napot a bokszolók kvalifikációs tornája (Agroinform)
Szombat helyett vasárnap kezdődik csak el a férfi ökölvívók olimpiai kvalifikációs versenye a törökországi Trabzonban.
ápr. 14
12:39
Akkor is nyerünk, ha esik a hó - Détári Lajos (Agroinform)
A Fradi kettes, a Győr ötös nyerési szériában várja a rangadót, amelynek Pintér Attila részéről érzelmi töltete is lesz.
ápr. 14
12:48
Asztalitenisz selejtező - Kosiba is győzelemmel kezdett (Behaviour)
Lovas Petrához hasonlóan Kosiba Dániel is győzelemmel kezdett a szombati játéknapon az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőjén, Luxembourgban.
ápr. 14
12:57
Ki a Scudettóért, ki az EL-ért küzd - milánói csapatok a terítéken (Agroinform)
A Milan és az Inter is pályára lép szombaton. Előbbi a tabella élére, utóbbi EL-t érő helyre kapaszkodhat ideiglenesen.
ápr. 14
12:59
Kosiba is sikerrel vette az első szombati meccsét (Agroinform)
Lovas Petrához hasonlóan Kosiba Dániel is győzelemmel kezdett szombaton az asztaliteniszezők olimpiai selejtezőjén.
ápr. 14
13:21
Vb 2014: Brazíliában szurkolói központot alakítanak ki a Copacabanán (She)
A híres fürdőzőhelyen, a Copacabanán alakítanak majd ki szurkolói központot a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.
ápr. 14
13:23
Ökölvívás: csak vasárnap kezdődik a törökországi olimpiai selejtező (She)
Szombat helyett vasárnap kezdődik csak el a férfi ökölvívók olimpiai kvalifikációs versenye a törökországi Trabzonban.
ápr. 14
13:33
Kapkodják Kelet-Európában a francia válogatott játékosokat (Agroinform)
Ezúttal a Győr BL-döntős ellenfele, a Podgorica jelentette be, hogy megszerezte egy francia játékos aláírását.
ápr. 14
13:39
Asztalitenisz, olimpiai selejtező: Kosiba is győzelemmel kezdett (She)
Lovas Petrához hasonlóan Kosiba Dániel is győzelemmel kezdett a szombati játéknapon az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőjén, Luxembourgban.
ápr. 14
13:41
The Chance 2012: az első lépés a Camp Nou felé, megkezdődött a tesztelés (She)
A Ferencváros népligeti sportlétesítményének műfüves pályáján szombaton kezdetét vette a Nike The Chance 2012 névre keresztelt tehetségkutatója. A budapesti selejtezős hétvége első napján kétszázötven főt várnak a szervezők, közülük majd a legjobb hét eredményt elérő jut be a június 9-i döntőbe. De addig még rengeteg élmény és tapasztalat vár a tehetségkutató jelentkezőire éppen úgy, mint a…
ápr. 14
13:43
FA-kupa: Liverpool-Everton elődöntő - ÉLŐ! (She)
Liverpool kedvencei 218. alkalommal csaphatnak össze Mersey-parti derbin, ezúttal az angol FA-kupa elődöntőjében, azaz újabb fejezet íródik a Liverpool–Everton városi rivalizálás 1894 óta íródó történetében. A két együttes és a Wembleyt zsúfolásig megtöltő szurkolók a 96 halálos áldozattal járó Hillsborough-stadionkatasztrófára (1989. április 15.) emlékeznek a mérkőzést megelőzően. Kövesse az…

Keresés